Trenéři Kotal s Kozlem míří k mládežnickým reprezentacím

26.05.2016, 14:58
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (22)

Přidat komentář
ZB 07

U Kozla jsem čekal tedy větší posun v kariéře...

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle snad ani není posun.

Reagovat
Spalovač šancí

Však je to tam napsané - ubíjí ho stereotyp.

Reagovat
ZB 07

To možná jo, ale kdyby šel do ambicioznějšího celku, tak by ho to posunulo dál...a je jasný, že hrát o nějaký 8.místo 4 roky po sobě už se časem promění ve stereotyp, ale právě proto měl zkusit něco novýho a třeba i zabojovat o poháry..

Reagovat
Spalovač šancí

třeba dvouletá přestávka bude akorát a navíc se toho může dost naučit => přece jen způsob trénování u repre je úplně jiný

Reagovat
ZB 07

Tak je fakt, že práce s mládeží mu může dát hodně..na druhou stranu ho ale asi neberou jen na 2 roky, ale je to víceméně dlouhodobější záležitost a nejsem si jistej, jestli by radši neměl v tak nízkém věku koučovat nějaký klub a k mládeži jít až třeba na závěr své trenérské kariéry. Přeci jen práce u mládežnické reprezentace je mnohem jednodušší než práce v klubu..

Reagovat
exse

Taky mi to přijde divný, na druhou stranu mládežnický repre jsou taková dobrá zalejvárna pro kouče kteří mají na lepší tým, ale všechny lepší týmy kouče mají. Viz třeba Lavička po konci u nás. Takže bych se nedivil, kdyby po roce skončil Uhrin a Slavia sáhla po Kozlovi.

Reagovat
ZB 07

Jo, to mě taky napadlo, ale zatím to vypadá i podle toho, co je napsáno v článku, že s ním u mládeže počítají na delší časový úsek než jeden rok..

Reagovat
Paul Anka

No svaz s ním počítat může, ale počítá s tím i Kozel?

Reagovat
ZB 07

Těžko říct, ale nemyslím si, že by do toho šel, aniž by věděl, jaké s ním má svaz plány...

Reagovat
Paul Anka

Tak svaz s ním určitě počítá na delší dobu, ale jak říká kolega hore, přijde nabídka, která se neodmítá a je zpátky v prvoligovém kolotoči.

Reagovat
smazaný uživatel

Pelta

Reagovat
Spalovač šancí

je Berbrův poskok

Reagovat
smazaný uživatel

tohle Kozel bere jako krok dopředu ?

Reagovat
raduinho

Kolik tak mohl mít Kozel v Dukle ? 150 tisíc Kč měsíčně ? Takový stereotyp bych taky bral.

Reagovat
livefan

Pochybuji, že by měl tolik. Možná tak třetinu/polovinu te částky.

Reagovat
raduinho

Třetina je nesmysl, to má průměrný ligový hráč. 100 tisíc měl minimálně. Praha, bohatý klub, relativní úspěchy a s tím spojené bonusy...

Reagovat
livefan

Spíš ten průměr zvyšují platy ve Spartě a Plzni, 50k je už takovej lehčí nadprůměr u hráčů. Ale asi teda víc měl, jenže 150k určitě ne. A bonusy nevim jaký Kozel měl, ale poslední roky Dukla podle mého měla vetsi ambice..

Reagovat
raduinho

No není to tak dávno co Teplice zveřejnili kolik berou jejich hráči, a tam byl průměr cca 70 táců. Takže těch 50 litrů má podle mě takových 80-90 procent hráčů v Synot lize.

Reagovat
livefan

To vím, ale že to bylo tolik, to jsem už asi nějak zapomněl. Tak to budeš mít asi pravdu.

Reagovat
db18

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele