Tipy Milana Fukala

21.11.2014, 10:14
Tipy a analýzy
V devátém dílu rubriky Tipy osobnosti tipuje bývalý fotbalista Milan Fukal. Role soupeře se ujal náš redaktor Tomáš Honajzer. Pro čtenáře jsme připravili závěrečné třetí kolo tipovací soutěže.

ARSENAL - MANCHESTER UNITED
MILAN FUKAL: Oba týmy značně zaostávají za špičkou anglické ligy, na druhou stranu do konce soutěže je ještě spousta zápasů, navíc se jedná o prestižní souboj dvou rivalů a i když hosté hrají zatím zápasy na hřištích soupeřů velmi špatně, tak bych v tomto zápase tipoval na remízu.
Tip: 0
Tomáš Honajzer: Jednoznačný šlágr kola bude tentokrát pro oba účastníky setsakramentsky důležitý. United dokázali před reprezentační pauzou zvítězit doma nad Crystal Palace, což by jim mohlo pomoci trochu zvýšit jejich notně pošramocené sebevědomí, Arsenal však nedá svou kůži lacino, zvlášť ne před vlastními fanoušky. Podobně jako v loňské sezóně tedy uvidíme bitvu s remízovým koncem. Mnoho branek asi nepadne.
Tip: 0
LEVANTE - VALENCIA
MILAN FUKAL: Domácí jsou zatím v této sezoně na svém hřišti rozdavači bodů, navíc dostávají hodně gólů. Naproti tomu hosté jsou ve špičce ligy, silnější jsou zatím tedy doma, ale i přesto bych tipoval na jejich výhru.
Tip: 2
Tomáš Honajzer: Valencia prožívá vynikající vstup do sezóny, který hodlá potvrdit také v derby s Levante. A troufám si říci, že bude úspěšná. Musí však prolomit jednu nepříjemnou sérii - na půdě Levante v posledních dvou vzájemných zápasech v obou případech prohrála.
Tip: 2
LAZIO - JUVENTUS
MILAN FUKAL: Střetnutí dvou velice kvalitních týmů v italské lize. Juventus si už dlouhodobě drží vysokou výkonnost, doma jsou stoprocentní a i na hřištích soupeřů jsou úspěšní. Proto i přes kvalitu domácích tipuji na výhru hostů.
Tip: 2
Tomáš Honajzer: Turínská suverenita z loňského ročníku pokračuje i letos. V Římě si tedy Juventus půjde pro další vítězství. Byť Lazio dozajista nebude snadným soupeřem (doma si aktuálně drží třízápasovou šňůru vítězství), rozjetou Starou dámu nezastaví.
Tip: 2
AC MILÁN - INTER MILÁN
MILAN FUKAL: Derby dvou týmů, které určitě mají v italské lize jen ty nejvyšší cíle. Bohužel zatím bojují v lepším středu tabulky, ale tento zápas nemá pravidla, proto bych tipnul remízu.
Tip: 0
Tomáš Honajzer: Další italský souboj a rovnou milánské derby. Inter před minulým víkendem vyměnil trenéra, když Waltera Mazzarriho nahradil Roberto Mancini, ovšem tento krok mu k okamžitému zlepšení nepomůže. Trápící se Rossoneri se po bídných výsledcích z poslední doby konečně zvednou a vyhrají.
Tip: 1
SCHALKE 04 - WOLFSBURG
MILAN FUKAL: Hosté jsou pro mě i přes kvalitu kádru dosavadním překvapením bundesligy. Domácí se zatím dost trápí, v tabulce jsou na jejich možnosti hodně vzadu, i přesto si myslím, že v tomto zápase bodovat budou, i když ne naplno.
Tip: 0
Tomáš Honajzer: Schalke se vstup do sezóny nepovedl, což odnesl trenér Jens Keller, jenž byl před pár dny odvolán. Proti druhému Wolfsburgu už tedy půjdou Königsblauen do boje pod vedením Roberta Di Mattea. S novým trenérem na lavičce se očekává vítězství, což Schalke splní, byť snadné to mít nebude. Vždyť Wolfsburg vyhrál posledních šest ligových duelů v řadě!
Tip: 1
HANNOVER - LEVERKUSEN
MILAN FUKAL: Domácí vytěžili v této sezoně zatím z minima maximum, jsou vysoce efektivní co se bodů týče, jejich fotbalem jsou nevyzpytatelní a i pro hosty s jejich kádrem bude zápas velmi těžký, ale myslím si, že po jejich posledních nepřesvědčivých výkonech v Hannoveru vyhrají.
Tip: 2
Tomáš Honajzer: Hannover vsítil v dosavadních jedenácti kolech pouhých devět branek, přesto jej hřeje na kontě rovných devatenáct bodů. Ty jej navíc vynesly až na fantastickou čtvrtou příčku. A další vítězný zářez přidá Korkutova parta také proti Leverkusenu. Tipuji pro H96 oblíbených 1:0.
Tip: 1
MARSEILLE - BORDEAUX
MILAN FUKAL: Velmi těžký zápas na tipování dvou týmů, které zatím jsou v tabulce na nejvyšších příčkách. Myslím, že v tomto případě rozhodne výhoda domácího hřiště a proto tipuji jedničku.
Tip: 1
Tomáš Honajzer: Marseille před reprezentační pauzou podlehla 0:2 PSG, přesto nadále setrvala na čele tabulky. Pevně proto věřím, že na ní zaškobrtnutí z Paříže nezanechalo žádné následky a proti Bordeaux se vrátí zpátky na vítěznou vlnu. Opět má před sebou těžko protivníka, tentokrát ale bude favoritem.
Tip: 1
OSTRAVA - JABLONEC
MILAN FUKAL: Pokud se hosté chtějí udržet v závěsu za Spartou a Plzní, tak musí v Ostravě vyhrát. Domácí jsou ale v této sezoně velice úspěšní, navíc většinu jejich bodů získali v domácím prostředí, i přesto si myslím, že se projeví kvalita kádru trenéra Šilhavého a v Ostravě zvítězí.
Tip: 2
Tomáš Honajzer: Přál bych to Baníku, vyhraje však Jablonec. Severočeši se pyšní vynikající formou, kterou potvrdí také na Bazalech. Proti Ostravě se jim navíc dlouhodobě daří. Kdo ví, třeba už po tomto kole uvidíme Jablonec na samotném vrcholu tabulky...
Tip: 2


Závěrečným třetím kolem pokračuje tipovačka vás, čtenářů. Pravidla jsou jednoduchá. Do uzávěrky, která v tomto kole je v sobotu 22.11. v 15:30 (v čase začátku prvního tipovaného zápasu) zde zadejte své tipy na jednotlivé zápasy. Hodnocení tipů poté bude stejné, jako v případě redaktora a osobnosti - za správný "ostrý" tip (tedy 1, 0 nebo 2) je jeden bod, za správný dvojtip (10 nebo 02) je půl bodu. Po víkendu tipy od všech čtenářů vyhodnotíme a společně s výsledky souboje redaktora s osobností zveřejníme také konečnou tabulku čtenářské soutěže a s ním i šťastlivce, který si příště zatipuje s některou známou tváří.

Autor: David Křížka

Komentáře (28)

Přidat komentář
Kaspar

tohle jsou zapasy jak delany na nula bodu

Reagovat
smazaný uživatel

Presne.. Uplne sem se dival a neveril vlastnim ocim kdyz sem cetl tvuj prispevek:D jako kdyby mi nekdo cetl vtu chvili z duse:D vidim to tak na 2 body maxx

Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

OT: tu falešnou expresku o Blindovi konečně odstraňte. Za 10 dní de na další scan a zranění nevypadá vážně. Jednalo se o chybu na ofíku Twitteru MU. Místo 6weeks napsali 6months... BBC se už opravilo.

Reagovat
VanKun88

Jak myslíte že dopadne ten ManUtd-Arsenal?m

Reagovat
oli9

myslíš Arsenal - United ? 1

Reagovat
HorajzmAmmann

bohužel 1.

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
MySch017

Áno, asi za 1

Reagovat
Lahvac-CZ

jasná 1

Reagovat
smazaný uživatel

2 ale dal jsem jedníčku

Reagovat
REPLIKATOR

0 bodů

Reagovat
db18

Reagovat
Amarino

United, Marseille, Wolfsburg, Valencia, Inter, Lazio = výhry. Hannover, Baník = remízy. Poprvé 8 bodů, není co řešit

Reagovat
Fenix

minimálně u Interu a Lazia jsou výhry dost nepravděpodobné.

Reagovat
pawelFCB

Lazio a inter jsou jasné remízy

Reagovat
Spalovač šancí

První a poslední zápas 1, zbytek 2. Takže to bude přesně obráceně, anebo samé nuly

Reagovat
Nikikrew

Verim, ze uz prelomime tu kliatbu s United a vyhrame

Reagovat
smazaný uživatel

Honie vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, tak mám 100% shodu s Tomášem Honajzrem

Reagovat
Marv

Tak to uhraješ krásný 2 body

Reagovat
smazaný uživatel

já sem netip na leverkusen shit :(

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím 2

Reagovat
smazaný uživatel

Aha,teda 3,já myslel,že jsem dal Schalke 0 a tady vidím,že 1

Reagovat
smazaný uživatel

tak já mám zatím 4, neuhodl jsem pouze United, měl jsem nulu, jinak Schalke, Jablonec, Leverkusen i Juve mám :) zbývá marseille, valencia a 0 v milánském derby

Reagovat
Setwo

tak to máš teraz teda 6 bodov

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak :) Valencia opravdu prohrála, což bych na Levante fakt asi nikdy nedal, Ars vs United mohlo dopadnout jakkoli :)

Reagovat
smazaný uživatel

Nemoh,to mi právě s přehledem vyšlo,že textiláři vyhrajou

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele