Tvrdé jádro fandů Lazia nechce ve svém sektoru na stadionu ženy

21.08.2018, 14:52
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (154)

Přidat komentář
Bastaron

Ženy na stadióny a na lodě nepatří.

Reagovat
TheMally11

kéž by ti už žádná nedala

Reagovat
AjaxFans

Možná právě, že mu nedala

Reagovat
smazaný uživatel

Zrejme v prvých radách chcú sedieť len impotenti!

Reagovat
Alberto Aquilani

Podľa mňa to spravil Lotito, aby rozvíril hladinu a predali viac permíci a lístkov na zápasy

Reagovat
Mercury

Idioti

Reagovat
Artaxerxes

Kdyby vynechali ženy a nechali jen "manželky a přítelkyně" tak si myslím i docela ok nápad. Ženský do kotle patřej, když tam jdou samy ze sebe, ale většina jich tam že je přived nějakej jejich borec a nikdo z toho lepší zážitek ze zápasu nemá, ani ona.

Reagovat
smazaný uživatel

Té mojí se fotbal líbí, teda fotbal má u zádele, ale líbí se jí fandění, má to jako diskotéku, zazpívá si, zaskáče, zatím se mnou byla jen na 3 zápasech, na Slavii, tam se jí to hodně líbilo, 1000 lidí, fanatismus, pak v Liberci, to jsme ale prohrávali v poločase 0-3 a já chytl takový nerv, že jsme vyjeli o přestávce na Ještěd, pak byla se mnou v Pardubicích, ale nebyli jsme v našem sektoru, který byl katastrofální, ale vedle, stáli jsme opření o klandr hned u hřiště a 3 metru od stánku s pivem a klobásama,stihli jsme se během zápasu dostat do docela slušné nálady, lítala mi pro pivo, město hezké, super. Ale radši teda jezdím s klukama, ta ženská ze mě dělá moc člověka a já jsem zvěř

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
Skalda29

--pak v Liberci, to jsme ale prohrávali v poločase 0-3 a já chytl takový nerv, že jsme vyjeli o přestávce na Ještěd--

Reagovat
kardous

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
pospec7

Reagovat
Fridgiee

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

skvělý příběh

Reagovat
Seydou Doumbia

Reagovat
pobody's nerfect

Samozřejmě, že je to pitomost, ale má něčí soukromý názor řešit policie? Podle mě by se na takové věci měla vztahovat svoboda slova a každý by měl mít právo říkat jaké chce hlouposti

Reagovat
smazaný uživatel

Svoboda slova neexistuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bobis21

svoboda slova ano, ale pokud se aktivně snaží někoho diskriminovat, už to nejsou jen slova, ale (více či méně úspěšné) činy.

Reagovat
valloire

bože

Reagovat
bobis21

co se ti zase nezdá?

Reagovat
valloire

Seš děsnej...co je na tom, že tam nechtějí ženy? Musí všechno bejt furt diskriminace? Co kdyby horníci řekli, že mezi sebe nechtějí ženy? Řešila by to policie? Všechno není diskriminace. ba naopak, má to nějakej důvod.

Reagovat
bobis21

no tak pokud chceš někomu zakázat vstup na základě jeho pohlaví, je to diskriminace (=omezování určité společenské skupiny). Já se vůbec nebavím o tom jestli s tím souhlasím nebo ne, jen to nazývám pravým jménem. A jak říkám, říkat si můžou úplně co chtějí

Reagovat
smazaný uživatel

Svoboda slova má společnost podporovat, ne jí diskriminovat a umožňovat útoky. Ty slovní jsou často horší než fyzické. A proti jejich zákazu asi nic nenamítáš.

Vyhlašovat, že někdo kvůli mým vrtochům nemá někam přístup je právě v rozporu se svobodnou společností.

Nebo je Curva Nord jen jiný název pro pánskou toaletu?

Reagovat
celeb

"Svoboda slova má společnost podporovat..." No iste. Taku slobodu slova sme tu mali aj za totaca, kedy si mal absolutnu slobodu hovorit hocico, co podporovalo stranu, stat, internacionalu a Sovietsky Zvaz. Takzvana vylepsena sloboda slova.

Reagovat
Pepe1911

na svobodu slova se nemá sahat

Reagovat
Pinturicchio

Vážně chceš srovnávat dobu před a po 89, co se svobody slova týče?

Reagovat
celeb

neprekvapuje ma, ze nechapes.

Reagovat
Pinturicchio

No to je pro mě asi i dobrý, nechápat takového génia.

Reagovat
celeb

a mozno by stacilo si to precitat este raz.

Reagovat
Pinturicchio

Já ten příspěvek pochopil, ale je to prostě blbost, sorry - si vem, že by tehdy v novinách vyšel nějaký obrázek například o Zemanovi nebo Babišovi, jaké dnes vycházejí například v Respektu. Nemůžeš srovnávat "svobodu slova" tehdy a dnes, kdy určitě nemusíš jen tupě opakovat to, co po tobě chce vládnoucí strana.

Reagovat
celeb

ale ved ja vobec neporovnavam slobodu slova vtedy a dnes!!

Pisem len, aka blbost je pisat o obmedzenej slobode slova, ktora ma "podporovat spolocnost".

Aka je to potom sloboda slova ?! Pisat "slobodne" o tom, co sa vsetkym paci? Sloboda slova je PRAVE o moznosti prezentacie nazorov, ktore sa min. casti populacie (alebo aj vacsine) pacit nebudu.

Reagovat
Pinturicchio

Mně to teda jako srovnání přišlo.

A podle tebe takovou svobodu slova nemáme? Co si pod tím pojmem svoboda slova představuješ? Uveď, prosím, nějaký příklad.

Reagovat
Ferguson6

Tipujem, že si pod tým predstavuje, že môže tvrdiť, že Holokaust sa nestal a Hitler len chránil Európu a podobné sračky.

Reagovat
Pinturicchio

Nechci mu křivdit, ale napadlo mě to taky.

Reagovat
celeb

Jezismaria vy ste strasne jednoduchi. Ak sa bavime o slobode slova, tak potom ti, ktori ju obhajuju, zakonite musia akceptovat aj take bludy ako spochybnovanie holokaustu, ci Zem je placka na 4 slonoch, ktore stoja na korytnacke. Nemusia s tym absolutne suhlasit, ale vsak SS (nie Lacio, ani nemecky branny spolok, ale Sloboda Slova) je o slobode vyslovit nazor beztrestne. Ako povedal Voltair: „Nesúhlasím s vaším názorom, ale dal by som svoj život za to, aby ste ho mohli slobodne povedať.“

Netvrdim, ze som zastancom SS, ale smejem sa tu nad obludnostami typu, som za obmedzenu SS, pripadne taku SS, kde budem pocut len take nazory, ktore sa mi pacia.

Reagovat
Ferguson6

Lenže sloboda slova nie je neobmedzená a pokiaľ sú názory, ktoré niekoho diskriminujú alebo vyzývajú k násiliu a obmedzovaniu slobody iných, tak je pochopiteľné, že takéto názory sa nemôžu verejne šíriť.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

... moje svoboda nesmí omezovat tu tvoji.

Reagovat
stuff

Reagovat
Mada

Reagovat
celeb

ano, toto je to, co sa teraz hrnie z medii ako "nova SS" - ale so skutocnou SS to nema nic spolocneho. Cize skutocna SS je aj priestor aj na nebezpecne nazory. Ak to spolocnost nechce a boji sa ich ako nebezpecnych, tak ok, ale nech potom nezavadza nieco ako skryplenu SS.

Nech sa to nazve ako moderna bezpecna medialna politika, ale nech sa nepoziva zavedeny termin s predchadzajucich storoci. Lebo to uz nie je SS, lebo to nie je SS.

Reagovat
Ferguson6

A máš nejaký príklad, kedy alebo kde fungovala úplná sloboda slova?

Reagovat
Pinturicchio

Ne, zjednodušeně to právě vnímáš ty. Je svoboda slova, ne absolutní svoboda slova ... a ten člověk může říct cokoliv homofobního, sexistického, apod., akorát potom bude za ignoranta a primitiva ... to není o nějakém menšinovém názoru, to jsou prostě a jednoduše stupidity vytvářené podle stereotypů (ať už pohlaví, sexuální orientace nebo barvy kůže).

Ten citát, který zmiňuješ, jinak není od Voltaira, nýbrž od Evelyn Beatrice Hall a silně pochybuju o tom, že měla na mysli "názory" jako je popírání holokaustu.

Reagovat
celeb

cize mas slobodu povedat to, co vsetkym vyhovuje a paci sa im - paradna to sloboda. Voltair by sa potesil. Bud je absolutna SS, alebo ziadna SS.

Podme na to inak, aku mas teda tuto novu SS, ktoru nam nasi mudri zapadni demokrati serviruju? Nemozes povedat nic, cim by si sa mohol dotknut niekoho nabozenskeho presvedcenia, sexualnej orientacie, rasovych mindrakov, ci mat iny pohlad na historicke realie.

Ja osobne "verim v holokaust" a zverstva napachane hlavne SS, ale aj zverstva napachane bolsevikmi na vlastnom obyvatelstve. Ale SS je pre mna, ak niekto ma pravo vyslovit svoj nazor, ze v holokaust neveri, ci ze bolsevici nevyvrazdili (priamo/nepriamo) miliony ludi. Pomyslim si svoje o danom cloveku - ale nevidim dovod mu zakazovat vyjadrit tieto nazory. Navyse v tejto dobe je doslova extremne naivne si mysliet, ze sa tieto nazory nejakym sposobom nedostanu k tym, co su ochotni im uverit. Spolocnost by sa k tomu mala postavit radsej celom a na 'chore nazory' odpovedat jasne a vecne, nie ich zakazovat. To k nicomu aj tak nikdy neviedlo. Akurat maju tieto 'dangerous minds' lakavu auru tajomna a zakazu. A ludia, ktori sa s nimi aj tak stretnu, nebudu pripraveny reagovat, lebo bude nedostatok protiargumentov.

Reagovat
Pinturicchio

Já souhlasím s tím, že dnešní doba je hysterická, například když v Kanadě měnili slovo "muž" v hymně, aby to bylo genderově neutrální, ... WTF?

Na druhou stranu je podle mě v pořádku, že například popírání holokaustu a další parchantoviny jsou důvodem k trestnímu stíhání. Mně stačí argument "je to protizákonné" (samozřejmě morální hledisko, ať tohle ti hrdinové zkusí říct do očí lidem, kterým v koncentráku umírali členové rodiny ... drželi by hubu ... zkus kouknout na tohle, jestli jsi neviděl : https://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/11004641408-svet-podle-daliborka/ )

... ale tahle pakáž je v menšině, stačí se podívat na výsledky těhle extrémistických stran v ČR ... až na Okamuru, ale ten půjde brzo stejně do řiti, až nebude třeba na hranicích hlídat ty statisíce uprchlíků, kteří se nemůžou dočkat, až zakotví v ČR.

Reagovat
celeb

ale ja nevravim nic o tom, ci popieranie holokaustu ma byt trestne alebo nema byt. Len ze tam, kde plati povodna forma slobody slova, by malo byt aj popieranie holokaustu beztrestne. Ci je to dobre alebo zle nehodnotim, kedze to nespada do diskusie.

Reagovat
Pinturicchio

No, když to přeženu ... podívej se, kam vedla Hitlerova árijská rasa a Židé jako meněcení lidé ... opravdu to chceme, pro (absolutní) svodobu slova nechat (znovu) zajít do takové krajnosti?

Reagovat
celeb

nemyslim, ze problem vzniku 3. rise suvisel s absolutnou slobodou slova. Samotny Hitler nikde nehlasal, ze planuje zidov priemyselne vyvrazdovat po milionoch v plynovych komorach a nasledne spalovat. Tomu dlho nikto neveril ako aj 1. utecencom z koncentracnych taborov (a par magorov tomu neveri ani teraz).

Absolutna sloboda slova prinasa vyhody aj nevyhody a to iste aj sucasna "sloboda slova". Tazko povedat, co je lepsie. Teda lahko, pokial clovek nenesie ziadnu zodpovednost za svoje slova :)

Reagovat
Pinturicchio

Jasný, Hitler byl příklad kam až by ta absolutní svoboda mohla zajít, když by každý extrémista beztrestně vykřikoval co chtěl.

A tu odpovědnost právě nést musíme.

Reagovat
Ferguson6

No ak nebudeš nebezpečné názory zakazovať už v zárodku, môže sa stať, že zrazu bude mať ten názor milióny nasledovníkov a od názorov prejdú k činom a potom už bude asi trochu neskoro niečo riešiť.

Reagovat
Mada

Reagovat
Fridgiee

Reagovat
smazaný uživatel

Já mluvím přesně o opačné krajnosti než ty. To co tu bylo za komančů nebyla svoboda slova, ale cenzura. Já mluvím o hranici mezi svobodným vyjadřováním a slovním útokem. Útok ničí, poškozuje. Proto tu je hranice, za kterou se nedá jít ani ve svobodné společnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě (a zákona) můžeš svůj názor samozřejmě svobodně projevovat, ale pouze pokud tím neomezuješ svobodu někoho jiného (jak říká klasik, svoboda člověka končí tam, kde začíná svoboda jiného). A vybízení k omezování žen, nebo i kohokoliv jiného je už podle mě za touto hranicí, i když respektuji že někomu to tak připadat nemusí.

Když tvůj názor doženu do extrému, měla by se svoboda slova vztahovat i na někoho kdo tobě či tvé rodině vyhrožuje smrtí?

Reagovat
smazaný uživatel

Svoboda končí tam, kde začínají práva někoho dalšího.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
luismiksak

Super, šup k plotně !!!

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Prvykrat, co pocujem aby sa Curva tykala len chlapov

Reagovat
smazaný uživatel

I see what you did there

Reagovat
cink

Takže zákaz vstupu fandům Juventusu?

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
cink

Vtip? Ne! Politická korektnost

Reagovat
The Krupy

Reagovat
ratusek

Ženská patří k plotně, to je pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Komsie EU pro rovné příležitosti by teď měla Laziu nařídit, aby v kotli instalovalo plotny, aby tam mohly chodit i ženy.

Reagovat
ratusek

Reagovat
ladyboy arsenal

jen to ne

Reagovat
ratusek

Tak kam? Do sklepa?

Reagovat
Han střelil první

Omezený názor.

Reagovat
Kapřík

No asi jak která. Já doma radši vařím sám, je to bezpečnější.

Reagovat
Seydou Doumbia

alespon víš co jíš a s čeho to bylo že

Reagovat
smazaný uživatel

Ať jsou rádi, že jim tam vůbec na ten atletickej mítink někdo chodí

Reagovat
smazaný uživatel

Teď se do toho kotle nahrnou všechny feministky z Itálie. Dobrej marketing

Reagovat
fino_alla_morte

Přitom tam mají takový sympaťačky.

https://youtube.com/watch?v=48ES4DXhwlY

Koťátko, co si přehodí cigárko do levý packy, aby mohlo vystřihnout římskej salut (čas 0:58) se jen tak nevidí.

Reagovat
ladyboy arsenal

Reagovat
Pinturicchio

Ty vole.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
scr

Lazio no...kokotatskej tym s kokotatskejma fanouskama. Fuj na ne

Reagovat
didosh

A jakou mají z těch vlajek radost...

.

Reagovat
ladyboy arsenal

Reagovat
maxton

podla najnovsich informacii zvazuj aj ULTRAS zenskeho timu Lazia, ze na tribunu s nazvom Cocot Soudh nebudu mat pristup ziadni chlapi. Som zvedavy ako to cele zapadne do seba. Tam este bude vzruso. Snad to nevyvrcholi predcasne a predstavenstvo Lazia sa bude chranit právnymi krokmi.

Reagovat
smazaný uživatel

A transsexuálové jenom na poločas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
pepinho2

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Nebelung

Reagovat
stuff

Reagovat
Kapřík

No a co zbyvajicich padesat pohlavi?

Reagovat
bayern987

Reagovat
The Krupy

Sú to buzeranti, no.

Reagovat
cink

Takže začínáš fandit Laziu?:)

Reagovat
The Krupy

Tebe tie vtipy fakt nejdú, vyser sa na to.

Reagovat
cink

A já doufal v hlášku roku:(

Reagovat
didosh

Reagovat
ladyboy arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Tyvole ale vždyť mají pravdu.... to je jako když ty krávy musí líst do míst kde se pogguje a pak si stěžují že dostali jednu loktem.

To se tihle fanatici a někdy násilnější povahy vyřadit doma na dětech/manželkách a nebo o víkendu v kotli?

Už vidím jak ženám nevadí brát chlapy na manikúru a nebo do dalších míst, kde je pouze dámská společnost..... to mi připomíná když je v kině občas akce pánská jízda a půlka kina jsou slepice co si musí hlídat kohouty.

Reagovat
LeonardoUžoa

ty pičo, mně osobně by asi více vadilo jít se ženskou na manikúru jak nejít..

Reagovat
eleven11
Reagovat
smazaný uživatel

A kdo tam po nich má jako uklízet ty kelímky od piva?

Reagovat
smazaný uživatel

Nazio

Reagovat
ladyboy arsenal

Reagovat
Furia Ceca

Koukám na ty sobotní zápasy Calcio začlo pěkně zvostra!

Reagovat
Zark

Líbí se mi to, ukazuje to na odhodlání vzdát se žen, kvůli fotbalu. Je to krásné, a demonstrující, že svět se jednou v životě netočí jen kolem něžných stvoření, ale kolem kulatého nesmyslu, tak snad to pochopí .

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

nádhera. Fotbal >>> ženy

Reagovat
H.N.T.

Takze v Laziu je to uz samej muslim??? Migranti prebrali lazio???

Reagovat
Yanek

Probable lineup vs. Napoli (4-3-3): Donnarumma; Calabria, Musacchio, Romagnoli, Rodriguez; Kessie, Biglia, Bakayoko; Suso, Higuain, Bonaventura [Sky]

Noce - Ambro - Muntari už tu dlouho nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

Jak myslis to prirovnanie? Nie som si istý

Reagovat
Yanek

Bouraci zaloha bez playmakera, ktera byla dlouha leta nocni murou vsech fanousku. Bohuzel bez Hakana nic jineho nezbyva, nebot Borini na kridle je jeste horsi varianta.

Reagovat
smazaný uživatel

s tým čo je k dispozícií, to lepšie nejde vymyslieť no..som zvedavý na toho bakayoka, čo to bude zač. rino ho velmi chcel, minulú sezonu, že bol strašný. cenu mal dosť vysoku. vôbec netuším, čo od neho čakať

v každom prípade noce - ambro za zenitom a muntari je ďaleko horšie, ako hocičo iné

Reagovat
smazaný uživatel

Gatuso - De Jong - Van Bommel :)

Reagovat
Yanek

Tak se nikdy nehrálo

Reagovat
Seydou Doumbia

škoda, nikdo by nepřežil

Reagovat
Fodbalysta

ženská má vytáhnout ruce z dřezu jenom když přivezou uhlí

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

Reagovat
Kapřík

Reagovat
smazaný uživatel

19:09 O Sampdorii se zajímají Saúdové

Zájemce ze Saúdské Arábie se údajně točí kolem italské Sampdorie Janov. Vlastníci klubu Al-Ittihad prý zvažují nabídku ve výši 180 - 200 milionů eur. (football-italia.net)

Proste človek tuší čo fandovia Lazia pripravia pre Sampdoriu ak sa to stane

Reagovat
smazaný uživatel

Against modern football

Reagovat
Pinturicchio

Trenér Interu Milán Luciano Spalletti byl potrestán pokutou 10 tisíc eur (asi 258 tisíc korun) za urážky rozhodčího po nedělním utkání prvního kola italské ligy se Sassuolem. Spalletti neunesl překvapivou venkovní porážku 0:1 a slovně napadl hlavního sudího Maurizia Marianiho. Ten proti Interu v prvním poločase nařídil penaltu, za které rozhodl Domenico Berardi. Vedení Serie A devětapadesátiletému kouči vedle finančního trestu udělila i oficiální napomenutí. (ČTK)

Špalko nezvládajko.

Reagovat
Pepe1911

buzeranti

Reagovat
cink

Juventus!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

po zápase má být teplé jídlo na stole

Reagovat
DelPiero137

Spytam sa obratene : co by sa dialo keby bezny divaci (zeny aj muzi) nechceli vo svojich sektoroch ultras? Bola by to diskriminacia?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ale ultras by jim naházeli do clam petardy a do uší světlice a bylo by ticho.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ne. Půllitr a a ježci se nepůjčujou.

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

Kdybys raději místo vočumování blizen na internetech pomohl doma s luxováním

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

Správná žena má vyšívat, prát, žehlit, vařit, uklízet a eventuelně, pokud jí ještě zbývá nějaká kapacita, tak vychovávat děti. Je mi upřímně šoufl z dnešních sebevědomých slepic, "svobodných matek" "kariérních slepic" "i po 30 stále sexy (LOL) " no prostě jeden by blil velebnosti. Naštěstí jsem si to pořešil po svém a jsem vysmátý lituju každého, co má dnešní moderní ženu doma, ať už přítulku nebo rovnou manželku (wtf? který psychopat se v dnešní době žení?)

Reagovat
Fridgiee

Dobře že sis to už "prošel", s tebou totiž už žádná další nepude

Reagovat
smazaný uživatel

Je jedno jestli jsi ženatý, sám, nebo s přítelkyní. Hlavní je, že to tak chceš mit ty, na tobě záleží. A pokud to ma někdo jinej jinak, tak ať má. Co je ti po tom.

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
snuff24

typickej dementní čech vyvalit se na gauč koule ven a všechno dělá žena.Já přece vydělávám těžký love ve fabrice žejo..

Reagovat
Kapřík

Narodnost do toho netahej.

Reagovat
Seydou Doumbia

Podle všeho typický český chlap, který jde z práce do hospody a o víkendu si pustí fotbal a (možná) něco zpraví na baráku a tím to hasne. O vše ostatní se má postarat žena. Taky chodím do práce a příjde mi normální o víkendu třeba něco uvařit nebo pomoci s uklídem. Já to zase beru tak že když chlap pomůže ženě právě s těmito věci potom má právo i na trochu času sám pro sebe a vše je v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Definuj "poresil po svem"

Reagovat
Ferguson6

tiež by ma to zaujímalo... Lebo mám dve predstavy, jedna zahŕňa manželku priviazanú/zamknutú v dome, druhá zakopanú alebo v mrazáku

Reagovat
smazaný uživatel

Skôr myslím niečo ako vip u Brazzers atď.

Reagovat
smazaný uživatel

"i po 30 stále sexy (LOL)"

Reagovat
matteo17

Já vzal svojí přítelkyni na Spartu loni první kolo proti Klokanovi, nikdy na fotbale nebyla tak jsem jí vytáhl (byli jsme spolu asi tři měsíce).

No asi jí to moc nebavilo když se mě v 65.min zeptala co dělají tam dole ty popeláři (pořadatelé ve vestách). Víckrát už nešla.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele