Turín i nadále povede Ventura, smlouvu prodloužil o dva roky

16.11.2015, 14:45
Aktuality
Fanoušci Turína už vědí, kdo bude sedět na lavičce jejich klubu v nadcházejících sezonách. V této funkci bude pokračovat Giampiero Ventura, 67letý kormidelník se s vedením Granaty dohodl na prodloužení kontraktu...

Předchozí smlouva měla Venturovi vypršet po letošní sezoně, nová je o dva roky delší. Stejně dlouho by měl pro Turín pracovat rovněž sportovní ředitel Gianluca Petrachi.

"Turín oznamuje, že se sportovním ředitelem Gianlucou Petrachim a trenérem Giampierem Venturou prodloužil smlouvy do června 2018," stojí v oznámení italského klubu.

Ventura se kormidla Turína ujal v létě 2011 a dokázal s ním postoupit do Serie A, následně klub dovedl do Evropské ligy. V posledních dvou sezonách se Granata umístila v horní polovině tabulky nejvyšší soutěže, letos jí zatím patří jedenáctá pozice.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Čím je prosím způsoben ten jejich aktuální stav? Ze začátku roku hráli skvěle, ale teď výsledkově nic moc.

Reagovat
smazaný uživatel

V posledních čtyřech kolech poztráceli body. Padli v Říme s Laziem, pak doma zbytečně plichtili s Janovem. S Juve hráli dobrý zápas a mohli klidně vyhrát, ale vybrali si smůlu. A pak klasika od Interu. Ty poslední tři zápasy byly hodně o smůle. Gólových příležitostí tam měli až až.

Reagovat
10

oni 10 zápasů z 12 prohrávali jako první, to nebude úplně náhoda...otáčet každej zápas sebere v calciu strašně sil a málokdo to dlouhodobě dokáže, zvlášť tým jako Toro, přestože nechci nijak snižovat jejich kvality

Reagovat
smazaný uživatel

Díky oběma

Reagovat
smazaný uživatel

tak problém nastal zbytečnou prohrou s nováčkem soutěže v carpi. no a pak už to jelo... tradičně jako loni smůla v derby s juve. souhlasím, začátek ligy měli skvělej, pak to nějak vyčichlo.

zajímavost pro české fans torina: na jejich posledním zápase doma 8.11. jsem byl s partou kamarádů osobně! vyprodaný stadion, atm. skvělá, úplně jiná než v anglii, před zápasem to vypadalo jako o pouti a to se hrálo už od 12:30hod.! torino, to je především fc, juve je tam v obrovské nenávisti. navštívili jsme památník superga, centrum torina, přitom byl počas jako v létě. byl to super výlet, na památku mám triko grande torino (tým z 1949, který nepřežil tragédii), hrníček a kšiltovku. snad se poštěstí tam jet ještě jednou...

Reagovat
smazaný uživatel

musel to být fantastický zážitek, Toro doma opravdu táhne, tam není o čem

Reagovat
smazaný uživatel

ano, ano, toro fakt táhne! a to jsme byli ve via filadelfia u původního stadionu toro, který je v demolici, byli jsme v baru na pizze, kam chodí hráči toro (dorostenci apod.), hned vedle mají ultras toro fans svuj bar, majitel nás tam pustil, takže fotek máme požehnaně. hodně bylo vidět nápid juve-merda, merda to je něco jako hovno...

na zápase s interem to tak fanouškovsky vyhrocené nebylo, ale taky se nadávalo, nebyl problém s fans interu se setkávat, žádná nevraživost jako u nás... při cestě domů jsem na benzině potkali interáky s toro půl na půl v klidu. naučili jsme se italsky pokřik: kdo neskáče fandí juve, he, he, he... byla neskutečná prdel! taky jsme viděli příjezd autobusů interu a toro na stadion, vše je zdokumentované, prostě paráda! čus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Filadelfia se bude znovu stavět, na to se hodně těším. Tyhle oživené tradice můžu, má to obrovské kouzlo. A to i když jsem fanoušek úhlavního nepřítele... Když tak nahoď fotky, pokud je máš někde sdílené.

Reagovat
Zark

merda to je něco jako hovno...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele