Turín už nepovede Ventura, na lavičce ho střídá Mihajlović

25.05.2016, 13:50
Aktuality
Giampiero Ventura odstoupil z funkce hlavního trenéra Turína. Italský klub ovšem bez kormidelníka dlouho nezůstal, vedení se obratem dohodlo na spolupráci se Sinišou Mihajlovićem, s nímž dnes podepsalo smlouvu na dva roky...

"Turín FC s pýchou oznamuje, že jeho trenérem pro příští sezonu bude Siniša Mihajlović. Stratég podepsal kontrakt na dvě sezony," stojí v prohlášení klubu.

47letý Srb prostředí Serie A velice dobře zná, když v minulosti hrával za AS Řím, Sampdorii, Lazio, Fiorentinu a Inter Milán. Na Apeninském poloostrově navíc dlouhodobě působí jako trenér a s postupem času vedl Bolognu, Catanii, Fiorentinu, Sampdorii a do minulého měsíce AC Milán.

68letý Ventura pracoval v Turíně pět sezon a dovedl ho i do Evropské ligy. Jeho jméno tamní média už několik týdnů spojují s italskou reprezentací, u níž po evropském šampionátu skončí Antonio Conte.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (254)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sestup

Reagovat
norro6

Najhorší tréner, aký kedy v seria A trénoval

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Fridgiee

Seedorfa už vyhodili dávno

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Votas

aspoň charakter, že si hnedka hledá práci a nehnije jak sketa Mazzarri rok a půl někde ve stokách.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za vše.

Toro hrálo velice dlouho pod své možnosti dokaď nepřišel Giampiero a nedovedl nás až do Serie A, kam samozřejmě po právu patříme. Dále dokázal i v nabité konkurenci držet Toro v horní polovině tabulky a také vybojovat Evropské poháry. Ačkoli postupem času hlavně hra a následně i výsledky podléhaly sestupné tendenci, (které se však nelze divit, při odchodu tolika opor) tak Ventura stále držel Grande Torino v důstojné pozici a také dokázal po dlouhých letech porazit Juve což přidalo po velice dlouhé době alespoň jeden vítězný bod do vzájemné bilance Derby della Mole. Vypořádat se s odchody Immobileho, Cerciho nebo třeba Ogbonny, by bylo těžké pro každého trenéra, ale myslím že Giampi se s tím vypořádal více než dobře. A také je to charakter. Hodně štěstí u italské reprezentace.

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
smazaný uživatel

A o Mihajlovičovi moc nevím co si myslet. Opravdu je tak špatný?

Reagovat
Recoba Inter

není špatný, podle mě je třeba hodně dobrý ... umí pracovat s hráči, umí motivovat, drillovat atd. ... dobrý trenér

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad to bude dobré. Já právě jeho týmy moc často hrát neviděl a zrovna ACM jsem letos viděl hrát max. dvakrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě je dobrý, v AC pracoval velice dobře, od durhé čtvrtiny sezony se výkony zvedaly a to trvalo podle mě celou půlsezonu, v poslední čtvrtině už věděl, že odejde a pak přišla "náhrada". Myslím si, že jak psal Recoba, tak umí velice dobře pracovat s hráči a dostat z nich všechno, udělat si k hráči vztah a umí si i poradit s "hvězdama", ale to asi v Turínu nebude velký problém, tam je to spíše o týmovosti. Snažil se i zabudovat nějaké mladíky a dát jim šanci, Romagnoli byl hlavní pilíř celou sezonu, Calabria taky nebyl vůbec špatný, když nastoupil. V AC byl problém, že dlouho trvalo, než našel správné rozestavení, ale u vás to asi taky nebude velký problém, vzhledem k tomu, že tým funguje narozdíl od AC

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
CubONE

nuovo meglio Gattuso sa zakope v Torine?

Reagovat
smazaný uživatel

veru tak

Reagovat
smazaný uživatel

Moc se nedivím, Kucka hrál podle mě dost dobře a narozdíl od jiných bojoval a snažil se, tuším, že si oblíbil i Nianga, který se pak zranil, jestli si to dobře pamatuji, možná si ho taky vezme.

Reagovat
El-Pistolero-68

Calabria pod nim moc sanci nedostal, ale zapomnel jsi zminit toho hlavniho, kteremu dal sanci - Donnarummu.

Reagovat
smazaný uživatel

není to trenér. ale v AC do toho dal všechno a neúspěch nebyl jeho vinou..

Reagovat
fantomas

Takže fakt repre?

Reagovat
Recoba Inter

OT: Tohle jsou dresy Interu pro příští sezónu? http://www.footyheadlines.com/2015/12/leaked-inter-milan-16-17-kit.html

Reagovat
Airus

ty žlutý štulpny jsou k smíchu, ale jinak bych řekl že dobrý. Hned poznám že je to Inter, Nike -paradoxně- pruhy umí Ten žlutej znak Nike hezky vyzdvihuje to vaši osamělou hvězdičku

Reagovat
Recoba Inter

Škoda, že je to zase jednoduché pruhování a chybí tomu nějaký námět (zlaté proužky, pruh spojujicí rukáv s límcem černé na bocích apod.), jaké třeba měly dresy Interu v letech 2000-2003, ale jinak se mi to "obohažlucení" celkem líbí ty žluté štulpny ale - , bije to moc do očí ... nechápu proč nedají černé s nějakým jemným žlutým motivem(třeba nějaký proužek na doladění a bylo by)

Reagovat
Airus

Zlatá barva podle mě patří na třetí dresy a měla by být jenom pro držitele titulu, ale to je jenom moje pojetí

Jednoduchostí se nedá nic zkazit, jenom vyhodit ty štulpny a bude to dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna velmi dobre, aj ta zlta

Reagovat
Recoba Inter

já právě přemýšlím o koupi, jestli koupit ten co máme nyní (ve slevě, jak je na inter.it) a nebo si počkat na tyhle, ale za plnou sazbu

Reagovat
smazaný uživatel

ja mam z tejto sezony, tie su super. vlastne aj ten z predoslej, mne sa tie cierne pacili

Reagovat
Recoba Inter

a jsou nějaké, jaké se ti třeba nelíbily?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pipo123

Sebastiani, pres. Pescara: “Ho incontrato Lotito e Tare per Lapadula” Takého šutéra by sme potrebovali.

Reagovat
10

...tak ten skončí v Sassuolu

Reagovat
Pipo123

Reagovat
10

díky tobě a zájmu Lazia

Reagovat
Pipo123

Neboj nič, Tare je lišiak, Lapadula, Pavoletti, Pelle mu utečú o 500 000e a nakoniec podpíše Pazziniho ak by bolo úplne zle, tak si hodí cestu do Portugalska a tam nájde nového Ronalda

Reagovat
10

Rolanda myslíš..?

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Pinturicchio

Rozhovor s Maxem

Trenér Juventusu Max Allegri se domnívá, že ve fotbale není dostatek trpělivosti, klidu a rovnováhy. Bianconeri tuto sezonu, navzdory špatnému ligovému startu, ve kterém zvítězili pouze třikrát v prvních deseti utkáních, obhájili italský double. Během této nelichotivé série část fanoušků a média volala po trenérově odvolání.

"Ve fotbale můžete vyhrát i když jste si to nezasloužili, mým krédem je mít trpělivost, klid a trpělivost. Fotbal je stejně krásný jako krutý, všechno se může změnit během jediné minuty. Například náš poslední zápas s Milánem - hráli jsme špatně a přesto jsme zvítězili. Výsledek je to, co zůstává, vítězem je Juventus, ale pokud bychom prohráli, mluvili bychom o ošklivém zápase a špatném výkonu. Proto potřebujete rovnováhu, aby nepřicházeli skoky mezi velkým nadšením a hlubokou depresí.

Už jednou jsem říkal, že po zápase s Římem mě někdo upozornil na to, že Juventus nikdy ve své historii neprohrál první dvě ligová utkání. Odpověděl jsem, že možná vyhrajeme Scudetto a tak se i stalo, což ukazuje, že je důležité čelit výzvám s přesvědčením, že možné je opravdu všechno. Loni bylo naším cílem finále LM, odpovídající kvalitu jsme měli a vše tak bylo otázkou sebedůvěry. Musíme neustále zvyšovat svá očekávání a to až do výše, kde by je nikdo nečekal."

Dál se Allegriho novináři ptali na výjimečný comeback, během nějž Juventus v 28 zápasech prohrál pouze jedinkrát a jednou remizoval.

"Znovu zopakuji, že jsme měli mimořádnou sezonu a když mluvím o lidech, myslím tím každého člověka v Juve. Klub je centrem naší práce a projektu, a se seriozním klubem jde všechno snadněji. Po 10 zápasech jsme měli 12 bodů a v tomto momentě bylo i pro Leicester v anglické PL snazší získat titul. Řekl jsem, že do Vánoce potřebujeme být 6 bodů od prvního místo, protože je důležité si klást mezi-cíle - tím se také hráči řídili, poctivě trénovali, šli zápas od zápasu a nepřemýšleli zbytečně příliš dopředu."

Dál se Max rozpovídal o Moratovi

"S Moratou jsem mluvil a radil mu, ať zůstane v Juventusu, především proto, že Juve je jedním z největších klubů na světě, vždy jím byl. Álvaro musí zůstat v Turíně kvůli svému dalšímu vývoji, jelikož ještě nedosáhl rovnováhy a síly, kterou hráč musí mít, protože je mu stále jen 23 let. Nezapomínejte, že Morata dorazil loni ze Španělska a jednalo se s ním jako "s tím klukem z Realu". Vyrostl v Juventusu, který je ideálním prostředím, aby svůj potenciál rozvinul naplno, protože to se zatím nestalo.

Co mi na to odpověděl? Přikývl. Doufám, že to chápe, říkám to jen pro jeho dobro.

Důležitá otázka, týkající se přípravy na příští sezonu

"Příprava na příští sezonu nebude tak komplikovaná jako loňská, protože nemáme SuperCoppu uprostřed léta. Dva roky zpět jsme byli v Austrálii, pracovali jsme se opravdu dobře a měli spoustu času se připravit na ligu. Loni jsme měli nějaké, letos liga startuje 21. srpna a také je potřeba počkat, jak dopadne EURO."

Reagovat
smazaný uživatel

Pekné A Morata ak pôjde do toho Arsenalu, tak je blázon

Reagovat
Pinturicchio

Pořád věřím, že nakonec zůstane.

Reagovat
Furia Ceca

Věřím, že ho Max překecá...

Reagovat
Airus

Hlavně že si pamatujou tu debilní přípravu, tak snad to napraví. A chce to nakoupit nová lůžka pro Pereyru, Kwadwa a Khediru

Reagovat
Pinturicchio

Lepší příprava = nebudou potřeba žádná lůžka:).

Reagovat
Airus

kéž by, ale tak to určitě nebude

Reagovat
DelPiero137

Udajne posielame Kwadwa miesto Cuadrada, stale verim ze su to len spekulacie.

Reagovat
Airus

Věřím že Conte si Cuadrada nechá. A jestli chce Asu, tak klidně. Měli spolu dobrej vztah a jeho univerzálnost se hodí i Chelsea. U nás dřív umře, než se vrátí do 100% formy

Reagovat
10

Reagovat
DelPiero137

- mohol by si odpustit slovo projekt

- priznam sa ze som mu neveril a bal sa ze pokazi snuru titulov. Tie pociatocne experimenty s Cuadradom, bez Dybalu atd.... Aj v LM niekolko krat nezmyselne kixoval, vacsinou mu to vyslo. Stale neviem ci je tak genialny alebo ma to potrebne stastie.

- Morata ma sklame ak si on dobrovolne vyberie Arsenal.

Reagovat
Pinturicchio

Je geniální, a proto má to potřebné štěstí, jde to ruku v ruce:).

Reagovat
Furia Ceca

Max si pokaždý kdykoliv každýho, o tom nepochybuj... Byl i dvě minuty od geniální vytrollení Bayernu - a tím i celý Evropy...

Reagovat
DelPiero137

Vsak prave, 2minuty..

Nekydam na neho ale stale musi spravit jeden preslap aby to dalsim rozhodnutim napravil. Niekedy to vyde, inokedy nie.

Pritom tie preslapy su docela jasne zalezitosti.

Nevadi, beriem to tak ze stale sa uci a dokaze sa poucit. Napriek tomu mame svkeleho trenera

Reagovat
Furia Ceca

Ono mu je 68?! Já myslel, že mu je sotva 50...

Reagovat
Votas

calm your tits

68letý Ventura vs. 47letý Srb

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Pipo123

Lazio, Prandelli wants to block Man Utd target Biglia exit

Prandelli chce podľa všetkoho aby zostal Biglia aj Candreva. Cesare má docela slušnú reputáciu ktorá by mohla Candrevu aj Bigliu presvedčiť nech zostanú, navyše mal požiadať o príchod Pasquala zadarmo + Rossiho.

Možno celé mercato nebude tak dramatické ako sa písalo a odíde len pár hráčov, Prandelli bude chcieť hrotového útočníka ako tomu bolo vo Fiorentine, najviac sa spomína príchod Lapadulu, Pelleho či Pavolettiho + dvaja stopéri, uvidíme sám som zvedavý či to Prandelli zvládne. Tej práce na neho čaká až až...

Reagovat
smazaný uživatel

Poté, co si Janov řekl za Pavolettiho o 25 milionů si říkám, jak ho vůbec můžeš zmiňovat. Sociální dávky na něho asi nedostanete.

Prandelli bude dobrou volbou. On tomu týmu pomůže. U jednoho držgrešle už pracoval, s omezeným rozpočtem mít problémy nebude.

Reagovat
Pipo123

Pavoletti nemá cenu ani 15 mil a nie ešte 25, sranda bude keď pôjde do AC za 5 mega môže to byť podobná vec ako v minulosti ked k nám išiel Floccari, Preziosi a Lotito majú dobré vzťahy, takže nejaká výmena by ma neprekvapila. Za Lapadulu sme ponúkli 9 mil čo potvrdil aj prezident Pescary, takže to vyzerá že do útočníka sa bude investovať, aj keď já som stále za Pelleho, lacnejšia možnosť a istejšia než Lapadula či Pavoletti.

Reagovat
smazaný uživatel

14 gólů a 3 asistence ve 25 zápasech (minutáží 21) je slušná vizitka. Lapadula zatím střílel jen v Serii B. Pellé v Belgii a Anglii (doma nic neukázal) italské obrany jsou přece jen jiné kafe. Já bych sáhl po Pavolettim. Na mezinárodní scéně, respektive reprezentaci pro změnu po Pellém. Lapadula nemá zkušenosti a musí je někde nabrat (v pořádku, pokud bychom řadili Lazio na úroveň provinčních klubů jako jsou ty z Janova apod.). A na místě Janova Pavolettiho pod 20 neprodávám. Ale mimo Itálii snad nepůjde, takže za něho Janov víc jak 15 nedostane, spíš tak kolem 12-13. Na podzim mu bude 28, to má ještě dobrých 8 sezon před sebou, zvlášť v Serii A.

Reagovat
Pipo123

Tak já by som veril každému, hold ešte vo futbale pod Prandellim, hlavné je aby fungovala obrana a záloha, potom by to mohlo mať parametre ako prvú sezónu pod Piolim, navyše netreba zabúdať že Prandelliho miláčik je Rossi a ten by sa do Lazia možno aj hodil, aj keď neviem či by mohol hrať sám na hrote. Minulú sezónu dával góly aj Djordjevič a to je docela kopyto, takže ak by Prandelli dokázal zorganizovať hru zálohy tak sa nebojím žeby sa Pelle, Lapadula či Pavoletti trápili v koncovke, ale pekné je že sa snažíme o zisk taliánskeho útočníka.

Reagovat
smazaný uživatel

S Pepitem by mohl hrát i 4-3-fantasy (Pepito, Candreva, Anderson, Keita, Savic, by byli dobrou skupinkou), to, pokud si dobře vzpomínám, zkoušel i v reprezentaci v kvalifikaci na Euro 2012. Cesare z Lazia může udělat fungující mašinu, když dostane čas a důvěru. Hlavně aby se mu podařilo to dát dohromady v zadních řadách.

Reagovat
Pipo123

To je úloha Tareho, docela sa mi pozdáva myšlienka angažovania Pasquala, na lavičku za Raduho by to bolo dosť dobré, na základ už asi nie. Pravá strana obrany je obsadená dobre, ale chce to jednoho kvalitného stopéra. Ideálne by som chcel Acerbiho, ale ten asi nemá dôvod ísť momentálne do Lazia a asi by stál hodne.

Reagovat
Alberto Aquilani

si musíš uvedomiť, že Pavoletti je najlepší taliansky strelec ligy. Ak sa o Lapadulovi, ktorý strieľal zatiaľ len v Serii B hovorí o nejakých 10 mega, tak za Pavolettiho je nejakých 15-20 úplne vporiadku.

Reagovat
Pipo123

Ono 15-20 môže byť v pohode, ale sám vieš že to nikto nedá, možno vy by ste do toho išli, ale za tie prachy môžete mať mladšieho Milika. Takže Preciosi nemá úplne najlepšiu pozíciu a nejak vyskakovať nebude.

Reagovat
Alberto Aquilani

no, možno by si Preziosi vyskakovať nemal, ale za 5 mega ho určite nepustí tiež...

Reagovat
Pipo123

No občas tie prestupy na trase Janov - AC sú na hlavu, teda pre Janov dosť nevýhodné.

Reagovat
10
Reagovat
Pinturicchio

Není škoda, aby Iniesta s Messim seděli?

Reagovat
10

to už je jejich boj, cílem je oslabit konkurenci

Reagovat
Pinturicchio

Oni jdou z Blšan?

Reagovat
10
Reagovat
M11

Reagovat
Pinturicchio

Come ooon

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Pettirosso

Prooc kua..zbytecny

Reagovat
DelPiero137

Opicaka nieeeee

Reagovat
Pinturicchio

Jinak teda trošku káknutí si do krku od Beppeho. V tomhle týdnu řekl, že chceme obranu postupně omlazovat a teď přivede back-up, který je starší než Lichty.

Reagovat
Pettirosso

protože nám AC odmítlo nabídku za De Sciglia

Reagovat
Pinturicchio

A to je jediný RB na trhu, kterému není víc než Lichtymu?

Reagovat
Pettirosso

o jiného asi nemají tak velký zájem.

Reagovat
El-Pistolero-68

Kolik?

Reagovat
CubONE

Nepodstatne, on ma byt nepredajny.

Reagovat
El-Pistolero-68

Za 20 i s maslickou. Ale zrovna Juve bych ho prodavat nechtel, no.

Reagovat
CubONE

Reagovat
El-Pistolero-68

Vzdyt za posledni dva roky zahral dobre tak ctyrikrat. To je setsakra malo, i kdyby nemel tu nalepku "noveho Maldiniho".

Reagovat
GEGE

Prijde Vangioni takze jsou momentalne 3 moznosti...

1.odchod De Sciglia(55%)

2.Calabria na hostovacku(40%)

3.budeme hrat sezonu na 5 beku(5%)...

Reagovat
CubONE

Hej, hej viem. Pevne verim, ze sa tym padom pocita napevno s Mattiom napravo a tym budeme mat oba kraje vyrovnane a dobre poriesene. Calabriovi by hostovacka najviac prospela, musi poriadne hravat.

Reagovat
Recoba Inter

OT: Forza Samuel! nejlepší stoper Interu posledních deseti let, i když si myslím, že měl odejít dříve, tak jeho přínos pro Inter byl za tu dobu u nás ohromný.

Reagovat
smazaný uživatel

I v Římě ho milujeme!!

Parádní kariéra výborného beka.

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
smazaný uživatel

jeden z mala hracov co som mal oblubenych aj ked nehrali v Interi, a ked k nam prestupil, tak hral aj tak skvelo :)

Reagovat
Votas

Reagovat
Antijuve

Reagovat
Pinturicchio

Jediný Interista s koulema za x-let.

Reagovat
smazaný uživatel

To proto, že nebyl původní Interista

Reagovat
Pinturicchio

Beztak.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když máš v srdci Bocu a do Evropy tě přivede AS, nezbývá v srdci příliš místa pro Inter, ačkoli je to pravý profesionál a v Interu mu jistě bylo dobře:)

Přišel před mistrovskou sezonou a ta obrana Cafu-Aldair-Samuel-Zago-Candela vyvolává slzy v očích:)

Reagovat
Pinturicchio

Těžká paráda ta obrana.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rezba

k tomu Damiano Tomassi, Dacour, Delvechio a další. Tehdy jsem začal Řím sledovat. Ti kluci mi učarovali. Snad se ještě někdy dočkáme podobné party!

Reagovat
smazaný uživatel

I já! Všichni měli páča a La Maggica byla La Maggica!!

Reagovat
rezba

Hlavně to nasazení . To mi poslední dobou chybí. (Letos druhou polovinu sezóny ne).

Tehdy bylo Euro 2000 a za Itálii hráli nějakej Totti s dvacítkou a Delvechio s 21 ( tuším). Moc se mi líbil jejich zápal, dle albíčka kam jsem lepil fotbalisty hráli za nejaké AS Roma. Tak vznikla láska

Reagovat
smazaný uživatel

Mě z jakéhosi zvláštního důvodu přitahovaly i barvy, Francek byl samozřejmě jasný:)

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
olis

ADL uz vraj predlzil Sarriho zmluvu o rok bez jeho vedomia, zatial nebolo vraj ziadne stretnutie, snad kvoli tomu nevzniknu nejake problemy

Higuain je vraj pripraveny ostat ale chcel by aby sa posilnil tim

Reagovat
smazaný uživatel

Jakou hodnotu ma pro vas Koulibaly?

Reagovat
CubONE

Hodne cez 40

Reagovat
olis

60+

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ja se neptal na Higuina

Reagovat
olis

sak vidim, niesom slepy

Reagovat
Pipo123

Bari - Novara, to je zápas panečku a tá atmosféra

Reagovat
Pipo123

Bari

Reagovat
10

takže do Serie A půjde jeden z čtyřky Spezia, Novara, Trapani, Pescara...fandím Sicílii, tipuju Pescaru

Reagovat
Pipo123

Ja som chcel Bari, vcera mali postup vo svojich rukach, hrali o jednoho navyse, ale zbytocne zdrzovali, hrali na istotu a tak to aj dopadlo.

Reagovat
DelPiero137

Bari

Reagovat
Airus

S tím D.Alvesem si nejsem jistej, nevim jestli potřebujeme takhle silný RB. Asi bych pořád preferoval Lichtyho a DA by lavičku snášel blbě.

Chce to někoho mladýho, kterej se bude rok zabydlovat a pak to může převzít. Ne 33 letýho tanka s nehoraznym platem

Reagovat
cokoliv

V jakém vesmíru by mohl Alves sedět za Lichtsteinerem?

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pettirosso

tomhle

Reagovat
Furia Ceca

v jakýmkoliv

Reagovat
Airus

možná v tom kde Lichty umřel při tý operaci. Ale to by byl pak film "Víkend u Stephana"

Reagovat
Airus

žertuješ ne? Jestli si Lichtyho viděl někdy hrát...

Reagovat
Zark

Alves je v těsném závěru hned druhý nejlepší obránce vesmíru, hned za Piquem, samozřejmě

Reagovat
Yzemi

Reagovat
smazaný uživatel

Biglia asi nevyjde, ale opat sa do hry dostava Lassana Diarra, to si myslim, ze by mohla byt fer posila. cena okolo 8-10 mega

Reagovat
Recoba Inter

asi jo

Reagovat
Yzemi

Úplně tu zanikla expreska, že se Juve chystá prodloužit (do 2018) s Lordem a Králem naší zálohy - Padoiiiiiiin

Reagovat
smazaný uživatel

100. pre Inter nech nekupuje predrazene kokotiny cez leto

Reagovat
Dejwa

Reagovat
Pinturicchio

http://www.football-italia.net/84955/juve-pelle-zaza-swap

Zaza 10 milionů.

“Berardi is a great talent, there’s a verbal agreement with Sassuolo and Juventus have the moral right of first refusal and we’re going to complete this deal."

Benvenuto, Domo.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, ci sa mam smiat alebo plakat

Reagovat
Pinturicchio

Jestli jsi správná hysterka, tak zvládneš oboje najednou.

Reagovat
Lech

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
andycek1

Domenicovi strašne verím dúfam že to potvrdí

Reagovat
smazaný uživatel

To ohodnocení je směšné, ale i kdyby stál 15, ať jde radši k nám místo Edina

Reagovat
Pinturicchio

Těch 10 je směšných, protože Marotta řekl, že odmítli oficiální nabídku z PL na 30 mega. A žádný Řím, kua, byste byli zbytečně silní.

Reagovat
Airus

Reagovat
smazaný uživatel

Hrát se bude jen o druhé místo, jestli vám vezmeme 3-6 bodů, o titulu to rozhodovat nebude:)

Od nás z opor určitě někdo odejde, Zaza to nespraví:) Mně by se líbil:) Do 55ky by musel vydržet na kartě ze 3. minut, dát gól nebo dva /z těch šancí, co letos spáli Edin, by tam Zaza nasypal dvacet) a pak uvolnit místo pro Frantovu magii

Reagovat
Pinturicchio

Zaza je super, v tom trojzubci Ses - Zaza - Salah by byl smrtící. Snad zůstane, kdyby během jednoho mercata odešel on i Morata, tak by to bylo pěkně na pikaču.

Reagovat
smazaný uživatel

Strašně bych na hrotu vidět někoho stejně pohyblivého jako Perotti, ale s kanonýrskými choutkami, Zaza by hrozně sednul a za dva roky nám doroste Ponce.

Ale bude to jinak

Reagovat
Pinturicchio

Též si myslím, jestli odejde Morata, tak snad Zaza zůstane.

Reagovat
Pettirosso

Marotta v rozhovoru řekl, že přijde Dom a jediný kdo může odejít je Morata. Další investice do útoku závasí od odchodu Álvara.

Zaza zůstane.

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
smazaný uživatel

Vy tu investici ani nebudete potřebovat. Útok Berardi-Dybala-Zaza-Mandžukič má všechno, možná chybí ostrý křídelník, někdo jako Lucas z PSG, Berardi je spíš inside striker. Preferuji Italy, takže Morata je navíc v mých očích:) Ale chápu, že to vidíte jinak:)

Aji tak to seru..

Reagovat
Pettirosso

Dom by pry mohl na trequ pod Dybalu s Mandzukicem/Zazou

Reagovat
smazaný uživatel

Taky věřím, že zastane všechny útočné role.

Dybala pod Berardim/Zazou je taky fantazie. Dom je vysoký a Dybala odpovídá pozici treqa více.

Hlavně ty jejich roky, to je dalších deset let vraždění Serie..

Reagovat
Pinturicchio

Pokud někdo na trequ, tak určitě Paulito.

Reagovat
Pipo123

Lapadula ha scelto vuole solo la Lazio

Vraj by nás uprednostnil pred Neapolom kde by si moc nezahral, v Laziu mu slubujú post prvého útočníka.

Reagovat
El-Pistolero-68

Byt jim, tak nevaham.

Reagovat
Zark

Capocannoniere della Lega pro, della Serie B a nel futuro anche della SERIE A

Reagovat
Pipo123

10 a sme doma , ani to dlho netrvalo "Lazio, per Jardel pronti otto milioni"

Zase skurvené Portugalsko, Tare Tare

Reagovat
lucius6

Tak ale Jardel je podle mě hodně kvalitní. Určitě o dost lepší než Mauricio

Reagovat
Pipo123

Ale je to risk, dať za 30 ročného hráča 8 mega je dosť.

Reagovat
Votas

To říkej Lotitovi.

Reagovat
Alberto Aquilani

Mariovi by som veril u vás na capocanoniera ligy

Reagovat
Pipo123

Poznas ho ? Trosku ho ked tak popis

Reagovat
Alberto Aquilani

som si robil srandu, že je to Mario Jardel, ten bývalý útočník, ale tu ma ani za snahu nikto neocení Inak neznám teda vôbec

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj, jen to není vyjádřené Top hlava generace:)

Reagovat
DelPiero137

Celkom si to trafil neboj Jardel bol velky borec.

Reagovat
Pinturicchio

Alvesův agent potvrdil, že je v kontaktu s Juventusem.

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Pettirosso

Sportsmediaset bere jako hotovku. První posila Juve, prej.

Reagovat
olis

takze nepride

Reagovat
10

Berardi s Alvesem budou sympatická pravá lajna

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Pinturicchio

4-4-2 a pravá strana Lichty - Alves - Berardi, to by bylo kombo, kurva.

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, proti nim jedině Dani-Kevin-Radja a zdravý Castan na beka a prasit

Reagovat
jany kozak

ako futbalista je dobry ale vacsieho curaka na ihriskach tazko hladat

Reagovat
Furia Ceca

Tak to k Lichtsteinerovi, Mandžukićovi a Berardimu skvěle zapadne!

Reagovat
Pinturicchio

Jeden třeba hraje na druhé straně obrany v Barceloně.

Reagovat
CubONE

Reagovat
Mateo16

Jak to takto dalej pojde tak o tyzden ho tam mas u vas

Reagovat
Fridgiee

Vykoupíme celou Barcelonu kvulí té LM trofeji

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Furia Ceca

A další megačůrák - nechci skřeta jmenovat - hraje v útoku.

Reagovat
smazaný uživatel

O kterém mluvíš?

Reagovat
Furia Ceca

No o tvým oblíbenci přece

Reagovat
CubONE

Ta Barca ma bohuzial samych nesympatakov.

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

to nevím teda, kde bereš..

Reagovat
DelPiero137

Toho transvestitaka nechcem vidiet v nasom drese. Navyse hrozny simulant.

Reagovat
Airus
Reagovat
Alberto Aquilani

Tak to je šok. Sabatini je v nemocnici kvôli... problémom s pľúcami

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Zdena je furt dobrý!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jen rutinní kontrola

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jiné zprávy zas obstrukční plicní nemoc, komplikace.. tak nevím. Ale kdo by se divil..

Reagovat
rossoneri89

Vela stastia Sinisa .... u mna ostane ako jeden z mala pozitivnych "faktorov" v terajsom onicom AC .... FORZA Siniša Mihajlović

Reagovat
Houfi

Tak Torino má údajně zájem o Iago Falquého v rámci výměny za Bruna Perese má někdo Perese nasledovaného? Ty přestupové částky co se ohledně jeho osoby zmiňovaly mi přišly trošku přemrštěné?

Reagovat
smazaný uživatel

Kus za kus ideální. Peres je velice slušný hráč na úrovni, zatímco Iago nikdy nebude mít na klub jako je Řím. Pro oba celky by šlo o naprosto ideální výměnu. AS se potřebuje zbavit přebytečného hráče v útoku a získá tolik důležitého pravého obránce, aby se tam neprznil Florenzi. Toro pro změnu má za Perese ideální náhradu v Zappacostovi, který tak dostane víc prostoru a Iago bude vítanou posilou, přestože si myslím, že Toro má útok i tak zajímavý.

Reagovat
Houfi

pěkně zhodnoceno...Falqué to vždy poctivě odmakal, ale pro současný AS je nadbytečný záležet bude taky na tom, kolik budou chtít doplatit..

Reagovat
smazaný uživatel

Falque stál dost, 9-10, takže doufám, že Cairo trochu sleví ze svých tradičních 20.

Bruno je na poměry Serie A top ofenzivní pravý bek. V současné době asi nejblíž Maiconovi ve formě. Dozadu to semtam hapruje, ale odpracuje si své a to musí v moderním fotbale stačit, my chceme stejně útočit.

O Iaga měl velký zájem Ventura, jestli to sdílí i Mihajlovič, byla by to paráda. Dělají to dobře, mají náhradu ještě před prodejem opor. Asi to bude taky záležet na tom, jestli budou prodávat stopery, Glika chtějí v Rusku.

Reagovat
smazaný uživatel

Velká sranda je, že oba odehráli 25 zápasů na RB/RWB, Ale má na 90 minut lepší statistiky v odebráních míče, zastavení soupeře, vzdušných soubojích ( ), více střel na bránu, více centrů., přinbližně vyrovnaní jsou v obranných zákrocích. Má více finálních přihrávek, méně ztrát míče.

Peres má vyšší procento úspěšnosti přihrávek a útočných driblingů, což je jeho hlavní zbraň.

Reagovat
smazaný uživatel

Další věc, asi hotový je Caceres.

Reagovat
Airus
Reagovat
Dejwa

Do Interu s ním

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

Alvaro Negredo sa vyjadril, ze jeho agent je v Milane a rokuje ako s Interom, tak aj AC. Neviem no. kedysi bol celkom fer utocnik, ale teraz uz ide celkom dole. navyse ja ma vzdy u tychto spanielov pocit, ze najlepsie je pre nich ostat v spanielsku.

Reagovat
Yanek

Reagovat
Airus

taky si nemyslím že Negredo je někdo koho potřebujete. Radši rozbíjte prasátka a snažte se přivést někoho jako je Lacazette

Reagovat
smazaný uživatel

no dost nas brzdi FFP :) preto aj ked budeme chciet vyraznejsiu posilu kupit, tak treba predavat.

Reagovat
Airus

To je samozřejmost

Reagovat
smazaný uživatel

co ma ale naserie bude to, ked pustime niekoho z chorvatov alebo Mirandu.

Reagovat
Airus

tak to musíš na sociální sitě a začít přemlouvat

Reagovat
smazaný uživatel

uz som zacal kampan :D

Reagovat
smazaný uživatel

vysrat se na to...!!!!

dívejte se po útočnících ze Serie A

Reagovat
Yanek
Reagovat
10

Bee byl někdy in?

Reagovat
Yanek

Asi ne, ale uměl se dobře zviditelnit.

Reagovat
Kaka14

uz tomu napoveda aj koniec jeho oblubencov v AC : Mexes, Boateng a Balotteli ...

Reagovat
Furia Ceca

Kdo? Myslíš TouchMyBalls?

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.football-italia.net/85004/mancini-skips-inter-summit

Diego vyhraj s Madriom v Milane LM a pod trenovat Inter. Bude to podobne ako ked Mou vyhral s Interom LM v Madride a isiel trenovat Real :)

Reagovat
celestial-

Ty kokso, dnes som už dobre domýlený čítam tú Tvoju správu asi 10x a rozmýšlam, že Zidane nie je Diego

Reagovat
smazaný uživatel

uz je piatok, netreba moc rozmyslat :)

Reagovat
Pipo123

Dnes by mal podpísať zmluvu http://www.corrieredellosport.it/video/calcio/2016/05/24-11810848/prandelli_vicino_alla_lazio/ tak snad to bude dobrá voľba. Jedno veľké plus že zrovna Prandelli je faktor čo môže udržať Bigliu a Candrevu

Reagovat
Pipo123

*má

Reagovat
Dejwa

Bude dobrej, preju mu to.. i Laziu

Reagovat
lucius6

Reagovat
Airus
Reagovat
Hans82

muzes to v kostce prelozit

Reagovat
Airus

Vkladaj Moarottovi do huby, že je Higuaín nad Dybalou a že je lepší. I když jenom chválil Gonzála a Neapol. Přitom je tam citát, kde Bepp říká ať se ho neptaj kdo je lepší.

Reagovat
olis

Trenér Maurizio Sarri uzavřel novou smlouvu s Neapolí. Italskému klubu se upsal do června 2020, ročně si přijde na jeden a půl milionu eur.

http://www.football-italia.net/85019/sarri-%E2%80%98grateful-de-laurentiis%E2%80%99

som rad ze neostalo len pri to automatickom predlzeni zmluvy od ADL, Sarri sa zasluzil to zvysenie aj normalne jednanie

Reagovat
snuff24

Na čt art Bocelli and Zanetti Night....

Reagovat
smazaný uživatel

Současným hráčům do těchto borců cosi chybí, to pravé "charisma"... https://pbs.twimg.com/media/CjfMv9OUoAAZtbx.jpg:large ... LEGENDY!

Reagovat
Airus

Ronaldo, you fat fat bastard

Reagovat
Zark

https://youtu.be/c6yn-WeqAwg?t=2m3s

trochu respektu k nejlepšímu

Reagovat
Airus

Respektu ode mě za to co odehrál dostane hodně, ale za to jak se sám na sebe vyfláknul... hodně málo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale fakt KRAL!!!

Reagovat
Il Architetto

Nikdo neměl takový tah na bránu jako on. R9

Reagovat
Zark

i potom s nadváhou měl ten pohyb a akceleraci stále neskutečnou, prostě tank, el fenomeno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Airus

Reagovat
DelPiero137

Nema problem so stitnou zlazou?

Reagovat
ED91

Písalo sa že hej, ale tak to hovorí každý tučný človek ze má dojebanu stitnu zlazu

Reagovat
DelPiero137

U neho to bolo aj potvrdene nie? Preto nechapem ze sa mu ludia zato vysmievaju.

Reagovat
Pipo123

Tvl to je hnus to oblečenie, až na Fabia a Figa

Reagovat
El-Pistolero-68

Ronaldo jak James Cole, kdyz tocil RAPubliku.

Reagovat
Furia Ceca

James Cole je hroznej tlustoprd! :-D

Reagovat
Furia Ceca

Ten Maldini i Vieri vypadaj s těma krátkejma vlasama divně...

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy jsem nedával Zambrottovy nohy, vypadá jak přidřepnutý

Reagovat
Airus

Prý požadujeme 20-25 za Zazu. Zní to fér, ale Zaza ještě může být důležitej

Reagovat
smazaný uživatel

Papu Gomez gained Italian citizenship a few weeks ago, meaning he is eligible to play for the Azzurri.

“Next season I want the Nazionale. I don’t know if I’ll be playing for Atalanta or elsewhere, but my aim is to impress and earn the Azzurri jersey.

Upřímně? Doufám, že ho tam nikdo z kluků nepustí. To už by byla velká tragédie.

Reagovat
Alberto Aquilani

OT: Savic v základe finále LM... to ma poser

Reagovat
Pipo123

Prekvapenie ?

Reagovat
Alberto Aquilani

Neviem jak to tam majú, ale ja som bol už vpiči z tej sumy, za ktorú ho kúpili. Mne na ňom nepríde nič super. Taký stopérik na pohodu, ale žiadna world class

Reagovat
Pipo123

Veď tam je ako tretí stopér, to je slušné, navyše pod Simeonem vedia hráči hrať dobre, hlavne teda v obrane, ale ani mne sa moc nepáčil vo Fiorentine

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele