Trapp podle očekávání odchází z PSG, letos bude chytat za Frankfurt

31.08.2018, 13:14
Aktuality
Mezi tyčemi Paris Saint-Germain vznikl velký přetlak, někdo tak musel z kola ven a z hlavního města Francie nakonec odchází Kevin Trapp. Německý brankář se vrací do důvěrně známého prostředí, na hostování si ho vypůjčil Eintracht Frankfurt...

Osmadvacetiletý gólman ve Frankfurtu v minulosti už tři roky působil a v létě 2015 odešel za devět a půl milionu eur do PSG. Zde začal jako jednička, loni ho ovšem ze základní sestavy vystrnadil Alphonse Aréola a před několika týdny mu přibyla konkurence v osobě Gigiho Buffona.

Trapp v Paříži odchytal 91 soutěžních zápasů a získal dva mistrovské tituly, k nimž přidal po třech triumfech v národním i Ligovém poháru. Smlouva mu běží do června 2020 a za rok se minimálně na skok vrátí, Frankfurt totiž nemá opci na prodloužení spolupráce.

Z Eintrachtu letos v létě odešel Lukas Hradecky (Leverkusen), dalším důvodem k angažování Trappa je pak fakt, že problémy s kolenem má Frederik Rønnow.

Autor: Tomáš Pavlík / eintracht.de

Komentáře (28)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
NuFc23

Dobry brankar, ale pripomina mi to cele pribeh Karius, dobry brankari, ale psychicky nemaju na to zvladat tlak a chytat vo velkom klube. Vo Franfurkte mu bolo a bude najlepsie

Reagovat
kattos

Spíše Karius měl prostě extra smůlu v prvním gole a pak lehký otřes mozku, nervozita udělala druhou chybu.

Reagovat
NuFc23

Ked mal otras mozgu, mal ist dole z ihriska, ak je to teda pravda. Mal mysliet na muzstvo a nie na seba, bolo to od neho sebecke a iba to Liverpoolu pokazil

Reagovat
Seydou Doumbia

Jít ze hřiště? I kdybych se cítil divně taky radši zůstanu a poseru to týmu než abych střídal v životním zápase.

Reagovat
NuFc23

Presne akto isto rozmyslal aj Karius a posral to celemu tymu na plnej ciare. Je to zivotny zapas, ale futbal je kolektivna hra, nie individualna, tam sa mysli na tym nie na jednotlivca. Nepoviem nejaka zrazka alebo nieco, ale otras mozgu, potom tam sermoval s ocami a h*vno videl. Aj tak je to podla mna len vyhovorka, aby sa niecom ospravedlnoval

Reagovat
Seydou Doumbia

Taky si myslím. Pravdu se člověk stejně nikdy nedozví tak proč si nenajít nějakou blbou výmluvu.

Reagovat
Rudnevs

Tiež neviem presne ako to je, či ten ostras mozgu mal a podobne, moc sa v tom nevyznám, preto sa opýtam - neni možné, že Karius bol tým otrasom mozgu (v prípade, že ho mal) ovplyvnený natoľko, že poriadne nevedel čo sa deje?

V roku 2001 v druholigovom zápase Aachen - Mainz trafil Christoph Babatz loptou priamo do hlavy rozhodcu Kaia Vossa a ten bol úplne mimo, na otázku lekára, že aký je stav, odpovedal: “jedna nula pre Mainz, gól Sandro Schwarz”. V skutočnosti to bolo 0:0 a Schwarz ani nehral.

Alebo ešte jeden známejší prípad - finále WM 2014 a Christoph Kramer, ktorý pár minút hral s otrasom mozgu a nikto si nič nevšimol. Kramer následne prišiel za rozhodcom a spýtal sa ho, že aký zápas vlastne hrá, až potom ho vystriedali.

Reagovat
Seydou Doumbia

Na Kramera si pamatuju. Čekal jsem od něj teda více než jen Mönchenglabach teda. Ale zpátky k věci. Možných variant je samozřejmě více. Bud byl po nějakém kontaktu úplně mimo a neměl pojem o světě a nebo si to prostě vymyslel aby nebyl za úplného hlupáka. Po takovém duelu bych se ale taky snažil najít nějakou rozumnou výmluvu jako třeba mohl udělat on. A nebo to je další z případů výše tebou zmíněných. Jak píšu pravdu se stejně jen těžko dozvíme.

Reagovat
NuFc23

Mal sa nechat vystriedat a nie egoisticky mysliet na seba

Reagovat
insane

On je to trochu zacarovanej kruh, pac zrovna ten otres mozku mohl negativne ovlivnit Kariusuv dobry usudek ohledne setrvani na hristi

Reagovat
Seydou Doumbia

Ale jinak Trapp mi příjde jako jiný golman než Karius. Ten alespon v Liverpoolu nějaký čas uměl zachytat a být pod neustálým tlakem, ale Trapp na to jakou ligu hraje a za jaký tým tak ku**il toho více než dost.

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
smazaný uživatel

Gude Kevin ....Wellcome Home

Reagovat
off-olda

Za jazykovou vybavenost.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Stan Smith

co?

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry hoši světaznalí...samozřejmě welcome děkuju za opravu .... a Gude je pozdrav hesensky

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teraz si im to "nandal"

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to myšleno spíš s humorem a ne to někomu "nandat"

Reagovat
smazaný uživatel

Tak som to aj pochopil, preto mám nandal v úvodzovkách.

Reagovat
Rudnevs

Kritiku si nevšímaj, ja som naopak rád, že som sa naučil niečo hesensky, nemecké dialekty ma celkom bavia... A toho Wellcome som si úprimne ani nevšimol, asi i preto, že v nemčine sa Willkommen píše s dvomi el.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano mám nastavenou německou klávesnici a skočilo mi tam dvojité L ....sem ale rád že se najdou lidi co to hned opraví....pořádek musí být přece jak by to vypadalo kdyby si každý psal jak se mu zamane

Reagovat
ThePigFeathers

Za jazykovou bariéru.

Reagovat
kattos

Jak se mohl dostat na MS, nepochopím

Golman jako on dostane šanci v TOP klubu a golmani typu Lopes ne

Reagovat
Seydou Doumbia

Lopese nech být

Reagovat
kattos

? Však jsem o něm řekl hezkou věc

Reagovat
Seydou Doumbia

Kdyby Lopes dostal šanci v TOP klubu tak by to hezká věc už nebyla.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele