Totti stále mezi zraněnými

21.10.2002, 15:08
Aktuality
Kapitán AS Řím Francesco Totti po obou kvalifikačních zápasech italské reprezentace a víkendovém ligovém duelu s Empoli vynechá také úterní utkání Ligy Mistrů proti belgickému Genku. Stále ho totiž trápí zraněné koleno a stehno.

Totti už sice v neděli trénoval, lékařský tým AS Řím ale rozhodl, že šestadvacetiletý ofenzivní záložník stále není dost fit na to, aby vydržel zápasovou zátěž. V sestavě ho tak pravděpodobně nahradí Antonio Cassano, který vytvoří útočnou dvojici s Argentincem Gabrielem Batistutou.

Totti v letošní sezóně odehrál v Lize Mistrů jen jeden ze tří zápasů, buď ho vyřadil trest nebo zranění. Do hry by se měl vrátit ve víkendovém derby s Laziem.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele