Tremoulinas je spojován se zájmem Bayernu, přestupu se nebrání

24.11.2010, 19:20
Aktuality
Bayern Mnichov musí v letošní sezoně řešit několik problémů, jedním z nich je obsazení levého obránce. Potíž by se mohla vyřešit příchodem francouzského beka Benoita Tremoulinase. Ten se již nechal slyšet, že přestupu do bavorského klubu by se nebránil.

Právě jméno 24letého francouzského fotbalisty bylo v souvislosti s posílením obrany momentálně osmého celku bundesligy často skloňováno. Samotného Tremoulinase, který má v Bordeaux platný kontrakt až do roku 2013, zájem o jeho osobu těší.

"Samozřejmě bych se o přestup do Bayernu zajímal", řekl Francouz pro list La Parisien. "Bayern je největším klubem v Německu a také v Evropě má velké jméno. Navíc hraje pravidelně Ligu mistrů," řekl Tremoulinas, jehož Bordeaux letos v nejslavnější evropské klubové soutěži chybí.

Tremoulinas ale musí na dálku o místo soupeřit s Italem Domenicem Criscitem. Právě na 23letého fotbalistu Janova se byl o víkendu sportovní ředitel Bayernu Christian Nerlinger osobně podívat.

Autor: Pavel Mašlaň / fifa.com

Komentáře (244)

Přidat komentář
Godwinson

Reagovat
domingo

Ať si vemou toho Criscita, Trémoulinas je jeden z nejlepších beků na světě, co by dělal v nějaké bundeslize. Ten půjde do jedné z top 3 lig.

Reagovat
smazaný uživatel

ved bundesliga je top 3 kto to popiera, nechce vidiet pravdu...

Reagovat
domingo

Myslím, že s tím dokážu žít.

Reagovat
domingo

(italská liga bude ještě dlouho větší značka než bundesliga, i kdyby měli v LM dva týmy.. stejně jako Liverpool byl, je a bude větší značka než City, třeba)

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a Bundesliga nepatří do TOP3 lig?

Reagovat
Pinturicchio

Podle koeficientu ano, podle skutečné kvality a prestiže ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle skutečné kvality?

Reagovat
Godwinson

Podle skutečné kvality?

Reagovat
Pinturicchio

Ano, podle skutečné kvality, podle Pinturicchiových měřítek. Tady na EF je to klasika, ted je v móde sledovat PL / BL, tak se toho spousta lidí drží. Až bude zájem jinde ( a věřte tomu, že do pár let nejpozděj bude ), tak se bude fandit zase jinde.

Není to ještě tak dávno, co dnešní postavení PL měla Seria A. U těch velkých ( tří největších lig ) se to točí. Jedna je na vždycky "na koni". BL i FRA mají nespornou kvalitu, ale na tyhle tři nikdy nedosáhnou a kdo si myslí, že ano ... tak je naivka

Reagovat
domingo

Amen.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže popírat něco co se právě děje, na základě něčeho, co je minulostí je ještě větší naivita, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak no... prej že na tyhle tři nikdy nedosáhnou...já myslím, že už jen když se podíváme na čísla, tak můžeme říct, že už dosáhli.

Reagovat
Pinturicchio

Díváš se radši na tabulku / čísla nebo radši na realitu?

Reagovat
smazaný uživatel

Chceš říct, že zatímco Italové hrají krásný pohledný fotbal pro diváka, tak bundesligové týmy na krásu kašlou a pouze bezohledně sbírají body do koeficientu?

Reagovat
Pinturicchio

Výborné porozumění psanému textu. Přečti si to ještě několikrát.

Reagovat
smazaný uživatel

A co tedy prosím myslíš tou realitou? To jsem teď nevyčetl.

Reagovat
Pinturicchio

Viz níž.

Reagovat
Pinturicchio

Mě dala minulost několikrát za pravdu a věř tomu, že dá znovu. Proč jde hráč ( Diego ), z Brém, kde vyhrál titul (?) do týmu, který se nedávno vrátil z druhé italské ligy?

Proč ted chce jít Trémoulinas zase pryč? ( Ano, sice do Německa, ale do Bayernu, který BL několikrát přerostl ).

Proč všichni hráči mluví o tom, že chtějí hrát v Itáli, Anglii nebo Španělsku?

BL ( až na Bayern, dejme tomu ) i FRA jsou přestupní stanice výš.

Reagovat
Godwinson

To, že Bayern přerostl BL soudíš z aktuální tabulky Bundesligy?

Reagovat
joshua

Tohle je prave otazka te prestize, kterou ma stale SA vetsi, nic to nehovori o realne kvalite ligy.

Reagovat
Pinturicchio

Ano, jenže díky téhle prestiži tyhle první tři tu svou dominanci nikdy nepustí.

Reagovat
smazaný uživatel

Francie je ještě pořád níž, takže je jasný proč chce odejít. Bundesliga ale má prostě daleko větší potenciál, je tam více kvalitních mladíků, hraje se atraktivnější styl, chodí plné stadiony (a velké stadiony), navíc je už výš i v rankingu.. Já beru, že máš radší Serii A, taky mám nejradši L1, ale realita je jinde..

Reagovat
joshua

Reagovat
Pinturicchio

Ne, to není žádná realita, Marty. Fotbal je v tomhle subjektivní, jednoho baví to, druhého to, to sem neplet. Pokud se pletu, tak mě oprav - ale BL měla vždycky jednu z největších návštěvností v Evropě, ne? To bych jako faktor toho, že ta liga roste, taky nepočítal. Stadiony souhlasím, tam Italy čeká spousta práce.

Ale uvažuj logicky - Jak se BL má stát nejlepší ligou ( chceš-li - definivitně předběhou Calcio ), když ti nejlepší hráči z tama pravidelně odcházejí? Jak?

Za Calciem a jeho třema největšíma klubama stojí obrovská historie, právě ta zminovaná prestiž. A když dostane hráč z Dortmundu, Leverkusenu nebo třeba Stuttgartu nabídku, dejme tomu, z MUTD, Juventusu nebo Barcelony ... co si podle Tebe vybere? Jednu z těch tří prvních možností nebo zůstane "doma"?

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň, že ti odpovídám otázkou... ALE .. Kdyby někdo z Juve dostal nabídku z Barcelony, Realu, United.. Odešel by? To samé z Interu, AC... PD a PL si teď jedou vlastní styl.. Tam se v dohledný době nedotáhne ani BL ani SA.. Ale v tom minisouboji to mluví jasně pro BL.. Itálie má výhodu v minulosti a prestiži..BL zase ve stadionech, fanoušcích, talentech a hlavně stylu hry.. Neříkám, že se to třeba zase nemůže změnit a SA za 3 roky bude nad Bundesligou, ale teda upřímně to tak vůbec nevypadá..

Reagovat
Pinturicchio

PD je na úrovni Calcia, o tom nehodlám polemizovat ( vím, že Tobě je určitě blíž PD, fotbalem, ale pokud vemu věci, které zminuješ, tak je to prakticky vyrovnané - ale o to mi nejde ).

Odešel, neodešel - O to nejde - přestupuje se v rámci všech lig, jde o to, že italské týmy nefungují jako výchovna talentů ( nebrat urážlivě ).

A mně jde od začátku o jednu věc - 1. koš - Itálie, Anglie, Španělsko ( bez pořadí ), 2. koš - BL, FRA ( Nechci zabředávat do toho, abych ještě tyhle dva koše srovnával mezi sebou )

Reagovat
smazaný uživatel

Právěže ten koš se teď změnil Teď je na třetím místě právě Bundesliga.. Vyrovnané asi těžko, heleť.. PD je úplně na jiný úrovni, to promiň.. Ale to je patová situace, z toho se stejně ani jeden nedostaneme.. já ti budu podávat tyhle argumenty, ty mě zase ty svoje, nakonec se pohádáme, oba budeme na sebe nasraný.. a to úplně zbytečně, protože každý ví, že Bundesliga je teď prostě lepší

Reagovat
Pinturicchio

Máš pravdu, na takovou diskusi náladu nemám ( To si dám radši ještě Okresní přebor ) . Jinak samozřejmě nezměnil, ale uvidíš sám

Reagovat
smazaný uživatel

No ta tendence je teď taková, že Bundesliga stále stoupá už jen podle koeficientu (před kterým si stále zakrýváš oči) a špíše bych se nedivil, kdyby Italským klubům nakonec zbyla už jen ta stará sláva, na kterou hráči stále ještě slyší. Ano, hráči mají ty časy stále v podvědomí, a hlavně proto volí raději špičkové italské kluby. Hlavně když odchází do Itálie, tak je mu už prakticky předem jasné, zda si zahraje nějaký evropský pohár, či ne... v Německu tu jistotu nemá nikdy, protože je to nesmírně vyrovnaná soutěž a každý rok se v Evropě ukáže jiný klub. A jak si říkal, že se chce stát BL nejlepší ligou...to se pravděpodobně nestane nikdy, ale před tou italskou TEĎ již je...ten rozdíl ještě není tak znatelný, ale nechme se překvapit, jak to bude dál...tento rok to mají taliáni v Evropě rozehrané celkem nadějně... nechme se překvapit.

Reagovat
Pinturicchio

"Ano, hráči mají ty časy stále v podvědomí, a hlavně proto volí raději špičkové italské kluby" - O tom mluvím od začátku a takhle to bude vždycky ( Nebo ESP klub nebo PL klub ).

Jinak to, že se každý rok "ukáže někdo jiný" o vyrovnanosti soutěže ani tak nesvědčí, spíš jako o tom, že si tam nikdo není s to udržet dlouhodobě formu - nemusíš třeba souhlasit, ale co se vyrovnanost týče, tak Calcio je věc, ve které má před BL jednoznačně navrch.

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň, ale nevidím důvod, proč bych ti měl věřit, že to tak bude vždycky.

Reagovat
Pinturicchio

Jak píšu dole Martymu "Nemůže a nezmění. Na to už je ve fotbale příliš mnoho peněz a věci už jsou příliš zaběhané, než aby se takový Leverkusen dostal na úroven AC, třeba" - Tyhle věci už v dnešní době nejdou změnit - To by musely všechny německé týmy být schopny, jak dlouho chtějí, své nejlepší hráče a to prostě nejsou a nebudou => Odejde jim nejlepší hráč ( ESP, PL, ITA ) a zase se to jenom potvrdí - přijde nový mladík, vypiplá se z něj hvězda a frrrrnk a bude zase pryč.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to dlouhodobý a pomalý proces...a jsem rád, že ta tendence TEĎ mluví ve prospěch BL. Mimoto za ty mladíky přichází prachy. A neporovnávej pořád ten Leverkusen...s-v současné době-nejlepším italským klubem.

Reagovat
Pinturicchio

Podívej, já bych hlavně měl zdůraznit, že Tebe, jako fanouška Bayernu, pokud dobře odhaduju, se to, co píšu o BL, prakticky netýká. Bayern je úplně jinde, než zbytek BL.

Reagovat
smazaný uživatel

Dovolil bych si podotknout, že Bayern je na osmém místě.

Reagovat
Pinturicchio

Nebylo to loni podobné? A jak ta sezona nakonec vypadala.

Reagovat
smazaný uživatel

kolik nemcu hraje v serii?

Reagovat
Pinturicchio

A v německé lize patří k nejlepším hráčům ( o kterých je řeč ) jen Němci?

Reagovat
smazaný uživatel

schvalne kolik z nich jde do italie za stejnej plat jako v nemecku, nemyslim ze tam chodej za prestizi italsky ligy

Reagovat
Pinturicchio

Jdou za prestiží jménem Juventus, AC, Inter ( a přečti si to ještě jednou, já mluvím o dominanci prvních tří lig, ne o tom, že ITA > BL nebo obráceně )

Reagovat
smazaný uživatel

no vzdyt pisu za penezma

Reagovat
Pinturicchio

Mimo jiné taky za zlatákama, bezpochyby, taky ambice a další věci.

Reagovat
smazaný uživatel

lepsi pocasi, veselejsi lidi.... souhlas

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle to právě těžko bude vždycky, koukni co udělalo z Chelsea poslední 8 let..

Reagovat
smazaný uživatel

Předběhl jsem tě.

Reagovat
Pinturicchio

Samozřejmě, jsou i vyjímky ( ale zase v PL, která díky CFC znovu posílila ). Nebo snad reálně očekáváš ( minimálně ) čtyři Abramoviče v Německu? Stejně štědré a bohaté? ( Ale souhlasím, že za peníze si jde koupit prakticky vše, bohužel )

Reagovat
smazaný uživatel

Němci nepotřebujou oligarchu...oni umí hospodařit...můžeš to vidět především na Bayernu...ale taky je to těmi mladíky, které jsi zmínil a za které přichází peníze.

Reagovat
Pinturicchio

To bezpochyby, ale z čeho taky žijou? Z prodeje hráčů. ( + obrovské návštěvy, ale ty tam jsou dlouhodbě )

Reagovat
smazaný uživatel

Tam to právě může jít zdravější ekonomickou cestou, sice to trvá o dost déle, než co to trvalo Abramovičovi, ale o to je to sympatičtější, ne? Jinak výjímky.. Za poslední roky se zvedla ponorka, Spurs, Citizens... A další a další..

Reagovat
Pinturicchio

Tam to jde zdravou ekonomickou cestou už dlouho a já to schvaluju, jenže tou se tomu oligarchovi nikdy nepřiblížíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím kdes na tom byl ale celá italská liga stojí za prd poloprázdný stadiony fotbal jen defensiva Německá a Francouzká liga je a bude daleko lepší než Italská a když jsme u toho tak se podívej na repre a potom srovnávej prrosímtě jenom takový najivky jako seš ty prosazujou italskou ligu která stojí za prd italská liga zachvilku bude horší jak Ruská

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

dej si facku imbecile.....prej do týmu, kterej hrál druhou ligu......ano, hrál druhou ligu, ale sportovně byl lepší než většina ligy první....btw itálie není, co bejvala a s stou prestiží taky nemáš pravdu......AC stárne, Inter hledá formu a pochybuji, že se jen tak vrátí na vrchol a zbytek ligy??? to si snad děláš srandu ne? na PL + PD + BL v nasledujicich letech serie A mit nebude

Reagovat
Pinturicchio

Ty nadávky si nechej pro někoho, kdo je na ně zvědavý, šmudlo. Sportovně ano, ale i tak to byl tým s notně pošramocenou pověstí, atd. V Brémách měl CHL, atd, atd.

Inter hledá formu, letos ano, minulý rok, pokud vím, vyhrál CHL.

AC a přesto pořád patří k nejlepším týmům Evropě.

"na PL + PD + BL v nasledujicich letech serie A mit nebude" Tohle je možná tak Tvé zbožné přání.

Reagovat
Pinturicchio

Uragán nadávek, zažitá klišé a argument žádný. Tleskám.

Reagovat
smazaný uživatel

Francie je výše než BL? proto takový Kalenberg šel do týmu, který se plácá v průměru ligy a hraje druhé housle...

Reagovat
smazaný uživatel

Francie je výše než BL? proto takový Kalenberg šel do týmu, který se plácá v průměru ligy a hraje druhé housle...

Reagovat
Pinturicchio

Kde něco takového píšu?

Reagovat
smazaný uživatel

v příspěvku na který jsem reagoval?

Reagovat
Pinturicchio

"BL ( až na Bayern, dejme tomu ) i FRA jsou přestupní stanice výš." - To jako myslíš tohle? Můžeš mi říct, KDE přesně jsi tam vyčetl, že FRA > BL?

Reagovat
Godwinson

Tak já vim, že zdejší fandové SA hrozně lpí na tom, aby se jejich liga vyvyšovala, ale nemyslim si, že SA je před BL ani náhodou, spíš za ní a čím dál, tím .. dál. Ale pochopitelně, nějak bych to nerozebíral, tohle neni článek o tom, která liga je ta nejlepčejší.

Reagovat
Pinturicchio

Nejlepčejší jsou tři - PL, Calcio, Primera D., které si po určitém čase mezi sebou to prvenství přehazují. Momentálně je první PL, kde je nejvíce peněz, PL táhne, hraje se tam momentálně fotbal, který se líbí spoustě lidí.

Reagovat
Godwinson

Alespoň piš "Nejlepší pro mě", ať to nevypadá tak blbě.

Reagovat
Pinturicchio

To není o nějakém "pro mě", tohle jsou sice subjektivní věci, jenže do značné míry dost objektivně posouditelné.

Reagovat
Godwinson

Moc dlouho se koukám roberto zdržoval pod SA, tuze dlouho.

Reagovat
Pinturicchio

Pokud nemáš co napsat, tak nepiš radši nic.

Reagovat
Godwinson

Ty nemáš co napsat od začátku, přesto píšeš, bludy, ale píšeš. A s tim robertem, to nutně nemusíš brát jako urážku .. jen jsem si v téhle souvislosti vzpoměl na jeho "objektivní" diskuzi o tom, jak je Zanetti opravdu nejlepší bek světa.

Reagovat
Pinturicchio

Píšu bludy? Vše, s čím nesouhlasíš, jsou u Tebe bludy?

"To není o nějakém "pro mě", tohle jsou sice subjektivní věci, jenže do značné míry dost objektivně posouditelné." - A tohle je pravda. U filmu to máš třeba naprosto stejné, i když se všichni ohánější subjektivitou.

Reagovat
Godwinson

Tak já nevim, když tak koukám na diskuzi, nevypadá to, že s tím nesouhlasim jen já. A ano, bludy. Snažíš se uplést z hovna bič a argumenty žádný. Je sice hezký vidět zapálenýho fanouška SA, ale mělo by to být v určitých mezích. Rozložení sil, !aktuální!, je jasný, nevim, proč má někdo potřebu to stále pitvat.

Reagovat
Pinturicchio

A mě chceš přirovnávat k Roberovi, tleskám. ( Nic, končím, vidím, že jsou tady i .... zarputilejší než Marty )

Reagovat
Godwinson

Pochopitelně, ty tam tu podobnost nevidíš? To bude asi složitější problém. Minimálně v přednesených argumentech se nelišíte, v žádných. Ve "fanatickém kolovrátkování" očividně taky ne ...

Reagovat
Jajinek

za části i souhlasím...

Reagovat
Pinturicchio

Ty tak někomu přitakej co se kolovrátkovitosti týče. ( A srovnání s tím hulvátem si vyprošuju, to mě vysloveně uráží )

Reagovat
Jajinek

v té hulvátovosti vás ale nikdo nesrovnává...tam je diametrální rozdíl, takže neboj. Jinak tedy z tv=ho příspěvku jsem pochopil, že jsem více "kolovrátkový" typ než ty?

Reagovat
Pinturicchio

Ne větší x menší, ale že když Ti o něco jde a diskutuješ, tak se taky někdy slušně sekneš.

Reagovat
Jajinek

nechci aby to vyznělo nějak špatně, ale většinou se snažím argumentovat... Neříkám, že ty ne..ale často se stáváš, že si meleš nepodloženě svou. Toť můj pocit. Nic, jdu se koukat na fotbal.

Reagovat
Pinturicchio

Když vypustíš často, tak souhlasím - občas si bez argumentů, tvrdohlavě melu svou.

Reagovat
Pinturicchio

Podívej, nějaké osobní útoky si schovej za klobouk, na ty nemám náladu. Kolovrátkovist - co jiného mám dělat, když dobrou polovinu z těch "bludů", jak píšeš, mi nikdo nevyvrátil?

Reagovat
smazaný uživatel

Neneeeee! Já tě vyvrátil a porazil na hlavu

Reagovat
Pinturicchio

Když myslíš.

Reagovat
Godwinson

Osobní útoky? Srovnání s robertem tě tedy uráží a až na vulgarismy se chováš stejně, zvláštní. Ale budiž, proti gustu žádnej dišputát ...

Reagovat
Pinturicchio

Jo, jo, až se budeš chtít zase vybječet, pjotože Ti někdo sáhne na Tvou ligu, tak pjijd.

Reagovat
Godwinson

Mou? Bavíme se pokud vim o BL - SA, to nejprve. Za další, tyhle trapný infantilnosti si zkoušej na někoho jinýho, po tomhle tvojem výkonu si tak řikám, proč kéruješ do herbage, ale to už je zase na jiný příběh.

Reagovat
Pinturicchio

1) Nebavíme se o BL > Seria A

2) Já vypsal nějaké argumenty, které mi nikdo nevyvrátil

3) Jediné, co jsi předvedl Ty, je, že komentuješ moji osobu - co se fotbalu týče, 0

4) Cau

Reagovat
REPLIKATOR

Podle skutečné kvality?

Reagovat
domingo

Hlavně té prestiže.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle skutečné kvality?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RickNash

roztomilé, jednoduše roztomilé

Reagovat
Bayern +

presne naopak chlapče

Reagovat
smazaný uživatel

tak kvalitní liga to je

Reagovat
Pinturicchio

O to se vůbec nepřu, to je, bezesporu.

Reagovat
REPLIKATOR

Bundesliga na rozdíl od Taliánů patří do TOP 3 lig

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

fandim dortmundu 15 rokov, no dufal som, ze bayern privedie van der wiela a lahm sa vrati nalavo.. nepoznam celkom tohoto hraca, co je zac, vie niekto?

Reagovat
domingo

Fandím Auxerre dva a půl roku, levý bek, ofenzivně laděný, perfektní centr, je ho plné hřiště. Bayernu se nedivím, že po něm šilhají, je to totiž druhý Lizarazu.

Reagovat
smazaný uživatel

Bixente

Reagovat
joshua

Fandim dobremu fotbalu a chci ho v AC.

Reagovat
smazaný uživatel

Fandím Montréalu a nechcem ho tam.

Reagovat
SqueeZy

Ho*no Bayern do Juve pudeš!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
domingo

Třeba.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžu říct, že bych to nečekal.. podobnost s Bixentem je tam až k neuvěření..

Reagovat
Godwinson

Jste si s domingem vyměnili nicky?

Reagovat
domingo

Proč? :)

Reagovat
domingo

Proč? :)

Reagovat
Godwinson

Těch pár příspěvků výše mě nahlodalo ..

Reagovat
smazaný uživatel

Dedukce hodná obdivu, opravdu..

Reagovat
Godwinson

Tak tvůj vstup do diskuze jsem očekával podobný tomu domingovu, onanie nad hráčem a následný pohanění Němců a poblití Bayernu, no.

Reagovat
domingo

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem smířenej s tím, že odejde.. Nejradši bych si ho přál někde v oblíbenějším týmu, ale Bayern teď má velkej potenciál hrát hezkej fotbal, tak proč ne?

Reagovat
Godwinson

Neuvěřitelný, tohle bych od tebe nečekal.

Reagovat
smazaný uživatel

Na tebe čeká Serie A, ne nějaká Bundesliga

Reagovat
joshua

A co supertalent Alaba?

Reagovat
fantomas

Nebo Badstuber..

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Bayern +

Alaba je primárne ľavý záložník a Badstuber stoper, chlapci

A práve s Badstuberom sa počíta do budúcej obrany: Lahm, Breno, Badstuber, Criscito (Contento), keďže Micho a Van Buyten majú nad 30 a sú skôr priemerní.

Reagovat
Jajinek

Když už jsme to tu tak rozproudili...proti Bundeslize hovoří jedno...dokud bude mít jen jediný klub, který jse schopný hrát první ligu v Evropě a dostávat se ve vyřazovacích bojích LM do posledních kol, tak nikdy nemůže být v Top 3. Za Bayernem je v Evropském měřítku obrovská díra. A to je pro mě docela důležité kritérium při hodnocení soutěže. I když uznávám klady Bundesligy a ve spoustě věcí je před Sérií A...ale ta prestiž je prostě na straně ligy, ve které hraje Inter, AC, Juve a AS...

Reagovat
smazaný uživatel

Prestiž je ale přece dána minulostí.. A ta se právě tou kvalitou za čas může změnit.

Reagovat
Pinturicchio

Nemůže a nezmění. Na to už je ve fotbale příliš mnoho peněz a věci už jsou příliš zaběhané, než aby se takový Leverkusen dostal na úroven AC, třeba.

Reagovat
Jajinek

jistě...ať se tedy mění a ať se Schalke, Brémy či Leverkusem probojují do čvrtfinále LM...naprosto na to nemají...

Reagovat
smazaný uživatel

Do osmifinále se tyhle mužstva probojovávají celkem pravidelně, tak proč by nemohli postoupit do čtvrtfinále? Navíc, kdybys to chtěl srovnávat takhle, tak se musí s BL a SA počítat na stejné, ba ještě na vyšší úrovni L1 a Eredivisie..

Reagovat
Pinturicchio

"Do osmifinále se tyhle mužstva probojovávají celkem pravidelně, tak proč by nemohli postoupit do čtvrtfinále" - Kriste, Marty, co je tohle zase za argument? A proč ano, proč by měli?

Reagovat
smazaný uživatel

Do čtvrtfinále se dostávají mužstva jako PSV, Twente, Rangers.. Proč by jednou nemohli dostat právě tohodle soupeře a postoupit? To je snad absolutně normální ne?

Reagovat
Jajinek

jednou tam jistě postoupí...ale ta pravidelnost postupu už jen ze skupiny u těchto celků prostě nebude. Fakt si myslím, že víš kam mířím...

Reagovat
Pinturicchio

Jednou jo, jsou s to to opakovat každý rok?

Reagovat
Jajinek

zase neslovíčkařme..přeci víš, jak to myslím...prostě AC nebo AS mají daleko větší potenciál v LM než Schalke či Brémy...v minulosti byly častěji v závěrečných bojích a v budoucnu mají také daleko větší potenciál se jich zúčastňovat pravidelně. Navíc je tu ještě Juve, které, když se mu vyhnou zranění, tak je schopné se v Lm začít opět prosazovat. Kdežto Schalke ani Brémy pravděpodobně ani nepostoupí ze skupiny, za rok bych se nedivil, kdyby to bylo podobné...prostě já věřím, že jsi inteligentní a chápeš ten můj point.

Reagovat
smazaný uživatel

Inteligentní sice nejsem, ale tvůj point chápu.. nicméně. Právě v tom, že AS, nebo AC mají větší potenciál, než třeba Dortmund, Hamburk, Wolfsburg rozhodně nesouhlasím.. Ta liga má větší návštěvnost, je tam vidět neskutečná práce s mládeží, drží se tam styl, který se líbí lidem.. V Serie A začne celosvětově upadat, protože už teď v zahraničí je více oblíbená Bundesliga, než Serie A.. Z toho vyplývá více sponzorů, více peněz, více hráčů ztotožňující se s kluby atp.

Může se to sice změnit, ale co k tomu napovídá? zatím zhola nic..

Reagovat
Jajinek

ano...jenže tenhle stav už trvá nějaký ten pátek...a zatím se nic nemění...a to je ta prestiž. Wolfsburg má možná větší návštěvy a platy než Juve...ale stále bude spousta fotbalistů, kteří upřednostní Juve. Jinak myslím, že inteligentní jsi dost, což díky tvému dobrému prezentování se zde vidí každý...

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo dříve.. Špatně se hospodařilo s penězi, nebyla taková kvalitní mládež a rozhodně se nikdy nedostala na takovou úroveň, že se v zahraničí raději lidé koukali na Bundesligu, než na Serii A.. teď už to tak bývá.. A to je právě ta změna, kterou tu jaksi nechcete přijmout..

Reagovat
Jajinek

no tu klidně přijmu, páč věřím že Bundesliga je pro spustu diváků atraktivnější (nemá podle mě takové kouzlo jako Calcio, ale to je dost subjektivní)

Reagovat
smazaný uživatel

O jakém zahranicí to mluvíš? Myslíš že když nabídneš Brazilci nebo Argentinci na výběr mezi AC MIlán a Leverkusenem, že bude váhat? Když Leverkusen dost možná ani nezná?

Reagovat
Jajinek

thats my point...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že jakmile přijdu do hospody, tak se tam pouští Bundesliga a ne Serie A Což nikdy nebývalo.. Argentinci a Brazilci to mají těžší.. My v širším měřítku taky nepoznáme jestli je na tom zrovna líp brazilská liga, nebo argentinská..

Reagovat
smazaný uživatel

aha. Nechceš nám něco povědět o vlivu českých hospod na kvalitu zahraničních fotbalových soutěží?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to ukázka toho, že v zahraničí si už teď raději pustěj přenos Bundesligy, než Serie A.. Což dřív nebývalo..

Reagovat
smazaný uživatel

v Česku to bývalo vždycky tak...To vůbec o ničem nevypovídá.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždycky tak? To bych se rozhodně hádal.. Mám už projitých pár hospod a rozhodně vim, že teď se právě tohle mění, a to dost výrazně..

Reagovat
smazaný uživatel

nedelal jsem průzkumy v hospodách, ale vím, že tady vždycky byla Bundesliga sledovanější. Pochopitelně, hrála tam halda českých hráčů a je to blízko, vzdálenostně i kulturně. Musím končit, čau

Reagovat
smazaný uživatel

Dávali jí, ale pokud si zašel do fotbalové hospody, tak více lidí navrhlo zápas mezi Juventusem a třeba Veronou, než Herthu s Frankfurtem.. teď se to mění, lidi chtějí koukat na tenhle (zřejmě atraktivnější) styl.. Samozřejmě, pokud v té hospodě byla kabelovka, kde se chytalo více stanic.. Když to zůstalo u dvojky, která rozhodovala o pátečních večerech sama, tak to bylo jasný měj se..

Reagovat
smazaný uživatel

a proc si vsichni myslej ze kdyz davaj v hospode porad pl, tak je nejkvalitnejsi na svete?

Reagovat
smazaný uživatel

chci tím říct, že už jenom to, že pro Jihoameričany je daleko atraktivnější Serie A je jasnej argument pro jeji prestiž, protože Jihoameričané jsou nejkvalitnější "zboží". Bundesliga se většinou musí spokojit s východní Evropou.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže tam to jde akorát pomaleji.. ten vliv těžko bude stávat, když hráči jako Marin, Kroos, Muller, Holtby, Gotze a další.. budou hrát v Německu.. To nejvalitnější zboží je totiž momentálně nejen v Brazílii ale taky právě v Německu..

Reagovat
smazaný uživatel

jj kazdej malej kluk v ja chce hrat v italii serii a

Reagovat
Tsigi

Hráči především do ligy, kde jsou hvězdy. Protože s němi se jako malí kluci ztotožňují a v tomhle pořád Bundesliga brutálně zaostává za Serií A

Reagovat
smazaný uživatel

no prave vsichni chtej ted do realu, barcelony nebo anglie

Reagovat
Pipo123

toto je večné tema ktoré nemá koniec a je absolutne zbytočné, pre fanúšika Calcia bude vždy Seria A niečo extra a nič to nezmení, ani prazdne štadiony, ani TV práva ani žiadna tabuľka najlepších líg. Calcio je súčasť nášho života a tak to má byť, každý si bude obhajovať to svoje aj ked mu budú dochádzať argumenty FORZA CALCIO !!!

Reagovat
Godwinson

Loňské čtvrfinále LM, tam bylo rozložení sil tušim 2 kluby z Anglie a Francie, Němec, Ital, Španěl, Rus ... takže už máme dvě nejlepší ligy světa, L1 a PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek

asi ti ušla ta určitá pravidelnost...

Reagovat
smazaný uživatel

těžko. Kdo považuje Porto za velkoklub? Přitom patří mezi nejúspěšnější na světě. Ty velkokluby jsou už nějakých 40, 50 let stejné.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
SqueeZy

OT: Nevím jestli to tu už někde je ale José to teda pěkně podělal s těma kartama

Reagovat
Pinturicchio

Jinak, chlapi, co se sledujete BL a FRA - Já to rozhodně nemyslím jako nějaké urážení, vychvalování "mé" ligy, to v žádném případě. Já FRA i BL týmy respektuju ( už jen proto, že vychovávají tolik vynikajících hráčů, stejně jako třeba Nizozemí )

Reagovat
M11

do juve prosiiiim

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
SqueeZy

oželíme vánoce, dáme se dohromady a pošleme do Turína dopis s jeho fotkou a penězi

Reagovat
smazaný uživatel

Ved vy máte Traorého, nie?

Reagovat
SqueeZy

To je teda výhra. Zatim si kvůli zranění pořádně nekopl, nemáme na něj opci a Wenger se vyjádřil že ho pouštět nehodlá. A pak taky pochybuju že by dosahoval Benoitových kvalit.

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak se jim to mistrovské Bordeaux rozpadá

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepších 5 lig PD,PL,BL,SA,L1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Snad bych ještě zaměnil tu PL a PD...nevšiml jsem si toho.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle je moc pěkná diskuse...krásně se to zvrhlo Rád se lehce pohádám s taliány, která liga je lepší...vždy taková diskuse nabídne mnoho zajímavých argumentů...takže ještě jednou děkuji...ale teď už se jdu dívat na Raúla s Huntelaarem, protože mám rád koeficient

Reagovat
Tomanatura

Neskutečná diskuze Kdybyste se aspoň někdy na ty ligy podívali

Reagovat
smazaný uživatel

ja vam poviem len tak chlapci,talianska liga sa vedie do sraciek,AS ROMA ma pol miliadrovy dlh v eurach !!! bundesliga je jedina spickova sutaz kde nemozu ist kluby do minusu,keby to robili ako v taliansku a kupuju iba za pozicane,tak maju ovela vedsi potencial uz len koli ekonomike ako seria A,talianske kluby ziju na dlh a to nikdo nemoze popriet,pockaje si 5-7 rokov a potom mi povedte ci sa tam budu fotbalisti hrnut,lebo ja si myslim ,ze urcite niee,KLOBUK DOLE PRED BUNDESLIGOU AKO SA DOKAZALA VYTIAHNUT A DOKAZALA BYt V PLUSE!!!

Reagovat
Mr.Jindros

Tak to bych nerozdejchal. Chlapec do Juve a to fofrem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak že je italská liga před Německou je k smíchu,v Německu je velké množství talentů a i ekonomicky jsou někde jinde!Bayern!

Reagovat
smazaný uživatel

Tremoulinas v Juve to by byla paráda . Ale není tu jen Bayern . Jak se totiž někde zmíní Juve , je tam i Mancini , taky jsem slyšel o zájmu Spurs , kteří asi neudrží Balea .

Reagovat
smazaný uživatel

Pinturicchio,nwm co jsi zač a ani toi vědět nechci.Co se BL a SA týče ,ani jedna liga se nedá srovnat.Hele ty tu pořád píšeš o Bayernu kterej převyšuje BL a zbytek je někde jinde .OK beru to,něco na tom pravdy je .Ale Serie A je na tom přece uplně stejně akorát má místo jednouho Bayernu ,AC INTER A JUVE,zbytek v Itálii je taky uplně někde jinde .Takže když se na to podíváme tak můžeme říct ,Bayern za BL vs JUVE AC INTER za Serii A . Jenomže když se podívám na současný Juve tak to bych se radši díval na Dortmund a jistě bych si na něj radši i vsadil . Takže dejme tomu máme to Bayern vs AC ,INTER .To znemená že v tomto vyšla Serie A líp ale ne o moc.Ale teď to co zajímá lidi v současnosti a mě a mělo by i tebe je to,že BL jako celek (nemluvím jen o Bayernu a v serii A o Juve AC a Interu) je to ,že BL zdůrazňuji jako celek je momentálně o hodně sledovanější nejen na stadionech ale i ve světě ,je mnohem uspěšnější v evropě , a to má až od příští sezony možnost o jeden klub v evropě víc (to bude BL logicky ještě uspěšnější) a hlavně je BL atraktivní a to natolik ,že se v tomhle pojmu dá rovnat i s PD a PL.No a atraktivita momentální uspěšnost a styl fotbalu jakej se v daných zemích produkuje je to co láká hráče a diváky nejen na stadiony ale i k televizi,vždyť je to jen sport ,hra a jde o pobavenbí a ne o nudu u který si budu říkat ,na to se nedá dívat ,ale prorože kdysi dávno to Juve inter AC a spol,. taky uměli tak budu zatvrzenej fans Italů.Já osobně se podívám na jakej koliv fotbal z těhle čtyř lig ale serii A momentálně ani za nic.No a aby jsi nebyl překvapenej z toho co bude do dvou tří pěti let ,je hodně možný ,že nejen BL půjde ještě výš ale i Ligue 1 může výš a to už by ta tvá

Reagovat
Pinturicchio

"Jenomže když se podívám na současný Juve tak to bych se radši díval na Dortmund a jistě bych si na něj radši i vsadil . Takže dejme tomu máme to Bayern vs AC ,INTER" ( A tomu se rozhodně nesměju proto, že jsem fanoušek Juventusu )

Na zbytek reagovat nebudu, to už jsem psal několikrát výš.

Reagovat
10

Reagovat
Jajinek

to je česká verze MSgoo...jedna dlouhá věta ve které je bohužel těžké se vyznat

Reagovat
10

Některý uživatelé mě s tou neustálou potřebou srovnávat BL x SA hodně baví, chápu, že chtějí být zajímavý, ale nic by se nemělo přehánět. Vaše argumenty jsou postavený jenom čistě na domněnce, že calcio bude přímo úměrně upadat s růstem Bundesligy. Takových už tady bylo...historie mluví celkem jasnou řečí.

Když je Serie A o tolik horší liga, proč má za posledních 5 sezon stejně vítězství v LM, jako Německo za posledních 30 let? Proč má Itálie za posledních 5 sezon 15 účastí v osmifinále LM a Německo jenom 7? Navíc mluvíme o období, kdy se všeobecně mluví o tom, že je calcio v krizi a byl zničenej nejúspěšnější tým v Itálii...rád bych si konečně přečetl nějaký pořádný argumenty založený na něčem významnějším, než jsou kraviny o talentech, atraktivitě hry a koeficientu nahnaným v EL. Přijďte, až bude mít 2 sezony za sebou BL víc týmů ve čtvrtfinále LM, než SA.

Reagovat
Pinturicchio

( Přesně tohle jsem se tady snažil psát včera ). Navíc, dva z jejich docela pádných argumentů ( hra v BL + diváci - to tam bylo vždycky ). BL je momentálně tlačena i médii, sice ne tolik, jako PL, ale je.

Reagovat
Jajinek

nic proti...ale tu myšlenku o srovnání klůbů na mezinárodní úrovni (kterou 10 krásně přenesl do statistik a dá se považovat za dost objektivní měřítko, oproti třeba tebou rozebírané prestiži, i když i vní s tebou souhlasím) jsem tu přednesl já...

Reagovat
Pinturicchio

A? Já mluvil o dominanci italských, španělských a anglických mužstev = statistiky si každý snad může najít sám, ne?

Reagovat
stas87

hele zkus si predstavit seriu a bez inter juve ac a bl bez bayernu ktora liga by bez tychto timov bola v poharoch konkurencie schopnejsia?myslim tak momentalny stav nie minulost

Reagovat
Pinturicchio

Ty vole, to je argument "Zkus si představit ligu bez těch a těch týmů".

Reagovat
stas87

to nema byt argument ale stale srovnanvate 3 kluby z talianska a jeden z nemecka

Reagovat
Pinturicchio

Protože jediný Bayern ta srovnání snese. Bylo by trochu nefér srovnávat AC třeba se Stuttgartem.

Reagovat
stas87

nepochopil si...nevadi dpbre dajme konkretny priklad hraca treba toivonena a ten toivonen ma moznost prestupu(bez ac juve inter bayern)stale sa rozhodne pre violu lazio as napoli alebo zvoli bayer hsv werder s04 wolfsburg?

Reagovat
Pinturicchio

Ano, já Tě chápu, že chceš srovnávat ty týmy "z druhého koše" z obou lig. Jenže to je hloupost, protože Ty bereš Německou špičku ( Schalke, Stuttgart, Dortmund, Leverkusen ) a ten druhý koš z Itálie a to není zrovna fér.

Reagovat
stas87

tak ked uz z druheho kosa spicku bl tak momentalne bvb a schalke vdaka lm ja uznavam ze pre top hracov ako treba robinho zlatan a bohvie kto stale bude milan ovela lakavejsia destinacia ako treba gelsenkirchen ci dortmund to sa tazko zmeni ale prave tym ze juve stagnuje as tiez lazio...a bl ide pomalu hore tak bl sa vyrovnanva a za cas(4-5)rokov si myslim ze druhy kos z nemecka bude daleko vpred ako z talianska uvidime ale teraz stale vladne v atraktivite prestupov seria

Reagovat
Pinturicchio

S tím souhlasím. Ty kluby z druhého se vyrovnávat můžou, ta nejužší špička TOP klubů ne, to si myslím, že je nereálné až běda.

Tohle je jen dohad, ale Italové ztrácejí ( momentálně ) i díky tomu, že Juventus je momentálně tam, kde je a italské týmy vypouštějí EL ( což není zásluha Němců, ale vlastní blbost Italů )

Reagovat
stas87

coz je ale strasna blbost talianov vypustat to...potom sa peniaze teda pocet klubov v lm u bl zvysi=viac peniazi od uefa mozno kvalitnejsi posily pre bl tak juve ac inter tieto kluby budu mat love vzdy ale takemu rimu by peniaze z lm dost pomohli

Reagovat
smazaný uživatel

rim uz je v sracka chlapci,ak sa nenajde kupec tak pojde ku dnu...

Reagovat
Pinturicchio

To píšeš na základě čeho? Toho, co tady psal v italské diskusi Bennes? A co mu potom Alberto Aquilani ( Říman ) vyvrátil?

Reagovat
Pinturicchio

Samozřejmě, že je to hloupost a můžou si za to Italové sami, ale stejná hloupost je to pak používat jako argument a dělat kvůli tomu ramena, když to oni nijak sami neovlivnili.

A ted nemyslím ani tak Tebe, ale zajímalo by mě, kolik fanoušků BL, kteří se tady pořád pouštějí do srovnvávání BL a Calcia, kolik těch zápasů z Itálie za rok vidí.

Reagovat
Pinturicchio

Ale ono to ani jinak nejde, protože jediný tým v Německu, na úrovni Bayernu je ... Bayern.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Serie A, jednoznacne. Prikladem budiz Fiorentina a Roma, ktera kdyz hraji LM tak postupuji dale, coz se o Nemcich rict neda.

Reagovat
10

"argumenty" z mateřský školky jinak odpovědí na tuhle inteligentní otázku ti může být LM - jednoznačně Itálie...

Reagovat
Jajinek

no nic

Reagovat
Pinturicchio

Ano, neopalcoval jsem Tvůj příspěvek, nedal za pravdu Tobě. Popojedem.

Reagovat
Jajinek

jejda ty jsi tak vztahovačnej...já jen chtěl říci, že než jsem se do diskuze zapojil já, tak jsi právě řešil tu prestiž těch klubů, kdo by do jakého klubu chtěl odejít a tak. Což jsou dost subjektivní věci, které se těžko změří. Já tu přišel s myslšnkou toho srovnání v LM, že Německé kluby krom Bayernu prostě stabilně nebudou v LM dosahovat na další boje a tak. 10 ka to rozvedl a ty pod to napíšeš "to jsem tady říkal"...tak jsem se ozval. Nic víc..

Reagovat
Pinturicchio

"Přesně tohle jsem se tady SNAŽIL psát včera". Prestiž se týkala spíš samotných mužstev, že pro hráče je atraktivnější nabídka největších klubů ze třech největších lig ( ... radši napíšu pro mě ... Serie A, PL, PD ). Statistiky jsem zminoval taky, ale nerozepsal jsem je, jako 10 - holt jsem debil, který počítá s tím, že by si to ostatní mohli najít taky sami, když už o takové věci chtějí diskutovat ... a ne tady vykřikovat "návštěvy, lepší fotbal, atd."

A ano, vztahovačný vůči Tobě poslední dobu jsem.

Reagovat
Jajinek

ok, tak to neřešme...

Reagovat
Pinturicchio

*dobou

Reagovat
smazaný uživatel

viec muzstiev uz kludne moze mat od buducej sezony,lebo ako vsedci vieme tak budu mat 4 muzstva v LM ako tragedi z talianska,ked sa dortmund viac rozohraa,tak to bude cierny kon sutaze,podla mna aj teraz by dal v pohode ktorekolvek talianske muzstvo....

Reagovat
Tomanatura

Tak vam preju dalsi hodinky diskuze o nicem bez niceho

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

No to co jsem napsal a následně jsi mi i odepsal ,jsem bral obrazně ale nicméně kdyby hrál Dortmund proti Juve tak bych si za tou vsázkou rozhodně stál .Jinak ,ještě co se týče hráčů BL a jejich odchodů z BL .Nevím jak to vidíš ty ale co takovej Raul Huntelaar Nisterloy Ribery Robben Diego Džeko Camoranesi aspol. to jsou osobnosti o který by se popral nejeden klub v Anglii Šapnělsku či Itálii nebo Francii ale oni šli do německa nebo v něm zůstali ,samozřejmě těch talentů a velkejch jmen je v německu víc ale psát je nebudu .No navíc oni sami řekli ,že BL má parametry stát se jednou nejlepší ligou na světě ,zázemí klubů fanoušků je tu ůžasné a ostatní parametry také,přesně už si to nepamatuju.Nevím jestli bude BL nejlepší na světě ale každopádně k těm nejlepším už patří a finanční zdraví BL ji závidí skoro každá liga na světě,jdou správnou cestou .Možná nebude BL mít takovou Hystorii jako PD PL ale v koeficientu může být za nedlouho nejlepší

Reagovat
Pinturicchio

Huntelaar - pohořel v Itálii

Nisterlooy, Raúl - já se bavím o hráčích v nejlepších letech. ( Uzbekistán, ten má panečku ligu, vždyt tam hrál Rivaldo ! ! ! )

Ribery, Robben - Beru, ale ti hrajou v Bayernu, jehož situaci jsem několikrát popisoval - Bayern je mužstvo na úrovni týmů z PL, PD, Serie A

Diego - pohořel v Itálii, když odcházel, byl jedna z největších hvězd v BL, hrál za jeden z nejlepších týmů - i tak šel do Itálie, do týmu, který se dva roky předtím vrátil z druhé ligy

Džeko - o jeho odchodu se mluví permanentně a kam? PL nebo Serie A

Camoranesi - v Juventusu se stal nadbytečným, šel do Německa

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern je naurovni serii A? To si teda riadne zadral boze chlapce,ved taliani okrem 3 musiev nemaju ziadnu ligu,,to len ty si slepy a nevidis to,je to parodia na fotbal,ked to kukam v telke,hned to prepnem

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

sory ale jebes blbosti,ja viem ze sa ti talianska liga paci,ale rebricek uefa nepusti,PAPA

Reagovat
Pinturicchio

Přečti si párkrát po sobě tenhle příspěvek "10 25.11.2010 10:56". Čau.

Reagovat
smazaný uživatel

Diego - pohořel, ale v Juventusu... stejně jako Criscito, Amauri, Molinaro...

...jinak co Lúcio? stal se nadbytečným, tak šel do Interu... Demichelis se stává nadbytečným, kdo o něj má zájem? Inter... s Camoranesim souhlasím, vždyť Stuttgart hraje... vcelku nic...

...a co to je za argument, že šel do klubu, který právě postoupil z druhé ligy? jméno staré dámy zůstane stejné a je jedno, jestli sestoupí (nuceně) do druhé ligy a vrátí se...

Reagovat
Jajinek

Lúcio nadbytečný...vždyť byl a pořád je o parník lepší než všichni stopeři Bayernu dohromady...to že ho pustili se pak ukázala jako totální chyba. Demichelis s Van Byuteme pak byli ve LM a hlavně ve finále dost pro smích.

Reagovat
smazaný uživatel

ano, ale zlepšila se hra dopředu, takže to vzadu tolik nevadilo... (až na tu LM)

Reagovat
Jajinek

no ale nemůžeš říct, že byl nadbytečný. Prostě souhrnem mnoha okolností jste pustili za hubičku vašeho nejlepšího stopera.

Reagovat
Jajinek

no ale nemůžeš říct, že byl nadbytečný. Prostě souhrnem mnoha okolností jste pustili za hubičku vašeho nejlepšího stopera.

Reagovat
smazaný uživatel

ne souhrnem mnoha okolností, van Gaal by ho i tak nespostavil

Reagovat
Jajinek

dobře...ale nikoli kvůli jeho výkonnosti...o to mi jde. Kdežto ty jsi to prezentoval, jakoby už na BL neměl a šel do Interu...

Reagovat
Tomanatura

Takove chyby dela jen Van Gaal, nikdo jiny.

Reagovat
smazaný uživatel

už mi začíná vadit... začal doporučovat prodej Schweinsteigera, pokud v létě neprodlouží... místo toho aby se snažil přemluvit hráče k prodloužení dělá toto

Reagovat
10

jo, o Diega a Huntelaara se prala celá Itálie...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

ty si to nepochopil

Reagovat
herbage

Bayern je dobrá volba, mohl by navázat na Bixenteho

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapu jak furt nekoho bavi porad dokola srovnavat kvalitu "svoji" ligy s ostatnima

Reagovat
smazaný uživatel

Sagnol radí Bayernu, aby Tremoulinase raději nebrali

Reagovat
smazaný uživatel

Copak se mu nelíbí?

Reagovat
smazaný uživatel

to pořádně nevím, protože jsem pouze přečetl titulek na FB... jinak třeba bild.de mi nejde, abych se podíval

Reagovat
smazaný uživatel

tak na TZ jsem našel, že je prý příliš malý a že Bayern už jednoho malého obránce v Lahmovi má a že není žádný top-team, který by v LM získával úspěchy se dvouma "prckama" ... jinak mezi další kandidáty mimo Criscita a Tremoulinase prýu patří: Alvaro Dominguez (21; náhrada za Micha), Bosingwa, Adil Rami a Leighton Baines (nejraději bych v Bayenru viděl Bainese nebo Criscita)

Reagovat
herbage

Baines do Bayernu nepůjde, navíc další "prcek" Výška takovou roli u krajného beka nehraje, naopak čím menší, tím lepší dynamika

Reagovat
smazaný uživatel

tak výška vadí Sagnolovi, né mně jinak to o něm taky psali, že se mu prý lehce začíná stýskat po domovu, jen říkam, že se mi zamlouvá nejvíce

Reagovat
herbage

Sagnol ať si breptá co chce nebo on má v Bayernu nějakou funkci? Bixente taky nebyl žádný dlouhán a jak u vás panečku hrál

Reagovat
smazaný uživatel

jj, jenže hrál se Sagnolem, který byl naopak vyšší Sagnol v této situaci je asi jenom jakýsi poradce, jestli vůbec... on právě doporučuje někoho podobnýho jemu samotnému k Lahmovi jinak s Bixentem srovnávali i Contenta no...

Reagovat
smazaný uživatel

On je Tremoulinas celkem malej, ale hlavičky má slušný... Hlavně dokáže hrát tak do těla, že většinou neumožní útočníkovi vyskočit. Ale je pravda, že to není jeho nejsilnější stránka..

Reagovat
herbage

Lizarazu: 169cm, Trémoulinas: 176cm, Criscito: 183cm, Baines: 170cm a Sagnol: 182cm

Reagovat
smazaný uživatel

tak já bych byl rád i za Míšu Kadlece (kdyby mu vydrželi dobré výkony) ten má taky přes těch 180cm... no nechám se překvapit zimním přestupovým okénkem... a chtělo by tosamozřejmě i 3. stopera...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak doufám že je to pravda a Tremoulinas půjde v létě do Juve . Criscito není taky nějaká extra posila . Ten kluk je krapek přeceňovaný . Poslední zápas proti Juve hořel jak papír . On je spíš záložník než obránce

Reagovat
herbage

Nezačínal u vás náhodou na stoperu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano ale byl tam tragický

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele