Trénovat budu až od příští sezóny, prozradil Ancelotti

03.10.2017, 19:58
Aktuality
Carlo Ancelotti předčasně skončil na lavičce mnichovského Bayernu a okamžitě se začaly objevovat spekulace o tom, kam nyní zamíří. Ostřílený kormidelník však chce znovu trénovat až od příští sezóny...

Bývalý trenér AC Milán, Chelsea nebo Realu Madrid přišel na Säbener Straße před startem minulého ročníku a s bavorským velkoklubem opanoval ligu, jinak se mu ale tolik nevedlo.

Ještě horší to bylo letos: FCB nevyšel úvod sezóny a po remíze s Wolfsburgem tak Ancelotti nabídl rezignaci, kterou vedení Mnichovanů přijalo a nyní hledá nového lodivoda.

Osmapadesátiletý trenér se okamžitě dostal do spojení s AC Milán, jemuž se zatím také nedaří podle očekávání, anebo Arsenalem, ovšem nyní italský kouč nové angažmá nehledá.

"Dám si desetiměsíční přestávku," prohlásil Ancelotti po předčasném odchodu z mnichovského velkoklubu. "Nový tým převezmu až od další sezóny," doplnil.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (86)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Proč sem cpete vyjádření ze srpna

Reagovat
eder

Ti voli...

Reagovat
smazaný uživatel

bartonek rychle vezmi telefon a zavolej mu, on plus 10 novych hracu a jsme zachraneni....

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
matZz

návrat do PSG?

Reagovat
LokoLFC

kéž by LFC

Reagovat
Willian

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
icka

AC

Reagovat
El-Pistolero-68

Už ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně lepší než Montella pro vás. Já si budu trvat na tom, že kdyby raci hodili Robbena s Mullerem na tribunu, že Ancelloti by to zvládnul. Furt vyhrál tam titul a můžou si lidi říkat, že titul s Bayernem je povinnost, ale rýmy v Bl rozhodně nejsou nazdarci, tsjze výbuch to taky úplně nebyl. V lm mu vystavil stopku až Real, který v té sezóně byl nejlepší tým.

Reagovat
El-Pistolero-68

Lepší než Montella určitě ano, ale počkal bych do léta a zkusil jít po Contem nebo Sarrim. Nevím, jak moc (ne)reálné to bude, ale za pokus to stojí.

Reagovat
FC Porto FC

a koupit Messiho nebo Ronalda vid ? :D

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím proč, lewa je lepší než benzema a James rozhodně když bude hrát není o nic horší než Bale, ona ta sestava Bayernu je hodně silna, jen není tam nejsou hráči za miliardy, Mourinho nebo Klopp by s tímhle kadrem byli favorit na vítězství v LM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El-Pistolero-68

Docela bych si i tipnul, že Mourek tam jednou skončí.

Reagovat
dinss

Conte nebo Sarri?

Reagovat
mojmira

Conte několikrát prohlásil, že se bude chtít vrátit do Itálie (ne nutně tohle léto), ale já bych stejně bral hned toho Carla

Reagovat
El-Pistolero-68

Sarri by se možná dal přeplatit, bere 2x méně než Montella. Ale ok, to je asi nesmysl. Nicméně v toho Conteho pořád věřím. Až to zabalí v Chelsea a bude se chtít vrátit do Itálie, tak kam jinam? Max. Inter ještě.

Reagovat
dinss

Otázkou je...kdy to u nás zabalí?

Reagovat
10

Sarri nevypadá jako typ člověka, pro kterýho by byly peníze nějak zásadní, jemu stačí cigára a teplákovka navíc je z Neapole

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Teoretik

Reagovat
Kang & Kodos

Kotalíku, jednej!

Reagovat
db18

Uli prý o možném nástupci Carla mluvil i s Guardiolou, který byl s vítězným kandidátem též spokojen...

Jaký vztah měl s Enriquem?

Reagovat
ADM

Tak on by vám paradoxne mohol sedieť, len je otázka ako by zvládol že už nemá Messiho..

Reagovat
vladino10

A u vas sa mu ako darilo?

Viem, že vyhral treble, ale bola to aj jeho zásluha alebo zásluha toho, že mal jeden z najsilnejších utokov posledných rokov?

A čo tie zvyšné dva roky?

Ako sa darilo posilám čo si tam doviedol?

Ja barcu moc nesledujem a vlastne sa mi pri enriquem vybaví ako prve to, ako weissov slovan vyradil jeho as rim, čiže si rad nechám zmeniť názor naňho..

Reagovat
Gazdo

Za mna jednoznacne tazil z kadru... tym nemal tvar. Jedine sa dalo krasne pozerat na prvu sezonu kde dobre rotoval a potom tym padom krasne sadla forma hracom a ked sadne celej jedenastke forma a radost hrat tak uz ani taktiku nikto nepotrebuje lebo ten tym ide ako masina aj sam. Mal dalsie sezony aby sa aspon ukazal ze ci je to naozaj o nom alebo o hracoch ale pre mna bolo jasne ukazane ze ta prva sezona bola len vdaka hracom

Reagovat
db18

Já se toho bojím, teď by to chtělo nějakýho Němce, který by taky sázel na odchovance... vždyť už jich PSG mělo pomalu víc jak my.

Reagovat
ADM

Tak začiatok nebol ideál, prvý polrok sme sa hladali, lenze od januárovej prehry na Sebastiane som nasledujúcich 5 mesiacov sledoval jeden z najlepších futbalov. Do prvého tímu si vtedy doviedol Rakitiča a Suareza, u Suareza to bola volba na istotu (vy máte Lewu, takže to by bolo ok) a pracanta Rakitiča (Vidal), ktorý pokrýval väčšiu plochu a viac behal než Xavi, ktorý bol ale stále na lavičke a často naskakoval. Ten káder bol samozrejme strašne silný, ale u Vás to takisto nie je zlé.

Pod jeho vedením sme prešli od hádzanej na kontrolu hry a najmä rýchly prechod do útoku, kde celý tím makal na tých troch vpredu, ale samozrejme tie útoky ťahali po krajoch Messi a Neymar, takže naozaj ťažko hodnotiť či to bolo jeho taktikou alebo silou kádra ale jednoznačne u nás tu prvú sezonu nehral hádzanú. ďalsie roky to bolo horšie, hlavne ten posledný začal experimentovať a upustil od Messiho na kraji a efektívneho Neymara tým, že ho ťahal stále viac a viac na kraj a ďalej od brány (alebo sa tam skôr ťahal sám Neymar). To bolo spôsobené aj zhoršenou hrou zálohy, kde nikto nemal formu/nedokázal nič vymyslieť, takže všetko stálo na útoku, ktorý to ale svojou kvalitou v 90% hravo zvládal. Takisto sme boli tu sezonu ovplyvneni zakazom prestupov, takze do zimy nehral Arda a Vidal, Ardovi nenašiel miesto - kedze na nom hral Neymar, a Vidal je také splašené zviera.

V poslednej sezone to ale moc nezvládal ani ten supergiga útok, hlavne nie vonka, neustále experimentovanie so zostavou, kazde kolo iná záloha, neschopnosť posadiť v tej chvíli slabého Neymara na úkor Ardu, ktorému sa darilo. Posledný rok doviedol Paca - krok vedla, Gomesa - snažil sa mu dávať šancu každé kolo ale bola to katastrofa, Umtiti - ten zapadol super a je to momentálne stena, Denis - tomu nevedel nájsť miesto a stále ho štopal inde. Ešte Digne rotoval s Albom, potom sme prešli na 3-4-3 takze nehral ani jeden

Keď sledujem tú vašu súpisku v zálohe a útoku, asi sami nemôžete čakať že sa tam budú diať hneď zázraky, prestarnuté krídla na ktorých stála jeho hra u nás. Viem si predstaviť že s tou zálohou by hral takisto rýchly prechod do útoku plus by tá záloha skvele podporovala útok z druhej vlny (+ Thiago, niečo čo nám tak velmi chýbalo), ktorý ma s Lewom, Robbenom, Jamesom, Mullerom či Comanom stále velký potenciál nasádzať kopu golov, ak na neho záloha bude makať ..

Čo sa týka odchovancov, tam by to bolo tak 50 na 50. Dal šancu Robertovi, skúšal aj Rafinhu, ale nikoho no name nevytiahol a nespravil z neho hviezdu..

Takže ako som povedal, môže vám zapasovať, ale aj nemusí a može vyhorieť. Predpokladám že nepozná reč čo by bol asi velký problem takto do toho vhupnúť. Prestupy až na prvú sezonu moc nezvládol a zostalo nám po ňom 22893 záložníkov, z ktorých na to má momentálne len Busquets.

Ja by som ho neangažoval, ale ako som povedal, paradoxne mu to môže sadnúť, lebo by hral niečo čo podla mna chcel hrať s Barcelonou ale tak nejak od toho ustúpil

Reagovat
ADM

čo ti jebe jak som sa opustil

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Teoretik

do Barcy mi seděl, ale jinde si ho nedokážu představit. Možná něco jako PSG by ještě mohl zvládnout.

Reagovat
Godwinson

Tak na toho bych byl v Bayernu fakt zvědavej. Teda vlastně ani nebyl, podle mě by to bylo podobný Římu.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

to určite nie...

Reagovat
vladino10

Ja tomu moc neverim- tréner čo nevie nemecky a mal by prísť v strede sezóny, bez nejakej aklimatizácie alebo čo, mne príde dosť nepravdepodobný..

Aj keď teda na druhej strane o kom inom by sa s ulim mohol baviť, na koho iného by si potreboval uli urobiť názor práve cez pepa..

Reagovat
blackhawk88

Pep pred odchodom odporucal angazovat Tuchela ako jeho nastupcu, po dnesnom vyjadreni Uliho, ze sa stretli s Pepom a povedal mu, ze koho vymenuju za trenera o par dni, tak Pep bol velmi spokojny, cize pochybujem, ze to bude Enrique..pevne v to verim, ze to nebude on

Reagovat
El-Pistolero-68

Na 99 % Tuchel.

Reagovat
db18

Ok, i když z Tuchela taky nejsem moc nadšený... na druhou stranu, on je takový, že by mohl přistoupit na dvouletou misi s tím, že se pak rozloučí a půjde o dům dál - případně si vezme zase nějakou dobu na odpočinek...

Reagovat
Rich

Jestli to bude Tuchel, tak to bude ta nejlepší možná varianta. Dařilo se mu v Borussii, tak mu to snad půjde i u nás, ale rozhodně to bude změna, Tuchel podle mě preferuje ofenzivní rychlý fotbal, takže můžeme zároveň i očekávat v zimě posily.

Jako doufám, že to nebude Favre nebo Enrique. Bayern potřebuje trenéra z Německa. Ale sranda by byla, kdyby jmenovali Hitzfelda, což by mi taky nevadilo.

Reagovat
vladino10

Tuchel bol v bvb ako noc a den- prvá sezóna super a druhá hrôza (paradoxne v nej vyhrali pohár)..

V tej druhej sezóne nebol ani ofenzívny ani rýchly futbal, iba jalové držanie lopty a extrémne deravá obrana, tusim tam boli aj dajake čudne experimenty ako durm v zálohe..

Takže neviem, ja som dosť skeptický..

Reagovat
blackhawk88

v tej druhej sa nakazil od Pepa..lebo vraj diskutovali a preberali rozne strategie

Reagovat
Rich

Nesmíš zapomínat, co já si tak vzpomínám, že Dortmund měl většinu hráčů zraněných, to se taky hodně podepsalo. Dnešní trenér Dortmundu má k dispozici skoro celý káder myslím.

Jestli si přeješ Nagelsmana, tak na to zapomeň, ten nebude ještě dlouho trenérem u Bayernu, je mladý a měl by problém s autoritami jako je Robbery. Přijde Tuchel.

Reagovat
OnderCZ

Tuchel má ale zase problémy s jinými autoritami a to většinou s lidmi nad sebou, rozhádal se v Mainzu i v Dortmundu.

Reagovat
vladino10

Tak snáď sa zhodneme na tom, že naša hra momentálne vyzerá asi takto- držíme loptu, nič z toho, loptu potom získa super a ide do protiútoku..tuchel mal v bvb v tej druhej sezóne ten istý problém avšak v oveľa väčšom, preto si nemyslím, ze práve on by mal byt ten čo by nás z toho vedel vytiahnuť..

Nikde som nepísal, že si prajem nagelsmanna (ale neviem prečo si myslíš, že by mal nutne mat problém s nejakými autoritami- kvôli veku? podľa mna viac záleží na osobnosti a hlavne nagelsmann nevyzerá ako nejaký tutko čo by si nechal skakat po hlave..+keď sa bavíme o tých autoritach, neodišiel tuchel z bvb práve preto, že mal problémy s vedením? Nemal náhodou problémy ešte aj s hummelsom?)

Samozrejme nagelsmann nepríde- teraz nám iba ťažko niekto pustí trénera, takže musíme vyberať z toho čo je voľné..a tam teda ten výber nejaky široký nie je- možno by nebolo odveci nalákať van gaala do konca sezóny a potom niekoho vykúpiť..nemuselo by to byť najhoršie riešenie- van gaal pozna prostredie klubu, nebude mat problém s jazykom, takze by v podstate hneď mohol začal pracovať (ukázať im gule atď )

Každopadne by som ale urcite nechcel enriqueho- nevie nemecky, príde do úplne nového prostredia a treba si uvedomiť, že my potrebujeme vyhrať hneď v druhom zápase po príchode nového trenera- hráme s celticom o postup v skupine..ak by sme v tom zápase stratili tak sa môžme dostať do veľmi nepríjemnej situácie, pre trénera ako enrique tam nevidím žiadny čas na aklimatizáciu..a teda aj ADM ako tu hore písal, ze tie enriqueho prestupy nič moc, my si už teraz v lete veľmi nemožme dovoliť nejaké preslapy ak nechceme mať aj o rok dvojku do základu robbena s riberym..

Takže pre mňa 1.niekto do konca sezóny (hitzfeld, van gaal) a v lete trvalé riešenie, 2. Tuchel 3. Enrique

Každopádne škoda, že si to ancelotti pokaslal s hráčmi a bolo to neudržateľné (aspon do leta), lebo pri tejto situácii na trhu veľmi nie je z čoho vyberať..

Reagovat
Teoretik

Berte Tuchela, je volný, Němec, kvalitu má. Jen to jeho ego no, vedení se s ním bude muset naučit zacházet. Ale on by tomu týmu mohl vrátit německou tvář a nějaké Pepkovi prvky do své hry taky vložil

Reagovat
Rich

Já zastávám názor, že bychom ho měli vzít, jestli ne, bude to chyba.

Reagovat
blackhawk88

Tak vraj napokon zajtra by sa bayern mal stretnut s enriquem, dufam, ze to nie je pravda..lebo jeho angazovanim ma naseru

Reagovat
Rich

To asi ne. Enrique by do Bayernu podle mě nešel, ten čeká na nějaký tým v Anglii nebo v Itálii, ale do Německa nepůjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Guardiola ktery to tam rozesral na 5 let dopredu mel tu drzost se vyjadrovat k nastupci

Reagovat
Uwe háže buly

už se kroťte s těma vašima komplexama.

Reagovat
smazaný uživatel

ja mam komplex z uspesnych lidi, to se vubec netyka guardioly

Reagovat
Harakan

ty seš ale retard co?

Reagovat
Rich

Jediný, co mě vadilo na tom, že Guardiola byl trenérem v Bayernu bylo, že přivedl španělské hráče a nechal jít německé hráče jako je Kroos nebo Basti. Ale jinak výsledky měl, jediný, co se mu nepovedlo je vyhrát Ligu mistrů, ale byl blízko.

Reagovat
JM

Blizko

Reagovat
Rich

Radši se vůbec neozývej. Pokud jde o mě, tak Real mi v posledních letech s Barcelonou leží v žaludku, stejně tak mi vadí i Atlético.

Reagovat
smazaný uživatel

AC by mohlo byt zajimavou volbou. Uvidime jak si povede Montella na konci sezony. Ale rad bych ho tam znova videl.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Konečně dávají na ČT Sport magaziny z PL a teď i z La Ligy, tyhle sestřihy zapasů z PL a rozhovory trenérů si pamatuji, když to naposledy na ČT dávalo nějak v sezóně 09/10 a pred tim to dávalo na Galaxii Sport.

Reagovat
Kaká10

Reagovat
tony223

na MOTD to nemá

Reagovat
twelwer

Viem to niekde najst okrem CT Sport ? ... Ta mi bohuzial nejde. To by bola neskutocna nostalgia. Pri tom som si pisaval domace ulohy

Reagovat
Coutinho10

to byla dokonce Prima....to už bohužel v dnešní době něco nemyslitelnýho

Reagovat
Teoretik

Kdo jiný než on by měl dotáhnout AC zpět na vrchol?

Reagovat
smazaný uživatel

Jasnej AC po sezoně.. skoncej na hezkém 5 místě a Carlo projde jak spasitel a bude titul 2018 fandim AS, ale Carlo a AC bide paráda k Juventusu

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry za t9 v mém tel..

Reagovat
El-Pistolero-68

Scudetto vyhrál s AC mám pocit jenom jednou a to se ten kádr, co měl předtím, nedá s tím současným srovnávat.

Reagovat
PP

Chm.. Já bych ho do Arsenalu zkusil..

Reagovat
Mrvinho

AC

Reagovat
smazaný uživatel

Je vyčpělej. V AC měl štěstí, že mu padla do rukou mimořádná generace hráčů.... v Chelsea vymáčknul z dosluhující TOP generace maximum a v Realu měl úžasný tým... a to ostatní z jeho trenérské kariéry byl hrozný průser.

Reagovat
FC Porto FC

Jo vždyť on vlastně trénovat ani neumí

Reagovat
One-Real

Já bych ty trenéry úplně zrušil. Carlo, Pep, Zidane. Všechno břídilové se štěstím na hráče a okolnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

I Pep? Se podívej, jak na vrchol táhne city. Za mě největší favorit na vyhru LM i PL.

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

To byla asi ironie že?

Reagovat
teenz

Reagovat
raduinho

Reagovat
Shevchenko

Forza Carlo!

Reagovat
ratusek

Do Baníku místo Kučery

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Wanker out, Ancelotti in.

Reagovat
PP

Reagovat
smazaný uživatel

Toto se líbí Jacku Wilsherovi

https://www.youtube.com/watch?v=rTYQaUNl_Qg

Reagovat
Teoretik

Divím se, že to Bayernu tak trvá. Jen to dokazuje, že na změnu nebyli připraveni a odvolání Ancelottiho byla spontánní záložitost, tedy chyba. Možná jim to někdo už i odmítl, každopádně s Pepkem asi diskutovali, kdo bude lepší, zda Lucho nebo Tuchel, které oba dobře zná. Každopádně čím víc to budou odkládat tím víc favorizuju Lucha. Tuchela by přece měli podepsaného během pár hodin.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele