Thiago Silva má radost, že Lavezzi nakonec zůstal v PSG

01.02.2015, 13:38
Aktuality
Hodně napjatá atmosféra panovala na přelomu roku v kabině PSG a vedle špatných výsledků na tom měl podíl i Ezequiel Lavezzi. Argentinský útočník si o čtyři dny protáhl dovolenou a chtěl z Paříže odejít, nakonec ovšem zůstal a potěšil i obránce Thiaga Silvu. V pátek navíc Lavezzi jedinou trefou rozhodl duel s Rennes...

"Mám radost, že zůstal. Může toho hodně nabídnout kabině, ale nade vše je to opravdový bojovník, není Argentincem jen tak pro nic za nic. Spoustu kvalit má rovněž Pastore. Každou přihrávkou dostává naše útočníky do zajímavých pozic a díky němu si vytváříme spoustu šancí," prohlásil brazilský stoper.

Paris Saint-Germain se vůbec nepovedl konec loňského a začátek nového roku. V Ligue 1 prohrálo v Guingampu a Bastii, doma navíc přidalo bezbrankovou remízu s Montpellierem. Aktuálně zvítězilo ve třech ligových zápasech v řadě a v tabulce je druhé o bod za Lyonem, který má k dispozici večerní dohrávku v Monaku.

"Vyhráli jsme, ale výkon nebyl dobrý. Dobré je, že stoupáme tabulkou, je důležité udržet kontakt s Lyonem a nenechat ho odskočit. Vědí, jak těžký zápas je v Monaku čeká. My se předně soustředíme na svou práci, vyhráváme vlastní zápasy a pak fandíme jiným týmům v souboji a našimi konkurenty," říká Silva.

Třicetiletého fotbalistu často brzdí svalová zranění a nejinak tomu bylo i v první polovině letošní sezony. Hned na jejím začátku si poranil stehno a mimo hru byl téměř tři měsíce.

"Po zranění to bylo velmi komplikované a nebyl jsem v pořádku po psychické stránce, těžké byly i jinak jednoduché věci. Teď si více věřím a odehrál jsem také řadu zápasů. To vše mi pomáhá, abych podával lepší výkony," nechal se dále slyšet Thiago Silva.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

"Mám radost, že zůstal. Může toho hodně nabídnout kabině" ... takže takhle se tomu dneska říká?

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea s nima padne jak domeček z karet

Reagovat
icka

Reagovat
Murtago

Vždyť maj v obraně samý Brazilce

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea zas v útoku

Reagovat
smazaný uživatel

Má mu kdo nastavit?

Reagovat
smazaný uživatel

Píchá mu starou a nechtělo by se mu dojíždět

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele