TREZEGUET Z JUVE ODEJDE?

19.03.2004, 15:50
Aktuality
O francouzského útočníka Davida Trezegueta, který momentálně obléká dres turínského Juventusu, je veliký zájem. V létě by ho chtěla získat FC Barcelona, jenže jeho krajan Arsené Wenger by ho rád viděl v Arsenalu!

Barcelona svůj zájem o francouzského střelce přiznala, ale v ústraní nezůstal ani Arsenal, kde kouč Wenger prý prosí vedení londýnského týmu, aby do něj investovalo. "David Trezeguet je skvělý útočník, Arsenal by ho hodně potřeboval," řekl Wenger.

Jenže největší zájem přesto jeví Barcelona. "Potřebujeme zkušeného útočníka, tím je podle nás právě Trezeguet," chválí střelce Joan Laporta, prezident Barcy. Katalánský klub potřebuje někoho k letní posile Ronaldinhovi. "Potřebujeme někoho takového, kdo by se s Ronaldinhem uměl sehrát rychle a Trezeguet tohle ovládá," dodal Laporta.

Italský velkoklub ovšem stále odmítá spekulace, že by měl být Trezeguet prodán. "Nikdo se nám neozval a o ničem nevíme. A stejně ho ani nechceme prodat," řekl tiskový mluvčí klubu Enrica Tarchi.

Jenže v přestupu Trezegueta se mluví o veliké finanční injekci, která by určitě Juventusu pomohla. Anglický deník Mirror uvedl, že částka by měla dosáhnout 950 milionů korun! Ale zatím na tuto částku z Barcelony a Arsenalu nikdo nezareagoval.

Jen David Trezeguet veřejně přiznal, že ho zájem obou klubů velmi těší. "Jsem moc rád, že tak velké kluby mají o mě zájem. V Arsenalu se znám s několika spoluhráči z reprezentace, ale v Barceloně bych se také neztratil," směje se.

zdroj: fotbalovenoviny.com

Autor: Pavel Janega

Komentáře (24)

Přidat komentář
Mr.Jindros

Davide, nikam nejdes !!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Trezegeut pujde urcite do ARsenalu, Barcelona je sice dobrý klub, ale Gunners vyhrajou ligu a taky je tam Wenger.

Reagovat
smazaný uživatel

Trezeuret je super hráč a do Barcy by jít měl. Ale my máme Saviolu,ti vyjdou tak nastejno

Reagovat
HOST*Kelsen

Je blbost srovnávat Davida se Saviolou.Trezeg. je určitě lepší útočník.V Arsenalu by mu to vedle Henryho slušelo víc.

Reagovat
HOST*

Zase by se s Henrym po letech sešli......jako v dřív n Monacu!Doufám že odejde do Arsenalu!

Reagovat
antimadrista

Saviola je lepší...

Reagovat
HOST*M

V ARSENALU BY NEHRAL TAM JE HENRY-REYES A V BARCE JE RONALDINHO-SAVIOLA-KLUIVERT!!ZUSTANE DEL PIERO-DAVID

Reagovat
Mr.Jindros

pravda, ale nesouhlasim s tim ze by nehral

Reagovat
HOST*Tony B

Laporta je starej hňup. Jen kecá a Barce škodí. Známe všichni případ Becks. Ať už zavře hubu a nekecá. Toje nějaké oddlužování kupovat sice skvělého TR. ale, má KLuiverta, Saviolu, Roniho. Tak ať mě nesere.

Reagovat
HOST*Kobra

Podle me by ho Arsenal kupovat nemel. Jak bylo receno ma Reyese, kereho koupil a ted by zas mel sedet a skvelyho Henryho. A sou tam i dalsi, Bercamp, Ljunberg atd. A do Barcy uz vubec. To BYL velkoklub, ted uz neni... A kdyby ho Juve prodal tak to je v prdeli, nemel by kdo strilet goly...

Reagovat
HOST*

David, ten nikam nepujde.

Reagovat
HOST*www

David, ten nikam nepujde.

Reagovat
HOST*www

David, ten nikam nepujde.

Reagovat
HOST*www

David, ten nikam nepujde.

Reagovat
antimadrista

Zbožné přání... Co Laporta chce, to taky dostane

Reagovat
PJ

Beckhama taky dostal? Toho chtěl pokud vim nejvíc...

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně je teď lepší,že Beckhama nekoupil. Máme Ronnieho,který je lepší!!!

Reagovat
antimadrista

Ronnie je totiž nejlepší!

Reagovat
Mr.Jindros

BARCA JE NEJLEPSI!!!!

(ironie)

Reagovat
HOST*Vito

To anti. a barcelonak. : barca je nej proto vypadli v uefe s prumernym tymem a ve spanelskym poharu padli pekne trapne....a maj dluhy a to me nikdo nevyvrati...

Reagovat
PJ

Mno, že by byl Celtic průměrnej tým? Má parádní formu, už loni byl ve finále UEFY, letos by jí moh klidně vyhrát...

Reagovat
HOST*barsa

v debatě jestli je saviola lepší než trezege goly mluví za vše barcelona bez ronaldína by byla v hajzlu kluivert,cocu,overmars,reibziger, ven JE SRANDA - NOMINACE ŠPANĚLSKA NA PŘATELÁK S DANSKEM ANI JEDEN BARCELONAK KDYSI JICH BYLO I 7 A VÍCE A TET.....měl by příjít van der Vaart,sneyder oba z ajaxu nebo Valeron z la coruni nebo Xabi z san sebastianu,emilio Torres z atletika,Vicente,Albelda,Torres valencie

Reagovat
HOST*Michal

Podla mna bi sa Barka mala zbavit Kluiverta a posilnit hlavne obranu kde nie su kvalitni obrancovia

Reagovat
HOST*

Davide zůstaň!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele