Tipy a analýzy

Výsledky tipovačky: Aleš Brichta prohrál 4:5

Vítězem dalšího dílu této rubriky se stal vítěz čtenářské tipovačky s přezdívkou Barcelonist, jenž těsně zdolal rockového zpěváka Aleše Brichtu 5:4. Pro čtenáře jsme připravili výsledky prvního kola tipovací soutěže.

Tipy Aleše Brichty

V desátém pokračování rubriky Tipy osobnosti tipuje známý rockový zpěvák Aleš Brichta. Role soupeře se zhostil vítěz čtenářské tipovačky s přezdívkou Barcelonist. Pro čtenáře jsme připravili nový cyklus tipovací soutěže.

Výsledky tipovačky: Těsná výhra pro Milana Fukala

Vítězem dalšího pokračovaní této rubriky se stal bývalý fotbalista Milan Fukal, jenž porazil redaktora EuroFotbalu Tomáše Honajzra těsně 5:4. Pro čtenáře jsme připravili výsledky třetího kola tipovací soutěže a konečné pořadí.

Tipy Milana Fukala

V devátém dílu rubriky Tipy osobnosti tipuje bývalý fotbalista Milan Fukal. Role soupeře se ujal náš redaktor Tomáš Honajzer. Pro čtenáře jsme připravili závěrečné třetí kolo tipovací soutěže.

Výsledky tipovačky: Těsná výhra Adama Varadiho

Měl více správných tipů, přesto prohrál. Sázka na dvojtipy redaktorovi EuroFotbalu Martinu Lavickému nevyšla. Vítězem dalšího dílu letošní rubriky Tipy osobnosti se nakonec stal fotbalista druholigové Sigmy Olomouc Adam Varadi těsným výsledkem 4:3.

Tipy Adama Varadiho

V osmém dílu rubriky Tipy osobnosti tipuje fotbalista druholigové Sigmy Olomouc Adam Varadi. Úlohy soupeře se zhostil náš redaktor Martin Lavický. Pro čtenáře jsme připravili druhé kolo tipovací soutěže.

Výsledky tipovačky: Tomáš Radotínský remizoval 2:2

V tomto dílu letošní rubriky Tipy osobnosti se urodila druhá remíza v řadě, o tu se postarali fotbalový komentátor televizní skupiny Nova Tomáš Radotínský a vítěz čtenářské tipovačky s přezdívkou madridcan. Připravili jsme pro vás i výsledky prvního kola tipovací soutěže.

Tipy Tomáše Radotínského

V sedmém pokračování rubriky Tipy osobnosti tipuje fotbalový komentátor televizní skupiny Nova Tomáš Radotínský. Roli soupeře bude plnit vítěz čtenářské tipovačky s přezdívkou madridcan. Pro čtenáře jsme připravili další nový tříkolový cyklus tipovací soutěže.

Výsledky tipovačky: Pavlína Ščasná remízovala 3:3

V tomto dílu letošní rubriky Tipy osobností jsme tentokrát vítěze nepoznali, neboť duel bývalé fotbalistky Pavlíny Ščasné a šéfredaktora EuroFotbalu Petra Starého skončíl smírně 3:3. Připravili jsme rovněž i výsledky třetího kola tipovací soutěže a konečné pořadí.

Tipy Pavlíny Ščasné

V šestém dílu rubriky Tipy osobnosti tipuje bývalá fotbalistka Pavlína Ščasná. Jejím soupeřem bude šéfredaktor EuroFotbalu Petr Starý. Pro čtenáře jsme připravili závěrečné třetí kolo tipovací soutěže.

Výsledky tipovačky: Těsná výhra Luďka Zelenky

V tomto dílu letošní rubriky Tipy osobnosti došlo k velice těsnému vítězství fotbalového experta a bývalého hráče Luďka Zelenky, jenž o půl bodu zdolal redaktora Ondřeje Pražáka. Připravili jsme pro vás i výsledky druhého kola tipovací soutěže a průběžné pořadí.

Tipy Luďka Zelenky

V pátém dílu rubriky Tipy osobnosti tipuje fotbalový expert a bývalý hráč Luděk Zelenka. Jeho soupeřem bude redaktor EuroFotbalu Ondřej Pražák. Pro čtenáře jsme připravili druhé kolo tipovací soutěže.

Výsledky tipovačky: Prohra Libora Boučka

V dalším dílu letošní rubriky Tipy osobnosti se lépe vedlo vítězi čtenářské tipovačky s přezdívkou Kazisvět, jenž zdolal rozhlasového a televizního moderátora Libora Boučka v poměru 5:3,5. Připravili jsme pro vás i výsledky prvního kola tipovací soutěže.

Tipy Libora Boučka

Do čtvrtého dílu rubriky Tipy osobnosti jsme pozvali rozhlasového a televizního moderátora Libora Boučka. Jeho soupeřem bude vítěz čtenářské tipovací soutěže s přezdívkou Kazisvět. Pro čtenáře jsme připravili další tříkolový cyklus, který dnes startuje prvním kolem.

Výsledky tipovačky: Pavel Novotný vyhrál o bod

Ve třetím dílu letošních Tipů osobnosti triumfoval bulvární novinář a moderátor Pavel Novotný, jenž porazil redaktora EuroFotbalu Tomáše Daníčka 3:2. Připravili jsme pro vás i výsledky třetího kola tipovací soutěže a konečné pořadí.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele