Trenér López bude rovněž příští rok působit na lavičce Levante

08.05.2018, 16:56
Aktuality
Součástí španělské nejvyšší soutěže bude rovněž v příští sezoně Paco López. Padesátiletý kormidelník v průběhu jara převzal Levante a s velkou noblesou ho zachránil v LaLize. Vedení valencijského klubu mělo velký zájem o prodloužení spolupráce a stejně se na celou situaci díval rovněž holohlavý kormidelník...

"Paco López zůstane ve funkci rovněž pro příští sezonu, dohoda mezi klubem a trenérem obsahuje klauzuli na další rok," oznámilo Levante na svých internetových stránkách.

Levante se letos po dobrém začátku rychle přestalo dařit a vážně mu hrozil sestup ze španělské nejvyšší soutěže. Začátkem března proto byl odvolán Juan Ramón López Muñiz, jehož povinnosti následně převzal kouč rezervy López.

A López tým rychle nasměroval k záchraně. Zatím ho vedl v devíti zápasech a získal 22 bodů za sedm výher a remízu na půdě Girony, jedinou porážku mu uštědřilo Atlético Madrid.

Autor: Tomáš Pavlík / levanteud.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
Jordi Alba

Pod ním výsledkově zatím paráda pro Levante.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Chcem si pozriet Spalovaca mrtvol, ale bojim sa, ze sa budem bat. Ja sa nerad bojim. Je to moc strasidelne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec. Teď jsem na to koukal k maturitě. Je to skvěle natočený film s úžasnými příběhem a kamerou. Nenazval bych to strašidelným, vystupování hlavní postavy je spíš lehce úchylné.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrušínský je za mě ve filmu takový český Anthony Hopkins, ale sedí mu to.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele