Tipy Honzy Homolky

09.05.2014, 13:31
Tipy a analýzy
V dalším jarním pokračování rubriky Tipy osobnosti tipuje komentátor české verze Eurosportu Honza Homolka. Za redakci EuroFotbalu Ondřej Linhart. Pro čtenáře jsme připravili druhé kolo tipovací soutěže.

SOUTHAMPTON - MANCHESTER UNITED
HONZA HOMOLKA: Souboj dvou sousedů v tabulce. United se trápí, pro domácí bude hrát velká motivace slavné jméno porazit.
Tip: 1
Ondřej Linhart: Rudí ďáblové prožívají příšernou sezonu a i kdyby na Southamptonu vyhráli, stejně už jí nezachrání. Utkání je těžké tipovat, Manchester je pochopitelně favoritem, ale letos už tolikrát zklamal. Nabízí se remíza, čímž United stvrdí sedmé místo.
Tip: 0
LEVANTE - VALENCIA
HONZA HOMOLKA: Levante minule zvítězilo nad Atleticem, ale pro průměrný tým je těžké výsledek potvrdit. vyhrají hosté.
Tip: 2
Ondřej Linhart: Zpackanou sezonu zažívá i Valencia. V lize se topí až na osmém místě a vzhledem k vypadnutí z Evropské ligy si v příští sezoně poháry nezahraje. Na to na Mestalle nejsou vůbec zvyklí. Městský rival Levante sice představuje motivaci proč vyhrát, ale Netopýrům se toto utkání nevyvede. Tip: 1
INTER MILÁN - LAZIO ŘÍM
HONZA HOMOLKA: Oba patří k tomu lepšímu v italské Serii A, body by se mohly dělit.
Tip: 0
Ondřej Linhart: Přímý souboj o Evropskou ligu vyzní lépe pro Inter. Ten sice podává nemasné neslané výkony, ale proti Laziu se vytáhne a stvrdí páté místo. O motivaci postaráno bude mít zejména Brazilec Hernanes. Římanům po porážce zhasnou všechny naděje a o jeden tým v bojích o poháry ubyde.
Tip: 1
MAINZ - HAMBURGER SV
HONZA HOMOLKA: V Německu vždy všichni hrají naplno! Mohuč má daleko lepší kvalitu i herní projev. Hamburk je v chaosu a klíčové utkání prohraje.
Tip: 1
Ondřej Linhart: Zápas o všechno a hodně těžký na tipování. Remíza nemusí stačit nikomu. Mohuč bojuje o evropské poháry, Hamburk zase o záchranu, respektive o šanci v baráži. Něco mi říká, že to HSV zvládnou. Těsně, ale přece! Byla by přece škoda, aby klub s takovým zázemím a tradicí v Bundeslize chyběl, i když si za své příšerné výkony sestup nejspíše zaslouží.
Tip: 2
LIBEREC - TEPLICE
HONZA HOMOLKA: Na tipování těžký zápas,. myslím, že bude vyrovnaný a gólů moc nebude. Zkusím plichtu.
Tip: 0
Ondřej Linhart: Liberci se nedaří a to co se děje uvnitř klubu mu herně v žádném případě neprospívá. Tým, který loni skončil třetí a letos postoupil do jarní fáze EL je v troskách. Teplice sice nebyli do zápasu se Spartou nijak přesvědčivé, ale na vítězství proti Pražanům navážou.
Tip: 2
LILLE - PSG
HONZA HOMOLKA: Jistý šampion proti obranným mistrům. Vychází mi remiza, stejně jako na podzim.
Tip: 0
Ondřej Linhart: LOSC potřebuje k definitivní jistotě třetího místa získat ve zbývajících zápasech dva body a myslím, že bod uhrají už v zápase s jistým mistrem. PSG je sice jasným favoritem, ale na půdě Lillé se jim vyhrát nepodaří. Tip: 10
AS ŘÍM - JUVENTUS
HONZA HOMOLKA: Juventus má titul, ale je také zklamaný z EL, motivace bude větší u AS.
Tip: 1
Ondřej Linhart: Juventus si s gracií dokráčel pro třetí Scudetto v řadě a dal jasně najevo, že je to on, kdo kraluje italské kopané. Vlci v minulém kole negativně překvapili, když prohráli vysoko s Catanií, ale celkové druhé místo je pro ně zasloužené. Myslím, že tady bude chtít víc vyhrát AS Řím, byť se Stará dáma nechala slyšet, že chce vytvořit nový klubový rekord v počtu získaných bodů.
Tip: 1
PORTO - BENFICA
HONZA HOMOLKA: Zápas, kdy Porto bude chtít porazit už jistého šampiona. Benfica mysli na finále EL, proto prohraje.
Tip: 1
Ondřej Linhart: Benfica je jistým mistrem a souboj s Portem je pro ní pouze záležitostí prestiže. Ono ani domácí už nemohou v tabulce nic změnit, ze třetího místa si zahrají play-off Ligy mistrů, ale jak jinak u fanoušků odčinit nepříliš vydařenou sezonu? Porazit čerstvého mistra a finalistu Evropské ligy by chtěl přece každý. Tady se to povede.
Tip: 1


Pokračuje svým druhým kolem také čtenářská tipovačka. Tato soutěž má tři kola, výsledky z nich se poté sečtou a celkový vítěz dostane šanci hájit barvy EuroFotbalu proti některé z osobností. Pravidla jsou jednoduchá. Do uzávěrky, která v tomto kole je v sobotu 10. 5. v 15:30 (v čase začátku prvního tipovaného zápasu), zde zadejte své tipy na jednotlivé zápasy. Hodnocení tipů poté bude stejné jako v případě redaktora a osobnosti - za správný "ostrý" tip (tedy 1, 0 nebo 2) je jeden bod, za správný dvojtip (10 nebo 02) je půl bodu. Po víkendu tipy od všech čtenářů vyhodnotíme a společně s výsledky tipovačky osobnosti zveřejníme také průběžnou tabulku čtenářské soutěže.

Autor: David Křížka

Komentáře (38)

Přidat komentář
Rarášek

2,2,2,2,2,2,2,2

Reagovat
Hokaido

00000000

Reagovat
Marv

Zajímavý, já teď koukám, že nemám ani jednu

Reagovat
lojzah

5x 1, 3x 0

Reagovat
REPLIKATOR

šance 1:100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

Reagovat
Rarášek

Aj to je šance

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Louis van Gaal ztratil nervy v přímém přenosu - https://www.youtube.com/watch?v=2gdA_0sGWdk

Reagovat
Manau

ten moderátor to ale absolutně nezvládl

Reagovat
db18

Spíš nevěděl o tom, že mu to nikdo neřekl...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jak ztratil nervy? evidentně nevěděl o tom, že bude nahrazen, zřejmě mu to tv neřekla a ten komentátor mu to vpálil takhle do ksichtu. Zachoval se dobře

Reagovat
smazaný uživatel

co to je? o je nakej for nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

chtěl to ututlat no, ale Louis se nechytl a začal o sobě mluvit v 3. osobě

Reagovat
smazaný uživatel

hm..to měla být reakce

Reagovat
smazaný uživatel

vybrat trapny valencijsky derby namisto baskickyho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lof

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj lidi, nemám moc zkušeností s ruletou, ale už jste slyšeli o www.ruletaprofi.cz ?

Jejich skóre jde pořád nahoru a dokonce jsem slyšel od lidí, že to opravdu funguje.

Hodlám to vyzkoušet

Reagovat
smazaný uživatel

jestli chceš natom prodělat i šaty, tak jen do toho

Reagovat
smazaný uživatel

moc hezky jsi udělal reklamu, ačkoliv to bylo docela průhledné. A pokud to s ruletou myslíš vážně, tak se na to vykašli.

Už ve chvíli, kdy si sedneš ke stolu, jsi oproti kasinu v matematické nevýhodě. Vyplácí se 1:36, ale je tam 37 čísel. Čili v longtermu je tohle z pohledu matematiky jasný provar, to nejde zpochybnit.

Na ruletě se dá vyhrát, ale ne vyhrávat.

Reagovat
smazaný uživatel

Táhni, šmejde

Reagovat
smazaný uživatel

Napiš uživateli s přezdívkou Bola, ten chodí do kasína pravidelně vyhrávat na ruletu, takže by o tom mohl něco vědět. Určitě ti odpoví, pokud zrovna necestuje po světě, nehraje na dobré úrovni hokej či si zrovna nezašel do filozofického klubu na intelektuální debatu s jeho kamarádkou pornoherečkou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ecce homo Homolka

Reagovat
fabec1222

A bude to dalekoooooooooooo, johoooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

02210202

Reagovat
smazaný uživatel

Honzo - Suarez tímto dnem končí se všema neřestma. Je znalý fotbalu a skvělý moderátor. Máte štěstí, že není tak cílevědomý, aby se pokusil o konkurz na moderátora ES2 Vím, že si říkáte, že na to nemá, ale... buďte rádi Važte si toho, že můžete dělat to, co děláte.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, a nikdy nebudeš mít takové charisma jako ten největší trenér na světě - JOSÉ MOURINHO Ani žádný jiný moderátor. Na něho nemáš

Reagovat
risk je zisk

6 z 8 zatim :)

Reagovat
Pony Slaystation

-//-

Reagovat
smazaný uživatel

5

Reagovat
Didier Drogba

taky mám zatím 6

Reagovat
smazaný uživatel

2

Reagovat
Didier Drogba

7 bodů

Reagovat
risk je zisk

me too

Reagovat
Didier Drogba

jsme dobří

Reagovat
smazaný uživatel

Iba polovica dobre

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele