Toulalan po odchodu z Bordeaux údajně zvažuje konec kariéry

20.01.2018, 18:30
Aktuality
V pozměněné sestavě bude o záchranu v Ligue 1 bojovat Bordeaux. Francouzský klub vedle lednových posil hledá i nového trenéra a zároveň bude muset nahradit Jérémyho Toulalana, čtyřiatřicetiletý záložník s vedením v týdnu ukončil smlouvu a dokonce zvažuje konec aktivní kariéry...

V Bordeaux předevčírem dotrénoval Jocelyn Gourvennec a po jeho odvolání se na protest rozhodl v klubu skončit i Toulalan. Ten přišel do týmu předloni v létě a letos odehrál všechny minuty. A nemuselo by zůstat jenom u tohoto rozhodnutí, fotbalista totiž dokonce zvažuje, že pověsí kopačky na hřebík.

Toulalan v minulosti patřil do francouzské reprezentace a s velkým fotbalem začínal v Nantes. V létě 2006 odešel do Lyonu, vedle toho oblékal i dresy Málagy a AS Monaco.

Bordeaux letos velmi dobře začalo a v prvních sedmi zápasech nepoznalo hořkost porážky. Od konce září ovšem vyhrálo jenom dvakrát a po sedmi prohrách z posledních osmi zápasů je v tabulce na třináctém místě s minimálním náskokem na sestupové příčky.

Autor: Tomáš Pavlík / lequipe.fr

Komentáře (8)

Přidat komentář
ACSMan

Ten už měl skončit s první šedinou.

Reagovat
bayern987

2/10

Reagovat
cink

*2010

Reagovat
smazaný uživatel

Ta už byla asi někdy v juniorech.

Reagovat
fabec1222

Fotbalovej Benjamin Button

Reagovat
Stannis Baratheon

A proč k tomu dáváte fotku jeho otce?

Reagovat
smazaný uživatel

Teď naopak vypadá mladší než před šesti lety.

Reagovat
twelwer

To iste som si pomyslel pri tej fotke

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele