Trápící se Pescara trenéra nemění, u týmu zatím pokračuje Oddo

14.02.2017, 09:24
Aktuality
Na lavičce Pescary bude minimálně ještě několik dní šéfovat Massimo Oddo. Někdejší obránce Lazia či Bayernu Mnichov se po ukončení aktivní kariéry vydal na trenérskou dráhu a aktuálně se mu vůbec nedaří, italský klub směřuje k rychlému návratu do Serie B...

Oddo loni s Pescarou postoupil do nejvyšší soutěže a v ní Delfíni získali pouhých devět bodů, navíc stále čekají na první výhru přímo na trávníku. Jediný tříbodový zisk do této chvíle představuje duel v Sassuolu, to původně zvítězilo 2:1, vinou neoprávněného nasazení jednoho z fotbalistů ovšem bylo utkání kontumováno výsledkem 0:3.

Pescara před týdnem prohrála doma 2:6 s Laziem a k debaklu se schylovalo rovněž v neděli. Turín nad ní po šedesáti minutách vedl již 5:0, v závěru ovšem šetřil síly a poslednímu týmu tabulky povolil vstřelit tři góly.

Oddo měl podle některých médií v neděli večer nabídnout rezignaci a vedení celý včerejší den jednalo o dalších krocích, nakonec se ovšem k žádným změnám neodhodlalo.

"Po celodenních jednáních a zvažováních se klub Delfino Pescara 1936 jednomyslně rozhodl, že tým i nadále povede Massimo Oddo se svými spolupracovníky. Další trénink se bude konat v úterý ve 14:30 za zavřenými dveřmi," stojí v prohlášení italského klubu.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (33)

Přidat komentář
SpecialOne

Zas jeden text, který se do 14 dnů zobrazí v souvisejících článcích.

Reagovat
smazaný uživatel

Prej 14 dni...

Reagovat
smazaný uživatel

Po uvodnych dvoch kolach by som ani vo sne nepovedal, ze Pescara bude na tom takto zle..

Reagovat
Shevchenko

Nejhorší klub, co kdy hrál Serii A. Jsem byl docela překvapený, když jsem zjistil, že je trénuje Oddo.

Reagovat
Furia Ceca

Nejhorší klub, který do SA kdy zasáhl, byla jednoznačně Ancona. Ta snad měla jistotu sestupu už v lednu! BTW Messiho kořeny sahají právě do Ancony, celkem ironie!

Reagovat
Kily

já si z té jejich sezony pamatuji hlavně to, jak tam neuspěl Jardel

Reagovat
Deki

strašný, jak se to proměnilo... 13 let je 13 let, ale aby z druhý půlky tabulky zustala dodnes jen Bologna a Empoli, který má navíc letos problémy a taky hrálo ještě nedávno dlouho Serii B, je docela síla. tyhle zbývající týmy se už do první ligy asi nikdy nedostanou, vždyť kolik jich nehraje ani druhou

Reagovat
Pipo123

Do 5 rokov je v lige Perugia, Lecce aj Brescia

Reagovat
Deki

chtělo by to

Reagovat
Pinturicchio

Teď je to docela stabilní, protože kdo postoupí, ten vesměs vzápětí spadne. Ten rozdíl mezi A a B je propastný.

Reagovat
Airus

Chtělo by to další trenérskej klub jako máme v Sassu. Naplnit ho našema mladíčkama a dát jim ochutnat SA jenom v pohárech.

Reagovat
Pinturicchio

Zas to nemůžeme přehánět, jedno přeřazení do B stačilo.

Reagovat
Furia Ceca

To byl hroznej hardcore z jejich strany... Hlavně já mám pocit, že už koncem ledna jsem v českým Sportu četl článek s titulkem "Šéfové Ancony plánují spanilou jízdu Sérií B.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Shevchenko

Nebýt té kontumační výhry, tak je na tom Pescara podobně.

Reagovat
smazaný uživatel

este horsie na to bola pescara v 1993/1994 ked z 34 zapasov mali 11 bodov, brescia v 1994/1995 (12 bodov) a zle na tom bol aj neapol v 1997/1998 (14 bodov).

ked uz sa bavime o extremoch tak suverenne v tomto kontexte vedu v estonsku z minulej sezony rakvere tarvas (36 zapasov, 3 body a skore 15:113), pripadne este humorne vyznie ajax lasnamae z 2007 (36 zapasov, 5 bodov, skore 14:153). avsak z mojho pohladu suverenny vitaz je german koneliano (potom premenovany na chernomorets burgas) z bulharska. sezone 2006/2007 uzasna bilancia : 30 0 1 29 8:131 -2 kedze im tri body strhli))))

Reagovat
Pinturicchio

No ty vole, solidní.

Reagovat
Arne

Messiho koreny?

Reagovat
Furia Ceca

Myslím, že jeho děda je z Ancony.

Reagovat
Furia Ceca

"Angelo Messi, ancestor of famous football star Lionel Messi, emigrated from Ancona to Rosario, Argentina in the 1880s."

Hádám, že utekl kvůli nezaplaceným daním...

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Arne

Dik.

Reagovat
Deki

nejhorší klub vůbec určitě ne, letos ano, ale občas měli i smůlu

Reagovat
Shevchenko

Ale ano, i ta jejich předposlední návštěva v Serii A, byli jasně nejhorší a k tomu dostali pořádnou nálož gólů, snad nejvíc v historii.

Reagovat
Deki

to je fakt, ale taková Cesena se v posledních dvou vystoupeních v Serii A taky vyznamenala. loni Frosinone taky pořádná dávka inkasovaných golů atd

Reagovat
Shevchenko

Poslední roky jsou ti sestupující neskuteční tragédi.

Reagovat
Furia Ceca
Reagovat
Shevchenko

Reagovat
JackDaniels.

Aj Gyomber odchádza, dobre robí...

Reagovat
olis

UFFICIALE: #Pescara, esonerato #MassimoOddo to je moc

Reagovat
Shevchenko

Tak už je venku

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele