Trenér Schreuder z vlastního popudu Twente neopustí

24.05.2015, 13:22
Aktuality
Nepřehledná situace momentálně panuje v nizozemském Enschede. Tamější Twente se v pátek dle informací AD Sportwereld mělo ocitnout bez trenéra, prezident klubu však následně takovou informaci dementoval a přímo kouč Alfred Schreuder se nechal slyšet, že sám od sebe u týmu v žádném případě neskončí...

Tradičně vysoko postavené Twente, které ještě loni sahalo po Lize mistrů, bude chtít na tento ročník okamžitě zapomenout. Mužstvo z Enschede finišovalo na ostudné 10. příčce, což značí nejhorší umístění od roku 2003.

Odvolání Alfreda Schreudera by tak teoreticky nebylo od věci. "Nesmysl," vzpírá se ovšem prezident Twente Aldo van der Laan. "Ano, v tuhle chvíli vše vyhodnocujeme, ale úmysly propustit ho nemáme," dodal na srozuměnou. Finální verdikt se teprve 42letý kormidelník dozví začátkem příštího týdne.

"Smlouvu tu mám až do roku 2019," zdůrazňuje sám Schreuder, že jeho mise ještě ani zdaleka není u konce. "Pokud se mě chtějí zbavit, budou mě muset vyhodit," doplňuje záhy prozatím neúspěšný kouč nizozemského mistra za sezonu 2009/10. Jeho trenérem na plný úvazek se přitom stal teprve loni.

Autor: Tomáš Daníček / foxsports.nl

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
Stiksxx

Tak Feye konci. Tenhle druhej zápas jsem neviděl ale Feye si to prohrál sám protože v prvním zápase mel hodne šanci na gól..ovsem měli spatne řešení ve finální fázi..Vitesse jsem cekal a podle me postoupí oni.

Reagovat
Elliasson

V háji tohle....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele