Tiago má zlomenou nohu, chybět bude čtyři měsíce

29.11.2015, 10:52
Aktuality
Atlético Madrid porazilo barcelonský Espanyol 1:0 a i po tomto kole mu bude patřit druhá příčka tabulky španělské ligy, zaznamenalo ovšem také jednu citelnou ztrátu. Mimo hru je záložník Tiago Mendes, který si na marodce pobude zhruba čtyři měsíce...

34letý Portugalec včera znovu nechyběl v základní sestavě a na trávníku vydržel jenom 32 minut, než došlo k pro něho hodně nešťastnému souboji s Marcem Asensiem. Tiago po něm byl s podezřením na zlomeninu nohy převezen do nemocnice, kde se původní obavy také potvrdily.

"Po rychlém vyšetření lékařským týmem Atlética byl Portugalec převezen do nemocnice, kde se podrobil dalším testům. Kompletní lékařská zpráva říká, že utrpěl zlomeninu uprostřed pravé holeně," stojí v prohlášení Atlética.

Tiago přišel do madridského celku v létě 2011 jako volný hráč z Juventusu a do včerejšího dne nastoupil ke všem ligovým zápasům probíhající sezony. Podle nejčernějších prognóz pro něho v tuto chvíli dokonce mohl skončil celý ligový ročník a přijít mohl rovněž o evropský šampionát ve Francii.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net, goal.com

Komentáře (18)

Přidat komentář
Jordi Alba

Tak snad to tak hrozný nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Brzké vyzdravení, Tiago!

Reagovat
Lorcan

Reagovat
Murtago

Tak snad už je zkušenej dost na to, aby si nohu nelámal.

Reagovat
Masi

https://www.youtube.com/watch?v=hXsHczP12z4

No, taky do toho šel pěkně zákeřně...

Reagovat
smazaný uživatel

klasika

Reagovat
Israha

Zlomit si nohu při provádění červeného faulu, to je taky docela ironie .

Reagovat
smazaný uživatel

Karma?

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Murtago

On si zlomil nohu při kopání soupeře do zadnice?

Reagovat
Zark

ocelový zadek

Reagovat
Zark

hmm EA sports

Reagovat
Phillipinho

Animo Tiago

Snad se sance poradne chyti Saul s Thomasem, ktery vcera zahral vyborne. A Kranevitter snad splni hned ocekavani...

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo konecne tam presunie z kridla Kokeho .

Reagovat
Phillipinho

Praveze Koke uz na kridle primarne nehraje a pouze tam podporuje Filipeho a Carrasca. Cholo da se rict, ze od zapasu s Betisem,presel na 4-3-3, kde se Griezmann z podhrotu stahuje na prave kridlo k Juanfranovi a Koke se stahuje do zalohy. Vetsina utoku ted chodi pres levou stranu kde trojlistek Filipe-Koke-Carrasco skvele kombinuje. Touhle zmenou rozestaveni sel ted Koke strasne moc nahoru, jinak byl letos docela spatnej. Strasne toho obeha, v kazdem z poslednich 3 zapasu mel s naskokem nejvic nabehanych kilometru. Velkymu zlepseni hry taky prispel vyrazne Carrasco. Nahradit Tiaga bude hodne obtizny, letos byl neskutecnej....

Reagovat
smazaný uživatel

Táta mě takhle kopal furt a nikdy si nic nezlomil. Táta>Tiago

Reagovat
Zark

tvoje prdel < prdel Asensia

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele