Trenér od nás dostane potřebný čas, prohlásil Bobic

20.09.2018, 16:05
Aktuality
Nepříliš přesvědčivě vstoupil do nové sezóny Eintracht Frankfurt, jenž po úvodním vítězství dvakrát odešel bez bodu, načež se začala snášet kritika i na nového kouče Adiho Hüttera. Ten však podle vyjádření sportovního ředitele Frediho Bobice obdrží dostatek času...

Hesenský celek na rozjezd vyhrál ve Freiburgu, ovšem posléze pozdním gólem doma nestačil na Brémy a další porážku si připsal po reprezentační pauze, kdy podlehl BVB.

V německých médiích se potom snesla kritika i na nového kouče Adiho Hüttera, jenž na lavičce "Orlů" nahradil Nika Kovače, bývalý kormidelník Young Boys Bern však může zůstat klidný. Vedení Frankfurtu si je sice vědomé, že na tom mohlo být lépe, ale zůstává v klidu.

"Samozřejmě jsme mohli mít po třech zápasech na kontě více bodů, nejsme však v situaci, abychom museli být neklidní," řekl Bobic, jenž novému trenérovi důvěřuje. "Především kvůli trenérovi bych si přál, aby výsledky brzy přišly, protože by mu to dodalo potřebnou jistotu," uvědomuje si bývalý útočník. "Dostane od nás ale dostatek času," vyhlásil Bobic.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (7)

Přidat komentář
Rudnevs

Samozrejme, že momentálne sa ešte tabuľka nedá úplne odhadovať, ale za mňa nech kľudne spadnú... Klub je celkom v pohode, je to tradičný klub s veľkou fanúšikovskou základňou a z veľkého mesta, ale ten ich súčasný káder mi príde totálne nesympatický. Chápem, že momentálne je veľmi výhodné nakupovať hráčov z Francúzska, kde sa dajú získať kvalitní hráči za dobrú cenu. Nie je mi to sympatické, radšej by som staval na mladých Nemcoch, ale chápem to. Každopádne to, čo robí Frankfurt, to je až prehnané, veď ten tím majú plný rôznych afrických Francúzov a Jugošov, trebárs v Supercupe proti Bayernu mali v základe jedného Nemca (i to polovičného), aký to rozdiel oproti Freiburgu, ktorý pravidelne nastupuje s jedenástimi Nemcami.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k obrovským změnám v kádru by vyhazování trenéra byla celkem hloupost. I když mám o Eintracht obavu, protože ty změny byly obrovské a k tomu Evropská liga. Tato dvojkombinace může být velký problém.

Ale jako největší kandidáty na sestup vidím Hannover a nováčky.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč se aspoň nepíše Bobitsch, když už si chce hrát na velkého Němce?

Reagovat
Rudnevs

Čo ti vadí na Bobicovi? Nie som ten, ktorý by označoval každého Turka alebo Afričana s nemeckým pasom za Nemca, ale každopádne zrovna Bobic podľa mňa Nemec je. Samozrejme krížený a on sám má ešte určité väzby na Slovinsko alebo Chorvátsko, každopádne vďaka tomu, ako sa integroval (žije v Nemecku a ako Nemec, má nemeckú manželku), sa dá povedať, že ďalšie generácie budú prakticky nekrížení normálni Nemci.

A ohľadom toho mena - Bobic má dve dcéry, čiže myslím si, že je celkom pravdepodobné, že i to jugošské meno v ďalších generáciách zmizne...

Reagovat
smazaný uživatel

Ne,ale místo ubírání diakritiky by to poslední písmeno měl psát pěkně po německu,aspoň.Jinak,ať se klidně považuje třeba za Číňana,když se odstěhuje do ČLR

Reagovat
mickey mouse

Takže kdo místo něho?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele