TOTTI STÁLE VÁHÁ

08.01.2007, 18:59
Aktuality
Francesco Totti se stále nerozhodl ohledně své budoucnosti v italském národním týmu. Kapitán římského AS v posledních měsících stále častěji slýchá otázky ohledně svého návratu do reprezentace, jednoznačnou odpověď na ně však zatím dát nedokáže...

"Malý princ" reprezentační dres zatím naposledy oblékl ve finále světového šampionátu proti Francii, poté učinil dlouho avizovaný krok a z týmu odešel. "Fanoušci se stále ptají, kdy se vrátím do reprezentace, nejprve se ale musím rozhodnout, zda se vůbec vrátím," zpochybnil Totti možnost návratu.

Většina příznivců italského fotbalu přitom právě v Tottim vidí "spasitele". Squadra azzurra příliš nezvládla vstup do kvalifikace o postup na ME 2008, když v úvodních dvou zápasech remizovala doma s Litvou a prohrála ve Francii. Následovaly sice výhry nad Ukrajinou a Gruzií, v Itálii si ale i tak představovali lepší začátek cesty do Rakouska a Švýcarska.

"Mezi mnou a trenérem Robertem Donadonim nic není," odmítá Totti tvrzení o antipatiích mezi ním a koučem. "Věci jsou jasné a znovu o nich budeme mluvit po sezóně. Nicméně finále v Berlíně možná bylo mým posledním zápasem za Itálii," přiznal Totti, že spíše než na návrat myslí na definitivní konec reprezentační kariéry.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nesmí skončit v takové formě jak hraje teď už dlouho nehrál.On měl prostě smůlu že nevyhrál za celej život kromě MS.Kdyby přestoupil do lepšího klubu v Itálii tak by měl větší možnost ale ukazuje že je srdcař a těch je málo.Totti smekám klobou ať si lidi říkají že si primadona a machr ale pro mě si osobnost.

Reagovat
HOST*Xaxxa

Tak pokus se šeredně nepletu,tak vyhrál s AS i Serii A,a to zase není nic.I když jinde by měl šanci i na pohárový úspěchy

Reagovat
smazaný uživatel

jasná věc, že s AS vyhrál Serii A!

Reagovat
Shevchenko

a vyhraje i letos

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
HOST*..

Reagovat
HOST*

zvlastni ze hrac takovych kvalit nikdy neprstoupil a placa se v primernem AS cely zivot, nadruhou stranu vyhral snema serii A a pravidelne (ne vzdy) hrajou pohary..........kdyby byl lepsi povaha (zbytecne cervene karty) byl by dal

Reagovat
smazaný uživatel

pro rimany je buh ... teda aspon pro tu pulky... hold není to figo

Reagovat
HOST*..

proč by přestupoval??pro fanoušky AS je to modla, v týmu neotřesitelná pozice, evidentně ho jiná liga neláká(možná je za tím i pohodlnost) a AS hraje fotbal,který je založen jen na něm..

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za vše, co jsi pro AS udělal.

Totti je borec, pořád je v AS, sice jen jednou vyhrál Serii A, ale určitě s AS ještě něco vyhraje!

Reagovat
HOST*Vincent Blanquinegro

připojuji se, je to fenomén s Cicciem to doufám pořádně rozjedou

Reagovat
Slejdy

jj Totti to je muj best player uz od malicka..su rad ze hraje a navzdy hrat bude za klub AS Roma...bez nej bych si to nedovedl predstavit

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak!!! Francesco je bůh je to silene ze takovy hrac jakym je Totti zustava celou karieru v jednom (nej) tymu...v AS!!!!!! Obdivuju te Francesco!!! Jsi pro me nejlepsi hrac na svete!!!!!!!!

Reagovat
HOST*Vincent Blanquinegro

má nejlepší přihrávku na střední a větší vzdálenost , škoda jen že fluše

Reagovat
smazaný uživatel

tak slina jen tak nezabije...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele