Trpišovský měl po smolné prohře divný pocit, ale na tým byl hrdý

04.10.2018, 23:57
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (9)

Přidat komentář
stas87

Skoda ze dopadli ako Olomouc. Herne lepsi ale bez dobreho vysledku. Ani FCK nevyzera zle zatial, tak to aspon budu dva vyrovnane suboje. Aj ked ma podla mna Slavia väcsiu kvalitu ako Kodan.

Reagovat
PISTOLERO

Jsem asi divnej, ale když Plzeň dostala "bůra" měl jsem z toho dobrej pocit. Proti Petrohradu jsem kluky z Vršovic litoval Mám to tak sám, nebo je na tom nějakej sparťan podobně? Tankama proti klacku?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak plzeńáci zápas odehráli jakoby jen z povinnosti, zejména obránci jen přihlíželi, co dělá soupeř. To, jak je ten zápas "bavil", potvrdili i po zápase v rozhovorech. Když to tedy nevadí jim samým, není třeba je litovat / vysvětlení zřejmě tkví v tom, že prémie za postup do LM už byly rozeslány na příslušné účty /.

Slavia na rozdíl od Plzně zápas odmakala, bohužel optická převaha je k hov....Obránci v české lize nebrání dobře, buď u hráče nejsou a pokud jo, často drží za dres a smrdí to penaltou . Útočníci si neporadí s dobrou obranou, na kterou nejsou z ligy zvyklí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, vyhral sem penizky, sem spokojen, i kdyz sem cekal raketu a zid prohral jen diky neschopnosti skorovat, pac byl celej match lepsi, prekvapive.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsme nemehla, co chceme proste vic. Neumime promenit sance, tak si logicky nezaslouzime ani bod. Vubec necitim litost, spis nasrani

Chyba v obrane a Petrohrad ukazal, jak se promenuje sance. Krasna prihravka, hrac zvedne hlavu a posila k tyci do protipohybu golmana mic...vcera bysme nedali gol ani kdyby se hralo 3hodiny.

Takze ja necitim ani tu hrdost jako ty, trenere. A vubec me nezajima, ze jsou zraneni hraci. Matousek mel hrat do konce utkani...

Reagovat
Zofka

Nejsme nemehla, ale přiznejme si, že kvalitní hráč nám odfrčí za kopečky. My jich zas tak moc nevychováme a zrovna Slavie má hodně zraněných. To ovšem není žádná náhoda. Trpišovský a třeba i Liberec pod Nezmarem na tohle brutálně trpěli. Nyní na to bude trpět Slavie. Jestli to je trenérech nebo náhoda nevím. Ale už to jako náhoda nepřipadá. Obdobně Šťastný, Sparta bude na jaře zas rozložená, když tam zůstane (karty, zranění atd.).

Reagovat
smazaný uživatel

tak určitě trenérem, za to může například náročná příprava/nepřiměřená zátěž apod...podobně jako Arsenal, tím trpěl pod Wengerem rok co rok...nyní tam je Emery a jsou v pohodě.

Reagovat
anarchochuligan

Kopyta sešívaný hraje se na góly

Reagovat
poz3n

Fakt pěkný výkon Dobře se na to koukalo.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele