Tipy Martina Lejsala

07.03.2014, 12:38
Tipy a analýzy
Do druhého jarního dílu rubriky Tipy osobnosti jsme pozvali fotbalového brankáře Martina Lejsala, jenž je momentálně bez angažmá. Role soupeře se zhostí náš redaktor Ondřej Pražák. Pro čtenáře jsme připravili druhé kolo tipovací soutěže.

CHELSEA - TOTTENHAM
MARTIN LEJSAL: Momentálně lepší formu mají domácí, takže vyhrají.
Tip: 1
Ondřej Pražák: Anglická paráda při souboji v rámci absolutní špičky Premier League podle mého skromného názoru vítěze nakonec pozná. Chelsea možná na domácím trávníku proti Kohoutům dlouhodobě nepřesvědčuje, ale přeci jen je pro mě těsným favoritem. Rozhodnou individuality, které zkrátka jsou na straně Mourinhova mužstva. Od tohoto londýnského derby očekávám vyrovnaný souboj s tříbodovou radostí Blues.
Tip: 1
VALENCIA - ATHL. BILBAO
MARTIN LEJSAL: Hráčský kádr a kvalitu v útočné fázi mají oba kluby, proto se diváci branek určitě dočkají! Tipuji remízu.
Tip: 0
Ondřej Pražák: Netopýři pokračují ve vzletu tabulkou a nyní se chtějí vrhnout na Bilbao. Baskové před sezonou neskrývali své pohárové ambice a zatím se jim je daří naplňovat beze zbytku. Krátký výpadek formy zažehnán, skóre šest k nule z posledních dvou utkání dostatečně varuje protivníky. I když domácí již tak úspěšní nejsou, pověstné kouzlo Mestally ve vzájemných zápasech již dlouho nebylo odčarováno. A nemyslím, že by se to teď mělo změnit.
Tip: 0
SPARTA - PLZEŇ
MARTIN LEJSAL: Tím, že Plzeň neprohraje, bude naše liga zajímavá až do konce!
Tip: 02
Ondřej Pražák: Do Prahy zavítá přemožitel ukrajinského Šachtaru Doněck, což je poměrně luxusní nálepka. Náboj do tohoto střetu přináší také boj o čelo Gambrinus ligy a možnost hostí snížit náskok Sparty na dva body! Uvidíme, jak náročný program evropských pohárů zapůsobí na hostující hráče. Já myslím, že Sparta rozhodující krok směrem k titulu ještě odloží.
Tip: 0
TEPLICE - SLAVIA
MARTIN LEJSAL: Velmi těžký úkol pro fotbalisty Slávie, věřím, že minimálně bod si z Teplic odvezou! Nový trenér, nové vedení = body!
Tip: 02
Ondřej Pražák: Debakl od Olomouce, nešťastné výkony a forma především střídavá. K tomu přidejte náhlé změny v realizačním týmu a v Edenu už dlouho fanoušci musí na slavné chvíle jen vzpomínat. Teplice sice také občas šlápnou vedle, ale poslední zápas se jim střelecky podařil a nějaký zásah proti "sešívaným" si jistě připíší také tentokrát.
Tip: 1
BORDEAUX - LYON
MARTIN LEJSAL: Oba kluby v této sezoně za svým očekáváním, vysoký rozpočet a kádr neodpovídá výsledkům. Body se tu budou rozdělovat.
Tip: 0
Ondřej Pražák: Že by se Lyonu v poslední době dařilo, se říct nedá. Relativně nedávno ještě proháněl věhlasné kluby v Lize mistrů, teď stěží postoupil v Evropské lize přes Oděsu. Venkovní forma také není ideální, takže hráče Lyonu by mohlo utěšit alespoň pověstné víno z oblasti Médocu, protože body si domů nepovezou.
Tip: 1
JUVENTUS - FIORENTINA
MARTIN LEJSAL: I kdyby ostatní kluby Serie A nabídly své nejlepší hráče, tak nebudou schopni Juventus porazit! Jednoznačný lídr až do konce soutěže!
Tip: 1
Ondřej Pražák: Nedělní poledne je obvykle časem pro siestu, ale tentokrát se dá očekávat litý boj o body. K atraktivnímu souboji totiž dojde v Turíně, kam zavítá Fiorentina. Útočník Mario Gómez, který se znovu pokusí o návrat k dřívější formě, přirovnal toto utkání k tradičnímu německému souboji Dortmundu s Bayernem, což hovoří za vše. Lídr tabulky nepřekvapí a pošle Violu do Toskánska bez bodů. Tip: 1
NEAPOL - AS ŘÍM
MARTIN LEJSAL: Svedou boj o druhou příčku v nejvyšší italské fotbalové soutěži a jelikož fotbalisté Neapole mají výhodu domácího prostředí, kde se mohou spolehnout na své skvělé fanoušky, kteří ,,svým věrným" vytvoří takovou atmosféru, která pomůže k zisku tří bodů! Tímto vítězstvím sníží Neapol bodovou ztrátu na AS Řím a muže začít souboj o ligového vicemistra.
Tip: 1
Ondřej Pražák: Moje srdeční záležitost zavítá pod Vesuv a nevidím jediný důvod, proč si toto utkání nechat ujít. Slibuje totiž střet dvou velice kvalitních mančaftů, který je navíc okořeněn o speciální motivaci - třetí Neapol se chce přiblížit druhému místu, které ve své moci drží právě Římané. Problém by mohl pro trenéra Rudiho Garciu nastat při skládání úvodní sestavy. Vlci se budou muset obejít bez potrestaného Daniela De Rossiho, menší zdravotní problémy má také Kevin Strootman, takže tradičně nejsilnější linie Vlků bude rozbita. Vzpomínky na Stadio San Paolo navíc pro hosty nejsou příznivé...Část bodů tam podle mého názoru zůstane.
Tip: 0
MAINZ - HERTHA
MARTIN LEJSAL: Určitě velmi zajímavé a pro oba kluby důležité utkání! Můžeme se těšit na souboj ofenzivních mužstev, které dělí v tabulce Bundesligy pouhé dva body. Statistika posledních vzájemných utkání sice posouvá ke třem bodům Herthu. Ovšem pokud se podíváme na výsledky posledních tří kol Mainzu, musí statistika stranou! Utkání rozhodne momentální forma a štěstí! Souboj o pohárové příčky do LM nebo EL je naprosto otevřený. Tipuji 2:2.
Tip: 0
Ondřej Pražák: Hertha je pro mě velice zvláštním úkazem, protože její poslední remízu s Freiburgem jsem opravdu nečekal. Domácí mají problémy s obranou a často inkasují, Herthě to zas moc nestřílí. Sečteno a podtrženo, myslím, že remíza je nejlepším možným výsledkem. Tip: 0


Pokračuje svým druhým kolem také čtenářská tipovačka. Tato soutěž má tři kola, výsledky z nich se poté sečtou a celkový vítěz dostane šanci hájit barvy EuroFotbalu proti některé z osobností. Pravidla jsou jednoduchá. Do uzávěrky, která v tomto kole je v sobotu 8. 3. v 18:30 (v čase začátku prvního tipovaného zápasu), zde zadejte své tipy na jednotlivé zápasy. Hodnocení tipů poté bude stejné jako v případě redaktora a osobnosti - za správný "ostrý" tip (tedy 1, 0 nebo 2) je jeden bod, za správný dvojtip (10 nebo 02) je půl bodu. Po víkendu tipy od všech čtenářů vyhodnotíme a společně s výsledky tipovačky osobnosti zveřejníme také průběžnou tabulku čtenářské soutěže.

Autor: David Křížka

Komentáře (56)

Přidat komentář
smazaný uživatel

kde vůbec chytá Lízal?

Reagovat
naheCZ

Stačí číst.... jenž je momentálně bez angažmá.

Reagovat
smazaný uživatel

Já chápu, že to tu moc lidí nedělá, ale občas bych si přečetl aspoň tu první větu článku "Do druhého jarního dílu rubriky Tipy osobnosti jsme pozvali fotbalového brankáře Martina Lejsala, jenž je momentálně bez angažmá. "

Reagovat
smazaný uživatel

bez angažmá je už strašně dlouho, to jsem si i přečetl, jen jestli nechytá někde v divizi nebo tak...

Reagovat
smazaný uživatel

Prej hraje někde v nějaký prdeli dokonce v poli.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

tak jestli je to pravda, tak to je drsný

Reagovat
smazaný uživatel

No možná se vrátil do Vracova odkud pochází a kde by eventuálně mohl hrát i s bráchů.

Reagovat
smazaný uživatel

jj tam co jsem slyšel hrál snad v útoku

Reagovat
smazaný uživatel

Do Vracova ne. Pokud si nesežene angažmá, bude hrát v sousedním Bzenci kde čerstvě působí jeho brácha i otec.

Reagovat
Manau

8x 1

Reagovat
smazaný uživatel

lejsale ty si amater, neprohra slavie jo :D

Reagovat
smazaný uživatel

No amatér to je, stačí si přečíst první větu článku.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Slavie v Teplicich, to je jasna plichta 1ku1

Reagovat
milan78

taky mi přijde, že se k některým zápasům vyjadřuje, tak že z toho cítím, že je rok +-2008

Reagovat
ManUnited

škoda, že je takovejhle golman bez angažmá na ligu by určitě pořád měl.

Reagovat
ACSMan

31 let ten by mohl chytat jeste

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně on už má tu pauzu snad nějaký 3 roky nebo kolik a takovej to byl kvalitní golman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Musim to cele vyhrat. Citatel bude hrat proti osobnosti pri El Clasicu...tam by som sa vyrochnil v clanku

Reagovat
smazaný uživatel

snad ne :)

Reagovat
madridcan

To zato, ze som cierny?

Reagovat
BakyX

Čo je "vyrochnil" ?

Reagovat
madridcan

Zabavit sa vo velkom style

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

90 procent lidí vám řekne, že vyhraje Sparta a vy vyberete do ankety bývalého brankáře Plzně a redaktora, který se chce zavděčit všem. Stručný rozbor - loni na jaře Sparta v klidu doma přehrálaPlzeň a teď je silnější než před rokem, naopak Plzeň oslabila. Tak to je.

Reagovat
ManUnited

To ale pořád neznamená, že Sparta musí vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusí, ale má k tomu veškeré předpoklady a 18 000 fanoušků v zádech.

Reagovat
F.Torres

prej 90% sis dělal průzkum viď

Reagovat
Didier Drogba

Plzeň je mi narozdíl od Sparty sympatická, ale výhru jim teď přeju mnohem víc kvůli lidem jako ty. Protože kdyby vyhrála Plzeň, tak máš okamžitě blato na hřišti.

Reagovat
burinka

to tam má beztak

Reagovat
smazaný uživatel

Od teba čakať objektívnosť je asi príliš

Reagovat
smazaný uživatel

Nékdo to musí dorovnat, když tady ty kecy plzeňáků a antisparťanů vůbec neodpovídaj realitě. A jestli máte pocit že se mi to daří tak mě to těší. Jsem rád, že trenér a hráči radši v klidu pracujou a nemelou jako Uhrin, Hořava a spol.

Reagovat
Didier Drogba

Lejsi

Reagovat
DieFohlenBMG

ot- Máte někdo odkaz na pavouka LM ?? případná čtvrtfinále atd...diik

Reagovat
smazaný uživatel

Pavouk se losuje až při čtvrtfinále právě. Zatím tedy nic rozlosovaný není.

Reagovat
DieFohlenBMG

ok dik, bylo mi to naky divný, že není nic ani na uefě

Reagovat
DieFohlenBMG

a čtvrtfinále nevíš? zajímalo by mě jestli může hrát RM s Chelsea..

Reagovat
madridcan

jasne...a podla mna aj bude ak Chelsea postupi.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, u té Slavie cítím dvojku

Reagovat
smazaný uživatel

porad by to by nejlepsi golman brna

Reagovat
Didier Drogba

Hladký , ty šašku...

Reagovat
C-M@ster

V 64. minutě vyběhl gólman Hladký mimo pokutové území, aby odvrátil dlouhý liberecký nákop přes celé hřiště. Míč mu ale prošel pod nohou a domácí Luckassen měl najednou před sebou prázdnou branku, kterou nemohl minout. Dvacetiletý útočník se ve třetím ligovém zápase radoval z premiérové trefy.

Reagovat
Didier Drogba

No a co. V jiných zápasech nás podržel. Neznám brankáře, kterej nikdy neudělá nějakou minelu.

Reagovat
db18

To jenom dokazuje, že není lepší než Petr Čech.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

takhle o to vedení přijdu hodně snadno

btw. redaktor tu má jaký nick?

Reagovat
jv

Ondra je tu jako Largo.

Reagovat
db18

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

8*1

Reagovat
C-M@ster

I to je reálné, snad se to nestane.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jel zespoda a jak se to hezky rozjelo, tak už jsem to nechtěl pokazit Bodreaux a Spartou

Reagovat
ACSeRw!n

prehnane vkladani vykricniku do psaneho textu znaci nizkou inteligenci

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele