TERRYHO NÁVRAT JE BLÍZKO

02.01.2007, 23:20
Aktuality
John Terry nakonec zřejmě nestráví na marodce Chelsea ani polovinu předpokládané doby. Kapitán londýnského klubu se minulý týden podrobil operaci zad a podle prvních zpráv měl být mimo hru měsíc, manažer Jose Mourinho však dnes prozradil, že utkání s Aston Villou bylo poslední, v němž postrádal vůdce svého týmu...

"Tohle bude poslední ligový zápas, v němž bude Terry chybět. Myslím, že v dalším utkání proti Wiganu již bude zpět," zvěstoval dnes portugalský manažer pro fanoušky Chelsea jistě radostnou novinu.

A nutno říci, že je nejvyšší čas, aby se Terry již vrátil do sestavy Blues. Kapitán anglické reprezentace za Chelsea naposledy nastoupil 13. prosince v duelu proti Newcastlu. Od té doby sehrál londýnský klub pět ligových zápasů, v nichž inkasoval osm branek - po dvou od Evertonu (3:2), Wiganu (3:2), Readingu (2:2) a Fulhamu (2:2) a pouze v dnešním střetnutí s Aston Villou dokázal udržet čisté konto, Chelsea si však z Birminghamu odváží pouze jeden bod za remízu 0:0.

Společně s Terrym by se v utkání proti Wiganu mohl do sestavy klubu ze Stamford Bridge vrátit také Arjen Robben. Nizozemský reprezentant absentuje od 23. prosince, kdy svému týmu zajistil gólem v nastaveném čase vítězství nad Wiganem.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (5)

Přidat komentář
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

To je dobře, že se vrátí protože dnes se zranil Boulahrouz a to je pro Chelsea ztráta i když není mezi nenahraditelnými

Reagovat
smazaný uživatel

je potreba aby se uzdravil, chelsea se nedari..

Reagovat
HOST*Raven

Tak v případě Boulahrouze je to spíš klika, protože jeho zranění znamená pro Chelsea posilu. Asi jako když se zraní nebo nenastoupí Shevčenko. Ale je fakt, že těch zranění už je hodně. Když jsem před svátky prorokoval, že v boji o titul bude znevýhodněný Manchester, protože má užší kádr, nemohl jsem tušít jak to dopadne s marodkou Blues.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Chelsea na lavičce nemá moc velkou kvalitu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele