Tottenham znovu posílil zadní řady, získal Argentince Foytha

30.08.2017, 21:29
Aktuality
Zabralo to zhruba celé léto a - podle samotného obránce - až sedm telefonátů od trenéra Mauricia Pochettina, nicméně Juan Foyth se dnes přeci jen stal třetí letní posilou Tottenhamu. Spurs si mládežnického reprezentanta Argentiny uvázali na dlouhých pět let, zaplatí za něj údajně osm milionů liber...

Foyth se stává po Paulovi Gazzanigovi už druhým Pochettinovým krajanem, který letos v létě zavítal na Wembley. Devatenáctiletý mladík se letos v létě účastnil nevydařeného mistrovství světa do 20 let, před jehož vypuknutím si stihl odbýt pouze sedm startů za áčko Estudiantes.

Přesto Juan Foyth opouští laplatský celek s pověstí velkého talentu a neobyčejně sebevědomého, technicky nadaného stopera, který se neštítí dlouhých výběhů vpřed s balonem u nohy. O Foytha prý až do poslední chvíle důrazně usilovalo také PSG, nakonec ale slovy nadějného zadáka převážila pověst Tottenhamu jako klubu, který dává hodně šancí mladým hráčům.

Ani po dvojím posílení postu středního obránce a nákupu náhradního brankáře nebude Tottenham hotový. Již během zítřka, ne-li závěrem dneška, by měl být dotažen příchod pravého beka Serge Auriera, který už před pár hodinami dostal pracovní povolení. Jeho cenovka se má pohybovat kolem 25 milionů eur.

Autor: Tomáš Daníček / goal.com, bleacherreport.com, espnfc.com

Komentáře (99)

Přidat komentář
Mönchengladbach

Reagovat
smazaný uživatel

Som zvedavý.

Reagovat
smazaný uživatel

V hre sú vraj ešte Aurier, Sessegnong a Barkley. Aurier vyzerá byť skoro istý, čo ma teší. Trippier proti silným horí ako papier. Sessegnon pochybujem, že príde. Barkleym si nie som istý, či by to bola výhodná kúpa. Po dlhom čase by deadline day by pre nás mohol byť znovu zaujímavý.

Reagovat
nani92

tá Argentínska crew sa pripravuje pre Messiho?

Reagovat
smazaný uživatel

Že by šel do Tottenhamu? Má na víc.

Reagovat
smazaný uživatel

toto je pre teba danny rose : http://bfy.tw/Ded3

Reagovat
kiwwi

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
VdV

Proc jde do horsiho?

Reagovat
smazaný uživatel

Lebo chcel hrat najlepsiu ligu na svete.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Že to anglické kluby ukazují v LM, že mají nejlepší ligu na světě, no.

Reagovat
VdV

Delam si prdel pochopitelne

Reagovat
smazaný uživatel

Ale on ne.

Reagovat
Kixi Syhimour

Na tom úplně nezáleží

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to vidím.

Reagovat
Kixi Syhimour

Záleží na kvalitě týmů která je největší ve všech soutěžích

Reagovat
smazaný uživatel

Až to začnou ukazovat i v Evropě, nebudu mít nic proti. Bohužel v tomto ohledu zaostávají. Je to, jako kdyby si chtěl říct, že 5 titulů za sebou v PL je víc, jak 2 tituly LM Realu za sebou. A v posledních letech Bayern, PSG nebo španělské kluby i slabší v EL jsou jinde jak anglické.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebrec placas kraviny.. PL nesledujes evidentně.. pro anglické kluby je důležitější domácí soutěž. Neříkám, že LM není víc, ale kdyby ten Bayern, Barca, Real, PSG hráli v PL.. taky se budou muset snažit jinak.. protože ve stredu treba vyhrajes nad Mariborem v LM, ale v sobotu te rozmr.. třeba Swanse ten program je tam silenej.. ostatni ligy tolik zápasů ani nemají, jsou bez pauzu v zimě.. a nehrajou v sobotu proti Dijonu, Levante a jim podobnym.. porovnavas jabka a hrušky.. v Spanelsku je kolik tezkejch matchu? Tak 8 za sezonu? v nemecku tak 6 a ve francii tak 4-6 střed tabulky v PL by hral o pohary v kazde lize navíc, nechci ti brát iluze, ale PL je sledovanejsi celosvětově než LM australie, amerika, indie, tam vsude se koukaji na PL.. jen tady evropani kteri nemaj radi anglany si mysli ze jsou pupek sveta PL je zajimava hlavne proto, ze i 13 tým klidne rozbije prvniho zatim co Barca ze padne v Las Palmas je spis rarita a na vyhazov trenéra.. Las Palmas by meli problem se udrzet v Champu

Reagovat
smazaný uživatel

Hochu, ty tu na mne útočíš, jako kdybych ti sáhl na zlato. Já tu ligu nějak neshazuji. Vůbec ne. I když po stránce fanoušků to není můj šálek kávy. Přesto jsem se za PL něco nahrál a pro mne to byla dlouhá léta nejoblíbenější liga Vím, že pro anglické týmy je důležitější liga. No, nevím teda. Ale tvrdí se to. A je fakt, že často do EL nasadí B tým. Ta je nezajímá vůbec. I když Liverpool s MU to pojímali jinak. To, co tvrdíš, je nepodložené. Kdyby byla pravda, že v PL mají silnější soupeře, pravidelně by se Barca nebo Real nebo francouzské a německé kluby dostávaly dál v LM. A přitom poměrně dlouho byl Real bez titulu. A jeden čas se anglickým klubům dařilo víc. Je pravda, že rozdíl mezi španělskými kluby je větší.Ale nemůžeš toto tvrdit, protože by tam pak musel uspět každý a není to tak. V PL není někdo jako SAF, který naplňoval potenciál v MU a MU hrálo podobně dominantně jako Real nebo Barca ve Španělsku. A Bayern nebo PSG to má prostě v hlavě a nerozhoduje u nich v lize tolik faktor kvality jako psychiky a málo kdo si věří natolik, aby je porazil nebo jim vzal titul. Když to v Anglii je toto postavené jinak. Real nebo Barca mají taky ve Španělsku psychickou nadvládu. Jen Atletico to dokázalo nabourat v jedné sezóně. Loni AS ve Francii. Ale tvrdit, že kluby z PL nejsou úspěšní jen proto, že mají těžší ligu...ne, mají stejnou jako má Real nebo Bayern. Rozhoduje připravenost v tom klíčovém zápase. Jako v PL by udělali správný krok, pokud by zrušili jeden z pohárů domácích. Nechat třeba jen FA Cup. Protože pokud bys chtěl získat titul, fa a ligový cup, superpohár a titul v evropě plus superpohár, to je 6 trofejí. A nikdo z top soutěží nehraje ve své lize 2 poháry. Jen v Anglii. Jestli mají vyšší zatížení anglické kluby, tak díky tomuhle. Ne z toho, že mají těžší soupeře v tabulce.

Reagovat
jk

To je taky blbý až je to dlouhý. Nebo naopak...

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím s tím poharem.. druhej je zbytecnej.. ale i tak jsou ty týmu kvalitnější než jine.. jinak by nekupovali hvezdy tech Sevil, Lyonu a Leverkusenu do průměrného tymu v PL takovej kadr 15 tymu v PL je jinde a hral prostě o pohary.. tak nesouhlasím s tim, ze to neni diky tem tymum s kterými tam hrajou.. právě kvůli tomu ze je kazdej naslapanej je to těžký každopádně je to ta stejna pohadka o tom co bylo dřív, jestli vejce, nebo kuře navic ja si nemusim nic dokazovat, už jsem si vse dokazal.. PS: Hochu? Dekuji tak už mi dlouho nikdo neřekl, jsem rád ze mě tak beres..

Reagovat
smazaný uživatel

Ty fakt dostáváš svému nicku. Jak můžeš řešit, že by ten tým z PL byl v jiné lize někde jinde? Co to plácáš? Ber realitu, jaká je. Ty týmy hrajou Anglii. Ať sebevíc mezi sebou mají konkurenci, ve finále v Evropě poslední léta hoří. Je asi nesmysl, aby Celta Vigo hrála o titul s MU. Na to jsou zápasy v Evropě. To je asi srovnání, jako bys chtěl tvrdit, že polovina Evropy by umírala, pokud by tu žila mamba černá, kobra královská, asijský druh sršně, jihoameričtí mravenci atd. Kdyby, kdyby - jsou chyby. Realita je takový, že PL není 1. ligou. Jsou kluby, které dosahují větších výsledků. Tím i pro top hráče a ambiciózní hráče jsou atraktivnější a i pro sponzory. Nic proti gustu. Každý fanoušek si najde své. Ale hlásat, že PL je top ligou a trofeje jejich týmům unikají jen proto, že pro ně nejsou prioritou a mají těžkou ligu...twl. To je asi jako tvrdit, že si se neprosadil v týmu, protože tam byl lepší hráč. Fakt akorát nesmysly a o ničem se s tebou bavit, protože je to jen na bázi kdyby a teorií.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok ty za to nemůžeš já vím.. nebudu se ti smál, do mrtvoli se nekope tak hezký den a dekujeme za názor

Reagovat
jk

To porovnání PL jako celku s úspěchem/neúspěchem těch týmů v Evropě mě vždycky pobaví. Real by rozjebal Everton takže logicky PD win.

Reagovat
smazaný uživatel

Tobě bude tak 14, viď? Odpovíš tady jednou, 2 větami a souvislejší článek je pro tebe problém. Tohle jsem nenapsal. Tvrdím, že PD je momentálně top liga, protože mají ve finálních fázích více týmů a jejich kluby dosahují výsledků i v Evropě. Ostatně i týmy z BL jsou momentálně na tom neméně stejně jako kluby z PL. A prostě pro top fotbalistu bude vždy lákavější štace Barcelona, Bayern, Real...protože tam hraje i o CHL, o zlatý míč. Ne jen o titul v lize a pohár.

Reagovat
jk

Odpovědět deseti větami a vlastně nic neříkat očividně není o moc lepší. Pochybuji, že to pochopíš i podruhé když to není rozepsané jak slohové cvičení co budu psát až nastoupím příští týden na druhý stupeň. No zkusím to...

Porovnáváš celou ligu a její kvality (o atraktivitě pro většinu se vůbec bavit nebudu, o tom rozhodli lidi na celém světě dost jasně) na základě zlomku týmů a nepatrného počtu zápasů. Kvalita ligy se nerovná kvalitě dvou týmů v té konkrétní lize, takže klidně řekni že Real je lepší než United. Ale Barca s Realem není lepší než PL. V žádném ohledu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, porovnávám celou ligu a její kvality. A ty zase porovnáváš jiné aspekty, ve kterých Premier League vede. Vlastně porovnáváš jabka a hrušky a je subjektivní. Protože tobě chutná jablko, ale mě hruška.

Hele, mě je to fuk. Sleduj si PL, měl si jí za No. 1, je mi to jedno. A až vyletí Arsenal z EL a MC, MU a LFC z CHL, odůvodni si to proto, že PL > CHL. Ale ve světovém měřítku těch úspěchů jsou úspěšné jiné týmy a jiní hráči z jiné ligy. Viz boj o zlatý míč. Tím to pro mne končí.

Reagovat
jk

Hele co je víc? 20x5 nebo 18x2 + 2x10?

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

A ted tu o karkulce.. PD je první protoze dosahuji týmy v evrope vysledku ale neexistuje zebricek kvality jednotlivych lig.. tak porovnavas uspech v evrope s kvalitou ligy.. pritom to neni to same.. chces rict ze 5 tymu v evrope z PD je úspěšnějsich nez 5 tymu z PL s tim souhlasim, ale ze tech ostatnich 15 je uplne marnejch ti nejak nedochazi kvalita ligy se neda porovnat podle koeficientu v poharech kvalitu dané ligy urcuje jeji vyrovnanost ono mit skore 110:20 na konci asi neznamena nic.. maximalne ze tam jsou tymy do počtu aby prohrali 7:0

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Takže ty na jednu stranu říkáš, že ligy nejde srovnávat podle výsledků v LM/EL, protože v Evropě je vždycky reprezentuje jen zlomek týmů a ne celá liga, ale na druhou stranu nemáš problém shodit vyrovnanost CELÝ PD kvůli dvěma týmům na špici (což je jen 2/20 týmů z ligy). Hm, to mi nevychádza..

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá to smysl dále řešit.

Reagovat
smazaný uživatel

Už vidim jak je atraktivni zápas mezi Realem a Las Palmas to si pusti tak fanousci Realu a i tak na to nebudou koukat.. tam o nic nejde, je to jasný zatím co zápas mezi prvnim a poslednim týmem v PL není zas až tak jasnej.. a určitě ho budes sledovat vic a kvalitu to bude mit celejch 90 min.. protoze at se ti to libi nebo nee je to nejlepší LIGA světa a to neee podle koeficientu v evropě.. na to ti dlabe bilej tesak SVĚTA ne Evropskeho koeficientu

Reagovat
smazaný uživatel

Well. Jdeš na druhý stupeň? Super. Tak už asi chápeš pojem slov sledovanost a úspěch. Ano. Ve sledovanosti je PL možná lepší, ale kteří hráči vyhrávají zlatý míč? Z kterých lig získávají hráči větší ocenění? Které týmy bojují v posledních fázích pohárů? Jsou to dvě odlišné věci. Ty máš prioritu jinou. A já zase jinou. Mě je to fuk. Bílej tesák mi právě na koeficient nekašle, příteli. Protože vždy kluby z PL budou farmou. Pokud se jejich výsledky nezmění. Vždy se budou strachovat o zájem jejich hráčů z jiných lig. A naopak pro ně bude horší přivést hráče z těch top klubů. Asi tak. Dále si tu omývej svojí atraktivitu. Tu ti nevyvrátím. Na druhou stranu ty nevyvrátíš tento fakt. A běž se učit.

Reagovat
smazaný uživatel

Hodil jsem reakci na špatný příspěvek, ale více méně zbytek sedí. Když si notujete, přeberte si to.

Reagovat
jk

Btw. podle tvojí logiky teda byla v období 2011 - 2015 PD na úrovni Bundesligy jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jk

No tak měříš kvalitu ligy na základě CHL. Takže teď mi řekni co se ti nezdá

Reagovat
Kixi Syhimour

Porovnat Real a Everton, výborně

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

označení nejlepší ligy nezohledňuje jen úspěchy top týmů v evropských pohárech

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

To bys pak musel upřesnit v jakém ohledu chceš tvrdit, že je nejlepší. Návštěvnost mají vynikající. PL rozhodně, co se týká výkonnosti a kvality nejlepší není.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepsi v mojem srdicku

Reagovat
smazaný uživatel

vyrovnanost ligy, kvalita všech týmů, hvězdní hráči, atraktivita ligy, návštěvnost atd.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Whitemedia

*nejzábavnější

Reagovat
Diego2

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Frank Lampard 8
Reagovat
jk

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Ja myslel je ze Aurier cernej..

Reagovat
smazaný uživatel

Jak bota.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

ty vole zase si musím zvykat na nový vzhled youtube

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, ale youtube kariéra mne přešla, takže mne to neštve.

Reagovat
Kixi Syhimour

Mě zase štve email

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pokud přide ten Aurier tak máme nejlepší obranu na ostrovech co se do šířky kádru obrany, + ještě jeden TOP hráč na křídlo a jedem na titul

Reagovat
smazaný uživatel

Titul ne, faktor Wembley, pozor

Reagovat
popltak

Nefetuj už.

Reagovat
smazaný uživatel

článek

Reagovat
smazaný uživatel

David Ornstein‏

AOC will join #LFC on 5yr deal (not 6, apols) £120k pw. #AFC new deal offer was worth up to £180k. Medical before flying to Malta with

Reagovat
smazaný uživatel

Toto moze byt jeden z najlepsich nakupov obrancov v Anglicku. Pre mna troska zmatkar v fdefenzivnej cinnosti, ale inak moderny typ stredneho obrancu. Je vsak otazka, ci v trojclennej obrane bude mat taky priestor na rozohravku, ktoru rozhodne ma na vysokej urovni.

Reagovat
matZz

ten Aurier jako vážně? čekal bych spíš nějakou posilu do ofenzívy

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Aurier? Stihnou ho nebo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Nekdo jo, snad to budem my.

Reagovat
DeformFCB

Přijde klasická Chelsea a jsme v piči.

Reagovat
smazaný uživatel

Proto mě štve to otálení, čekat na deadline je super tah, aby nám ho někdo vyfoukl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Superme

Výborný nákup

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Každý posiluje, každý se zlepšuje, posouvá tým do předu. Jen žabojedlík monsieur Wengele Boom, boom, boom, boom 4-0 for Liverpool a zase táhne loď ke dnu. Bude rád, když proleze ze skupiny EL. Škoda, že ho nedostala třeba Plzeň.

Reagovat
afc

Vies o tom picu, tak preco to komentujes?

Reagovat
smazaný uživatel

a ty víš něco víc než piču?

Reagovat
smazaný uživatel

Nech ho plakat.

Reagovat
afc

Urcite viac jak ten nadomnou a ty niekam zalez.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně pro tohle.

Reagovat
afc

Takze si si prisiel iba kopnut, ano?

Reagovat
smazaný uživatel

Tobě to nedojde, ale nemám sílu to vysvětlovat.

Reagovat
FUnk

https://www.youtube.com/watch?v=qMBaVJJICcs jakto ze se tohle ke me nedostalo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
janinho

ctjb celého sa opytaju kto z tham je najlepsi v posteli

Reagovat
janinho

... Aliho... (vyjebana autooprava v androidoch)

Reagovat
smazaný uživatel

ten dopad

Reagovat
smazaný uživatel

Tvrdí uživatel s hlavním oblíbeným týmem Arsenal. Takže i fanoušek.

Reagovat
Houfi

Reagovat
smazaný uživatel

Boze ty jsi dement, zitra ti zacina skola...

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra se do školy nejde

Reagovat
Pony Slaystation

Jo, v Arsenalu by na tom byl líp

Reagovat
afc

Samozrejme, ze bol.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele