Trpišovský měl po remíze 1:1 s Kyjevem rozpačité pocity

08.08.2018, 08:24
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (28)

Přidat komentář
Andis

Go go hype on Slávia

Reagovat
anarchochuligan

Sešívky se zmohli POUZE na JEDEN gól doma a to z penalty! Tak ať hlavně trenér nemyslí!

Reagovat
F.Torres

Reagovat
Bakary3

Škoda, že tam od něj nebylo víc odvahy, minimálně Olayinka měl být na hřišti aspoň o 20 minut dřív.

Tým musí cítit z trenéra, že jde za výhrou, a to mi úplně nepřišlo.

Herně to bylo jinak slušný, to jo.

Jinak jak jsem Coufala nechtěl, dobrá posila.

Kolář by se měl vzpamatovat a uvědomit si, že vzhledem k tomu, že se u něj cení práce nohama, se právě čeká, že nebude dělat kiksy, nebude se dostávat do riskantních situací a bude vše řešit s přehledem, což on má přesně naopak.

Jinak šance je, je to normální hratelnej soupeř, v základu Ukrajinci + 3 cizinci, žádnou superkvalitu tam nevidím. Tak nebýt posraný a hrr na ně.

Reagovat
ttopi

Olayinka není s týmem tak dlouho. Byl by to prostě risk. Pokud by to bylo 0:1 už v 60.minutě, určitě by přišel dřív. Ale za stavu 0:0 trenér sázel na osvědčenou sestavu.

Tohle není manažer, kde má hráč nějaké atributy a není tam vliv toho, jak dlouho je hráč s týmem, jak se aklimatizovaný, a podobně

Reagovat
bobis21

ve FM tyhle věci roli hrají

Reagovat
ttopi

Vím, že v manažerech je třeba souhra. Ale atribut "prostředí, aklimatizace, aktuální rozpoložení", to tam asi není ne? :D

Myslel jsem to spíš tak, že není vžitý se systémem asi natolik, aby si Trpišovský troufl ho tam dát třeba o poločase, přestože má kvalitativně lepší předpodklady, než třeba Tecl

Reagovat
bobis21

tak v posledním FM jsou i věci jako to, jak je sehraný s hráči kolem něj, jak je aklimatizovaný v zemi/klubu, jak moc zná taktiku nebo svou roli. Neříkám že tam je 100% věcí, ale zrovna tohle je oblast na kterou se v poslední verzi zaměřili

Reagovat
ttopi

OK. Dlouho již manažery nehraju. Ale vím, že to vždycky bylo tak, že když si koupil hráče, tak hned druhý den podával 100% výkon jen čistě podle herních atributů :-)

Reagovat
bobis21

zapracovali na tom čím dál častěji jsou tam teď i takové situace že si hráč zažádá o přestup protože se chce vrátit domů, nebo hráči začnou trucovat že chtějí odejít do lepší ligy apod. Ve FM už jsi v přestupovém období spíš psycholog než manažer

Reagovat
Bakary3

To já vím, ale když ten hráč má kvalitu, nemyslím si, že je problém při 30 minutovym pobytu na hřišti ne úplně dokonalá adaptace.

A jak říkáš, bylo to 0:0 a Trpiš s tím byl asi tak nějak spokojenej, než aby se snažil zápas zlomit, což mi přijde škoda.

Reagovat
ttopi

Tak tak. Stav 0:0 by byl lepší, než 1:1. Věřil tomu, že ten Tecl tam něco náhle vymyslí. Pak, za stavu 0:1, už Olayinka musel nahoru, to už bylo nutný.

Reagovat
smazaný uživatel

Včera to byl náhodou ta druhá půle hodně dobrý výkon, překvapilo, že jsem se bavil a letos vůbec hrajeme opravdu pěkný fotbal. Rozhodně na ty Ukrajince máme, ale protože letos hrsjem opravdu dobře a hráči mají sebevědomí, ale prosimte přestaň, když si fanda Slavie jako spoustu lidí tady dělat z Kyjeva tým na úrovni Bohemky, ten tým nechyběl nějakých 10 let v pohárech, mají neskutečně nahráno zkušenosti a tady je plno lidí, co vás čekalo, že to bude 2x 3:0 a hráči se vůbec nezapoti, Kyjev není o moc horší tým než Ajax, já jsem pyšný na to, jak včera hráči hráli, protože jsem věděl, že Kyjev nejsou Pardubice, je mi líto, že jako fanda Slavie sis myslel, že už jsem na úrovni třeba Benficy a nedoceniš velmi slušný výkon.

Reagovat
Bakary3

Já výkon oceňuju a před zápasem jsem nevěděl vůbec, co čekat. Jestli vyhraje Slavia, Kyjev.. vůbec.

Ale po zápase musím prostě říct, že to není kdovíjaká kvalita, jsou prostě hratelný, proto mě mrzí, že výsledek nevyšel, přestože výkon byl pro mě hodně příjemný překvapení.

Srovnání s Ajaxem je úplně mimo. Ajax má bombera Huntelaara, z Anglie vykoupil Tadiče a Blinda, o De Ligta se perou velkokluby, Tagliafico byl na MS v základu Argentiny, mají Ziecha, Nerese za 10m eur snad.. Neříkám tím, že by Ajax Kijev zfouknul, ale kvalita je teda jednoznačně na straně Ajaxu.

Reagovat
smazaný uživatel

A Kyjev dokázal o co se Ajax snaží už nějakou dekadu, postoupit ze základní skupiny LM. Jsou u taky silný a Trpiš si zsdlouzi respekt za svou práci.

Reagovat
Bakary3

Jo, to máš asi pravdu.

Ale jak říkám, hru oceňuju, jen mi chybělo víc odvahy.

Takhle můžeme porovnávat, co kdy uhráli, jaký mají hráče, ale prostě včera jsem na hřišti neviděl neporazitelnej tým, proto mě mrzí, že to neurvali.

Reagovat
Jan Horáček

Mně se zdálo, že při rozehrávce Dynama už ten druhý míč na hřišti nebyl.

Reagovat
Nebelung

Já jsem měl zase rozpačité pocity z jeho outfitu. Vypadal jako buran

Reagovat
noustres

Pak třeba při sprintu u lajny běžíš, uvidíš outfit a výkon je v čudu

Reagovat
JeséRodriguez
Reagovat
Nebelung

Přesně Vlastíka mi připomněl. Ale ten si na EL bral aspoň sako.

Reagovat
Pokahontas

No jo,zase článek jak od ČTK

,,Slávisté(...) favorita většinu času přehrávali"

Se 43% držením míče doma ,za po většinu zápasu nerozhodného stavu ??? Kdepak,soudnost je v Česku vskutku nedostatkovým zbožím

Více střílet z dálky a mimo opravdu neznamená ,,přehrávat".Na míči a v kombinaci byli silnější hosté-i proto se ostatně domácí o poznání častěji museli uchylovat k faulům.

Reagovat
ttopi

Díky za analýzu a názor. Můžeš si vybrat, jestli chceš klíčenku, nebo propisku.

Reagovat
ratusek

Klíčenky došly

Reagovat
ttopi

Díky kolego. Tak můžeme ještě nabídnout reflexní pásku na batoh.

Reagovat
ratusek

Došly,jelikož je kolega rozdával u jiného článku

Reagovat
ttopi

Pak tu máme ještě termohrnky, ale to je jen za členství v klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia byla lepší, to je bez debat...bohužel pohárová matematika je nemilosrdná...nicméně můžeme vyhrát i na Ukrajině

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele