Tottenham dál rozdává nové smlouvy, dočkal se i Walker

23.09.2016, 11:46
Aktuality
Tottenham Hotspur strávil první týdny nové sezony pojišťováním svých nejlepších hráčů a dalším pánem na holení se dnes ukázal být pravý bek Kyle Walker. Také on po vzoru Erica Diera a Dannyho Rose podepsal nový kontrakt do roku 2021...

Dalšími oporami s novými vylepšenými smlouvami potom jsou záložníci Christian Eriksen (2020) a Dele Alli (2022), přičemž se všeobecně očekává také brzký podpis kanonýra Harryho Kanea.

Kyle Walker se po slibném rozjezdu kariéry v Sheffieldu United záhy poněkud zasekl, pod Mauriciem Pochettinem však okamžitě našel druhou mízu a již v uplynulém ročníku patřil k lepším pravým obráncům v lize, když přerušil nejvíc akcí soupeře v týmu Spurs (92).

Jako jednomu z mála Angličanů potom Walkerovi vyšlo i letní Euro, kde svými nájezdy podél pravé postranní čáry a kombinacemi s Adamem Lallanou i dalšími ničil obrany Ruska a Walesu. Po skončení skupinové fáze Walker figuroval v několika nejlepších jedenáctkách Eura včetně té od Michaela Coxe na ESPN.

Dosud platná smlouva Kylea Walkera běžela do léta 2019, kdy šestadvacetiletý bek završí celou jednu dekádu v londýnském klubu.

Autor: Tomáš Daníček / tottenhamhotspur.com, standard.co.uk

Komentáře (449)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele