Trenér McLeish po sezoně neprodlouží končící smlouvu v Genku

01.04.2015, 16:56
Aktuality
Belgický Genk bude mít po jedné sezoně znovu nového trenéra. Na lavičce KRC po letošním ligovém ročníku skončí Alex McLeish, bývalý kormidelník skotského národního týmu neprodlouží končící smlouvu...

"Podepsal jsem smlouvu na jeden rok a už od začátku jsem měl v úmyslu od týmu po první sezoně odejít," sdělil 56letý kouč.

Genk už přišel o naděje na zisk titulu, v základní části skončil na sedmé pozici a nevešel se tak do první šestky, která mezi sebou bude hrát o titul a účast v Lize mistrů.

"Klub dělá interní změny, snaží se zavést novou politiku a já si své působení zde opravdu užívám. Jako trenérovi mi to znovu dodalo sílu, poznávám novou kulturu a pracuji se spoustou mladých hráčů. Myslím si, že v průběhu sezony jsme do prvního týmu zabudovali šest nebo sedm náctiletých hráčů a nakonec se nám povedlo začít stoupat tabulkou směrem vzhůru. Příští týdny pro nás budou důležité, stále se můžeme dostat do Evropské ligy," nechal se dále slyšet McLeish.

Skotský lodivod v minulosti vedl Motherwell, Hibernian a Rangers a deset měsíců vládl na lavičce skotské reprezentace. Následně se vrátil na klubovou úroveň a působil v Birminghamu, Aston Ville a Nottinghamu.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Vrat se k Rangers a vykopejte ligu zase, uz je tam nuda bez vas.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se jim vůbec vede? Vím, že hraje Championship, je to na postup?

Reagovat
paver

Přímo postupují Hearts, Rangers si zahrají play-off o postup.

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
smazaný uživatel

lenze v poslednej dobe rangers nejak cudne upadli, sice dlho neprehrali ale co som zachytil, tak maju opat nejaku vnutorne problemy, nejaki borci ich chceli kupit, fanuskovia sa proti tomu vyrazne burili., navstevy v ibrox parku su vyrazne nizsie ako ked hrali (takmer 43.000 v minulej sezone v 3. lige, teraz v 2. lige okolo 33.000 na zapas). hearts su uplne inde, rangers hadam pojdu z baraze a o rok dufam, ze hibernians a queen of south a z najvyssej nech sa poberaju hamilton, st.mirren a partick.

Reagovat
smazaný uživatel

"Ten co nazval Artmediu krcmovym muzstvom"

Reagovat
FC Porto FC

"Podepsal jsem smlouvu na jeden rok a už od začátku jsem měl v úmyslu od týmu po první sezoně odejít, no to je mi logika....

Reagovat
smazaný uživatel

Asi ho jinde nechtěli a potřeboval prachy

Reagovat
smazaný uživatel

tez nechapu, trapny

Reagovat
Arsenalista

Prosím, ať se drží co nejdál od Premier League. Tohohle trenéra výsostně nesnáším!

Reagovat
Ferguson6

No tak na 90% pôjde do Rangers, ak postúpime.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty tam hraješ?

Reagovat
Ferguson6

Jop, ja som Fraiser Aird.

Reagovat
Han střelil první

Ten se tak dostat pod ruku Zulus, blbeček.

Reagovat
Milan.B

chvala bohu, taka sracka nema co v belgicku trenovat

Reagovat
andrew96

Jidáš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele