Tipy Adama Varadiho

07.11.2014, 12:59
Tipy a analýzy
V osmém dílu rubriky Tipy osobnosti tipuje fotbalista druholigové Sigmy Olomouc Adam Varadi. Úlohy soupeře se zhostil náš redaktor Martin Lavický. Pro čtenáře jsme připravili druhé kolo tipovací soutěže.

LIVERPOOL - CHELSEA
ADAM VARADI: Liverpool zrovna neprožívá dobré období. Nedaří se mu v lize ani v Lize mistrů. V tomto zápase jsou tedy jasným favoritem hosté, ale myslím si, že se domácí dokážou připravit a vybojovat aspoň bod. Tipuji remízu 1:1.
Tip: 0
Martin Lavický: Pro mě utkání víkendu, na které se těším. Liverpool sice nemá výsledky jako loni, kromě produktivního Suáreze chybí ve finální fázi zraněný Sturridge. Kvůli tomu ale Reds fandit nepřestanu a věřím, že opět zabojují o LM. Pochybuji ale, že se tak stane díky probuzení Balotelliho. Chelsea naopak šlape, v PL ztratila jen kvůli dvěma remízám v Manchesteru a na severozápadě Anglie ztratí i do třetice. Klidně by mohla i konečně prohrát. To ale neočekávám. A dvojku dát prostě nemůžu.
Tip: 0
SWANSEA - ARSENAL
ADAM VARADI: Swansea doma dostala jen tři góly v pěti zápasech a z dobré obrany bude vycházet i tentokrát. Arsenal vybouchl v Lize mistrů, když doma vedl 3:0 a nakonec byl rád za remízu 3:3. Tento fakt na něj dolehne a neporadí si ani se Swansea, kde nakonec prohraje. Tipuji 1:0.
Tip: 1
Martin Lavický: Také zajímavý souboj z popředí tabulky. Velšanům se rozstřílel Bony a proti občas chybující obraně Kanonýrů by se mohl prosadit opět. Arsenal však taky nevyjde naprázdno a bude z toho další remíza.
Tip: 0
REAL SOCIEDAD - ATLÉTICO MADRID
ADAM VARADI: Atlético Madrid je v pohodě a hlavně ve formě. V klidu vyhrává jak v lize, tak v Lize mistrů. Naopak domácí jsou v krizi, v lize jsou až předposlední a své postavení si o víkendu nevylepší. Atlético s přehledem zvítězí o dvě branky.
Tip: 2
Martin Lavický: Podle postavení v tabulce, aktuální formy a tedy logicky i sázkových kurzů by v tomto utkání měl být jednoznačný favorit. Zajímavé však je, že jediná výhra Basků z aktuální sezóny je z domácího duelu proti Realu. Že by se takto vyhecovali i na druhý celek z centrálního Španělska? Nemyslím si. Atlético je i na podzim stejně dobré jako na jaře a nepřipustí si komplikace ve vyrovnaném souboji o čelo tabulky.
Tip: 2
FIORENTINA - NEAPOL
ADAM VARADI: Uvidíme souboj dvou týmů, které mají za sebou čtvrteční souboje v Evropské lize. Ve vzájemném souboji více věřím domácím.
Tip: 1
Martin Lavický: Repríza květnového pohárového finále a účastníků EL skončí neprohrou hostů, kteří ve Florencii neprohráli už šestkrát v řadě. Oba kluby zůstávají v Serii A trochu za očekáváním, Partenopei se však přeci jen dostávají do formy, což potvrdili i vítězstvím nad AS. Jsem zvědav, jestli útočné duo bývalých Madridistů Higuaín - Callejón bude pokračovat ve střílení branek.
Tip: 02
DORTMUND - M'GLADBACH
ADAM VARADI: Dortmund je v obrovské krizi. 7 proher z 10 zápasů, to asi nečekal nikdo. Navíc přivítá letos dobře hrající Mönchengladbach. Věřím ale, že konečně zabere a připíše si na své konto teprve třetí výhru.
Tip: 1
Martin Lavický: Už by asi opravdu měli vyhrát. Jenže zrovna proti týmu, který společně s Bayernem jako jediný za deset kol neprohrál a inkasoval v průměru jen půl branky na zápas? Klopp si musí připadat trapně při neustálých dotazech na to, proč to v LM jde a doma nikoliv. Nejlepší odpovědí tedy bude konečně vyhrát, pokud se tedy Dortmundu konečně podaří vstřelit doma branku. A Hříbata taky musejí někdy prohrát. Ale peníze bych na to nedal, už jen kvůli nízkému kurzu. To bych to raději hodil na hosty.
Tip: 1
PSG - MARSEILLE
ADAM VARADI: Krásný zápas prvního s druhým. Obě mužstva mají formu a přetahují se o první místo v lize. Hráči PSG ještě neprohráli a doma jsou suverénní na rozdíl od Marseille. Těm venku se moc nedaří, proto se přikláním k výhře domácích 2:1.
Tip: 1
Martin Lavický: Další víkendová lahůdka. PSG ještě neprohrálo a neprohraje ani tentokrát. Možná ale opět ztratí body za další remízu. Hostům se každopádně nepovede na čele tabulky zvýšit náskok před pronásledovateli. Osobně nemám, komu bych v tomto utkání přál, tak alespoň snad bude padat hodně branek, aby si Gignac, Cavani a možná i uzdravený Ibrahimovič vylepšili své střelecké statistiky.
Tip: 10
JABLONEC - MLADÁ BOLESLAV
ADAM VARADI: Oba týmy by rády do Evropy. Jablonec se dostává do formy a na domácím hřišti si vítězství pohlídá. Boleslav je přeci jenom silnější doma a z Jablonce pojede s prázdnou. Tipuji 3:1 pro domácí.
Tip: 1
Martin Lavický: Souboj ambiciózních klubů z okresních měst, které si brousí zuby na pohárové příčky. Jablonec je na tom dle očekávání nejlépe z pronásledovatelů vedoucího dua Plzeň - Sparta a pokukuje dokonce po druhé příčce, zajišťující po letech nemistrovskou fázi kvalifikace o Ligu mistrů. Doma ještě neprohrál, a neprohraje ani tentokrát. Mladá Boleslav venku nezáří, na podzim padla dohromady již pětkrát, z toho třikrát s týmy, které jsou aktuálně v tabulce nad ní. Tím čtvrtým je právě Jablonec.
Tip: 10
SLOVÁCKO - SPARTA
ADAM VARADI: Spartu čeká těžké utkání, navíc po propadáku v Plzni a před repre pauzou. Někteří hráči totiž budou myslet na repre, budou si hlídat zranění a tvrdá hra Slovácka jim nebude vonět. To povede k vítězství Slovácka 1:0.
Tip: 1
Martin Lavický: V roce 2005 klub z Uherského Hradiště zdolal Spartu hned dvakrát. Od té doby ve třinácti duelech vždy prohrál. Dobrou formu nemá ani v posledních kolech, ale proti Spartě se každý tým dovede vytáhnout. Sparta má však zase co napravovat po nevydařeném duelu v Plzni, která by ji navíc v tabulce mohla opět trochu poodskočit. Důležitý a těžký duel pro favorita, pro kterého bude remíza málo. Jeho vítězství se ale tipnout bojím.
Tip: 02


Pokračuje svým druhým kolem také čtenářská tipovačka. Tato soutěž má tři kola, výsledky z nich se poté sečtou a celkový vítěz dostane šanci hájit barvy EuroFotbalu proti některé z osobností. Pravidla jsou jednoduchá. Do uzávěrky, která v tomto kole je v sobotu 8. 11. v 13:45 (v čase začátku prvního tipovaného zápasu), zde zadejte své tipy na jednotlivé zápasy. Hodnocení tipů poté bude stejné jako v případě redaktora a osobnosti - za správný "ostrý" tip (tedy 1, 0 nebo 2) je jeden bod, za správný dvojtip (10 nebo 02) je půl bodu. Po víkendu tipy od všech čtenářů vyhodnotíme a společně s výsledky tipovačky osobnosti zveřejníme také průběžnou tabulku čtenářské soutěže.

Autor: David Křížka

Komentáře (36)

Přidat komentář
fabec1222

0,2,1,2,1,0,2,0

Reagovat
cepinzcegamy

10,2,1,0,1,1,2,2 skoro stejně

Reagovat
8lampard8

výhra neapole a arsenalu, jinak stejný

Reagovat
smazaný uživatel

Samý kříž :-)

Reagovat
Nikikrew

Swans dame

Reagovat
PaulinhoTheGunner

přesně tak nechápu ty jejich typy, klasický zápas 1:2 pro Arsenal

Reagovat
Nikikrew

Uz sme tam vyhrali 3krat po sebe tak hadam ze sa nam to podari znova

Reagovat
smazaný uživatel

3x a dosť

Reagovat
Pasha

Záleží od zvolenia taktiky francúzskym stratégom

Reagovat
smazaný uživatel

Varadi urvany válec

Reagovat
Le Gunner

Kdo je Martin Lavický? Nick na foru.

Reagovat
Malavi

haf

Reagovat
smazaný uživatel

jako ty nebo nějaký haf??

Reagovat
smazaný uživatel

Malavi asi nebude zkrátka MArtin a LAVicky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

aha to mi nedošlo

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ses hloupej.. Az jsem se zastydel

Reagovat
monty25

V minulém týdnu jsem se tady poprvé zúčastnil tipovačky a měl jsem pouhé 2 body (trefil jsem jenom Bayern a Man. City). Tak doufám, že na druhý pokus to bude lepší, i když dávám docela odvážné tipy (např. výhru Liverpoolu)... Rád bych si tady jednou zatipoval v článku proti nějakému expertovi.

Reagovat
ACSeRw!n

"Někteří hráči totiž budou myslet na repre, budou si hlídat zranění..."

Reagovat
smazaný uživatel

8x2 , stejně jsem prošvihl 1. kolo

Reagovat
k0udy

Tolik dvojtipu od Martina, to je trapne.

Reagovat
smazaný uživatel

Marseille se venku moc nedari..akorat jsou venku nejlepsi v L1

Reagovat
ACSeRw!n

dotaz na autora clanku: "otisknete" presne to co Varadi nebo kdokoliv jiny napise a nebo upravujete chyby apod? diky

Reagovat
Kepy_FCB

Varadi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
risk je zisk

Arsenal vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Varadi je osobnost?Vždyť je to totální nula!

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbalová legenda

Reagovat
smazaný uživatel

Klaun

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

4 body zatím

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec asi 5

Reagovat
smazaný uživatel

A výhru Váradiho jsem trefil 4:3

Reagovat
ACSeRw!n

ses proste maser

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele