Trenér Barcelony Valverde vzal šokující vyřazení v LM na sebe

11.04.2018, 09:47
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (333)

Přidat komentář
Kincl

Nevadí aspoň se Bayern utká v semifinále s Římem

Reagovat
misinho7

Reagovat
Setwo

to by si si fakt prial? takúto cestu do finále? pre slávny bayern? Besiktas-Sevilla-ASRoma

Reagovat
Houfi

to se psalo před Barcelonou taky...tak aby nakonec nemělo AS cestu Shakhtar-Barca-Bayern-Real

Reagovat
Bastaron

Reagovat
pobody's nerfect

tohle neustojí

Reagovat
technecium

Prohrál teprve druhý zápas v sezóne, jdeme si pro double. Nevidím důvod, proč by to neměl ustát. V mých očích odvádí velmi dobrou práci, protože před sezonou po odchodu Neymara to s našimi nadějemi vypadalo velmi tristně. A i tak nás přiměl věřit v triple. Za mě by rozhodně zůstat měl a jeden pokažený zápas na tom nic nezmění. Hlavní je, aby se z věcí, které v této sezoně haprují, poučil.

Reagovat
Sergi Samper

Reagovat
MadMrJacky

Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
Sergi Samper

Jen teda těch pokažených zápasů bylo v poslední době víc

Reagovat
technecium

Tomu týmu dochází šťáva, očividně. A jelikož není, kdo by hrál místo těch stabilních 14 hráčů, tak se to na tom týmu prostě podepíše. Když Suaréz, Messi, Rakitič, Roberto atd hrají v podstatě plnou minutáž od začátku sezony, tak to je prostě neudržitelné.

Reagovat
TheTopFootbaler

Ale to nemění nic na tom, že Barca pravděpodobně prožije velmi úspěšnou sezónu. Pokud ztratí finále španělského poháru nebo nedejbože titul v LaLize, mělo by se o odvolání uvažovat. Ale za této konstelace "jen" vypadl z LM ve čtvrtfinále. To na odvolání kouče stačit prostě nemůže, zvlášť po situaci, jaká panovala před sezónou, a pokud ho Bartolomeu vyhodí, bude to ukázkou naprostého diletantismu.

Reagovat
Baronne

Reagovat
Puskas

Důvod by mohl být tehdy, mají-li majitelé prioritu LM, kdežto titul v lize jen jako samozřejmost.

Reagovat
technecium

Neřeknu ve Francii, ale ve Španělsku, kde je vždy určitě ještě Real a Atletico + letos skvělá Valencie?

Reagovat
Puskas

Jistě, ale nevím, co se šéfům honí v hlavě, kór po prošustrovaném náskoku z 1. mače.

Reagovat
kubys

Majitelé jsou fanoušci...

Reagovat
Lamskej#RMCF

Stejně to nechápu..vy hrajete docela tužku celou sezónu a jediný Messi vás tahá.. nechápu, že ta prohra přišla až teď..

Reagovat
ADM

Tak dozadu tam bol system a hraci vo forme. Dopredu to nema ziadny system ale urval to Messi golmi/kreativitou. V kombinacii to vacsinou vychazalo v tesne vyhry vonku a pohodove doma, to je u nas klasika

Reagovat
celeb

Reagovat
technecium

Paradoxně pořád to byl značný posun proti minulé sezóně.

Reagovat
ADM

Tak to nepochybne. Ale stále sa viac priklánam k nejakému mixu Luchovej a Valverdeho hry. Pod Luchom tam bol moc velky risk, deravá obrana. Pod Valverdem to skvele fungovalo dozadu hlavne kvoli spomalenému tempu hry, skvelej hry stoperov, MAtS a tomu dvojpivotu, na druhej strane tomu extremne chyba myšlienka dopredu (odišiel Neymar a Dembele sa nezapracoval, takisto Semedo, navyše su obaja skvelí ked hraju spolu) a intenzita.

Si ani len nedokážem predstaviť že by sme s Valverdem vybehli 3-4-3 na PSG a rozložili ich, čomu som zas pod Luchom veril, ten tím mal ofenzívnu auru.. Valverde nás naučil hrať trošku viac odzadu, čo sa v dvojzápasoch v LM dá skvele využiť, ale v čase ked mal hrať na away gol sa rozhodne hlavne nedostať tretí. Toto nech si hrajú v MU pod Mourinhom ale nie u nás...

Reagovat
ADM

Len dodám, že Rím bol v laufe a potreboval ten tretí gol dať, čiže by sa im o dosť pravdepodobnejšie pod nátlakom vzadu rozpadlo, lebo v hlavách isto nemali dokonalé plnenie taktickych pokynov ... za to my sme sa im snažili úplne pasívni a neprítomní vsugerovať, že ten tretí gol nedaju a mali tam šancu za šancou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Josifek

Reagovat
smazaný uživatel

Já spíš nechápu, že to vůbec nechali zajít tak daleko, že se tým dostal do fáze, kdy stojí jen na Messim. Hlavně záloha úplně marná, totálně podcenili konec Xaviho a Iniesty (ten teda pořád hraje, ale už je jen svůj stín).

Reagovat
smazaný uživatel

Mě spíš dostává, že Messi už tam je v podstatě GM. Furt čtu jen o tom, že tohodle hráče nepřivedou, protože ho nechce Messi a chce tamtoho místo něj...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

To je strašná hovadina...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi v téhle diskuzi takovej Kapitán Barcelona. Můžu se zeptat, jestli nosíš i štít? děkuji za odpověď

Reagovat
technecium

ne

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Hristo Stoichkov

Rád bych to tak viděl, ale obávám se toho, že včera tím svým chováním a nereagováním na vývoj ztratil kabinu. Vůbec bych se tomu nedivil, pro hráče jsou tyhle zápasy vrcholem sezóny a on je na ně nedokázal adekvátně připravit, celou sezónu hrajeme v Evropě velmi špatně.

Reagovat
Josifek

Reagovat
ADM

S vynimkou Juve doma sme ani v jednom zapase nedominovali, dokonca si nepamatam ani nejake pasaze 10minutove ustavicneho tlaku na supera

Reagovat
Visca el barca

což je šílený. Já sem fakt zvědavej co se bude dít v létě. Musíme začít hrát jinak, hrajeme to šíleně pomalu.

Reagovat
ADM

Jop, nema to intenzitu co ide aj na triko Iniestu, Busa a Rakitica. Busovi na jeho pozicii to beriem a je to vyhoda, no Rakitic a Iniesta sa musia riesit, prvy na velke zapasy nema a druhy uz absolutne nestiha a nevladze. Na co nam je kontrola lopty, ked nemame ani 70% intenzity City, ktory s tou loptou hra uz podobne kvalitne

Reagovat
Hristo Stoichkov

Andrésův odchod do Číny je podle mě hotovou věcí.

Reagovat
ADM

Ja dufam, ze ho ta nevyhrata LM motivuje a prijme ulohu v time ako Xavi 14/15. Vcera som ale rozmyslal nad tym Luisom a to je obrovsky problem k prebudovaniu kadru na dalsiu sezonu/sezony ak bude pokracovat v tejto hernej nepohode, pretoze on je narozdiel napr od Benzemu alebo Balea absolutne neposaditelny v tom zmysle, ze by to bol v kabine hrozny bordel... a z kridla je este polovicnejsi

Reagovat
-Carles-

Už sa vyjadril že to bol jeho asi posledný zápas v LM, myslím že jeho odchod už je istý.

Reagovat
Phillipinho

Vzdyt Ivana tady celou sezonu chvalite...

Reagovat
ADM

V lige mozno teda aj ja. V LM ani nahodou. Tam vobec nestiha

Reagovat
Hristo Stoichkov

U něj a Suáreze jsou asi nejrozporuplnější názory.

Reagovat
celeb

Urcite nie. Jesen mal rozhodne podpriemernu, nadavalo sa na nho, podaval nemastne neslane vykony. Bojovnost ok, to mu snad (mozno ako jedinemu hracovi od nas) nikto nikdy nevycital, ale hlavne smerom dopredu bol ... jednoduch slaby. Detto Suarez, ktory mal jesen katastrofalnu. V decembri sa oba zacali dvihat a ich vykony sli nahor ... lenze vydrzalo to tak max. 3 mesiace. Poslednych 4-5 zapasov mal Ivan dost nevyrovnane vykony - od vybornych, cez priemerne az po zle. Suarez je zas v srackach uz vyse mesiaca. Iniesta uz posledne 3 roky ma take, ze podava top vykony len par mesiacov do roka (tuto sezonu by som povedal, ze mal najlepsiu z poslednych 3), chodi z ihriska v 60.-70. minute a odovzdava pasku Messimu. Srdce a mozog celej zalohy je Busq., ktory vie podavat vysoko kvalitne, konzistentne vykony, pokial je zdravy a ma okolo seba aspon ako-tak hrajucich zaloznikov. Vcera to vybuchlo, kedze cela prava strana (Semedo/SR) bola pre neho nova, hral sa s nimi 1 zapas - a aj to myslim on nehral. Proste kolosalny fuck-up od Valverdeho, ktory mal doteraz fantasticke vysledky s tym, co mal k dispozicii. O jeho buducnosti rozhodne zrejme EC a CdR.

Reagovat
ADM

Ivan aj Suarez maju uplne nezmyselné minúty vzhladom na to, že ich futbal je postavený na fyzičke. O to viac vyznie ten kolosálny fail cez víkend, kde hrali obaja celý zápas.

Reagovat
technecium

Já ho chválím. V lize určitě. Ta defenzivnější role mu sedne mnohem líp a v lize hraje velmi dobře

Reagovat
Phillipinho

Ja si myslim to stejny.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, jasně...Umtiti si při prvním gólu vyklusává a čumí na Džeka, všichni hrají absolutně bez snahy, ale Valverde ztratil kabinu. Leda, že by ji ztratil už před zápasem, to by smysl dávalo. Ale stojím si za tím, že za tu sračku mohli hlavně hráči a ne trenér.

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě hráči si byli až moc jistí svým postupem. Na tom ale může mít podíl i trenér, kterej je asi špatně namotivoval.

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
patas92

Jeden pokažený zápas ...Výsledky nejsou všechno, kvůli nim sem Barceloně fandit nezačal. Faktem je, že se na to až na pár výjimek většinu sezóny nedá moc dívat. I kdyby se liga vyhrála o 30 bodů mě nepřesvědčí o tom, že je Valverde vhodný trenér pro Barcelonu.

Reagovat
LAM

Poděkovat za double(kterej mu ale vyhraje Messi(možná))a pak rychle pakovat pryč.Hrajem pod nim strašnou sračku,zabíjí náš ofenzivní potenciál a nikam tým nedostává.Jeho včerejší taktika k pláči.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Bartomeu ať prosím táhne. On je hlavním zodpovědným za posily a přestupovou politiku, která je od jeho příchodu katastrofická.

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Hristo Stoichkov

To předvolební vítězství v LM nás vyšlo hodně draho.

Reagovat
celeb

Reagovat
Cipinho

Reagovat
smazaný uživatel

obrovské selhání takového klubu, výsledek 4-1 z prvního utkání

Reagovat
Jackmaker1989

Nemám rád Barcelonu, ale vyhadzovať ho? Nechcem povedať, že je jedno aký je herný prejav a iné veci, ale ligu vyhrajú so solídnym náskokom, pohár hrajú finále tuším (pardon ak sa mýlim) a LM proste nezvládli a už Chelsea ich mohla vyradiť.

Nemyslím si, že to je úplna katastrofa a je to skôr dôsledok odchodu jednej generácie, ktorú bude neskutočne ťažké nahradiť. Niekto môže argumentovať titulom v lige, že bude len kvôli slabej forme realu čo môže byť pravda, ale predsa len by si asi šancu tento tréner ešte zaslúžil.

Reagovat
ttopi

Na jednu stranu táhne tým v rekordní šňůře v lize, ale tohle vypadnutí je prostě neomluvitelné. Musí odejít.

Reagovat
Riviera Kid

ty jsi jak moje stará. Já taky udělám stokrát něco dobře, jednou špatně a na všechno dobrý se hned zapomene.

Reagovat
Fodbalysta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
ADM

Reagovat
Mercury

Reagovat
Lifted

tak to máme asi stejný starý

Reagovat
Shevchenko

Asi každý

Reagovat
oli9

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
andrew96

Reagovat
ttopi

To se nedá moc porovnávat. Výhra v lize se bere tak nějak "automaticky". S tím se v Barceloně počítá, když na podzim odpadl Real. Pro tyhle týmy je hlavním úspěchem ten, který je na Evropské půdě. Já doufám, že přijde někdo jinej, pod kým ta hra bude i trochu nějak vypadat. Je zajímavé, že Barceloně se "daří" neprohrávat, ale ta hra je většinou těžko koukatelná.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Josifek

Reagovat
mithro

Reagovat
jakubbosak

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Deki

Reagovat
smazaný uživatel

to mu se rika zivot

Reagovat
lukass111

Reagovat
ZB 07

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Spalovač šancí

Pokud jsi to udělal 100x dobře sousedce a jednou špatně své staré, tak se nediv.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co pak sousedce, ale sousedovi.

Reagovat
jany kozak

Reagovat
Rarášek

Reagovat
iamek

Reagovat
iamek

Všude stejné koukám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

Welcome to my life.

Reagovat
smazaný uživatel

nesmíš být ku*va a podvádět.

Reagovat
Masi

Reagovat
jhony16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
Civers

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
celeb

Reagovat
off-olda

Tvoje stará je moje stará?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Reagovat
TheTopFootbaler

Hláška roku?

Reagovat
Nebelung

Reagovat
smazaný uživatel

Beztak se chtěl jenom pochválit, že má starou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
mojmira

Reagovat
Infi

Reagovat
Aik29

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazdo

hlasim sa aj ja

Reagovat
pepinho2

Reagovat
Teoretik

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Herry31

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
raduinho

Reagovat
Fodbalysta

Nemyslím si, že je tohle až tak věc trenéra.. ukazuje se dlouhodobě, že Barcelona nezvládá zápasy ve vyřazovací fázi LM na hřištích soupeřů a dostává poměrně "za uši" (Bayern, Juventus, PSG, AS Řím)

Reagovat
smazaný uživatel

jo, ten hejt na Valverdeho je směšný...navíc včera to úplně jasně odpálili hráči, nebyla tam žádná snaha. Vyklusávající Umtiti, Iniesta opakovaně obíraný o míč Schickem, tohle prostě není normální.

Reagovat
smazaný uživatel

Nojo, ale za to zodpovídá trenér, jeho chyba že nerotuje a jsou tak unavený, nebo je nedokáže namotivovat

Reagovat
smazaný uživatel

"Valverde tak dlho chodil s krčahom po vodu, až kým sa nerobil" ... nasadiť na domáci zápas proti Leganés aj Messiho, ktorý ma toho viditeľne dosť

Reagovat
smazaný uživatel

neroZbil

Reagovat
smazaný uživatel

Chudáček Kdessi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on ale nikdo jiný za to zkrátka nemůže, selhání totální, špatný herní systém, hráči Barcelony navyknute 4-3-3, to je všeobecně jediný vhodný systém pro technický vyspělé hráče s fotbalovým myšlením. To jsme hrávali mi v reprezentaci Moravy jako mládež

Reagovat
technecium

Celou sezonu mu to 4-4-2 fungovalo. Real ani Atletico na to v lize nenašli odpověď. Dozadu to bylo hodně dobré. Dopředu byly občas problémy, ale ty góly se vždycky daly. Tento zápas byl spíš vyústěním dlouhodobé nekoncepce směřování klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Stojíme za tebou, Ernesto!

Reagovat
smazaný uživatel

Od tamtud se kope do prdele nejlepe

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Mateo16

Nerad to hovorim ale ked pozrem na superov. Tak LM je nasa. Nech sa na to pozrem z akehokolvek uhla netusim kto by nas dokazal porazit

Reagovat
smazaný uživatel

To je koho prosím tě nasa?

Reagovat
Kiwi-21

To se před skončením finále přeci neříká kdo je my

Reagovat
efjay

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Reagovat
vilp

Viděl jsi včera ten pressink AS? A vzpomínáš na loňskou Neapol venku, kde to Ramos otočil pomoci dvou standardek, ale jinak to byla tragédie všech tragédií? Podobně jako Barcelona jsme si jinak téměř nebyli schopni nahrát a AS přitom ma ještě fyzicky nadupané hráče ve všech řadách. Bayern jsme zase porazili až v prodloužení diky hodinové přesilovce. Po tom, co náš diamant 60 minut přehrával Khedira, bych rozhodně nepodceňoval nikoho, zvlášť to vysoké napadání nam bude dělat obrovský problém.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Vidím to podobně, pro mě bude pro všechny týmy neskutečně náročný srovnat se s Kloppovým transition. Jasně, Liverpool má zoufale nekreativní zálohu, ale tu ani v Evropě (zvlášť v play-off) nepotřebují. Ten styl je do těchto zápasů jak dělaný, nikdy s ním nedokážou dominovat, vyhrát ligu nebo udržet celý rok stabilní formu, ale v takovýchto dvojzápasech mohou zaskočit každýho favorita. ASR podobně, Di Francesco ukázal, že má koule a nebojí se nikoho. Je nádherný sledovat (samozřejmě až na Barcu), že v Evropě teď vyhrávají aktivní kouči, pragmatici vesměs trpí...až na ZZ, kterýho to snad letos dožene taky, což by bylo příjemný vyústění tohoto trendu.

Reagovat
smazaný uživatel

"Je nádherný sledovat (samozřejmě až na Barcu), že v Evropě teď vyhrávají aktivní kouči, pragmatici vesměs trpí"...

Co znamená "teď vyhrávají"? Jakože včera?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Nejenom včera, je to teď obecným trendem. K dokonalosti snad chybí jenom šťastný postup Juve přes Spurs.

Reagovat
TheTopFootbaler

Spurs?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak muzes napsat ZZ je pragmatik ? On uz svoji aktivni stridani i zmenu stylu hru na konkretniho soupere, uz ukazal mnohokrat. On umi reagovat na zapasy nejlepe z tech novejsi treneru. A letos ma utlum kvuli lavicku, ktere nemuze tolik rotovat a Karim/Bale skoda o nich mluvit. Z tech dalsi treneru je pak Jupp, potom Klopp. Mou umi reagovat na hru take, ale ten jeho fotbal nyni je **** Se mi zda, nebo ze jsi nejak zasedl na ZZ...

Reagovat
CHONG

Dost bych to nadšení krotil, jednak jsme ještě nepostoupili ze čtvrtfinále a jednak v případném semifinále nás může porazit kdokoliv, Liverpool je rozjetý a nepříjemný, Bayern je mašina a AS budou v neskutečném laufu, navíc u nich hrozí podcenění (i když to by snad po včerejšku hrozit nemuselo)

Reagovat
dondinho

slováci dostanou místo někoho místo v SF ?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Prvy nahradnik je dicinky Celtic, nezabudaj.

Reagovat
messi80

Ja neviem..rijlaardovi,guardiolovi aj luchovi som veril od zaciatku...títo toho veľa bohužiaľ nestihol a pri martinovi som mal zlý pocit od zaciatku aj keď bol sympatak...pri valverdem som nevedel čo.mám cakat...myslím že si mohlo vedenia vybrať aj niekoho ineho ale keď už si vybrali jeho a získa titul tak by som ho urcite neodvolaval..čo ma štve je ten jeho pragmatizmus..ok niekedy je to potrebne a v minulých sezonach možno práve to chybalo...Ale nie stale..barca musí hrať útočné..a aj keď necakam že budeme hrať ako v 2011,tak aj tento tím má na to aby hral krajší futbal...a viackrát to aj v tejto sezóne dokazal..tak neviem prečo takto vybuchuje...lebo výsledkovy vybuch to bol prvý ale herných bolo oveľa viac...skratka dal by som mu ešte minimálne rok ale musi zlepšiť v prvom rade hru..sme barca a nie nejakí betonari....a to dotknuté 4-4-2 mi na nás vôbec nesedi..ako z núdze cnost bez coutinha a dembeleho som to bral..Ale prečo to hráme stále je pre mňa nepochopitelne...

Reagovat
oli9

Tak jsou to lidi nejsou to stroje...vzdyt Barca má super sezonu prostě prohráli a vypadli...vzdyt v tom je ten fotbal krásný,že i tohle se děje.... kdyby to všechno bylo podle předpokladů tak je to celkem nuda

Reagovat
Riviera Kid

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Sergi Samper

Smutné co jsme tam včera předvedli, prostě tam dojet postoupit klidně s prohrou... aby rozhodčí otáčel aut s tím že ho rozehráváme 2min jsem taky dlouho neviděl, smutné. Už jen chybělo aby nám zas pískl nějakou penaltu.

Otázka co dál, snad přejdem od teď na klasické 4-3-3, protože už ani se čtyřmi záložníky nedokážeme ovládat hru, nebo to nechceme? S tou kostrou týmu (Piqué, Alba, Sergio, Iniesta, Messi) prostě musíme hrát s balónem, bez něho to neumíme... Doufal jsem že na jaro Valverde zapracuje Dembelého a začne to vypadat. Budu doufat dál.

Pokud vyhrajem pohár a ligu tak je to pořád výborně zvládnutá sezóna.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
X-bano-X

tak domáci double je samozrejme výnimočná vec. Taký Real na neho čaká 20 rokov. Škoda, pre mňa top sezóna s domácimi titulmi a SF LM. Tak snáď za ňou zaostaneme len v tej LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Velkohubost sa nevyplaca. Fanusikovia Barcelony si budu musiet zvykat, ze nie kazda sezona bude o titule. Opory minulosti nenahradili, Iniesta je prakticky na dochodku, Messiho chyti zenit a to je hrac na ktorom su 80% zavisli.

Vcera co predviedol "najlepsi hrac historie" podla fandov Barcelony?

Reagovat
ttopi

To máš opravdu za potřebí zpochybňovat kvality někoho podle včerejšího zápasu? A co předvedl Ronaldo doma s Barcelonou (připomínám zápas 0:3) a ve spoustě dalších tuto sezonu?

To fakt nic jinýho na něj nemáš?

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

Opierat sa tu o jeden zapas, to ja mozem hodnotit Supercopu kde sme vas nakopali ci u nas tak u vas

Reagovat
ttopi

Však ty sis začal s tím jedním zápasem. Messi je v posledních zápasech ve výborný formě, dává góly z přímáků, atd. A ty tu napíšeš, že co hrál včera. Tak ti na to odpovím stejnou mincí v ještě prestižnějším zápase v El Clasicu. No a ty mi odpovíš, že se opírám o jeden zápas. Tak nevím, co ti na to dalšího odpovědět. Nějak ses do toho zamotal.

Reagovat
dextroza_m

Proč na něj reaguješ? Je to odborník z fotbalového prostředí

Reagovat
ttopi

Už neodpovídá. Předpokládám, že si to ještě několikrát musí přečíst, aby se z toho rozmotal

Reagovat
LFC182

co předvádí ronaldo ???? jenom dává už pár let goly v tech nejdulezitejsich zapasech LM a táhne real za 4tým vítězstvím v lm za posledních 5 let !

Reagovat
ttopi

Škoda, že jsi můj příspěvek nepochopil

Reagovat
LFC182

pochopil, ale s ronaldem to fakt nebyl dobrý příklad. Co já vím tak barca takhle brzo nevypadla poprvý takže messi selhává pravidelně

Reagovat
ttopi

Reagovat
smazaný uživatel

Co zase vím já, Real s Ronaldem vyhrál ligu jen dvakrát, takže Ronaldo selhává ještě pravidelněji. S Messim to fakt nebyl dobrý příklad

Reagovat
LFC182

la liga je druhořadá. Priorita je bejt nej v evropě potažmo na světě

Reagovat
smazaný uživatel

Tak určitě

Reagovat
LFC182

ano určitě, kromě fanoušku barcy samozřejmě, těm nic jinýho než velebit laligu jinak nikoho nezajímá

Reagovat
smazaný uživatel

Druhořadá, ale jen ve vztahu k LM.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
valloire

Reagovat
technecium

Jak můžeš bejt nejlepší v Evropě, když nejsi nejlepší ani ve Španělsku?

Reagovat
LFC182

,,jednoduše´´ ...jen vyhraješ ligu mistrů. A nejlíp třeba 3x za poslední 4 roky aby nebylo moc pochyb kdo je je nejlepší tým na světě

Reagovat
technecium

Ve skutečné lize mistrů, by měli hrát jenom mistři. Takhle to je prostě jen liga 4 nejlepších z každé země

Reagovat
LFC182

no tak ale ty mistři tam jsou snad taky, takže musej ukázat že jsou nejlepší i z těch mistrů ostatních zemí ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

U fanoušků Realu pochopení nečekej. Jim stačí livescore z LM, aby měli jasno. Valloire tu má fakt pěknou řádku pokračovatelů

Reagovat
smazaný uživatel

V tom El Classicu hrál Ronaldo líp než Messi až do vyloučení hráče RM a opadnutí tempa hry. Až pak jsem si všiml, že Messi hraje.

Reagovat
valloire

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ttopi

Reagovat
Xavi

Já už ani nevím, kdy Barcelona odehrála fakt dobrý venkovni zápas v LM.

Reagovat
Xavi

V play off

Reagovat
ADM

Asi Pariz 14/15. To uz je teda hodne daleko.

Reagovat
technecium

Arsenal 15/16

Reagovat
ADM

Hm, osobne sa mi zdá že sme do toho zápasu vstupili prekvapivo pasívne, hlavne prvý polčas nás Arsenal celkom mačkal ale potom prišlo vykupenie (MSN ako inak) a boli sme na koni. Ale možno si to zle pamatám.

Reagovat
Acquanni

Jo to byl pro Vás dobrý výsledek, ale to byla spíš naše zásluha, ten zápas jsme si pohnojili my a byl jsem tenkrát naštvaný, protože to byla Barcelona která se dala porazit.

Reagovat
smazaný uživatel

SE QUEDA

Reagovat
T:o:M

Určitě si Ernesto ještě sezonu zaslouží, ale naše vedení je tak debilní, že je schopné ho odvolat i kdyby zvládl double...

Reagovat
2miguel1

V lige superime s Realom a kedze mame Messiho, to je castokrat istota, ze aj ked sme niekedy horsi, tie body tam zbierame. On nam to tam rozhoduje. V Europe ale uz od roku 2016 na tych najlepsich proste nemame. Minuly rok boli lepsi Juve,Real,Bayern..tento rok Real,Bayern,Liverpool, pokojne asi aj City,mozno aj PSG ...nemame na tych najlepsich, Messi si vo vacsiene zapasov proste nema s kym. Ked chceme hrat prve husle, musime mat aj my na lavickach Guldogana,Robbena, alebo Isca...bohuzial inak to asi nepojde. Hraci v rozhodujucej faze nevladzu a ta podpora z lavicky ( podla mna aj na ihrisku, je zalostna)

Nemame lidra. Po odchode Puyola,Xaviho tam nieje nikto, kto to zorebie na seba. Ono, podla mna ked nemame lidra na ihrisku, mali by sme ho mat aspon na lavicke. A to ako Zidane,Kloop,Guardiola,Conte je, tak Valverde to teda neni.

Neprehrali sme, okej, ale neprehrali sme vdaka tomu, ze ten Messi je tak neuveritelne najlepsi hrac historie, ze on nam to rozhoduje aspon v lige. Prichodom Coutinha nam v tej zalohe pride viac priamociarost. Urcite kupit Griezza a urcite niekoho, kto je fyzicky dobre. Ja by som sa nebal kupit aj Pogbu, aj ked v ManUtd mu nejde. Uz zabudnime na to tukanie si pred 16 nastkou, pretoze to nikam neviedlo pred troma rokmi, nikam to nevedie ani viest nebude.

Urcite by som povolal trenera, ktory uz nieje ta barcelonska skola. Uz mam niekedy dost tej nasej hry, ktora je sice kontrolovana ale takto najlepsi teda nehraju.

Reagovat
Mercury

Pogbu určitě ne, to je ten poslední kdo se do Barcelony hodí a velmi pochybuju, že by naší hru někam pozvedl.

Reagovat
smazaný uživatel

Priorita číslo jedna, bude v létě stoper. Určitě sehnat mladého a perspektivního. A pokud odejde i Umtiti, tak je Barca příští rok v hajzlu. S tou její přestupovou politikou bych se nedivil, že příští sezonu Barca začne - Pique, Vermaelen a Mina

Reagovat
technecium

Umtiti nikam nejde. Nehledě na to, že letos nám obrana pracuje nejlíp, co pamatuju

Reagovat
celeb

Otazni su Luis a Iniesta. Iniesta je uz par rokov len svoj tien, co najlepsie vidiet na to, ze potrebuje pravidelne byt striedany a v jeho strelach na branu, ktore su zalostne (uz par rokov).

Luis ma sice v lige 20+ ale v LM je biedny a herne ma katastrofalnu sezonu. Uvidime, ako sa vzchopi ku koncu a ako zahra na MS. Stale je to jedno z najvyraznejsich mien na poste hrotu v sucasnosti ... akurat s tragickou formou. Inak pokial Valverde nedava sancu Pacovi ani ked je Luis nulovy, tak sa ho treba zbavit umoznit mu vybrat si niekoho, kto mu bude vyhovovat a kto bude aspon rotovat so Suarezom. Do zalohy nam ten Arthur mozno postaci, aj tak potrebujeme dat sancu mladym (Alena, Busq, Samper, ..)

Reagovat
smazaný uživatel

Ty mu vidíš do hlavy? 60 M nejsou peníze dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt jste koupili toho Minu, ne

Reagovat
smazaný uživatel

ak urobí double, čo asi urobí, tak neexistuje, aby ho vyhodili...ak to naozaj urobia, tak mu akurát urobia službu...ten klub hrá nato, načo má, nemôže hrať futbal, aký hrali v roku 2010, keď nato nemá hráčov, tam nech si spytuje svedomie ten, čo má na starosti posily...

a keď ho náhodou vydrbú tak koho namiesto neho?

Reagovat
smazaný uživatel

Strama je volnej.

Reagovat
mesyas

Můžete mi někdo z Barcelony říct, co si pořád stěžujete na posily(případně na vedení)? Podle mě přivádějí dost zvučná jména, nebo je to jinak? Děkuji.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som neni z Barcelony ale myslím ze ta záloha musí byť kreativnejsia i ak sa preťažuje messi... V každom zápase to jednoducho nevide a vtedy musia jednoducho vystúpiť do popredia iní a nie cumet jak telata... "Messi staraj sa" systém je strašidelný do budúcna, pretože už nemá 23 a treba sa adaptovať postupne... Ale dembele, coutinho ho su dobre posily na papieri, ono to asi aj sadne spolu len neviem ci nato majú trénera... Tie body v lige skresluju co vidieť na ihrisku

Reagovat
Baronne

Posily na rozšíření kádru, jako Gomes, Vidal, Digne, Paco.. Máme prostě strašně špatnou lavičku..

Reagovat
technecium

Od doby co přišel do Klubu Bartomeu je ten výčet přestupových failů dost děsivý

Douglas 4M € - největší vtip, co kdy byl v Barce

Mathieu 20M€ - OK, jednu sezonu byl ucházející záložní hráč, ale pak na to absolutně neměl.

Arda Turan 34,5M€ - Neprosadil se a předloňský podzim je na jeho cenovku fakt málo.

Aleix Vidal 20M € - Strašný průměrák, v ničem nevyniká, jeho práci by zadarmo zastoupil leckdo z Béčka

Paco Alcácer - 30M€ - Strašně průměrný hráč, koupený jako backup za MSN. Backup za 30M když tam mohli lítat hráči z béčka.

Andre Gomes - cca 50M€? - To snad ani nemá smysl hodnotit, na Barcu nemá. Jediné, kde mu to trochu šlo, podobně jako Rakitičovi, je na DM, protože tam tolik není vidět, jaký to je kopyto.

Lucas Digne - 16M€ - Hráč, který v ničem nevyniká, podobně by na jeho pozici hrál kdokoliv z béčka

Paulinho - 40M€ - Dal 8 gólů a byla strašná sranda ho porovnávat na podzim s CRkem, ale tady asi všechna pozitiva končí. Zas vyhozený peníze za hráče na postu, kde mohli hrát "naši mladí"

Deulofeu 12M€ - Hráč s nejhorším řešením situací, co jsem kdy viděl. Ale aspoň si to odběhal

suma sumárum jeden Neymar v hráčích, kteří by se hodili někam do Evertonu nebo do Sevilly, ale ne do klubu, co chce vyhrávat LM

Reagovat
smazaný uživatel

Otazne je, ci by vasi mladi hrali lepsie nez tebou tu vypisani hraci.

Reagovat
technecium

Tak jasně, že by asi nehráli líp, ale myslím, že moc hůř se hrát nedá a především by se ušetřily peníze.

Reagovat
smazaný uživatel

To záleží i na trenérovi. Koukni třeba na Sterlinga v Liverpoolu. Než přišel Guardiola byl to v MC průměrák, který měl dobrou sezonu v Liverpolu. Co s nim Guardiola udelal je skvele.

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger in

Reagovat
dextroza_m

Dám tam včera Roberta(který se častokrát pral na hrotu) a nechat sedět Dembeleho... Ale za tohle může celý tým, jak jsme dostali třetí gol, tak to najednou šlo, bohužel moc málo času. V evropě v této fázi nemůžeme hrát nikde na půl plynu.

Reagovat
Raul=Real

Mozno preto po gole na 3-0 to "najednou šlo", ze Rim uz nehral tak aktivne a len branil postupovy vysledok? Co paradoxne do golu na 3-0 robila cely cas Barca.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jinak pokud bych měl možnost Valverdeho obětovat, pro jednu reálnou možnost bych to bezpochyby udělal: Quique Setién

Reagovat
smazaný uživatel

Viem, že s Betisom hrá super futbal, ale nikdy predtým som o ňom nepočul, má za sebou aj niečo viac, ako túto jednu sezónu?

Reagovat
Xavi

Ja bych to dál zas někomu, kdo v Barce působil. Třeba takový Abelardo.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jako absolutní prioritu bych volil herní styl uvažovaných kandidátů, je čas se vrátit k základům. Minulost v Barce měli Lucho i Valverde a moc slavně to nedopadlo. Tuchel je podle všeho v PSG, Sarri má slabý man management, z Conteho mám rozporuplný pocity. Jardim, Lopetegui, Abelardo? Nakonec těch možností může být docela dost.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to můžeme přivést Zemana a s jeho totálním útočným pojetím fotbalu. Dává velkou příležitost mladým a ten kdo na hřišti jen chodí, toho sprdne. Ale on nmůže přijít, už vidím jak řve na Messiho aby více běhal

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem četl Jarolím

Reagovat
Gazdo

Reagovat
X-bano-X

Jednoznačne

Reagovat
smazaný uživatel

Figo

Reagovat
technecium

Já bych chtěl do Barcy Conteho, když už by vedení ruplo v kouli. Mě by hodně zajímal ten jeho systém se třemi beky u nás. Myslím, že by na něj dokonce mohl mít ideální hráče.

http://lineupbuilder.com/?sk=g724

Reagovat
X-bano-X

Neverím že by si dokázal urobiť poriadok v kabíne, na to je to "malé" meno.

Reagovat
smazaný uživatel

Som nesmierne stastny, ze po tomto zapase sa konecne ukazalo, ze Ronaldo je proste top futbalista historie a Messi nie!

Je jedno kolko driblingov urobis za zapas, kolko prihravok das do zakoncenia, proste ak ma byt niekto naj hrac sveta, musi byt schopny to zobrat na seba a sam zariadit vyhru v dolezitych zapasoch!

Toto Ronaldo dokazuje pravidelne, zatial co Messi, vzdy ked ho treba najviac, totalne vyhori

Reagovat
ttopi

To je teorie snů.

Reagovat
Tuxedo

a Co ukazal na jeseň Penaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Na podzim šetřil síly na klíčovou fázi sezóny, Messi by to měl někdy taky zkusit, vyplácí se to.

Reagovat
smazaný uživatel

Že to tak Realu vyšlo, neznamená, že se to vyplácí. Nejednou chybělo málo, aby byl oheň na střeše. Ale to poznáte brzy

Reagovat
dextroza_m

Liga je -14, na co se teda šetřil?

Reagovat
smazaný uživatel

Na klíčovou fázi sezony.

Reagovat
X-bano-X

Takže miliardový tím vypustí 2 súťaže aby mohol hrať o titul v LM. Mať Sevilla kvalitného trénera tak ste mimo miest na LM

Reagovat
smazaný uživatel

nikdo nikdy neobhajil vyhru v LM a Real ted ma sanci to dokonce vyhrat 3x po sobe a Zidane se tim muze stat nesmrtelnym i jako trener.. podle me si to jednoznacne vyhodnotil z jeho pohledu spravne

Reagovat
X-bano-X

A kedy to začal vyhodnocovať, v septembri či v novembri?

Reagovat
smazaný uživatel

na zacatku sezony?

Reagovat
technecium

Reagovat
Jerichoo

Nie miliardový tím sa strápni v LM

Reagovat
X-bano-X

Strápnenie vyzerá ináč, napr. nepreliezť cez Lyon do štvrťfinále počas niekoľko po sebe idúcich ročníkov LM

Reagovat
Jerichoo

Fíha tak už nie len my žijeme historiou

Reagovat
X-bano-X

Reagujes ako kokot a tak ti neostava nic ine len Mimochodom strapnenie je skor ta vcerajsia fraska na konci zapasu

Reagovat
Jerichoo

Fraška

Reagovat
smazaný uživatel

To je možná pravda. Ronaldo patřil mezi nej hráče historie. C.Ronaldo určitě ne.

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom mi připomeň, kdy Ronaldo "sám zařídil" takovou výhru?

Reagovat
_Blind_

Ale on to ale na sebe nebere, on jen v aktuální formě využívá většinu šancí které mu spoluhráči připraví, takže by vlastně s Messim teď tvořili skvělé duo Messi by mu tvořil šance a Ronaldo je chladnokrevně zakončoval.

Reagovat
pingla

Asi tak no

Reagovat
technecium

Všichni berete, jakože Real tu LM vyhraje. A když nevyhraje tak jak to bude s tím nejlepším hráčem?

Reagovat
CHONG

Že ti vůbec stojí za to reagovat na to přeměřování čuráků pořád a pořád dokola, nebylo toho už dost?

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou to holky, co radi premeruji curaky borcu jaky jdou Messi nebo CR7

Reagovat
pingla

Bude záležet na podzimu a jestli Liverpool LM vyhraje. Salah by si to moc zasloužil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=uOCJOftCSJs

ten "borec" se ani nezapotil

Reagovat
exot12

Diskusia plná “odborníkov”! Chcel by som vidieť Vás v reálnom živote po aplikovaní Vášho prístupu na Vás.

V škole:

Vačšinou za 2-3 občas nejaké 1 či 4, dostaneš 5 a nechal by som Vás opakovať ročník alebo rovno vyhodiť zo školy!

V práci:

Plníte normy, raz sa blbo vyspíte či Vám nie je dobre —> padáka!!!

Plníte normy iba na 100%, ale dostatočne sa pri tom neusmievate či neprejavujete nadšenie —> padáka!!!

Som zvedavý ako by sa “odborníkom” tento spôsob páčil

Reagovat
fenixLFC

ked je ta 5 zaverecna skuska na ktoru mas aj presne otazky ake na teste budu?

Reagovat
smazaný uživatel

Teď je vlastně jedno, jaký tam bude/je trenér. Dokud bude v týmu Messi, nemá cenu něco budovat/progress. Teď využíváme/hrajemena Messiho a až odejde, tak se teprve musí přivést pořádný trenér aby s týmem něco udělal. Myslím si, že až odejde bude Barca v hajzlu.

Já bych se teď zaměřil hlavně na obranou část a přiváděl mladé perspektivní obránce. Obranná fáze se vždy obešla bez Messiho a na té se může stavět. Pique, 31 let a pomalý. Umtiti, nejspíše odejde, Vermalen, 32 let, Alba, 29 let, a Semedo na to nemá.

Paulinho,Rakitič, Busquets - pomalý a 30 let a výše.

Kde je budoucnost Barcy? Coutinho a Dembelé a jejich první sezona vlastně nic neukázala.

Reagovat
TheTopFootbaler

Semedo na to nemá?

Reagovat
ADM

Je to blbosť.

Reagovat
Billy McClane
Reagovat
Jordi Alba

Odkud to máš? Ještě sem to nikde neviděl.

Reagovat
technecium

co to znamená?

Reagovat
ADM

Akože Rím nie je žiadna prekážka na ceste za Treble..

Reagovat
smazaný uživatel

au

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelonu by včera spasila živelnější záloha a nějaký vrahoun do vápna.

Reagovat
smazaný uživatel

Busquets, Rakitič proti De Rossimu a Nangolianovi neměli šanci a taky to tak dopadlo. Elegance a ladný pomalý pohyb proti zarpulosti až zuřivosti.

Reagovat
ADM

http://i67.tinypic.com/sypl5y.png

Top moment našej zálohy včera. Prihrávka na Radju a celá 4-členná záloha vyradená

Reagovat
ADM
Reagovat
Sergi Samper

To je přesně to co jsem tu minule psal, že se sice tváříme že hrajem defenzivně ale ti hráči to prostě nezvládají a jsou tam díry jak prase.

Reagovat
Kokesh

Busq.

Reagovat
ADM

No neviem, podľa mna skôr Rakitič, kedže on je ten, čo už hráva hlbšie. Bus to tam obieha za Iniestu. Na smiech je Luis, ktorý mal mať Strootmana..

Reagovat
pingla

mají přeci Messiho, nejlepšího hráče galaxie ne? ale to byl musel něco v těch dvou zápasech ukázat

Reagovat
REPLIKATOR

Naprosto nepochopitelný zkrat. Ještě teď jsem z toho v šoku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheTopFootbaler

Však jste proti City nehráli špatně.

Reagovat
Spalovač šancí

Vypadnutí není vůbec na škodu. Dnes by ještě mohl podobně zaváhat Real i Bayern

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern určitě ne, ten má dobrého trenéra

Reagovat
smazaný uživatel

Real má špatného?

Reagovat
smazaný uživatel

Zidane taky prokaučoval pár zápasů a pro mne to není zkušený trenér.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme... docela mu věřím

Reagovat
DonAndres

Jo Ernesto, kdybys po gólu na 2:0 nasadil Dembélého namísto neviditelnýho Goméze a celkově jim dal o poločase vylágroš, mohlo to dopadnout jinak. Bohužel hrajem poslední sezóny v LM velmi bídně. Připadá mi, že nemáme vůbec vítěznou mentalitu.

To však nic nemění na tom, že si musíme pohlídat ligu a Real doma porazíme v suchym

A ty kecy o Ronaldovy, že on narozdíl od Lea rozhoduje velký zápasy, zas na chvíli ovadnou.

Hrozný sračky co tady někteří dokážou napsat

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mnohé je Messi lepším hráčem, ale Ronaldo má jakési extrémně přehnané ego, které mu nedovolí tam alespon jednoho fíka v důležitém dvojzápase nevstřelit. Messimu ta bojovnost trošku chybí. I když na druhou stranu tam párkrát hezky zabojoval a bylo vidět, že mu to úplně jedno není no - třeba když proběhl asi tři hráče a s trochou štěstí se dostal i do zakončení.

Reagovat
LAM

Co měl včera dělat Messi když nesdotal ani jednu přihrávku do šance.To co včera hrát náš tým byl vrchol hnusu.

Reagovat
smazaný uživatel

tak proc si nevzal balon a neproklicoval se pres cely hriste do sance sam? tenhle goblin Maradonovi fakt nesaha ani po kotniky

Reagovat
LAM

Ano proto má daleko víc golů než feťák

Kdyby tohle dělal Maradona každej zápas,tak by toho asi vyhrál s Neapolí víc a sám by dal víc golů.Messi se Suarezem byli včera úplně odříznutí od hry,protože záloha nedokázala přelést půlku.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Messiáš

Zoufalost. Od zapasu proti Betisu, kdy nase forma kulminovala, to jde jenom dolu. Hrozny je jak uz si vetsina hracu zvykla, ze Messi neco predvede, chvilku se zapne a zbytek se odchodi. Forma drtive vetsiny hracu totalne odpadla. Je to skoda, ale ten tym si koledoval uz hodne dlouho.

Reagovat
Beči

První prohra Barcelony v celé sezóně (když nepočítám pohár) a hned se mluví o odvolání trenéra. Proboha, ať se proberou, každému se může stát že zápas nevyjde, to je úplně normální a bude se to stávat dál, i kdyby měnili trenéry každý týden.

Reagovat
ADM

Nejde o to či to bolo 29ta prehra alebo prvá, ide o to ako sa hralo a ako sa prehralo. A dá sa povedať, že sa presne tohto tak polovica fanúšikov obávala celý rok minimálne v tej LM...

Napr ja som tiež zatváral oči, lebo výsledky boli, no teraz treba okamžite v lige začať zapracovávať Coutinha alebo Dembeleho ako tretieho ofenzívneho, behavého hráča k Messimu a Luisovi a prejsť na 4-3-3, inak nech Valverde kludne ide... Snáď sa už nedočkám toho, že ked dve +100 milionove posily do budúcna vybehnú raz za čas v základe na ihrisko, ešte sú obaja striedaní

Reagovat
Visca el barca

Já se přiznám, že jsem se toho taky bál. V LM krom Juve, jsme opravdu nepředvedli povedený zápas. Od Neymara se to muselo šíleně změnit, pak zranění Dembouze. Couts až v zimě. Couts a Dembouz musí hrát co nejvíc, to samé Semedo. Teď budeme mít jeden zápas týdně tak to snad nějak dohrajem. Já bych asi další stres v podobě této hry jako v Římě další kolo nesnesl, takže dobře, že jsme venku

Reagovat
2miguel1

Getafe CF - FC Barcelona

Atlético Madrid - FC Barcelona

Athletic Bilbao - FC Barcelona

FC Barcelona - Sevilla FC

Valencia CF - FC Barcelona

FC Barcelona - Celta Vigo

Villarreal CF - FC Barcelon

Real Madrid - FC Barcelona

FC Barcelona - Deportivo Alavés

Espanyol Barcelona - FC Barcelon

UD Las Palmas - FC Barcelona

FC Barcelona - Atlético Madri

Sevilla FC - FC Barcelona

v tychto zapasoch by sme pravdepodobne bez Messiho nevyhrali. A to je len liga.

Reagovat
LAM

Hnusnej fotbal hrajem od začátku sezony s tim že na jaře je to ještě horší.Sezonu zatím zachraňoval jen Messi.Hlavně v lize nebo minule s Chelsea.

S Valverdem ten tým upadá a pokuď druhej tým zatlačí na rozehrávku a dostupuje Messiho(kterej včera ani žádný přihrávky do šance nedostal)tak je po Barci.

Snad bude brát double rychle pryč.

Reagovat
smazaný uživatel

zustan

Reagovat
MiChaEl

Mam dost. Valverdemu nestacilo, ze po Chelsea je tu dalsi tim, ktory rad pressujuce 3-5-2 a on namiesto toho, aby pouzil ucinnu protizbran v podobe 4-3-3, navyse ked Rim casto hral vyssiu liniu, da svoje opatrnicke 442. Clovek caka, ze po penalte nieco zmeni, ze uvidi, ze Kolarov sa casto vysuva vysoko, ze Dembele by mohol mat priestor na ten kyzeny postupovy brejk, ale nie. Toto nie je ona Barca DNA (co to vlastne je? ) ani z rychlika, doprdele. Utavil klucovych hracov menej dolezitymi ligovymi duelmi a potom team zadupe este viac fyzicky naordinovanou defenzivou?? Ako Hristo povedal, podla mna tiez medzi hracmi nepanuje s tym nejaky velky suhlas (Umtiti to prednedavnom povedal natvrdo, ze Barca by nemala tak vela casu branit).

Nasraty som, nemozno devalvovat vyborny vykon Rima, ale takto rozohranu partiu by mal zvladnut aj horsi trener ako Valverde.

A vobec, nebavi ma to uz dlho, napriek vysledkom. ValverdeOUT!

Reagovat
MiChaEl

Toto k tomu nesuladu hraci vs trenerova taktika:

https://twitter.com/barcacentre/status/983932028939681792

A toto len ako smutna bodka:

https://twitter.com/barcacentre/status/983888748470386688

Reagovat
Hristo Stoichkov

O tom jsem přesně mluvil, minimálně klíčoví hráči (Piqué, Iniesta, Busquets, Messi) ví, že tahle Valverdeho mentalita nám prohrála zápas a kvůli tomu ztratí kabinu, o tom jsem přesvědčený, jelikož těch výbuchů je za poslední léta až moc a oni se přesvědčili o tom, že Valverde je z toho nedostane. Já jsem tady možná jeden z největších Paulinhových kritiků, ale žil jsem v domnění, že právě kvůli těmto intenzivním zápasům se přiváděl. A on pak celý zápas prosedí na lavičce...

Reagovat
smazaný uživatel

Také si myslím, že Paulinho by zatápěl dvojici De rossi+Nangolian. Má lepší fyzické předpoklady a dost doto naběhá. Já bych po polače stáhnul Suareze a dal na hrot Dembeleho a taktiku upravil na proti utoky

Reagovat
MiChaEl

Absolutne nechapem, co sa s Valverdem a jeho druhopolcasovou magickou rukou (aspon v prvej polke sezony) stalo. Uplne jednoznacne veci nevidi, ci nechce vidiet - jak vravis, Paulinho by aspon dnes mal zmysel (minimalne do druhej polky), kombo SRoberto+Semedo neslapalo ani proti Leganes (najma kvoli podla mna total vycerpanemu Sergimu) a on to tam pacne znovu, priemerny fanusik vidi, ze Suarez slape vodu, ale Pacovi v lige ani neda cuchnut + ta Dembeleho absencia atd.. Mam pokrk toho, ze Messi si pride po loptu a pred nim len 5 hracov Rima a Luis. Mozno by sa vypadlo, aj keby sme hrali 433, no aspon by sme nestratili tvar. Na druhej strane, aj takyto zly setup by hypoteticky stacil, ak by co i len Umtiti hral svoj standard - hypoteticky preto, lebo tie sance Rima by prisli tak ci tak.

Reagovat
patas92

Reagovat
-Carles-

A pritom častokrát keď sa do polčasu nedarilo dokázal reagovať veľmi vhodne, tentokrát úplne nepochopiteľne nechal všetko pôvodnom stave. Ous ide hore v 85. minúte, pritom mal naskočiť minimálne už do druhého polčasu.

Reagovat
MiChaEl

Celkovo v tych velkych zapasoch mam problem s tym, ze sa Valverde skoro vylucne zameriava na taktiku supera (reaktivita) namiesto toho, aby hladal sposoby, ako dominovat vlastnou aktivitou (lebo to je - alebo by mala byt - Barca). Vcera to bolo este horsie - jak keby nevedel, co robit a len cakal, s cim akoze Rim pride, sak sa to nejako ukope. Zas len cakal, ved proti Atleticu aj proti Chelsea to vyslo, musi aj teraz...

Uz to nebudem komentovat, nech sa nerozculujem.

Reagovat
dextroza_m

Já nevím, ale mám pocit, že Messi, ač je to nejlepší hráč planety je pro nás na škodu. Dřív, když tam hrál Xavi, Iniesta, Eto a Henry, tak jsme měli prostě 4 - 6 hráčů, kteří byli schopni rozhodnout. Teď se spoléhá na jednoho a to je špatné. Každý lepší trenér si ho pohlídá, když Suarez je poslední dobou spíš had a nikdo jiný se ani neodváží vystřelit. Korunka všemu byl včera pomalý Roberto v útoku

Reagovat
LAM

Včera bylo všechno tak špatně že by to bylo jedno.Messi dostal za celej zápas jen jednu přihrávku kdy mohl jít do střeli za celejch 90minut a i tak u něj byli dva hráči Říma

VALVERDE OUT

Reagovat
Teoretik

Už to tu nějaký čas píšu. Ale myslím, že to je vinou trenéra. Žádný od Pepka nebyl taková kapacita, aby dokázal ostatním hráčům kolem Messiho dodat sebevědomí, které by je pak nenutilo každým balónem hledat Messiho. A zároveň aby Messiho donutil k pocení krve.

Reagovat
LAM

Včerejší zápas jde naprosto za Valverdem.Taktika neuvěřitelně nefunkční kdy si nahrávali jen obránci se Stegenem a pak následoval nákop na Suareze a Messiho

Defakto nebylo jak hrát.Hra zálohy byla katastrofická-Iniesta je legenda,ale doufám že skončí už teď v létě.On má famozní techniku,ale poslední dva roky naprosto nezvládá tyhle těžký zápasy kde ho soupeř úplně přejede fyzicky.Poděkovat za všechno a snad bude končit s Doublem.

Sergio je po tom zranění a včera bylo vidět že není zcela doléčenej.Místo Rakety to taky chce nasazovat častěji jinou alternativu.

Suareze s Messim bych včera nevinil z ničeho.Messi aby se dostal k míči tak musel na naší půlku a Suarez dostával přihrávky jen nákopem.Za celej zápas dostal Messi i Suarez jen jednu přihrávku kdy mohl jít do šance,ale i tak byl u nich obránce.Za celej zápas záloha nevytvořila pranic a tohle jde jasně za Valverdem.

On postavil tuhle šílenou taktiku a on ani nebyl schopnej vůbec reagovat na průběh zápas.Nic nezměnil a střídal poprvé v 75minutě Gomeze za Inistu

Celou sezonu hrajou fotbal spíš od obrany,ale na jaře jsou některý zápasy fakt extrém a nedá se na to dívat.

Valverde může poděkovat Leovi kterej mu snad vykope double(jinak Messi též není doléčenej protože podle Valverdeho hraje s bolestma,ale šetřit ho prostě nebude)a pak doufám že s úspěšnou sezonou půjde,protože ten fotbal pod nim spíš upadá než by se lepšil a my potřebujem trenéra kterej dokáže ofenzivní přednosti Messiho a dalších využít a né hrát na 1:0.

Reagovat
LAM

Jiank samozřejmě sezona ještě může bejt hodně úspěšná když vyhrajem double,takže hrát dál.LM s tim fotbalem stejně snad nikomu nebyla reálná i když asi nikdo nečekal že by tým dokázal předvést tohle.

Reagovat
Teoretik

Letos byla priorita liga. Valverde tomu přizpůsobil všechno. Vítězství v poháru nám tak nějak padá do klína samo, ještě bude ale třeba zabrat. Každopádně Valverde si zaslouží ještě jednu sezónu, ano, ten projev je špatný. Ale zatím to je stále velmi dobrá sezóna. Druhá věc je, že není žádný dostupný trenér, který by nás posunul jinam.

Reagovat
LAM

Tuhle sračku už fakt ne.Hra vypadá strašně a na jaře se to ještě dost zhoršuje.Ofenzíva je na Messim ještě víc než dřív a bez něj ten tým vypadá na střed tabulky.

Valverde nechce hrát ofenzivně a dominantně,nemá na to schopnosti a stim co teď máme za hráče je prostě povinnost hrát útočněji.

Jinak pod nim naprosto zanikl fotbal na jeden dotek.Schválně se na to saměř.Žádný trojúhelníky,žádný narážečky,jen boj ve středu hřiště a pak míč na Messiho a Leo snad něco vymyslí

Reagovat
Gazdo

Toto len tak pre zaujimavost neviem co je na tom pravdy

http://www.forcabarca.sk/clanok/28818/hraci-chceli-zmenu-no-valverde-trval-na-svojom

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele