UDINESE LANAŘÍ KAPITÁNY ČESKÝCH KLUBŮ

11.01.2007, 21:52
Aktuality
Slovan Liberec možná během zimní přestávky přijde hned o dva klíčové fotbalisty. Po brankáři Marku Čechovi je na odchodu ze severu Čech také kapitán Tomáš Zápotočný, o něhož má podobně jako o Tomáše Sivoka zájem italské Udinese Calcio...

"Udinese nás oslovilo. Jsme připraveni jednat a nyní čekáme na návrh druhé strany," prozradil ředitel úřadujícího českého mistra Libor Kleibl.

26letý Zápotočný byl na odchodu z Liberce již před rokem, kdy o něho usiloval turecký Manisaspor. Český reprezentant se možnému odchodu ze Slovanu rozhodně bránit nebude, také proto, že před několika měsíci dostal pokutu 150 tisíc korun za své výroky po posledním kole loňského ligového ročníku, kdy údajně "znevážil dobré jméno svazu a jeho členů".

Zápotočnému končí v létě v Liberci smlouva a mohl by tak odejít zdarma, podle jeho manažera Pavla Zíky ale vedení Udinese chce jeho příchod realizovat již v zimě. A kapitán Slovanu není jediným českým fotbalistou v hledáčku italského klubu - ten totiž usiluje i o Zápotočného kolegu Tomáše Sivoka. Kapitán Sparty dokonce již obdržel nabídku čtyřleté smlouvy a vedení českého týmu mu přislíbilo, že mu v odchodu bránit nebude.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com, efotbal.cz

Komentáře (13)

Přidat komentář
HOST*1860

myslim, ze Sivok i Zapotocny na prumerny italsky klub maji.. mohli by se v Udinese prosadit..

Reagovat
smazaný uživatel

Nebude to mít lehký. Udine hraje většinou 4-3-3, kvalitou by se mezi nejlepší tři záložníky mohl prosadit, ale problém je, že Obodo s Pinzim jsou hodně podobné typy. Ty nějakým tím svým srdíčkem nepřekoná, oni ho mají taky a ještě k tomu daleko lepší koncovku. Galeone bude možná dávat přednost techničtějšímu D´Agostinovi.

Reagovat
Xavi

Třeba ze Sivoka bude i král Udinese.

Reagovat
HOST*Ondras

Paradni prestup pro ty dva...maji sanci...Nejlepsi zimni prestup je ale Marek Cech do Vladivostoku....to jak jsem cetl,tak jsem myslel,ze se fakt pobliju.To uz mel jit radeji do Turecka.Takovy skvely golman,a takhle se zakope...to me mrzi

Reagovat
Xavi

Šel si na stary fotbalovy kolena ještě vidělat, tohle byla idealní příležitost.

Reagovat
Shevchenko

ze tem prachacuim ty penize nestaci, zakopat se na kamcatku

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus se probudit ze snu, on zase ani takovej Liberec neplatí tolik, aby si tamní hráči mohli po ukončení kariéry v pohodě dožít s tím, že si postaví barák, budou mít na chleba a ještě na takový ty věci jako jednou za 2-3 roky koupit nový auto, což je podle mě tak akorát vhodnej interval. Si to spočítej, když potřebujou mít vyděláno tak na 30-45 let dopředu. Ne každej může být trenér a skoro nikoho z nich jejich hlava se základním vzděláním ( světlé vyjímky "dokonce" i maturita ) neuživí. Takovej Vladivostok je sice v prdeli, asi 11tis km, ale za 2-4 roky se vrátí s narvanou kapsou a bude mu hej. V 31 letech, když navíc kupu sezón utopil na nějakym Slovensku, má nejvyšší čas vydělat nějaký prachy, když na to má schopnosti.

Reagovat
Shevchenko

tak ať mu tam je HEJ!

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus se zamyslet nad faktama - věk, možnost jít jinam, prachy. Prostě už nem čas se prokousávat nějakým Kolínem n. R. za pár šlupek.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, proto vám taky dal Figo vale

Reagovat
Xavi

Jenže Figo šel z Barcy, Mareš z Liberce...

Reagovat
smazaný uživatel

No právě, o důvod víc . A jakej Mareš?

Reagovat
Xavi

Teda Čech.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele