Tipy Luboše Kaloudy

14.03.2014, 11:56
Tipy a analýzy
Ve třetí jarní části rubriky Tipy osobnosti tipuje záložník prvoligové Dukly Praha Luboš Kalouda. Jeho soupeřem bude redaktor EuroFotbal.cz Martin Lavický. Pro čtenáře jsme připravili třetí kolo tipovací soutěže.

MANCHESTER UNITED - LIVERPOOL
LUBOŠ KALOUDA: Oba dva týmy mají v poslední době vítěznou sérii. Liverpool delší, ale Manchester hraje doma, a tak si myslím, že zápas skončí remízou.
Tip: 0
Martin Lavický: Přeju si hlavně, aby to byl krásný fotbal a aby se Liverpool opět přiblížil Lize mistrů. Chybí mi v ní. Na druhou stranu nejsem z těch, kteří by, zřejmě dle českého modelu, žádali Moyesovu hlavu a čekám, že ani podruhé na lavičce United doma s Liverpoolem neprohraje. Snad se pletu.
Tip: 10
TOTTENHAM - ARSENAL
LUBOŠ KALOUDA: Tento zápas je pro mě hodně atraktivní. Oba týmy dávají dost gólů, a proto dávám remízu, kde padne více gólů!
Tip: 0
Martin Lavický: Arsenal má šanci na trofej především v Anglickém poháru, to ale neznamená, že se o ni nepopere v lize, kde taky ještě není odepsán. Zvlášť když vypadl z Ligy mistrů. V současnosti se nejvíc mluví o souboji City s Chelsea a Arsenal už není pod takovým tlakem jako někdy kolem Vánoc. Klidně může být tím třetím vzadu, který se bude smát. Musí ale uspět i na nedalekém White Hart Lane.
Tip: 02
REAL SOCIEDAD - VALENCIA
LUBOŠ KALOUDA: Oba týmy v poslední době nemají dobré výsledky, ale věřím, že domácí budou chtít po dvou prohraných zápasech vyhrát a udržet pohárovou pozici.
Tip: 1
Martin Lavický: Oba kluby v posledních týdnech porazily Barcelonu, ale i podlehly poslednímu Rayu. Ve vzájemných soubojích se v posledních letech více daří baskickému celku a já mu budu věřit i tentokrát. Přestože co napravovat má letos především Valencia.
Tip: 1
AC MILÁN - PARMA
LUBOŠ KALOUDA: AC Milan doma po prohraném zápase v Lize mistrů a nepostupu s Atléticem Madrid bude chtít doma tenhle neúspěch napravit.
Tip: 1
Martin Lavický: Agónie Rossoneri trvá už nějak nezvykle dlouho a zdá se, že minimálně do konce roku se toho mnoho nezmění. Naopak Parma se touží vrátit do pohárů, ale zvítězit na San Siru proti AC se jí prostě nepovede. Mimochodem, kdy se jí to povedlo naposledy?
Tip: 0
HERTHA - HANNOVER
LUBOŠ KALOUDA: Oba týmy v posledních dvou zápasech remizovaly, a tak si svoji remízovou sérii prodlouží.
Tip: 0
Martin Lavický: Z pohledu na tabulku a na aktuální formu vychází jako vítěz domácí Hertha. Tady se mi neozývá a nenapovídá mi ani vždy zrádný sázkařský pocit, který se jinak promítá do ostatních tipů.
Tip: 1
HOFFENHEIM - MAINZ
LUBOŠ KALOUDA: Hoffenheim doma naposledy vyhrál 6:2, a tak mu věřím, že opět doma zvítězí větším rozdílem.
Tip: 1
Martin Lavický: Mainz na jaře šlape, ale Hoffenheim se po zimní přestávce doma zlepšil a ve své aréně získává potřebné body s velkou lehkostí. Všechny tři nerozdá hostům ani tentokrát, ale zároveň ukončí svou domácí sérii výher. Tip: 0
LYON - MONACO
LUBOŠ KALOUDA: Myslím si, že to bude opatrné utkání a skončí bezbrankovou remízou.
Tip: 0
Martin Lavický: Ligue 1 se v posledních letech vyznačuje vysokým počtem remíz, tak se toho budu držet. Navíc jsem tajně doufal, že by Lyon mohl být znaven a v šoku po čtvrtečním utkání s Viktorií Plzeň, že by byl za bod proti budoucímu účastníkovi Ligy mistrů rád. No teď to spíš vypadá, že na EL může začít myslet zase až od čtvrtfinále, a na Monaco se tak může plně soustředit. I tak plichta.
Tip: 0
BRNO - OSTRAVA
LUBOŠ KALOUDA: Brno dělá hlavně body doma, a tak si myslím, že zvládne i tento další záchranářský zápas a získá 3 body.
Tip: 1
Martin Lavický: Brno doma působí slušně, Baník venku docela mizerně. Jistota by asi byla neprohra domácích, ale zkusím překvapení. Ostrava s Komňackým na jaře vypadá sympaticky, a tentokrát už se tří bodů konečně dočká. Jestli teda oba týmy vůbec dokážou postavit kompletní jedenáctku. Tip: 2


Závěrečným třetím kolem pokračuje tipovačka vás, čtenářů. Pravidla jsou jednoduchá. Do uzávěrky, která v tomto kole je v sobotu 15.3. v 15:30 (v čase začátku prvního tipovaného zápasu) zde zadejte své tipy na jednotlivé zápasy. Hodnocení tipů poté bude stejné, jako v případě redaktora a osobnosti - za správný "ostrý" tip (tedy 1, 0 nebo 2) je jeden bod, za správný dvojtip (10 nebo 02) je půl bodu. Po víkendu tipy od všech čtenářů vyhodnotíme a společně s výsledky souboje redaktora s osobností zveřejníme také konečnou tabulku čtenářské soutěže a s ním i šťastlivce, který si příště zatipuje s některou známou tváří.

Autor: David Křížka

Komentáře (22)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Lavický, pletete se!

Reagovat
smazaný uživatel

nepletete se! ach ten mobil...

Reagovat
Malavi

hm, ale vsadit na to prachy teda nepůjdu

Reagovat
Malavi

ou jes, spletl jsem se

Reagovat
smazaný uživatel

Lubošku, tottenham zrovna moc gólů letos nedává

Reagovat
Puskas

ale tady v tomto mači jich padá relativně často hodně

Reagovat
Hejnak

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt. Tu větu jsem evidentně blbě pochopil. Zasloužím si citrón

Reagovat
skteel

Budou se tady někdy dělat i tipy na NBA ?

Reagovat
Posledni Kovboj

urcite, a na alpsky lyzovani a synchronizovany potapeni

Reagovat
Markus07

uvědom si, na jakým seš webu

Reagovat
kalla

Co je to to NBA? Národní belgická Aliga?

Reagovat
smazaný uživatel

To nevim, zkus se jít zeptat do cukrárny, jestli ti nedají hovězí zadní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Hafna

fíha to bude remíz

Reagovat
vanGomm

Alespoň 3 remízy by tam být mohly.Možná i víc.Po 100,- si je dojdu do Max-Tipu podat.

Reagovat
smazaný uživatel

3 bodíky jsou tam

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele