TRENÉR MONTOYA JE UŽ DOMA

01.05.2005, 23:53
Aktuality
Bývalý trenér kolumbijského týmu Once Caldas Fernando Montoya byl po čtyřech měsících strávených v nemocnici propuštěn, ale povinná léčba ho nemine ani doma.

Montoya byl v prosinci minulého roku postřelen zloději, kteří se pokoušeli okrást jeho manželku. Jedna ze dvou kulek naneštěstí zasáhla nervy v krční páteři, vážně zraněný trenér byl v bezvědomí převezen do nemocnice a ihned operován. Operace však žádný zázrak nepřinesla, a tak zůstal Montoya částečně ochrnutý.

"Vím, že bůh je při nás a bude nám pomáhat i nadále," doufá trenérova manželka. Na Montoyu nezapomněli ani fanoušci Once Caldas, kterých se sešlo před budovou kliniky v Modelíně kolem stovky. Lékař Diego Kalinde se ke zranění vyjádřil takto: "Luis Fernando je v dobré fyzické kondici a všechny nás těší, že jeho zdravotní stav směřuje k lepšímu."

S Once Caldas dokázal Montoya divy a ne nadarmo je u fanoušků tohoto kolumbijského týmu hrdinou. Své svěřence totiž dovedl k historickému vítězství v Poháru Osvoboditelů a vítězství v Interkontinentálním Poháru mu uniklo jen o vlásek, prohrál s Portem po dramatickém penaltovém rozstřelu. Po těchto úspěších ale rezignoval s odůvodněním, že se chce více věnovat své rodině.

Autor: David Kubáň

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele