Toennies neví nic o možném odchodu Höwedese ze Schalke

15.04.2015, 19:55
Aktuality
Benedikt Höwedes patří k oporám Schalke 04 a tak by tomu mělo být i v příští sezoně. Jméno německého obránce je spojováno se zájmem z Anglie a sleduje ho například Tottenham, předseda celku z Gelsenkirchenu Clemens Toennies si ovšem není vědom ničeho, co by mělo vést k Höwedesově odchodu do Premier League...

Höwedesovi je 27 let a za první tým Schalke nastupuje už od sezony 2007/2008. V případě stoprocentního zdravotního stavu je stabilní součástí základní sestavy, vysloužil si kapitánskou pásku a před necelým rokem pomohl Německu k triumfu na světovém šampionátu v Brazílii.

"K Benediktu Höwedesovi mám hodně blízko a kdyby na tom něco bylo, pak bych byl první, kdo by o tom věděl. Nedomnívám se, že došlo k nějaké dohodě," řekl v rozhovoru pro Sport1.

Toennies se vyjádřil i k dalšímu německému reprezentantovi, kterého na rozdíl od Höwedese čeká stěhování určitě. Jedná se o záložníka Samiho Khediru, tomu končí smlouva v Realu Madrid, k podpisu nové nedojde a jedním ze zájemců je právě Schalke. Mezi oběma stranami už byla zahájena jednání.

"O Samim Khedirovi mám vynikající mínění, je to vůdce a dokáže týmu dodat odvahu. Hodně si ho považují i v reprezentaci a několikrát jsme spolu mluvili. Nyní je úkolem Horsta Heldta (manažer Schalke) a jeho poradců, aby našli přijatelné řešení," prohlásil Toennies na téma možného příchodu Khediry.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
db18

Nadpis

Reagovat
FUnk
Reagovat
Pipo123

Asi zostárol tak o 25 rokov

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele