Tottenham ztratil Vertonghena, více prostoru dostane Wimmer

18.01.2017, 09:22
Aktuality
Tottenham o víkendu dominoval proti West Bromwichi Albion a po výhře 4:0 se posunul již na druhou příčku tabulky anglické Premier League, ne vše ale z jeho pohledu bylo tak pozitivní. Kohouti přišli o jednoho hráče základní sestavy, delší pauzu před sebou má Jan Vertonghen...

Belgický obránce si v průběhu druhého poločasu poranil kotník a začátkem tohoto týdne absolvoval podrobné vyšetření. To odhalilo potíže s vazy, s nimiž bude spojena delší pauza, první zprávy hovoří o klidu o délce osmi až deseti týdnů.

Vertonghen letos nastupoval pravidelně a do této chvíle vynechal jenom jedno ligové utkání, a to ještě vinou karetního trestu. Jeho minuty si v nadcházejících týdnech budou muset rozdělit jiní a na trávníku by se měl častěji objevovat i Kevin Wimmer. Rakouský obránce na White Hart Lane zatím spíše paběrkuje, loni nastoupil k deseti duelům nejvyšší soutěže, v probíhajícím ročníku přidal jenom tři starty.

Wimmer přišel do Londýna v roce 2015 za 5,1 milionu liber z 1. FC Köln a jeho situace nenechávala klidnými ostatní kluby, od několika týmů také již dorazily nabídky na přestup či hostování.

"Nabídku učinil 1. FC Köln. Přišlo i několik dalších nabídek z Anglie a Německa, je o něho velký zájem. Tottenham ho prodávat nechce. Všechny nabídky byly odmítnuty a hráč zůstává," informoval agent Mithat Halis.

Autor: Tomáš Pavlík / espnfc.com

Komentáře (487)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele