Totální fiasko, zuří argentinská média po prohře s Chorvatskem

22.06.2018, 13:41
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (249)

Přidat komentář
Hany45

ať už nikdo prosím nesrovnává messiho s Ronaldem !

Reagovat
smazaný uživatel

To sa bude ešte dlho.

Messi bol už pri hymne frustrovaný. Vyzeral ako keby tam bol za trest.

Reagovat
Hany45

viď..já když ho viděl tak sem si říkal jestli ho ten fotbal a vůbec být na mundialu baví, těší...no asi ne

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
mayday

Taky jsem si říkal. Ten měl nervy v kýblu už dvě hodiny před zápasem.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Majk91

tak Messiho futbalove schopnosti su o nejaky ten level inde nez tie Ronaldove a ani tie posledne dva zapasy na tom nic nemenia. Proste mu nevysli, zrejme nezvlada ten tlak ktory je na neho vyvýjaným, to podla mna na Ronalda nikdy taky tlak vyvyjany nebol.

Reagovat
Hany45

ne na Ronalda nebyl nikdy vyvíjený tlak

prostě pro mě je Ronaldo komplexnější plejer než messi

Reagovat
Majk91

pisal som niekde ze nikdy na neho nebol vyvyjany tlak? Komplexnejsi a v com akoze? v zakonceni ano, ale herne ani nahodou.

Reagovat
Hany45

hra hlavou ? taky to jak ten tým táhne, motivuje

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
mayday

Messi je lepší talentem, to bez debat. ,,Fotbalista", se vším co k tomu patří, je Ronaldo lepší.

Reagovat
Hany45

to máš asi pravdu, ale pak si vem jak si to všechno Ronaldo musel vydřít...ale to je taky tohle srovnávat je prostě těžký

Reagovat
mayday

No musel, o tom vůbec nepochybuju. Na něm je i kolikrát vidět, že je trošku prostě v určitých chvílích dřevěnej, jestli víš, co myslím. Není to prostě brilantní talent od boha, virtuos jako Messi. Takže vydřít si to musel neskutečně. A pokud sečteme vše co k útočníkovi patří - dává góly i přihrává, góly pravou levou, náběhy do vápna, kladivo z rohu, góly z dálky, obranná činnost hlavně u rohů. Z pozice kapitána s lídra to asi nemá vůbec cenu srovnávat.

Reagovat
Hany45

v pořádku

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Majk91

no ked si videl hrat Messiho iba v tych poslednych dvoch zapasoch, tak to tvoje vyjadrenie chapem. Ale Ronaldo nikdy nebude mat taku kreativitu, dribling, drzanie lopty, nahravky, asistencie... ako Messi A ani v kvalite zakoncenia nie je medzi nimi rozdiel, mozno vo variabilite.

Reagovat
mayday

To nepopírám a souhlasím, Messi je talentem lepší. Druhá věc je, že Ronaldo se prosadil, ale opravdu dominantně ve dvou nejtěžších ligách i na mezinárodní scéně. Tam Messi taky ztrácí. Nehodlám zas rozviřovat diskuzi, kdo je lepší, jen jak to vidím já.

Reagovat
Majk91

tvrdenie ze Messi sa nepresaadil na medzinarodnej scene je uplne scestne, prepac. Najlepsi strel v historii ARG, ocenenia za najlepsieho hraca MS a Copy, v podstate sam vystrielal postup na MS... Mna len prekvapuje ako ludia dokazu rychlo zabudat kvoli dvom zapasom.

Reagovat
Majk91

*strelec

Reagovat
mayday

Špatně jsem to konkretizoval, to samozřejmě máš pravdu. Myslel jsem nějaký vítězství na závěrečným turnaji, kde to Ronaldo s týmem dokázal, kdežto ten Messi ne, ať byly důvody těch proher jakýkoliv. S tím se prostě bude vždycky potýkat.

Reagovat
smazaný uživatel

V najdolezitejsich zápasoch najma za reprezentaciu sa nepresadzuje.

Reagovat
Majk91

v zapase, ktory rozhodoval ci sa vobec dostanu na MS dal hatrik.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
valloire

proč se do toho zápasu vůbec dostali?

Reagovat
X-bano-X

Pretože nehral polku zápasov a tam stratili 90% bodov?

Reagovat
valloire

i za něj měli ztráty, ne takový, ale mohli to dát v klidu

Reagovat
X-bano-X

Každý mal straty, bez Messiho by sa nekvalifikovali ani náhodou.

Reagovat
valloire

no je to možný, nicméně nemuseli ani tak hrát o postup v posledním zápase

Reagovat
X-bano-X

Samozrejme. Messi hral zápasov. Body strácali hneď v prvom zápase s Ekvádorom bez Messiho, v druhom zápase s Paraguayom bez Messiho, v treťom zápase s Brazíliou bez Messiho, v 8 zápase s Venezuelou bez Messiho, v 9 zápase s Peru bez Messiho, v 10 zápase s Peru bez Messiho, v 11 zápase s Brazíliou s Messim, v 14 zápase s Bolíviou bez Messiho, v 15 zápase s Uruguayom s Messim, v 16 zápase s Venezuelou s Messim, v 17 zápase s Peru s Messim. S Messim len 1 prehra a to v Brazílii a 3 remízy z toho jedna v Uruguayi.

Reagovat
valloire

Bída. Zico by to vydrtil sám i v třetině zápasů.

Reagovat
X-bano-X

jj a v stredovom kruhu by si k tomu ešte opiekol špekáčik

Reagovat
valloire

Zico jo. Kdyby je jedl, opekl by je.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti tomu Ekvadoru? A dal ho aj pred rokom Juventusu ci teraz proti AS Rim v LM?

Reagovat
Majk91

ty mas nejak obmedzenu pamat na posledne dva roky ci ako? V kazdom tvojom prispevku nevidim nic ine, nez ohananie sa zapasmi s Juve a Rimom... Len v tomto clanku si to spomenul tri krat. Vies o tom ze Messiho kariera trva dlhsie nez dva roky? Vies o tom ze Ronaldo taktiez neskoroval v kazdom stvrtfinale ci semifinale v ktorom nastupil?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ti uvadzam priklady na ktore ocividne nemas argumentaciu. Hras sa tu na nieco ale si hlupy jak reseto. A zbytocne sa s tebou vôbec dohadovat, pre fanusikov Barcelony bude Messi najlepsi hrac historie aj ked vacsina nestranných bude tvrdit, ze nie. A bojujes proti vacsine ktora tvrdi, ze takto nehra najlepsi hrac sveta.

Reagovat
Majk91

tak neskoroval v tych zapasoch a co? to ma teraz dat gol v kazdom zapase ktory vo svojej kariere odohraje, aby mal nejaky trapak ako ty tu na eurofotbale pokoj na dusi? To ti mam teraz vypisat vsetky zapasy vo vyradovackach v ktorych Ronaldo neskoroval a Real vypadol? A aka vacsina? to mas spocitanych vsetkych ludi ktorí tvrdia ze je najlepsi a ktorí nie? nebud smiesny, uz si sa tu dost strapnil a ty mi tu budes vypravat, ze ja som neobjektívny a ty si co potom?

Reagovat
X-bano-X

Vyargumentuj kde bol Ronaldo v tohtoročnom semifinále a finále LM. No poď Kde bol keď Real vypadol hanebne z Copy? Kde bol keď Real stratil nádej na titul v lige?

Reagovat
smazaný uživatel

Ides na mna s niecim a este sa zhovadis. CR proti Leganes nehral a kde? Napr. preberal 5 Zlatu loptu, vylepsoval svoje rekordne ratio t.j. pocet zapasov a pocet golov ake nema ani Messi a v semifinále a finále LM nechrumal pred telkou chipsy ale vychutnaval si ake je to byt rekordne najlepsim strelcom LM A hej sice hanebne ale byt prvym v historii a sucasnosti je dolezitejsie ako hanebne semifinále Copa del Rey.

Reagovat
X-bano-X

A prečo nehral? Uprednostnil odpočinok a takto to dopadlo Prvým v histórii je tak v tvojej madridskej hlave

Reagovat
valloire

33 letý hráč a odpočívá v nedůležitých zápasech. Skandál. Pak je ovšem svěží a fšechno rozstřílí. Ten druhej, co honí goly, pak naběhá stejně km na MS jako jeho trenér u lavičky. Čau Páťo.

Reagovat
X-bano-X

Zjavne nebol tak nedôležitý keď v ňom vypadli.

Reagovat
valloire

v čem vypadli....?

Reagovat
X-bano-X

Nebolo by lepšie keby si si aj prečítal o čom sa tu bavíme namiesto týchto nič neriešiacich komentárov?

Reagovat
mayday

Dobrý, ale kdo si vzpomene na zápas v kvalifikaci za dva roky?

Reagovat
valloire

Reagovat
Acquanni

Souhlas. Kdyby Messi se svým talentem na sobě makal z poloviny tak, jako Ronaldo, tak se o ničem nemusíme bavit a je Messi, pak Ronaldo a pak ti ostatní. Proto já mám radši CR. Na Messiho je radost se dívat, jenže on jen těží z toho, co mu bylo dáno a nemá zájem tomu dávat více, mi to prostě stačí. Ronaldova hlava je nastavena naopak a je neskutečný, jak dokáže sám sebe i okolí motivovat. On se prostě nespokojí s tím, co má a co už dokázal, vždy chce víc a víc a dělá pro to všechno.

Reagovat
mayday

No tak to je pohled, kterej si hodně lidí neuvědomuje - že je Messi talentovanější, s tím asi bude většina souhlasit, pak je teda s podivem, že úspěchy jsou srovnatelní.

Reagovat
anonym

Srovnávat reprezentační tlak na hráče z Evropy a Jihoameričanů (zvlášť Argentiny a Brazílie) může opravdu jenom jouda. Mimochodem jsi debil, že něco takovýho musíš srát pod článek o Argentině ... to je pořád dokola poměřování si pindíků, místo toho, abyste ocenili oba dva.

Reagovat
Frantszek

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je pravda, že na reprezentaci Argentiny je ten tlak daleko větší než na Portugalsko, ale včera jsem to prostě nepochopil, včerejší Argentinu by porazila i naše repre, čímž ale nechci snižovat výkon Chorvatů.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre tu ktosi poznamenal, že sa to hlavne otočilo po prvom góle.Dovtedy to bolo otvorené,

Ale takáto chyba otrasie dupľom, ak je v týme zlá "chémia"

Ináč, nejako sa vrece roztrhlo s tými minelami gólmanov.

Reagovat
Nodi

Myslím si že tým rozkládají sami fanoušci. A to tlakem, pokud se tomu tak dá říkat. Když si vemu jak se řešil každý jejich krok a jak repre bojovala s novináři. Obecně bych řekl že sportovci se poslední dobou považují za majetek jejich "fanoušků" a lidi dokáží ze své malosti nehorázně ubližovat. Kdo sportoval tak musí vědět že nálada v jaké se člověk nachází tvoří tak 70% jeho výkonu.(myslím jeho výkonu a né že každý dobře naložený sportovec může být nej). Proto mají allblacks Haku a proto vidíme v USA filmech před každou bitvou promluvy.

Reagovat
smazaný uživatel

Hráč, který umí jenom střílet je komplexnější než hráč, který umí střílet, přihrávat, vymáchat 5 hráčů a mnohonásobně lepší technikou?

Reagovat
John Obi Mikel

Hráč který umí střílet pravou, levou, hlavou (výborně), je rychlý, dobrý na hlavičky, umí jeden na jednoho, umí přihrát, umí bránit rohové kopy i vypadá na hřišti jako větší lídr je o trochu komplexnějším hráčem než hráč co umí střílet, přihrávat a přejít přes několik hráčů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

To by ale toto všetko musel preukazovať tak nejak konštantne a nie len v pár zápasoch sezóny. Veď Ronaldo mal v prvej polke sezóny problém prejsť 1 na 1, vôbec nebol rýchly, žiadne šprinty ako tu na MS, prihrávky 0 bodov, 2 góly v polke ligy. Ako sorry ale nie, ďakujem.

Reagovat
John Obi Mikel

Koho teď zajímá počet gólů v půlce ligy ?

Reagovat
X-bano-X

Toho, kto si nepozrie hráča len v pár zápasoch a na základe toho vynáša súdy.

Reagovat
John Obi Mikel

Ten kdo sleduje hráče celý rok, nepotřebuje nějakou statistiku gólu za určitou část roku

Reagovat
smazaný uživatel

Tak z pohledu celýho roku je Messi mnohem lepší.

Reagovat
valloire

opravdu velký hráč to předvede v důležitých zápasech a ty se na podzim moc nehrajou

Reagovat
X-bano-X

presne preto ste vypadli z boja o ligový titul už po 10 kole

Reagovat
valloire

To bylo proto, že jsme po jistý události a podplacenýmu sudímu neměli na startu Krále a tým byl nejistý.

Reagovat
X-bano-X

Poplacany a podplaceny je rozdiel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

titul v lize se přece už nepočítá mezi důležité věci, důležitá je už jenom Liga Mistrů, nic jiného

Reagovat
Majk91

si zabudol na velmi dolezitu schopnost a to kreativitu... a to je si myslim viac ako vediet hlavickovat ci mat lepsiu slabsiu nohu (aj ked ani Messi nema svoju pravacku len na opieranie).

Reagovat
John Obi Mikel

Mám to tam u Messiho jako přihrávání

Reagovat
smazaný uživatel

A střílet levou, pravou, hlavičky máš rozděleně do 3 kategorií střelby?

Reagovat
John Obi Mikel

jo, nevím jak ještě rozdělit kreativitu

Reagovat
smazaný uživatel

Hra se dá rozdělit do několika kategorií.

Střelba(levou, pravou, hlavou, střely z dálky, přesnost střelby, síla střely, ...)

Přihrávky(krátká, průniková, centry)

Technika(dribling, práce s míčem, zpracování, ...)

Bránění(skluzy, obranný zákrok, poziční hra, hlavičky ...)

Fyzický(síla, výdrž, rychlost, ...)

Lepší hráč umí z těchto věcí víc než horší. Střelbu mají Messi i Ronaldo zhruba na stejný úrovni. Messi má mnohem lepší přihrávky a techniku. Ronaldo je na tom líp fyzicky. V bránění jsou oba na nic, ale to u jejich pozice nevadí.

Pomocí jednoduchý matematiky tedy vyplývá, že je Messi komplexnější hráč.

Reagovat
valloire

Zapomněl jsi na hlavu, psychickou odolnost. Nepředvedeš co umíš v ten správnej okamžik a je ti k hovnu co umíš. A ten správnej okamžik je MS, LM, ne liga s Levante.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Juan Román Riquelme

Alespon 10-krat lepsi, ze jo? A i kbyby to mel, co z toho, kdyz se v zapase kdy se ceka, z3 bude lidr psychicky zriti?

Reagovat
smazaný uživatel

Přelož mi to prosím do češtiny nebo angličtiny. Ani Google translator to neumí přeložit.

Reagovat
John Obi Mikel

Alespoň 10x lepší, že jo? A i kdyby to měl, co z toho, když se v zápase, ve kterým se čeká, že bude lídr, psychicky zřítí (u toho posledního slova si nejsem jistý)

Reagovat
Juan Román Riquelme

Kdyz nebudes magor, prelozis si to i sam. Ale jelikoz jsi tim magorem, tak ani Google ti nepomuze

Reagovat
ttopi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Mám stejný názor

Reagovat
smazaný uživatel

Messi je momentálne o vagón pozadu, pokiaľ nemá okolo seba tím postavený na jeho hru, tak je polovičný. Na Ronalda je tlak vždy, evidentne je na tom lepšie aj v tejto disciplíne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo je pod tlakom ako ryba vo vode.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Majk91

no tieto MS vychadzaju Ronaldovi urcite lepsie, to mas pravdu. Tlak na neho vyvyjany je, ako na kazdeho spickoveho futbalistu, ale nie taky ako na Messi od ktoreho sa neocakavalo nic ine, ako zlato...

Reagovat
smazaný uživatel

Súhlasím, je mi ho dokonca ľúto a to ho vôbec nemusím.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj v LM sa na neho vyvijal taky tlak? Myslim proti AS Rim ci pred rokom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

OMG co to je zase za modu s tím tlakem? Je mu 30 tak kurnik o jakým tlaku se mluvi? Co to je za kraviny

Reagovat
Emmett Brown

Reagovat
smazaný uživatel

Na CR nie je taky tlak? On tiez sutazi o Zlatu loptu a ma slabsi team ako Argentina, no napriek tomu to ako hra a taha svoj team je vzorove

Reagovat
Majk91

caka sa od neho zlato?

Reagovat
smazaný uživatel

Argentina zdaleka nie je najvacsi favorit. A vacsi favoriti su napr. Brazilia, Francuzsko, Nemecko, Spanielsko. Costa dal 3 goly aj od neho sa caka zlato. A to vsetci tito hraci maju byt pod tlakom? Niekedy strielas nezmysly.

Reagovat
Majk91

a u ktoreho z tych hracov sa vyzaduje titul MS aby bol povazovany za najlepsieho v historii? popripade ktory z tych hracov prehral 3x finale so svojou repre a je kritizovany za to, ze nic nevyhral na reprezentacnej urovni? Ja osobne (a aj mnoho inych ludi) budem povazovat Messiho za najlepsieho aj keby sa mu nepodari ziskat nejaky titul s ARG, ale to pripominanie, ze nevyhral s reprezentaciou nic, ci porovnavanie s Maradonou je citit na kazdom kroku...

Reagovat
John Obi Mikel

Argentina právě patří mezi největší favority, Portugalsko ne

Reagovat
smazaný uživatel

Videl si ako hrali kvalifikaciu na MS? Vsade tvrdia, ze maju priemernu zalohu a obranu. Ako favoritov ich radia ale nie medzi takých ako som spomenul.

Reagovat
John Obi Mikel

Viděl jsi kvalifikaci 1986?

Reagovat
Nodi

Hlavně že na ME potahal ukrutně :) Messi je mnohem skromnější člověk,kdežto Ronaldo je obrovský sebestředný Egoista, takže tlak nebo pozornost je přesně to co chce. Nechápu ale proč se to furt tak řeší, fotbal co já vím je kolektivní sport o 11 lidech, podívejte se na Island co má za hráče a jaké výkony podává "dlouhodobě"

Reagovat
smazaný uživatel

Messi je skromnejsi clovek To vidno ako doji klub ktory mu dal vsetko a ten si nemoze dovolit zaplatit drahu hviezdu.

Reagovat
valloire

pyčo

Reagovat
smazaný uživatel

Presne, Ronaldo je nekde uplne jinde nez Messi, nechapu jak dlouho lidí mohou tyto dva hrace srovnavat, kdyz je to uplne jasne

Reagovat
TheTopFootbaler

Kombinace nicku s obsahem příspěvku

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je taky pecka. Kolik let tu repre Messi táhne teď dva špatný zápasy a...

Reagovat
Hany45

a kolik s ní má úspěchů ? naposledy medaile na OH ? nevybavuji si nějaký výrazný okamžik

Reagovat
Visca el barca

jo ono se finále MS hraje každý pátek že ty rozumbrado.

Reagovat
smazaný uživatel

Stříbro má pro Argentince asi takovou váhu jako stříbro pro Rusy v hokeji.

Reagovat
Hany45

Reagovat
Kluivert9

Evidentně. Zvlášť po včerejšku ti to v Argentině potvrdí každej, že stříbro z MS je nic...

Reagovat
Hany45

a nebo na dlouhou dobu to bude "pořádnej" úspěch

Reagovat
Kluivert9

Tak je to teda úspěch, nebo ne?

Reagovat
John Obi Mikel

Není

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Majk91

pre Argentinu mozno, pre vacsinu ostatnych by to bol zivotny uspech

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Hany45

no to ne ale je to "je" finále...vždy si lidé pamatují jen vítěze ne ? i když v tomhle případě i druhého kdy jde o Argentinu a messiho

Reagovat
Kluivert9

Kolik jich má Ronaldo? Finále MS > titul na ME

Reagovat
Hany45

ale furt je to jen účast ve finále ale zlato z toho není..takhle to beru já no...někomu se to nemusí líbit a já to beru

Reagovat
Kluivert9

Takže výhra ve Španělským poháru > finále LM?

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle bych zas viděl, z pohledu Realu a Barcy takhle: Triumf v LM > La Liga > finále LM

Reagovat
smazaný uživatel

Já to vidím spíš takhle: titul MS > titul ME > finále MS.

Reagovat
John Obi Mikel

Já taky

Reagovat
F.Torres

na základě čeho myslíš? Euro je očividně mnohem kvalitnější turnaj

Reagovat
patas92

Očividně čím? Myslíš trápením mistrů Evropy proti Maroku, nebo mistrů Světa proti Mexiku?

Reagovat
F.Torres

na základě výsledků, kde Evropa většinu zápasů vyhrála, či remizovala?

Reagovat
X-bano-X

Francúzsko sa natrápilo s Austráliou, Dásko s Peru, Nemecko prehralo s Mexikom, Švédi len zásluhou penalty porazili Kóreu, Anglicko až v nadstavení porazilo Tunisko, Polsko prehralo so Senegalom, Portugalci utrpeli víťazstvo s Marokom kde lepšie nebolo, Španieláci haluzou porazili Irán, Dáni zas remizovali s Austráliou, Francúzi pretlačili Peru kde tiež mohli stratiť body, no a nakoniec Nigéria porazila Island. Výsledok je jedna vec ale vo väčšine prípadov tie zápasy mohli skončiť kľudne aj opačne.

Reagovat
valloire

začne ale PO a bude tam tak 11 týmů z Evropy

Reagovat
X-bano-X

Skôr len 9 a samozrejme je ich najviac keď z Európy je tam 14 tímov

Reagovat
valloire

A 14 týmů je tam proč bano?

Reagovat
X-bano-X

Pretože Európa je kolíska futbalu?

Reagovat
Juan Román Riquelme

Omg, ty si neskutocny genius, ty budes buduci nositel Nobelovky.

Reagovat
X-bano-X

Za mier.

Reagovat
Juan Román Riquelme

Reagovat
valloire

neni možná

Reagovat
Juan Román Riquelme

14:32=0,4375. 9:16=0,5625. To znaci, ze v Evrope je kvalita, integrale

Reagovat
X-bano-X

hmmmm nejak sa vyznáš. Nebudeš predseda Mensy EF?

Reagovat
Juan Román Riquelme

Som cestnym predsedom

Reagovat
F.Torres

super a co uhrál zbytek světa? Evropa vyhraje skoro vše a ty to napíšeš takovým způsobem, že skoro vše prohrála, přitom realita je taková, že zbytek světa hraje tužku

Senegalu pomohli rozhodčí, Švédi Koreji nedali čuchnout. Španělsko haluzí? OK to stačí, učividně jsi úplně mimo mísu.

Očividně nemá cenu na tebe reagovat, jelikož píšeš hrozný kraviny. Výsledek je hlavní věc o co se hraje a je normální, že v takovém turnaji, pokud favorit vede, tak se zatáhne a hlídá si výsledek a čeká na brejky. Taktikou svázaní Evropani to drží a proto se jim daří. Oni nehrají na skore, ale na body. Jediný fail ze strany Evropy jsou němci a dnes Island, ovšem to bylo zapříčeněno hodně tím, že nehráli svoji hru a chtěli to urvat a už dnes postoupit. Zbytek světa dosti pokulhává a to je čistý fakt a jediná za zmínku stojí uruguay.

Reagovat
X-bano-X

A nebol Španielsky gól haluz?

Reagovat
F.Torres

to bylo pouze čekání na gol, který přišel a bylo ještě dost času na to, aby ho vsítili

Reagovat
Acquanni

Já jsem Íránu docela přál, protože Španělé byli slabí, ale bylo jasný, že tam ten gól padne, byla jen otázka kdy. Kdyby tam ten haluz nepadl, tak se ten tlak stupňuje víc a víc a gól by padl.

Reagovat
Kluivert9

MS je vrchol reprezentačního fotbalu, ME je jen jeden z cca 6 oblastních turnajů...

Reagovat
Kokesh

Coze?

Reagovat
Kluivert9

Co se ti nezdá?

Reagovat
Kokesh

No on se bavi v prve rade o kvalite. Davat Euro na stejnou kolej jako Copu nebo Mistrovstvi Asie je trochu ulet, ne?. To je jak rict ze liga v Africe je stejna jako PL, protoze obe jsou narodni ligy.

Reagovat
F.Torres

a přesto je Euro kvalitnější

Reagovat
valloire

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Nihilister

To né

Reagovat
Majk91

Reagovat
salaminoo

tak ono se to vždy nabízí, dva kohouti se vždy srovnávají..Messi bez posouvačů z Barcy = 0

Reagovat
Hany45

Reagovat
Corabeu

Reagovat
Majk91

jasne, lebo tych 64 golov v argentinskom drese a tri finale mu prisli vykopat posuvaci z Barcy

Reagovat
Hany45

a co z toho ? jen druhá místa ? vždyť to pro tuhle zemi která žije fotbalem je prostě málo a že dá tolik a tolik gólů je pak v tom kontextu k ničemu

Reagovat
vladino10

Vtipne na tom je to, že ako hlavný argument máš finále v ktorom Ronaldo ani nehral

Reagovat
valloire

tak Messi finále taky nehrál

Reagovat
X-bano-X

jj tu tutovku Higuainovi vypracoval asi Boh

Reagovat
valloire

tak on nehrál ani semifinále ty tutovko

Reagovat
X-bano-X

takže s finále to nevyšlo, ideme na semifinále

Reagovat
valloire

ale vyšlo, se ukop a hraje najednou

Reagovat
vladino10

V tom prípade sú na tom rovnako

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme ved to vidi aj slepy. Nechapem ako moze po tomto niekto zastavat Messiho. Najdolezitejsie zapasy v LM minuly ci tento rokhral slabo, teraz na MS hra slabo.

Absolutne nema lidrovske schopnosti a v najdolezitejsich zápasoch casto zlyhava. Vo futbale je to vela o hlave a to je rozdiel medzi nim a CR.

Reagovat
Majk91

Messi odohral 32 finalovych zapasov a v nich dal 28 golov. Ronaldo dal vo finalovych zapasoch o 10 golov menej. To len na margo toho, ze v najdolezitejcisch zapasoch zlyhava a nema lidrovske schopnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

To, kto dal koľko gólov vo finálových zápasoch, je asi tak dôležitý ukazovateľ, ako kto mal koľko pole position v F1.

Zohľadnil si aj faktor počasia? Koľkokrát pršalo, koľkokrát bolo nad 30 stupňov?

Reagovat
Majk91

tak celkovo sa finalove zapasy povazuju za tie najdolezitejsie v danej sutazi. A nie nezohladnil

Reagovat
smazaný uživatel

A kolko ich odohral CR? Uz len staci pozriet tuto sezonu ake ma ratio pocet zapasov a gol.

Spominam posledne roky kde ho CR v klucovych zápasoch jasne prevysuje. A kto tu spomina finalove zapasy? Najdolezitejsie su tie kde Messi zlyhava vid PSG, Juventus, AS Rim, napr. spanielsky superpohar.

Reagovat
Majk91

odohral 26 finale a je mi jasne, ze tie najdolezitejsie zapasy pod slnkom su prave tie, kde Messi neskoruje ... a hlavne poslednych par sezon LM, ale uz som sa k tomu vyjadril vyssie, ze Messi nehraje futbal iba posledne 2-3 roky ;)

Reagovat
John Obi Mikel

Proč ne?

Reagovat
Benfica

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo > Messi

Reagovat
Tomanatura

Ted bude samozrejme kritizovany cely tym a hlavne Leo a Sampaoli. Pravda je ta, ze bez Lea by se tam v zivote nedostali, on v poslednim zapase potil krev a dal hattrick. Pravda ale taky je, ze pokud ma problem s trenerem, jako ze asi jo, tak si to mohli vyridit pred MS a ne sabotovat zapas jako vcera. To je ubohe a vrati se mu to.

Problem byl uz v nominaci. Doma nechal Paredese, Pastoreho aj Lamelu, i kdyz kazdy jeden z nich je 4x lepsi fotbalista nez Meza nebo Masch. A prave v zaloze maji nejvetsi problem. Jak to muze clovek takto podcenit, to fakt nechapu. Asi to chtel hrat na drice ala Acuna, ale to mu teda nevyslo. Ted uz je pozde, ta nominace mela byt uplne ale uplne jina.

No, hodne stesti. V postup neverim ani nahodou a ani nahodou neverim, ze proti Niggas nastoupi smysluplna sestava, ktera bude potit krev. Protoze aj kdyz nehraji tak talentovani hraci, tak by meli odevzdat vsechno. Vykon Lea a ostatnich byl ale bez ohledu na taktiku ostudny.

Reagovat
Hany45

Reagovat
anonym

Stejně jak je možný, že s tím mají problém už tolik let? To není jenom tohle MS, kdy hrají bez pořádnýho trenéra, systému a hráčů. Tam ten svaz musí být ještě víc na hlavu než u nás.

Reagovat
Majk91

nie je vobec tajomstvom, ze ten ich zvaz je jedna prehnita mafia.

Reagovat
Tomanatura

To neni pravda, pred 4 rokama tam byl dobrej trener co si nenechal srat na höavu. Jenom ten jeho styl byl dost defenzivni a ne kazdemu se libil. Ale jinak 2006 pojebal trener, stejne jako 2010 a ted.

Reagovat
smazaný uživatel

No ale ten po mistrovství skončil a šlo všechno do háje...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Josifek

Jako z tý hry včera nebyl vidět žádný řád, střed zálohy je slabý, tam by se určitě hodili někteří z tebou zmíněných hráčů. A jestli k tomu ještě je nějaké napětí a špatná atmosféra v týmu. Tak pak působí jako kdysi španělé před nástupem campeones generace.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ricardo Ortiz, argentinský reportér ESPN, tvrdí, že fotbalová asociace je v totálním rozkladu. Sampaoli prý řeší nějaký problémy se sexuálním obtěžováním, Messi platí nějaký členy realizáku (to už se dělo v minulosti, když nebyly peníze), navíc měl dostat nějaký vyhrůžky smrtí po tom nesmyslným přáteláku v Izraeli, kde riskovali životy kvůli 1,5 mega euro a bylo to odvoláno pouze díky jádru nejdůležitějších hráčů. Ortiz mluvil i o tom, že při přistání letadla měli v nádrži palivo pouze na 10 minut, ale nevím, při jaký cestě. Do toho ten někdy až nesmyslný tlak, který je na ně vyvíjen a hráči ho prostě nezvládají, a výsledek je na světě.

Reagovat
valloire

Tak zase a asi ne naposled. Tlak je vyvíjenej i na jiný. Ne jenom na chudáky argentinský nekopy. Je to MS. Pod tlakem je většina.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Valle, sleduješ fotbal dostatečně dlouho na to, aby si uměl poznat, že tlak ve fotbalový Argentině/Brazílii je absolutně nesrovnatelný s tím, jaký tlak je na ostatní reprezentace. U Argentiny je to navíc umocněný tím, jak dlouho na ten titul čeká. Starší generace kolem Kuna, Masche či Messiho je “uražená” tím, jak se zhodnotili předcházející úspěchy (3 finále za sebou), místo optimistickýho pohledu na věc (ve všech finále jim chybělo fakt málo) byli označováni za největší losery.

Kdybych to měl přirovnat k nějakýmu klubu, tak například v Realu je brutální tlak, hráči jsou často vypískáváni, ale u Argentiny je ten problém, že narozdíl od Realu, kde hráči ten tlak a neustálou kritiku zvládají, spousta Argentinců nastupuje v průměrných evropských klubech, kde se s tím nemůžou setkat.

Reagovat
valloire

Největší tlak je v Brazílii. To je nesrovnatelný s ničím. Tam i když se vyhraje a nehraje se ofenzivně, ani to nestačí. Teda nestačilo, nároky se poslední roky snížili. V Argentině je ten tlak taky, ale teď je větší než jindy, protože Messi. To jo. Ale koukni na Německo, Itálii, Španělsko....to je podobný. Ale pořád nesrovnatelný s Brazílií, kde se ten trenér s hráči pomalu nemůže vrátit domů. Zažil jsem to v 74, 78, 90.....ostatní šampionáty byli vzati na milost, protože lid uznal, že se to byla spíš smůla a hrálo se překrásně ofenzivně v duchu brazilských tradic. Tohle Argentina nemá, teď je prostě ten tlak díky tomu, že mají Messiho a sere je, že ve svejch 30 nic nevyhrál a vyhrává jenom v klubu. Uznávám, že je to extrémní tlak, ale takovej byl i na Diega třeba v 82 a tam to nedal. Pak už jo.

Reagovat
valloire

No a Messi by si měl uvědomit, že odchozením zápasu jim ty huby nezavře. Kdyby začal jezdit po prdeli a strhl tím ostatní, ten tlak by zmenšil. Dle mě, když dá 2 góly a Argentina vypadne 3-2, nikdo mu to nevyčte. Ale tohle co předvádí, je směšný.

Reagovat
Acquanni

Z mého pohledu je problém především přístup a to kór od kapitána v takovém postavení, jaké Messi má. Pak by se dalo bavit o tom, že ten tým na to nemá, že je problém ve vedení atd atd. Ale ten tlak nezmizí tím, že to odchodí, přesně tak.

Reagovat
Acrocephalus

Fiasko, ale zasloužené. Ta defenzíva byla absolutní chaos, Chorvaté s nimi pak už neměli moc práce. I kdyby postoupili Argentinci dále, víc jak osmifinále v tomto rozpoložení nedají.

Reagovat
Fakt

Už je to tady . co by to bylo za diskusi, kdyby v článku o Argentině nebyl hlavním tématem Ronaldo

Reagovat
valloire

to je fakt

Reagovat
smetos

s messim to šlo do kopru od té doby, co se na něm začaly objevovat kérky a přibyla bradka

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak.

Zhoduje sa to s dobou keď končil Puyol, Xavi...chlapec mal dospieť, prevziať zodpovednosť...ale on prevzal niečo iné.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mi to tak pripada.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Už ho odvolejte.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me se u Messiho jasne projevilo, ze platny muze byt jen v systemu, ktery stavi na drzeni mice, coz tragicka argentinska zaloha na rozdil od barcelonske nezvlada. V obranne cinnosti je podprumerny a celkovy pohyb po hristi ma bidny. V okamziku, kdy jeho tym neni schopen delsi dobu udrzet mic na polovine soupere, se proto stava spise pritezi.

Reagovat
TrueCommunist

Hezky napsane, ja vidim nejvetsi problem v jeho neprizpusobivosti.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko říct. Před 4 lety to Argentině celkem fungovalo a došla až do finále. A že by ten tý před 4 lety hrál jiným stylem, to bych neřekl.

Reagovat
langosh

Stejně ještě postoupí, mají podle mě dost velké šance, hlavně po výhře Nigérie

Reagovat
netopier

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě dýcháme, uf. Tak Leo, máš ještě šanci, vamos!

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

675 minut čeká údajný nejlepší hráč v historii na gol na MS.

Reagovat
X-bano-X

Podľa teba sa hrá až od play off takže neviem čo to skúšaš

Reagovat
valloire

ještě jednou si to v klidu přečti, zamysli se, vem kalkulačku a pak něco napiš

Reagovat
X-bano-X

Ty by si sa mal radšej rozpamätať čo si tvrdil o skupinovej fáze MS po tom čo Messi na posledných MS ťahal Argentínu v každom zápase v skupine

Reagovat
valloire

řeč je o počtu minut bez golu, to neudržíš vlákno jak říká Mercury?

Reagovat
X-bano-X

Reč je o tom že nie je dôvod riešiť góly v skupine keďže sú vraj "nedôležité"

Reagovat
valloire

Tak ok...a dal teda gol v playoff někdy?

Reagovat
technecium

A tvůj Král?

Reagovat
valloire

můj Král nemá ambici, aspoň já to o něm nepíšu, bejt nejlepší v historii

Reagovat
technecium

ale on to o sobě říká

Reagovat
valloire

Dělá si z vás, nehodných jeho velikosti, jenom prdel. Tady je směroplatný, co řeknu já. A já říkám : není většího fotbalisty než je Pelé a Zico je jeho následník. Tak se staň....teda stalo.

Reagovat
valloire

a jejich následník je Fenomeno, jsem zapomněl

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Leo si za tu kritiku může sám.. Na hřišti působí odevzdaně. Snad se v posledním zápase všichni pozitivně naserou a postoupí. Osmifinále s Francií by byl velice zajímavý zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Hadam si neprajes postup Argentiny

Reagovat
smazaný uživatel

Přeju.. jako fanoušek fotbalu. Zápas Argentina-Francie je daleko zajímavější než například Francie-Nigérie.

Reagovat
smazaný uživatel

Radsej to doprajem krajine, ktora hra fair play a dlho nic nedosiahla ako zakerakom, ktori brutalne fauluju, spravaju sa ako spiny a tomu bezcharakternému zmrdovi.

Reagovat
X-bano-X

ako prečo tu pletieš Portugalsko to mi hlava neberie

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v situaci, ve který se nacházeli je jasný, že na ně dolehla frustrace.. Otamendi i Messi v jednom momentu vybouchli. Prvně jmenovaný měl jít ven po tý prasárně na raketu, ale i přesto bych chtěl vidět zápas Arg s Fra.

Reagovat
John Obi Mikel

Bys nerozeznal podle pleti hráče Francie a Nigérie

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda..

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Snad postoupí Nigérie

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pro tebe jako jejího fanouška je to jasný, že jim přeješ. Mě je tahle skupina v celku jedno a nepatřím mezi ty borce, co přejí Messimu ,,hnusný,, konec reprezentační kariéry..

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
DrQQ

Tak, keď sa tu tak veľmi porovnávajú, tak sem hodím jednu zaujímavú aktuálnu rovnicu:

M10=250A+616G=866=658G+208A=CR7

:-)

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si dobrá piča.

Reagovat
DrQQ

To ako prečo?

Reagovat
Pablos

To je vždycky paráda, když se sejdou fans Barcelony a Realu a dokážou zkurvit jakejkoliv článek svojí dementní diskuzí.

Reagovat
John Obi Mikel

Lepší než kdyby tu nebylo nic, nebo jenom lidi jako ty, co si furt na vše stěžují

Reagovat
Pablos

Jak můžeš vědět, jestli si na něco jenom furt stěžuji ? A jestli hádání se jestli je Messi lepší než Ronaldo a naopak je výživná diskuze, tak se potom omlouvám za to, že jen vyjadřuji svůj názor.

Reagovat
John Obi Mikel

Omluva se přijímá

Reagovat
Pablos

dobře

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
valloire

tak si votevři jinou, lehká pomoc a neser se nám do komentů

Reagovat
Pablos

Já se Vám do komentů neseru ...však to píšu pod článek a né pod vaše komenty.

Reagovat
Hristo Stoichkov

https://twitter.com/morosement/status/1010143031755005953?s=21

Kdyby se někdo nudil, doporučuju proběhnout celý vlákno, spousta zajímavostí a v drtivý většině musím souhlasit.

Reagovat
Visca el barca

To je strašný.

Reagovat
valloire

takový vlákna, prostě je to lempl a hotovo

Reagovat
Visca el barca

už dost. On nakonec postoupí neboj.

Reagovat
patas92

Dobrý account, ten člověk má zajímavé postřehy

Reagovat
Hristo Stoichkov

Na Barcu stoprocentně jeden z nejlepších analytiků

Reagovat
smazaný uživatel

Argentina moze byt rada. Ked nehra Messi su uplne v haji. Bez neho by v 2014 ani nepostupili zo skupiny a nehrali by ani na MS v Rusku. Argentina nema dostatocnu kvalitu. A bude to horsie az odidu niektori hraci.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele