Těším se na další roky ve Wolfsburgu, řekl Benaglio

27.08.2016, 12:48
Aktuality
Wolfsburg si podle očekávání pojistil služby svého kapitána. Brankář Diego Benaglio, který měl s automobilovým klubem smlouvu do roku 2017, podepsal tříleté prodloužení kontraktu...

Bývalý reprezentant Švýcarska se do Dolného Saska dostal na začátku roku 2008 z portugalského Nacionalu a postupně se vypracoval do role nepostradatelného hráče.

Benaglio na rukáv navléká rovněž kapitánskou pásku a většina příznivců "Vlků" by si bez něho nedokázala sestavu koncernového mužstva nejspíše ani představit.

Nyní se obě strany dohodly na prodloužení končící smlouvy, Benaglio by tak měl za VfL nastupovat minimálně další tři sezóny. "Těším se na další budoucnost ve Wolfsburgu. Na klubu, hráčích a zaměstnancích mi záleží a jsem přesvědčený, že můžeme dosáhnout dalších úspěchů," řekl po podpisu nové smlouvy Benaglio, jemuž kryje záda ambiciózní Koen Casteels.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (8)

Přidat komentář
Dufan

důležitý hráč. Možná jen trošku škoda Casteelse. Pokud bude Diego zdravej, tak si asi moc nezachyta.

Reagovat
Manau

Už 33 letí to jak sviňa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mikelinos

jj vypadá spokojeně

Reagovat
smazaný uživatel

Supr golman i v tolika letech tankista se může učit

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna stařík to není, ostatně je mnohem mladší než Buffon, který je pořád absolutní top.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele