Tipy a analýzy

TIPY EXTRA - SEMIFINÁLE LM A POHÁRU UEFA

V následujích třech dnech se nám částečně odkryje tajenka týmů, které si pomalu bodou moci objednávat letenky do Atén, případně do Glasgowa. Právě tyto dvě evropské metropole letos hostí závěrečný mač nejprestižnějších soutěží. Tak jako tak, do Řecka pocestují Angličané a do Skotska Španělé. Jak se o vstupenky do finále poperou nechme na nich a pojďme si zhodnotit základní fakta a předpoklady.

TIPY NA VÍKEND (13)

Nastává konec pracovního týdne a naše oči se opět upínají k fotbalovým soutěžím. V elitních ligách zbývá do konce sezóny čtyři až šest kol a tabulky se už nijak dramaticky nezmění, přesto většina otázek zdaleka není vyřešena. Sekce Tipy dosáhne dnes poměrně razantní změny, doufám, že k lepšímu...

TIPY NA VÍKEND (12)

Fotbalová Evropa nám nedá vydechnout ani o tomto víkendu. V týdnu se bylo, jak v Lize Mistrů, tak v Poháru UEFA, na co dívat. Uvidíme, v jaké formě a kvalitě se předvedou přední týmy našeho kontinentu ve druhém dubnovém týdnu.

TIPY EXTRA: LIGA MISTRŮ A POHÁR UEFA

Už ve čtvrtek večer budeme znát všechny semifinalisty pohárové Evropy. Teď si můžeme říci dva z nich. Liverpool a Osasuna, kteří si zajistili postup, téměř definitivně, výhrou 3:0 na hřišti soupeře. Zbytek je jedna velká hádanka, kterou se pokusím odtajnit.

TIPY NA VÍKEND (11)

Velikonoční dny opět přinášejí velmi zajímavé zápasy. V bojích o pohárové příčky i o sestupové černé Petry, silně přituhuje. Nastává jedna z nejdůležitějších částí sezóny. Opět se vyhnu sázkám na týmy, které ještě hrají v evropských pohárech. Koncentrace na ligový zápas může být snížená a kvalita základní jedenáctky taktéž. Výjimku udělám jen u Chelsea.

TIPY EXTRA: LIGA MISTRŮ A POHÁR UEFA

První dubnový týden je opět fotbalově výjimečný. Čekají nás čtvrtfinálová utkání evropských pohárových soutěží. Bez Barcelony, bez Arsenalu, bez Realu Madrid, ale přesto všechno se bude určitě na co dívat.

TIPY NA VÍKEND (10)

Ligové týmy si daly jednu z posledních přestávek a mohly v klidu potrénovat, byť bez opor, které reprezentovaly. Každý čas na přípravu, by se měl projevit kladně. Uvidíme, jak trenéři s tímto obdobím naložili.

TIPY EXTRA: KVALIFIKACE ME 2008

Naši pozornost poutá druhá část kvalifikačních zápasů, které jsou v březnu na programu. Zklamání z výkonu reprezentantů naší země netřeba připomínat. O překvapení v sobotu nebyla nouze. Norové, Nizozemci i Srbové rozdávaly body na počkání. Podíváme se, jak by všechno mohlo dopadnout ve středu.

TIPY EXTRA: KVALIFIKACE ME 2008

Opět po dlouhé době budeme moci shlédnout střetnutí národních týmů. Hrají se velmi pikantní zápasy a ten snad nejatraktivnější, dokonce v Praze. Pojďme se podívat, jak by všechno mohlo dopadnout.

TIPY NA VÍKEND (9)

Tak jako každý víkend jsou pro Vás i teď připraveny analýzy. Po dobrých tipech na pohár UEFA jsou tu ligové soutěže. Před reprezentační přestávkou budou chtít všichni naplno bodovat, aby si udrželi své pozice.

TIPY EXTRA: POHÁR UEFA

Opět zdravím všechny fotbalové nadšence. Pohár UEFA před sebou má osmifinálové odvety a to je ten pravý čas pro další tipování. Prvním zápasům jsem se moc nevěnoval, protože měla přednost Liga Mistrů, tak to napravím teď. Vzhledem k výsledkům prvních zápasů asi nebude o podívanou nouze...

TIPY NA VÍKEND (8)

Zdravím všechny fanoušky fotbalu. Tento víkend bude jedním z nejatraktivnějších za poslední dobu. Řada soutěží nabízí střetnutí nejkvalitnějších týmů své země. Německo, Španělsko, Skotsko, Belgie a další. Není lehké tyto zápasy tipovat a proto se všem věnovat nebudu.

TIPY EXTRA: LIGA MISTRŮ

Následující dva dny opět poutá naši pozornost Liga Mistrů. Osmifinálové souboje přinesou zřejmě nejedno překvapení. Vypadne obhájce titulu? Jak se vypořádají Arsenal a Real s obrovskou marodkou ? Zkusím se odpovědím na tyto otázky přiblížit. Doporučil bych sázet remízy v poločasech. Tato strategie byla v prvních zápasech nadmíru úspěšná.

TIPY NA VÍKEND (7)

Zdravím všechny přátele fotbalu. Tipy na víkend jsou tu pro Vás opět připraveny. Minule jste žádali o nějaké tipy na překvapení, sázku na někoho, kdo není favorit. Zkusím se Vašim přáním přizpůsobit a věřím, že si zde opět vyberete podle svého gusta. Hodně štěstí!

02.03.2007 Tipy a analýzy 45 komentářů
Zaujalo nás

TIPY NA VÍKEND (6)

Zdravím Vás, naši čtenáři. Tak jako každý víkend, ani tento není výjimkou a můžete zde načerpat inspiraci na své tikety. Uvidíme, jestli se top týmy předvedou ve stejném světle, jako v Lize mistrů. Některé by svůj výkon rády zopakovaly, jiné zase musí hru o několik tříd zlepšit.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele