Titul? Je moc brzy, musíme pokračovat ve své cestě, uvedl Bielsa

25.09.2014, 10:26
Aktuality
Marcelo Bielsa má za sebou hodně zajímavý úvod angažmá v Marseille. Jeho týmu se na začátku sezóny nedařilo a on se navíc nepohodl s klubovým prezidentem Vincentem Labrunem, v posledních kolech je ale Olympique suverénní a argentinský kouč najednou musí brzdit euforii...

Marseille měla po dvou kolech na kontě jediný bod, od té doby ale sráží jednoho soupeře za druhým a momentálně se může pyšnit pětizápasovou vítěznou šňůrou. V úterý její sílu pocítila i Remeš, která doma s Olympiquem prohrála 0:5.

Jelikož se mistrovské Paris Saint-Germain zatím trápí a Monako se pohybuje až ve druhé polovině tabulky, začíná se v souvislosti s Marseille mluvit o útoku na titul. "Velká vítězství mohou vyvolat příliš velkou sebejistotu, ale my se budeme snažit držet nohama na zemi. Na řeči o titulu je samozřejmě moc brzy, my pouze musíme pokračovat ve své cestě," prohlásil Marcelo Bielsa.

Zkušený argentinský stratég ale nepopíral, že mu kanonáda na Stade Auguste-Delaune udělala velkou radost. "Je to férový výsledek, hráli jsme velmi vážně proti dobrému soupeři. Byl to velice pěkný zápas, měli jsme v něm absolutní převahu. Dobře jsme útočili i bránili," pochvaloval si Bielsa.

Autor: Petr Vaněček / soccerway.com

Komentáře (25)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Výborný trenér

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Filip12

s Bilabem dokázal udělat neskutečnou mašinu

Reagovat
smazaný uživatel

Moc mu fandím, hlavně potom co dokázal s Bilbaem. Tady nemá až tak kvalitní kádr a stejně "vládne" Ligue 1

Reagovat
smazaný uživatel

Skor naopak, tu ma kvalitedesi kader.

Reagovat
El Fáňos

to je hroznej blábol, tady má nesrovnatelně lepší kádr a víc peněz, který mu Labrune nedal... ale Bilbao je něco jako Nice ve fr

Reagovat
smazaný uživatel

A hlavně neuvěřitelně dobrý stratég a psycholog!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Doria hrává ? když sem se občas podíval na sestavu tak tam nebyl a ani nestřídal bylo by škoda ho zabít na lavce

Reagovat
FC Porto FC

stopeři moc nestřídaj víš.

Reagovat
smazaný uživatel

no, on totiž jak přišel tak Bielsa řekl, že ho nechtěl, takže to bude mít o něco těžší se prosadit do sestavy

Reagovat
smazaný uživatel

Dória ani Alef nejsou zatim v nominaci kvůli tomu, že ještě nemaj nějaký povolení od vedení sotěže

Reagovat
Josifek

Je to borec, před Carletem jsem ho chtěl (nebo Heinkese) na lavičku Realu, zajímalo by mě neuvěřitelně, co by týmem provedl, kdyby dostal dostatek prostoru. I když on je taková neřízená střela trochu, to by asi nebylo nic pro Peréze ..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo? To by Real skončil tak pátej.

Reagovat
Josifek

To asi zase ne, i když si nejsem jist, zda by mu to sedlo. Ale kdyby mu to s Realem klaplo jako třeba v nejlepším letech s Athleticem, tak by to byl neskutečnej válec.

Reagovat
johan14

Tak to je naozaj predčasné, PSG si to postráži.

Reagovat
smazaný uživatel

Pod Marcelem konečně všichni hráči naplno ukazujou svůj potenciál hlavně André Ayew, kterej po odchodu Deschampse hrál hodně pod svojí úroveň

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale v repre byl celkem v pohodě. Vypada to, ze to tam neklapalo celkove, ted musi udzet LM a zase to pujde nahoru. Plus novej stadion. Vsechno jim zacina hrat do karet. Konkurence pro PSG

Reagovat
smazaný uživatel

On je přesnej opak hráčů, kterejm se vytýká, že reprezentaci nedávaj tolik jako klubu. V reprezentaci makal, ale v klubu si myslel, že díky tátovi si z něj všichni sednou na prdel. Teď už konečně začíná hrát tak, jak by měl, ale pořád od něj čekám tak nějak víc.

Reagovat
smazaný uživatel

4231 hra Marseille?

Reagovat
Godwinson

3-1-3-3

Reagovat
smazaný uživatel

3-3-3-1

Reagovat
Posledni Kovboj

1-2-3-1-2-1

Reagovat
Han střelil první

Kluci hrají moc hezky, snad to tak vydrží až do konce

Reagovat
cetto

No PSG že se trápí..ztrácej jen 3 body..aji Man Utd si občas vybere slabší chvilku

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele