Tipy Libora Boučka

28.03.2014, 13:27
Tipy a analýzy
V dalším jarním pokračování rubriky Tipy osobnosti tipuje populární televizní a rozhlasový moderátor Libor Bouček. Jeho soupeřem bude redaktor EuroFotbal.cz Patrik Sandev. Pro čtenáře jsme připravili druhé kolo tipovací soutěže.

ARSENAL - MANCHESTER CITY
LIBOR BOUČEK: Arsenal mě někdy vážně štve. Skvěle rozehraná sezona mohla skončit skvostně, ale zdá se, že v závěru dochází dech. Man City je podle mě jediným vážným konkurentem Chelsea v boji o titul a nic nenechá náhodě. Neprohraje, i když mi to bude líto.
Tip: 02
Patrik Sandev: Pokud chce Arsenal ještě zabojovat o přímý postup do Ligy mistrů a urvat alespoň třetí příčku, nesmí se Citizens v žádném případě prohrát. Pro celou jeho sezónu to je klíčový zápas. Gunners prostě musejí napravit poslední dva nezdary s Chelsea a Swansea. Manchester je ovšem v takové pohodě, že by na Emirates Stadium neměl prohrát. A nakonec mu bude stačit přivézt z Londýna bod.
Tip: 0
LIVERPOOL - TOTTENHAM
LIBOR BOUČEK: Liverpool jede a je úchvatné, že méně než dva góly dali naposledy v polovině února. Tottenham je o poznání slabší než v minulých sezonách a navíc jedou na nejkrásnější stadion v Anglii. Liverpoolská ofenziva se rozjede na maximum a chlapci z White Hart Lane tohle nedají. Ani náhodou.
Tip: 1
Patrik Sandev: Liverpool je letos doma nesmírně silný, z patnácti utkání hned třináctkrát vyhrál, což potvrdil i ve středu proti Sunderlandu. A protože Tottenham, který je v pořádné bryndě, velké zápasy s velkými soupeři letos vůbec nezvládá, bilance domácích utkání Reds se ještě vylepší. Liverpool prostě musí porazit i Spurs, pokud chce stále pomýšlet na titul.
Tip: 1
BILBAO - ATLÉTICO MADRID
LIBOR BOUČEK: Atletico je letos mému srdci asi nejbližší španělský klub. Hraje skvěle a Diego Simeone se ukazuje nejen jako srdce, ale i velkolepý mozek. Hrají přirozeněji než katalánský obr a nenuceně a méně strojově než královský rival. Viděl jsem je letos naživo a fakt klobouk dolů. Před bitvou o semifinále Ligy mistrů si připíšou tři body a skončí to stejně jako dvojduel s Barcou. Vítězstvím Atletica. I přes náročné domácí prostředí, kterým Bilbao disponuje.
Tip: 2
Patrik Sandev: Oba týmy se letos utkaly v rámci Copa del Rey a v obou případech zvítězilo Atlético. A nejinak tomu bude i tentokrát. Hosté si prostě do konce sezóny prakticky nemůžou dovolit zaváhat, pokud chtějí udržet vedoucí pozici, a to ani na půdě čtvrtého Bilbaa. Že by přitom forma domácího celku vzbuzovala velký strach, to říci nemůžeme - ze čtyř posledních utkání hned třikrát remizoval.
Tip: 2
NEAPOL - JUVENTUS
LIBOR BOUČEK: Italská Seria A je zpátky v obvyklých kulisách. Na Juventus nikdo nemá. Osmá výhra v řadě by byla pro Juventus velký úspěch a je v jeho silách. Navíc Neapol prohrála nedávno i s Florencií. Ale budu defenzivní a dám dvojtip.
Tip: 02
Patrik Sandev: Juventus naposledy v Neapoli vyhrál před čtrnácti lety, celkově to není příliš jeho oblíbený soupeř. V Serii A sice nemá stále jistý titul (narozdíl od Bayernu), jeho náskok je ovšem tak dostačující, že by se o něj neměl nechat připravit. Ve čtvrtek ho navíc čeká čtvrtfinále Evropské ligy s Lyonem, který bude rozhodně více preferován, Stará dáma by si totiž ráda zahrála finále této soutěže před vlastními fanoušky. Pro oba bude nerozhodný výsledek přijatelný.
Tip: 0
MAINZ - AUGSBURG
LIBOR BOUČEK: Jasně - jde o hodně. Vítěz klání bude mít velkou šanci na Evropskou ligu. Ale tady fakt tápu. Mainz nehrál špatně s Bayernem. K tomu domácí prostředí.
Tip: 1
Patrik Sandev: Souboj dvou sousedů ze středu tabulky může být klíčový pro boj o příčky zajišťující evropské poháry. Mainz naposledy prohrál v Braunschweigu a není v dobré pohodě. Ani Augsburgu se v posledních třech kolech nezadařilo, měl ale poměrně složitý los. Podzimní duel dopadl lépe pro hosty a i nyní tomu bude tak - Augsburg totiž venku umí, především pak proti soupeřům motající se v tabulce kolem nich.
Tip: 2
LYON - ST. ÉTIENNE
LIBOR BOUČEK: Zdá se mi, že AS trochu ztrácí dech. Navíc Lyon naposledy porazili někdy asi před čtyřmi lety. A po dvojduelu s Plzní Olympique ukázal sílu a chuť na vítězství. Myslím,že zde zůstanou body doma.
Tip: 1
Patrik Sandev: Bitva o Alpy v posledních letech jasně vyznívala pro Les Gones. Domácí v tuto chvíli ztrácejí z páté pozice tři body na soupeře před sebou a mají o to větší motivaci znovu zvítězit, protože na čtvrté příčce se nachází právě St. Étienne. Les Verts venku už sedmkrát prohráli, spoléhají především na vlastní prostředí. Herní projev Olympiqueu je v posledních dvou měsících slušný, takže by důležité klání měl zvládnout Tip: 1
PLZEŇ - LIBEREC
LIBOR BOUČEK: Nic jiného pro Plzeň nemá smysl. Jsou doma a fanoušci je poženou. Za titulem už ne,ale za vítězstvím ano.
Tip: 1
Patrik Sandev: Pokud Plzeň doma nebude vyhrávat, titul do klína jí určitě nespadne. A je zkrátka úplně jedno, jestli se proti ní postaví Petr nebo Pavel. Byla by škoda nepokusit se využít zaváhání Sparty na Baníku, šance totiž pořád žije. Liberec by byl asi rád i za bod, ale ten ze západu Čech nepřiveze. Vždyť poslední venkovní utkání na půdě posledního Bohemians dopadlo pro něj dost mizerně.
Tip: 1
JABLONEC - TEPLICE
LIBOR BOUČEK: Jablonec doma neprohrává. Letos teda stoprocentně ne. A tak to prostě bude dál.
Tip: 10
Patrik Sandev: Tady můžeme čekat gólovou přestřelku. Ofenzivně hrající Teplice mají rozhodně potenciál na to, aby prolomily stále více se zhoršující defenzívu Jablonce. Avšak i domácí celek má v kádru pochopitelně několik šikovných hráčů do útoku. Bitva o sever Čech může nabídnout opravdu zajímavé klání. Jablonec sice na jaře vždy prohrál, doma je naopak stoprocentní. Všem soupeřům se na Střelnici hraje špatně a Teplice to opět poznají. Tip: 1


Pokračuje svým druhým kolem také čtenářská tipovačka. Tato soutěž má tři kola, výsledky z nich se poté sečtou a celkový vítěz dostane šanci hájit barvy EuroFotbalu proti některé z osobností. Pravidla jsou jednoduchá. Do uzávěrky, která v tomto kole je v sobotu 29. 3. v 15:30 (v čase začátku prvního tipovaného zápasu), zde zadejte své tipy na jednotlivé zápasy. Hodnocení tipů poté bude stejné jako v případě redaktora a osobnosti - za správný "ostrý" tip (tedy 1, 0 nebo 2) je jeden bod, za správný dvojtip (10 nebo 02) je půl bodu. Po víkendu tipy od všech čtenářů vyhodnotíme a společně s výsledky tipovačky osobnosti zveřejníme také průběžnou tabulku čtenářské soutěže.

Autor: David Křížka

Komentáře (82)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Libor fanoušek Arsenalu ? potěšil

Reagovat
smazaný uživatel

Moc ne

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak konečně má Arsenal fanouška, který rozumí fotbalu

Reagovat
Azazelo RD

Teď ještě pořídit trenéra, který rozumí fotbalu a třeba přijde i titul!

Reagovat
Azazelo RD

Beru zpět, jako fanda United jim teď Wengera snad i závidím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Snad to Bilbao doma zvládne.

Reagovat
Lof

doufám, že se o to poperou!!

Reagovat
smazaný uživatel

Bouček.

Reagovat
smazaný uživatel

za to, že tu ještě nebyl Karel Šíp

Reagovat
smazaný uživatel

jenom toho blbce ne..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten věštec mi tu taky chybí... Po tom co předvedl na euru by mohl své neuvěřitelná schopnosti předvést i zde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

přesně to mam na mysli

Reagovat
smazaný uživatel

Nejako často sa tu striedaú tí istí, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zalezi koho si vymysli zrovna no :)

Reagovat
Aldeano

Remízové kolo

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
REPLIKATOR

City 2 je tutovka

Reagovat
risk je zisk

taky

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslim, ze Arsenal prejedou, resp. je nepodcenej. to by City muselo mit hodne spatnej den

Reagovat
smazaný uživatel

Dám,že vyhraje Makedonec

Reagovat
smazaný uživatel

kdopak mi to věří?

Reagovat
kalla

Reagovat
db18

"Nic jiného pro Plzeň nemá smysl. Jsou doma a fanoušci je poženou. Za titulem už ne,ale za vítězstvím ano. "

"Vždyť poslední venkovní utkání na půdě posledního Bohemians dopadlo pro něj dost mizerně. "

...předchozích 13 let to taky občas smysl nedávalo

...a i kdyby hrál Liberec jako proti Bohemce, tak si stejně určitě naši hráči vyberou podobný den jako se Slováckem

Reagovat
Lof

Kecy z hladu. Bilbao, 1.

Reagovat
bruchy

Snad napodobím šestku z minulého kola

Reagovat
Mr.Mike

Bouček a LM na Prima cool

Reagovat
Kornovec

lepsi jak na CT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coniglio

vyhra Rimmer..

Reagovat
Andis

Bouček LM Prima Cool > ČT, NOVA

Reagovat
smazaný uživatel

To bych neřekl, je u něj poznat, že fotbal nekomentoval, je lepší než výkony na Nově, ale na ČT to má daleko, také tam má ponechané určité prvky alá reality show a nezdravé komerce, keců, co opravdový fanoušek fotbalu tolik nemusí. Zase někdy mně s přivřenm oka i pobavilo a zase je to něco jiného než ČT.

Reagovat
smazaný uživatel

Do prdele, proč vždycky chytnu druhé kolo?!! První jsem nechytl už tak půl roku, uáýáááá

Reagovat
smazaný uživatel

Pardon,ale je tu ještě někdo kdo má pocit,že Bouček rozumí fotbalu?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo o sobě může říct, že rozumí fotbalu? kromě Csaplára s Mourinhem samozřejmě

Reagovat
smazaný uživatel

to spíš jeho agent

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bouček tomu nerozumí :D

Reagovat
DieFohlenBMG

ale vyhraje

Reagovat
smetos

Uznavam, ze u nas neni moc dobrejch moderatoru, ale prima mohla zvolit nekoho jineho. Urcite nejaky moderator z kabelovek, ci nekdo neznamy zvenku by to taky urcite zvladl. Spolu s Jankulem apod by to porad melo tu podobnou kvalitu, ne li lepsi. A o moderatora studia stejne vubec nejde, hlavni jsou kvalitni komentatori.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna Bouček si vede líp než třeba zfetovanej Karoch

Reagovat
smazaný uživatel

přesně...trio Bouček-Jankulovski-Straka se skvěle doplňuje. Jeden tomu rozumí z hráčského hlediska, druhej z trenérského a třetí tomu nerozumí vůbec...od všeho něco

Reagovat
DerekZoolander

Reagovat
Lof

Přesně tak. Taky jsem vždycky měl radši ČT, ale zrovna na tohle trio se vždycky těším. (taky kdo by se na Frantu netěšil) . Ty jejich debaty mně baví čím dál víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je to pořád dookola s tím, že tam jsou pořád Starkovy německé vlivy, je to strašně statické a těmi vtípky se to neposune tam kam by měo.

Reagovat
smazaný uživatel

No pořád čekám, jaká tv uloví Mikolandu, ten byl vždycky v pohodě a měl i dobrý info, s Jankulovskim by tomu mohli dát lepší rozměr

Reagovat
smazaný uživatel

toho jsem ted videl myslim na ct a byl jsem velmi příjemně překvapený. Neschovával se za žádné klišé, říkal věci na plnou hubu, nebál se zkritizovat hráče a nesouhlasit s tím kolegou ve studiu, se kteýrm tam byl (myslím šmicer). Na rozdíl třeba od Guntera Bittengela, který nemá špatný projev, ale podle otázky moderátora nebo odpovědi kolegy už vím, jaká bude jeho odpověd

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak, on si nenecha vnutit nazor a to se u nas nevidi. Všichni se vsema souhlasej vždycky a pak je to cely bratrickovani na hovno a lidi to nezaujme. Csaplar s Mikolandou na scénu.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, ať je Csaplár jaký chce a musím říct, že na můj vkus je tam te arogance možná až moc, ale jeho názory se mi líbí a taky to, že se je nebojí veřejně říct. Možná proto už není do studií tolik zván, protože nejede podle linky moderátora

Reagovat
smazaný uživatel

Nemozem si pomoct ale vyzera trochu ako kolesik

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěděl jsem, kdo to je, ale po zhlédnutí fotek musím souhlasit.

Reagovat
C-M@ster

Píšu to vždycky, ale je to jeden z nejlepších dabérů u nás. - Zdají se mi obecně dost nedocenění.

http://dabingforum.cz/viewtopic.php?f=30&t=544

Moderátor ale celkem tragický.

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha Arrow další seriál zprasený dabingem Pak maj lidi umět anglicky, když se všechno takhle zprzní

Reagovat
C-M@ster

Spousta seriálů/filmů má lepší dabing jak originál.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to jen o tom na co si zvykneš, konkrétně u seriálů hodně záleží v jakym jazyce vidíš prvních pár dílů. Osobně mám radši originál, už jen kvůli původním dialogům, který se dabingem občas dost zprzní.

Ale docela by mě zajímal nějakej konkrétní film nebo seriál u kterýho je dabing lepší než původní znění, podle mě to už z principu nejde, max ho může dorovnat.

Reagovat
smazaný uživatel

tak treba Cetnik a dalsi Funesovky jsou vylozene mnohonasobne lepsi s dabingem Filipovskyho, nez je original

Reagovat
smazaný uživatel

Tak "mnohonásobně" určitě zas né, ale jinak pan Filipovský byl vyjímečný v tomto ohledu. Abych uvedl i něco nového, tak např. seriál Six Feet Under (odpočívej v pokoji) má skvělý dabing, podle mě lepší jak originál

Reagovat
smazaný uživatel

mnohonásobně asi ne, ale dabing Filipovského byl lepší, což uznal i sám de Funés

Reagovat
smazaný uživatel

nebo lepší, mě osobně přišel taky lepší, to je prostě věc názoru, co se každému líbí

Reagovat
smazaný uživatel

jo to sem neviděl v originálu, ale je pravda je FIlipovský byl výbornej :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Simpsonovi.

Reagovat
smazaný uživatel

já vím jen o Simpsonech. Dlouho jsem nedal dopustit na Přátele, ale ten originál se mi po čase zalíbil mnohem víc, navíc se v té češtině utopí dost vtipů mi přijde

Reagovat
smazaný uživatel

No to je mi důvod. Zkus se trochu rozhlédnout kolem sebe a uvidíš, že tu žijí i lidi, kteří s angličtinou nemají nic společného. Navíc... na české stanici očekávám, že pořady budou nadabované do češtiny. Na německé stanici budu čekat, že budou v němčině. Na slovenské budu čekat, že budou v češtině atd. Komu se dabing nelíbí, tak nevidím důvod, proč nepokračuje ve sledování pořadu s původním zněním a poslouchá dabing, který se mu nelíbí...

Reagovat
smazaný uživatel

tak já samozřejmě pokračuji v původním znění, jen jsem vyjádřil svůj nesouhlas s tím, že se v podstatě vše předabovává. Já v tom ale vidím více negativ než pozitiv.

Reagovat
smazaný uživatel

dabing je na pi.u

Reagovat
smazaný uživatel

Těžké zápasy na tipování.

Reagovat
Messier

Jasných osm bodů

Reagovat
smazaný uživatel

Boucek je debil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

eurofotbal sa uplne degraduje,,,vyhrabu hocijakeho šaša a ten dava predpovede,,

Reagovat
smazaný uživatel

no nejsmutnější na tom je to, že Bouček je ještě jeden z těch, kteří tam napsali aspoň trochu rozumné argumenty. Bývá to daleko horší

Reagovat
smazaný uživatel

" Před bitvou o semifinále Ligy mistrů si připíšou tři body a skončí to stejně jako dvojduel s Barcou. Vítězstvím Atletica." tak to je neskutečnej dement

Reagovat
Sosi

Bouček je obyčejná moderátorská kurva, co dá každému a ničemu nerozumí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
BakyX

3 kolá po sebe rovnaký zisk a síce 4 body...Zaujímavé

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele