Tuchel netuší, zda Rabiot prodlouží kontrakt s PSG

14.08.2018, 15:03
Aktuality
Paris Saint-Germain bude rovněž letos útočit na příčky nejvyšší a je otázkou, zda u toho bude Adrien Rabiot. Stále teprve třiadvacetiletý záložník má smlouvu na poslední rok, novou zatím nepodepsal a ani nový trenér Thomas Tuchel netuší, jak se fotbalista ohledně své budoucnosti rozhodne...

"Nemám jistotu, že Adrien zůstane. Je to na něm. Ví, nebo alespoň doufám, že ví, že se mi práce s ním zamlouvá," prohlásil někdejší kouč Dortmundu a Mainzu.

"Adrien má obrovský potenciál, každopádně se ještě musí zlepšit, aby se stal špičkovým fotbalistou. Je na Adrienovi, aby řekl, zda chce zůstat v PSG," nechal se dále slyšet Tuchel.

Rabiot patří do prvního týmu PSG už od sezony 2012/2013 a v Ligue 1 za něho odehrál 137 utkání. V tom zatím posledním zaznamenal dvanáctou trefu, v neděli totiž přispěl k výhře nad Caen.

O Rabiota v minulosti stálo například římské AS a na možnost jeho příchodu se vyptával rovněž Tottenham. Reálně nedávno vypadal přestup do Barcelony, hráč měl být s katalánským klubem dokonce už domluven na podmínkách kontraktu, španělský mistr ovšem nakonec změnil plány a raději koupil Artura Vidala.

Autor: Tomáš Pavlík / espnfc.com

Komentáře (31)

Přidat komentář
El-Pistolero-68

=> AC

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by, ale prý už je domluven s Liverpoolem. Přestoupit by měl v zimě. Uvidíme.

Reagovat
YNWA__MSN

To je nepravdepodobne

Reagovat
mimi_united

Matic

Pogba - Rabiot

Reagovat
smazaný uživatel

Fernandinho

Silva - De Bruyne

Reagovat
Adyss

Pod späť

Reagovat
JessePinkman

Do Liverpoolu s ním.

Reagovat
YNWA__MSN

Live nepotrebuje dalsiho stredopolare..... Fabinho, Keita, Gini, Milner, Ox, Henderson, Lallana..... Na Am by zahral i Shaqiri..... Jones, Grujic, Woodburn..... Jedine prodat treba Hendersona, ale to neni moc pravdspodobne..... Na Anfield je potreba maximalne tak stoper do zakladu na ukor Lovrena....

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, že potřebujeme. Milnerovi je za chvíli 33, Oxlade na rok zraněný (nevíme v jaký formě se vrátí), Lallana na Liverpool nemá a v létě už snad půjde.

Reagovat
YNWA__MSN

Milner ackoliv je mu 33 tak je na tom kondicne jak 20 kluk... Neskutecnej stroj... Vetsinou ma nabehano ze vsech nejvic... A navic ty jeho centry, nahravky, zkusenosti.... Milner bude hrat vcetne tehle sezony jeste min 3 roky... Min do 35...Doufam...ma na to

Reagovat
YNWA__MSN

Ja ti dam ze mu bude za chvili 33.... Az skoro za pul roku 4.1.2019

Reagovat
smazaný uživatel

ved to je zachvilu, ani sa nenadejes a uz rozbalujes PSP a potom oslavujes novy rok

Reagovat
smazaný uživatel

No to celkem chvíle je. Milner začal hrát skvěle, to souhlasím, ale věk nezastavíš. Ani u něj.

Rabiot/Wijnaldum - Fabinho/Henderson - Keita/Milner + Ox u kterýho nikdo neví v jaký formě se vrátí, to mi přijde v pohodě pořád. Rabiota zadarmo bychom si neměli nechat utéct.

Reagovat
JessePinkman

Náhrada za Milnera bude, dřív nebo pozdějc, potřeba a Rabiot by se místo něj hodil. Když navíc Ox je out do konce sezóny a Lallana nemá takovou formu.

Reagovat
YNWA__MSN

Az tak za 2 roky..... Milner v zakladni sestave to je proste nadhera... Dal bych kapitanskou pasku... Klopp hraje 4-3-3 A na 3 hrace neni potreba ji h mit vic jak 7...byl by zbytecnej.... Ten tym je ted naslapanej.... Potreba je jen stoper k VVD

Reagovat
JessePinkman

Nezpochybňuju kvality Milnera, ale nekončí mu taky už smlouva po sezóně? Sedm hráčů do středu, ale Fabinho/Henderson na šestku, Keita má svý místo jasný, o to jedno místo, se tam teď budou prát Wijnaldum s Milnerem, Lallana je mimo a Ox zraněný. Do širšího kádru pak můžeš zařadit samozřejmě i Jonese a Grujice, jestli někam ještě neodejde. Rabiot by se prostě hodil. A o stoperovi se bavit nemusíme, ten je samozřejmě potřeba, ale snad se tam rozehraje Gomez.

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
Rudnevs

Veď ho naporcovali a predali, nie?

Reagovat
Grahf

Prečo vlastne nechce podpísať? Hraje základ v top mužstve, je doma, prakticky odchovanec.

Reagovat
smazaný uživatel

Problémi s Verrattim...

Reagovat
Free_player

OT: |Daily Express| PSG je připraveno získat do svých služeb Christiana Eriksena, Francouzký velkoklub chystá nabídku více než £100m.

Snad neeeeee

Reagovat
YNWA__MSN

Šejci zamrdany.... Ale tak nejak ten WC Stadium musite zaplatit

Reagovat
technecium

Rabiota v Barce nechceme

Reagovat
YNWA__MSN

Ani Veratiho

Reagovat
smazaný uživatel

No jasný.. Thiaga jo a Verratiho ne..

Reagovat
YNWA__MSN

? Kde je problem

Reagovat
YNWA__MSN

Thiago on

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli vážně šetříme prachy a připravujeme peníze za Pogbu, tak to můžeme skusit nejdříve tu pálku hodit za Verratiho. Jako mě by Pogba nevadil, na MS ukázal že u nás by byl super, ale Verratti by pro ně byl pořád přednejsi.

Reagovat
smazaný uživatel

ZZ s Pogbom: Ter Stegen-Alba,Pique,Umtiti,Roberto-Coutihno,Busq,Pogba-Dembele,Suarez(posila),Messi

Celkom silny tym

Reagovat
Seydou Doumbia

Verratti podle mého nikdy nenaplnil potenciál, který v něm byl.

Reagovat
johnik

"Tušil netuší" Zas ty trapné nadpisy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele