Torres chce zůstat v Atléticu, na tahu je vedení klubu

21.05.2017, 19:46
Aktuality
Až následující týdny přinesou odpověď na otázku, zda bude Fernando Torres rovněž v příští sezoně působit v Atléticu Madrid. Španělský útočník má v hlavním městě smlouvu jenom do konce sezony a jeho představy jsou jasné - v týmu by rád pokračoval...

33letý Torres je odchovancem Atlética a po působeních v Liverpoolu, Chelsea a AC Milán se do něj v lednu 2015 vrátil. Letos naskočil k 31 ligovým zápasům a dal osm branek, vedle obran soupeřů mu situaci komplikuje i velká konkurence, v týmu jsou i Antoine Griezmann a Kevin Gameiro a hodně se mluví o tom, že by z Lyonu mohl dorazit Alexandre Lacazette.

"Fotbalisté mají také problémy, chceme se v našich kariérách posouvat a občas musíme dospět k rozhodnutí, kde chceme hrát. Je to vlastně váš život, vášeň a práce a snažíte se najít nejlepší podmínky pro vás, vaší rodinu... Myslím si, že všichni fotbalisté vědí, o čem mluvím," nechal se slyšet Torres.

"Bojujete za věci, které máte rádi a bojujete až do chvíle, kdy vaše nohy už nemají sílu, abyste si splnili své sny. Každý ví, jaké je moje přání. Doufám, že budu moci nadále oblékat dres Atlética, to chci a není to žádné tajemství. Je to na klubu a ať už se případně dohodneme na víceleté smlouvě, nebo půjdeme rok od roku, doufám, že zde zůstanu ještě minimálně jednu sezonu," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (18)

Přidat komentář
FC Porto FC

Na to kolik odehrál minut 8 golu neni špatných. Na jednu sezonu v Atleticu ještě určitě má

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Tak ak príde Lacazette tak som zvedavý ako to zložia

Reagovat
travis joe

Jestli příjde tak to bude znamenat odchod Griezmanna.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

neviem tie vyjadrenia su rozporuplné. Ak niekto dá za Griezmanna napr. 80 tak by som ho pustil hned. Je výborný ale nie je nenahraditelný a napr. v PL by som mu neveril.

Reagovat
Phillipinho

Z tech vyjadreni Lacazetteho, kde porad pripomina, ze tam hraje Griezmann, to tak nevypada

Reagovat
smazaný uživatel

A uz ma Atletico odblokovane prestupy?Bude taky zalezet kolik za Alexe nabidnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Netrep. Ak príde Lacazette, tak to bude znamenať odchod Gameira a nie Griezmanna. Griezmann nikam nejde, hoci polovica planéty má mokré sny z toho, že bude v Manchestri.

Hovorí sa o odchode Josemu Giméneza. Len z peňazí za týchto dvoch sa dá financovať príchod Lacazetta.

Reagovat
PropanbutanovaBomba

Legenda

Reagovat
smazaný uživatel

Měl byl zůstat, kvalitní záskok. Gólů dal celkem dost, určitě by jeden rok na týhle úrovni zvádl.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že dnes si o to prodloužení smlouvy řekl tím nejlepším způsobem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Srdcař

Reagovat
Beči

Jeden z nejsympatičtějších hráčů, co znám Role kvalitního náhradníka mu v Atleticu skvěle sedí, letošní sezónu měl ve své nynější roli dobrou, takže nevidím jedinný problém v tom, aby s ním klub smlouvu prodloužil.

Reagovat
PropanbutanovaBomba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
raduinho

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele