TERRY ZLOMIL BARCELONSKÁ SRDCE

09.03.2005, 01:30
Aktuality
Odvetné utkání osmifinále Ligy Mistrů mezi Chelsea a Barcelonou nabídlo úchvatnou podívanou. Skvělé výkony, dramatický průběh, šest branek. Postoupil šťastnější celek Chelsea, za nějž nastoupil i Petr Čech a možná byl tím jazýčkem na vahách, když skvělými zákroky držel naděje Chelsea při životě...

Zápas nabídl podobný průběh jako ten před dvěma týdny v Barceloně. Katalánští technici drželi míč a kombinacemi hledali cestičku k Čechově brance, Chelsea vsadila opět na přímočarost a maximální efektivitu. Britskému celku chyběli distancovaný Drogba se zraněným Robbenem, který nebyl ještě ani na lavičce. I proto možná trochu překvapivě nasadil kouč Mourinho do základu do útoku vedle bijce Gudjohnsena i rychlého Kežmana, který se měl pohybovat na ofsajdové lajně. Vydatnou podporu ofenzivy měli navíc zabezpečit po stranách Cole s Duffem. Barce chyběl zraněný Márquez, jehož v záloze nahradil Gerard, na Giulyho postu pravého křídla hrál Iniesta.


-    :


Největší hvězdou v dresu domácích byl gólman Petr Čech, který několika skvělými zákroky držel dlouho šance Chelsea v reálné rovině a jeho snahu nakonec korunoval rozhodujícím gólem Lampard. Dobrý zápas odehrála i obě křídla Duff s Colem s jejichž rychlostí si obrana Barcy nevěděla rady a inkasovala nakonec celkem čtyřikrát. V dresu hostí vynikali především Xavi s Ronaldinhem. Xavi byl pánem ve středu hřiště, Ronaldinho dal dvě branky a svou technikou a rychlostí na sebe vázal vždy více protihráčů.

Barca začala aktivně, měl míč na svých kopačkách, zajímavé věci se však děly po rychlých protiútocích před její brankou. Gólman Víctor Valdés neudžel centrovaný míč, do zakončení mohl jít Lampard, ale sudí Collina mu odpískal faul. Hostům to zejména ze začátku duelu hodně klouzalo, o míč tak zbytečně přišel Xavi, Kežman potáhl míč po pravé straně a naservíroval ideálně Gudjohnsenovi. Ten se zbavil Gerarda a přesným zakončením pokořil Valdése. Inkasovaný gól hosty zmrazil, po Duffově rohu a Terryho prodloužení hlavou střílel z otočky nad Lampard. Po další rychlé akci Chelsea posílal zpětnou přihrávku do vápna Duff, ale nikoho ze svých spoluhráčů nenašel. Problémy dělal zejména na pravé straně Cole Bronckhorstovi, při jedné z akcí mu utekl, jeho střelu nešťastně tečoval Oleguer, Valdés stihl míč vyrazit, ale z ofsajdového postavení těžící Lampard doklepl míč do sítě. I třetí gól Chelsea padl po liknavosti hostující obrany. Po pěkné kombinaci poslal do uličky Cole Duffa, ten běžel sám na Valdése a potřetí dopravil míč za jeho záda.

Barca byla v šoku a nějaký čas jí trvalo než se opět vrátila ke své hře, k čemuž ji napomohl i neexistující presink u domácího mužstva. Po Bronckhorstově centru odkopl před Ronaldinhem míč Gallas, Eto´ovu nebezpečnou střelu vyrazil Čech na roh, po němž hlavičkoval těsně vedle Ronaldinho. Barcu vrátila zpět do hry penalta. V hlavičkovém souboji se trefil centrovaný míč do vztyčené ruky Paula Ferreiry a Sudí Collina nařídil pokutový kop. Ronaldinho jej poslal po zemi k tyči a Čech si na míč málem sáhl. Barcy bylo najednou plné hřiště, Dekův trestný kop vytáhl zpod břevna Čech, po nákopu Oleguera se k odraženému míči dostal Ronaldinho, klamavými pohyby dostal ze hry Carvalha a technickou střelou k tyči snížil na rozdíl jediného gólu. V tu chvíli už opět postupovala Barca. Ještě do poločasu se mohl trefit i Cole, ale napálil míč jen do tyče, Duffova dorážka šla jen do Valdése.

Do druhé půle nahradil chybujícího Bronckhorsta Sylvinho, Deco nastoupil s náplastí na tváři, dokládající nemilosrdné souboje s anglickými tvrďáky. I nadále měla míč více na svých kopačkách Barca, Eto´o nasadil jesličky Terrymu a další obránce mu míč ukopl. Kouč Mourinho poslal za Ferreiru na hřiště Johnsona. Zdálky zkoušel vystřelit Lampard, ale obránci ji zblokovali na roh, ten rozehrál Duff, ale agilní kapitán Chelsea hlavičkoval jen do Valdése. Na druhé straně střílel Belletti a Čech vyrážel jen s obtížemi na rohový kop. Eto´o našlápl k sólo akci, ale nakonec o míč přišel, Puyolovu hlavičku likvidoval na brankové čáře fantastickým reflexem Čech. Chelsea měla bleskurychlý přechod do útoku, Coleovu střelu Valdés vyrazil, Lampardův trestný kop z velké dálky šel jen těsně vedle branky.

V další šanci byl po centrovaném míči Gudjohnsen, ale míč se mu skrz houštinu těl do branky propasírovat nepodařilo. Na druhé straně udělal po Dekově centru Iniesta kličku Duffovi, ale vypálil jen do tyče a Eto´o dorážel nad. Chelsea se však přece jen dočkala postupového gólu. Belletti odzbrojil skluzem Gallase na rohový kop. Ten rozehrál Duff, na hranici vápna neuhlídal Gerard Terry, který hlavičkoval na branku. Ve vápně ne zrovna čistě bránil ve hře Carvalho Valdésovi a míč tak prošel nad hlavami liknavých barcelonských obránců až do sítě. I přes mohutné protesty na Carvalhovu hru gól platil. Kouč Mourinho posílil obranu Tiagem a Huthem, Rijkaard poslal na hřiště Giulyho s Maxi Lópezem. Skóre se už neměnilo, Xaviho střela i Dekův trestný kop šly mimo Čechovy tyče. Někteří z hráčů Barcy vyřazení neunesli a po zápase ještě došlo na strkanici.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (170)

Přidat komentář
HOST*

Neučil on se Mourinho trénovat v řecku ? od Rehagla ?

Reagovat
HOST*adam

To ma byt narazka na defenzivni styl hry Chelsea? To snad nemyslis vazne. Koukal si na spravny fotbal. Pravda je, ze Barca hrala ofenzivneji nez Chelsea, ale je to typicky prvek pro vsechny tymy ze Spanelska. A ze Chelsea byla dobra i vzadu, je to jeji plus.

Reagovat
HOST*Lukas

to je pravda, tydle vyrazovaci zapasy, sou sice fakt infarktovy, ale dost casto to je jenom o nahode... ALE POZOR! tys nepochopil to zakladni. CHELSEA je fakt lepsi. Za Mourinha mluvi nezpochybnitelny vysledky, Cech je nejlepsi golman, kadr naslapanej, a Abramovic bohatej. Barca je dobrej tym, ale chelsea je jeste vys.

Reagovat
HOST*

Nejlepsimi hraci Chelsea byli Makelele Cech a Carvalho. Nejlepsimi hraci Barcelony Gaucho Puyol a tak mozna i Deco s E'toem.

Kdyby Rijkaard poslal Maxiho nebo Giulyho na travnik drive urcite by to neskoncilo 4:2 pro Chelsea

Reagovat
HOST*cracker

Á pán chytrej

Reagovat
HOST*

Nejlepsi byli Terry s Lampardem!!!!! A samozrejme Cechinho!!!!

Reagovat
HOST*Luis

Tak zase nic až snad příští rok. Jinak musim říct, že styl hry který Barca předvadí je sice krásnej, ale na úspěch v pohárech to nestačí. Hold musí být propracovaná i defenziva.

Ten poslední gól neměl platit. Jasné přidžení za ruku do Carvalha

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli by neměl platit Terryho gol kvuli udajnemu pridrzeni Valdése, tak by pak byla hodně sporná penalta, kterou Colina daroval Barce možnost vrátit se do zápasu protože ji neměl vůbec pískat takže se pěkně uklidní, protože tak je to asopň vyrovnaný Prostě se smiř s tím, že to Barca přehnala s namyšleností před zápasem, že to bude pro ně Waterloo a že přímo v zápase pěkně podcenila Chelsea a to se jim sakra nevyplatilo, protože Chelsea je extratřída a podle mě i momentálně nejlepší klub světa díky geniálnímu spojení kouče, gólmana, obrany, zálohy a taky útoku,takže až se Barca a její vedení naučí zkloubit tyhlety věci, tak se bude moct snažit konkurovat Chelsea!!!

Reagovat
HOST*secho

Liga Mistru sice nic, ale jeste je tu boj v domaci soutezi. Jinac ten poseldni gol, to bylo nechutny, faul jak svina.

Reagovat
HOST*spanhel

Já už vůbec nechápu, jak to nemohl Collina ani pomezní vidět Vždyť to držení Valdese nešlo přehlédnout! Podle mě si chtěl Collina udobřit za tu pentli, tak to schválně přehlédl Ale kdo ví

Reagovat
HOST*

chtěl si udobřit Mourinha

Reagovat
PJ

Víš on rozhodčí nemá výhled jako ty u televize, kde se na to můžeš podívat ze záběrů několika kamer. Takže neni nic nepochopitelnýho na tom, že to neviděl. Tim ho ovšem nechci omlouvat, faul to byl a gól platit neměl. Sice myslim že i kdyby gólmana nepřidržel, tak by na to nedosáh, ale to je jedno, pískat se to mělo...

Reagovat
HOST*

Ale pomezni to videt mel,ten sleduje toto uzemi

Reagovat
PJ

Pokud mu ve výhledu na brankáře někdo stojí, což je u rohovýho kopu, kdy je tam hafl hráčů, docela pravděpodobný, tak taky nemůže vidět všechno...

Reagovat
HOST*secho

Taky si myslim, ze rozhodci nejspis kompenzoval penaltu,.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to byl nechutnej faul jak sviňa, tak mi prosím Tě pak řekni proč to teda Colina neodpískal a nebo postranní sudí, který to všechno krásně viděl a mohl zvednou ruku a odmávat to nebo si zavolat Colinu a říct mu to prostě se s tím smiř, že Barca nemá na Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

a nebo ty seš pěkně tupej .To spíš vid?

Reagovat
HOST*secho

Kdyby to nebyl faul, golman by se potom pokusil aspon skocit, potom by to bud chytil(vyrazil), nebo by to skoncilo golem, tezko rict. Prvotne tam stejnak byla chyba obrance, ktery neuhlidal Terryho.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom takova mala poznamka: pri druhem golu Chelsea netezil Lampard z zadneho ofsajdoveho postaveni. V ofsajdu byl jiny hrac Chelsea, ktery ale do zakonceni Lamparda nezasahl a Lampard vybihal k odrazenemu mici z pole Takze jasne regulerni gol.

Reagovat
HOST*Pavel

Nechapu ja mohl Jarosik rict, ze postoupili zaslouzene. To hlava nebere

Reagovat
HOST*

Ja s nim souhlasim

Reagovat
HOST*Senior

Ja jsem vsadil na Barcu,protože doma hrála kvalitní fotbal. Nevím,

jestli by to první utkání bylo tak jednoznačné,kdyby rozhodčí nevyloučil Droogbu?! Ale hraje se na góly,a ty CHelsea dala čtyři-

Barca jenom dva! Další 2-3 tutovky vychytal Čech,tak Jarošíkovo

prohlášení je správné-zaslouženě!!!

Reagovat
HOST*

Barca byla jasně lepší. To že Chelsea tlačila i u nich doma a k ničemu je nepustila je bezesporu. Chelsea dala goly z brejku do otevřený obrany Barcy, a tomu se ale trochu divim, že s tim trener Barcy nepočítal.

Reagovat
smazaný uživatel

Včera neprohrála Barca,ale prohrál fotbal ,který poslední dobou velice trpí příchodem takových lidí(spíše...)jako jsou Mourinho nebo Rehaggel a jestli Chelsea vyhraje LM tak skoro všechny týmy začnou hrát osobku jako před x lety a s dobrým fotbalem můžeme rozloučit.Doufam že v dohledný době vyhrají nějakou prestižní soutěž týmy,který předvádí pěkný fotbal(Barca,Arsenal,Real,Lyon,samozřejmě sem neuved všechny)

Já osobně bych to moc přál Barceloně protože předvádí nejpohlednější fotbal,ale když jsem viděl Gia nebo Gerarda chytal jsem se za hlavu.

Tady je podle mě top 5 posil:

1.Ashley Cole,2.Edgar Davids,3.Fernando Torres,4.John Hartson,5.Gigi Buffion

Reagovat
smazaný uživatel

Obránce by jsme potřebovali jako sůl, ale Hartsona

Reagovat
PJ

Kdybych to hodnotil jen podle prvního zápasu, tak máš pravdu, že prohrál fotbal. Ale v odvetě hrála Chelsea dobře. Ani se snad nedá čekat vyšší držení míče, když na druhý straně je banda playmakerů jako Barcelona. Šancí bylo na obou stranách přibližně stejně, střel taky, Chelsea nehrála žádnej beton, teda až na posledních deset minut... Jenom měla ty svoje útoky rychlejší než Barca...

Reagovat
smazaný uživatel

Gerard hrál až na jednu chybu / bohužel osudovou / výborný zápas, kam ses díval??? Giovi nevyšel jeden zápas, to se pak dělají závěry. K čemu Buffona, máme vynikajícího brnakáře. Hartson Torres, vždyť v útoku je plno. Davids...místo koho???

Reagovat
HOST*Vito

Chelsea dala 4 góly, a prvních 20 min si délal z Barcy dobrej den,a pak hrála takticky a na postup...to jen ten pravej fus,něco dosáhnout a pobavit i lidi.

Je pěkné se bavit hrou ronaldinha tad...ale kčemu když vyhrál ligu někdy v roce 99 a ligu mistrů víc jak před 10 lety...

A jak se ronaldinho na konci rozčiloval a po odpískání se pral....ostuda,pan fotbalista a nej AMC na světě ale jako člověk...to také dělá hvězdu i umét prohrávat.

A nepište : my jsme potřebovali nebo měli nebo tak,oni potřebují a oni měli nebo tak,ste snad členy kádru barcy nebo majitelé? to je klasická vlastnost čechů si néco přivlostňovat co má jméno a úspěch ale vy s barcou nemáte nic společného....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak třeba já jsem členem oficiálního fanclubu, takže přecejenom něco súpoelčného mám.

A Chelsea hrála co potřebovala na postup? Vždy´t ještě 15 minut před koncem jsme postupovali my, tak jakýpak copak.

Reagovat
HOST*Tony B

Tvoje názory jsou úsměvné, prostě fanoušek žije se svým týmem. Nejlepší jsou lidé jako ty, když se náhodou nějakému týmu daří tak jsou machři. A když ne tak už jsi to dávno říkal, že ten tým je na prd.

Reagovat
HOST*martino10

Barca prohrala zaslouzene , byla horsim tymem , jak rikal Mourinho: tym ktery da 5 branek , ale dostane 4 branky neni dobrym tymem , takze to ze ma Barca kavlitni ofenzivni hru , ze drzi mic betsinu casu , ze si Ronaldinho obchazi pul muzstva soupere jeste nic neznamena , navic mel Mourinho pravdu kdyz rekl ze tym ktery vyhraje 1:0 je lespim nez tym ktery vyhraje 5:4 , navic jak tady narazel Mourinho na Arsenal v tom 5:4 tak Barca ani nedokazala dat tech 5 branek a prestrilet Chelsea jako to treba Udelal Arsenal proti Middlesborough , takze postoupil lepsi tym - Chelsea , dal vic golu , tak o co jeste jde , fotbal se hraje na body a na goly a ne na tom kolik si obejdes protihracu nebo kolik das paticek nebo na drzeni mice , takze papa Barcelono !!

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyuž furt připomínáš co řekl Morinho / to nějak nechápu, jako kdyby co řekne on, tak to musí být pravda / , tak taky řekl, že právě porazili nejelpší tým an světě, ale to tys nepřipoměl, pročpak ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je taka sprstost.Ja si myslim,ze je jednoznacne lepsi tym ktory vyhra 5:4 ako tym,ktory vyhra 1:0.To sa mi na tych tymoch paci.Dostanu 4 goly a daju 5.Ved to je na tom krasne.Tak ako real v minulosti.Obrana strasna,ale zatienil ju super utok!To je dolezite.A nie tym,ktory vyhra 1:0 tak to znamena,ze obrana je super ale utok je onicom.V tom je krasa takych tymov ako je Real a Barca

Reagovat
HOST*dr.oxigen

Colina možná chtěl kompenzovat pencli, ale možná chtěl kompenzovat chybu Friska s předešlého zápasu, když nepochopitelně vyloučil Drogbu a nejen že nabídl Barce obrat v zápase ale ještě sebral Chelsea nejlepšího střelce.A nebo to prostě neviděl.

Reagovat
PJ

To vyloučení Drogby zas tak nepochopitelný nebylo. Měl už kartu, navíc pár dalších ostrejch faulů, do gólmana zajel na malym vápně... Možná na kartu nebyl ten samotnej faul, ale rozhodčí mu to prostě všechno sečet...

Reagovat
HOST*deco

přesně, chelsea nebyla poškozena-možná se to píská občas,droga ale prasil celou první půli,ale gól chelsea po držení gólmana v malém vápně neměl platit nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

Není ti to trochu trapné?

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea go go go go go go go go go go go . Do piči s Barcou do piči s Lyonem - go go go go go go go go

Reagovat
HOST*sirius24

at žije Chelsea

Reagovat
HOST*secho

To je najednou fanousku Chelsea, predtim fandej Barce, kdyz prohraje tak zas nekomu jinymu.

Reagovat
smazaný uživatel

tjn, třebamarzik, tipuju, že je nově zaregistrovaný, Chelsea fandí od dob Abramoviče a je na sebe velmi hrdý, že si vybral takový klub. A až odejde Abramovič, tak odejde i on.

Reagovat
smazaný uživatel

Takych fanusikov zo srdca neznasam!!! Vlastne to sa ani neda povedat,ze su to fanusikovia-proste su to len chudaci

Reagovat
smazaný uživatel

A co je na tom spatneho (a jestli je to vubec pravda) zacit fandit Chelsea az od prichodu Abramovice. Kazdy nemusi byt zatvrzely fanousek jednoho klubu az do konce zivota. Ja si myslim, ze vetsina lidi co sledujou fotbal nemaji vybrany jeden klub a ostatni pro ne neexistuji, proste se chteji fotbalem bavit a k tomu je nejidealnejsi fandit uspesnemu. Zvlast kdyz tam hraji Cesi. Maji na to pravo a nechapu jakym pravem je odsuzujete.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je úplně jasné. Takoví fanoušci jsou prasata. Ten kdo má peníze, tomu budu fandit. ten kdo je nejelpší, tomu fandím. A pa kse tady táím ohání, jakému on fandí super klubu. A jakmile se mu přestane dařit, tak ne že by za něj bojoval, najde si klub jiný.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne to niesu fanusikovia

Reagovat
smazaný uživatel

O co vam jde, proste ted maji radost z toho, ze jejich oblibeny klub vyhral, tak jim to doprejte. Priste zase budete mit radost vy, az vyhraje Barca. Komu jste fandili ve stredu, Liverpoolu nebo Leverkusenu? Neverim tomu, pokud jste se divali, ze jste jen hledeli na fotbal bez toho, abyste nekomu ten postup prali vic. A to plati o jakemkoliv zapase, kde prave nehraje Barcelona. Takze v takovych pripadech se taky oznacujete za chudaky a prasata? To co napsal marzik je samozrejme prasarna, to je bez diskuze. Ale proc hazite vsechny do jednoho pytle, sirius24 jenom popral Chelsea a hned je to chudak...

Reagovat
smazaný uživatel

Já vim že je to trochu pozdě ale přece

CHELSEA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Když sem před odvetou řikal že se naše šance zvýšily tak mi tady bár borců z barcelony oponovalo že už je to tutovka

chelsea neumí útočit a že barcelona jí seřeže i na jejim hřišti.

Ale vše to byl jen přehnaný optimismus.

Vždyť všichni přece ví že momentálně nejlepší tým je jednoznačně Chelsea Londýn.

Barcelona hrála na svoje možnosti ale Chelsea předvedla opravdu překrásnej výkon a zasluženě vyhrála.

Znovu se tak potvrdilo že anglické mužstva sou venku poloviční.

Krásná atmosféra, krásný zápas, skvělý konec co víc si přát???

Chelsea forever

Konečně sme jim ukázali že chvástáním nic nevyhrajou

Chelsea forever

Jo a co to bylo na konci s tim Ronaldinem a rajkardem - se chtěli prát nebo co?

To jim nevydržely nervy nebo co?

Co se na to hrabe Mourinho s těma kecama o ovlivňování rozhodího.

Konečně sme jim ukázali že ronaldibho se umí i mračit - zdálo se to jenom mě nebo se mu povedlo zastrčit ten předkus?

Chelsea Forever

Cesta dál je volná i kdyby nás někdo zastavil což se může stát tak dnes všichni viděli že nejlepší tým je Chelsea!!!!!!!!!

Barcelona hraje sice líbyvej fotbal ale to je asi tak všechno - na evropu to nestačí

CHELSEA FOREVER!!!!!!!!!!!

CHELSEA FOREVER!!!!!!!!!!!

CHELSEA FOREVER!!!!!!!!!!!

CHELSEA FOREVER!!!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*

Ten kdo fandí Chelsea, vandí špinavejm ropnejm penězům z Ruska. Všechna čest.

Reagovat
smazaný uživatel

a co nám ještě řekneš pěknýho co?

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm, jseš frajer. Vystříkal ses nám tady slušně, jen co je pravda. Alespoň je vidět, že ti ke štěstí stačí málo

Já ti zase řeknu něco jinýho: JDI SE ZE SVÝM NEJLEPŠÍM BETONÁŘSKÝM TÝMEM VYCPAT, INTELIGENTE !!!

My chceme vidět fotbal a ten vy převážně neumíte

Reagovat
plechi

sleduješ premierleague? jestli jo tak nevim jak mužeš napsat že chelsea je betonářský tým??? kdyby hrál v obou zápasech robben, tak není o čem diskutovat už po 1. zápase.. v barce hráli jen to co potřebovali, a doma vás převálcovali za 19. minut a nebýt penalty, která byla v pořádku tak bylo rozhodnuto i dřív. A to říkam jako nestraný fanoušek Realu a fulhamu Fuck Off Juventus....

Reagovat
exmafie

Tady ti to trochu ujelo o tom betonování,zajímalo by mě,co bys chtěl hrát ty proti týmu,kterej si většinu zápasu přihrává v obraně a v záloze,tak jako to dělá Barcelona....Jinak než s nakopávanýma balónama se proti tomu hrát nedá,Mourinho to ví a proto postoupil...

Reagovat
smazaný uživatel

Nojo, to máš být na co hrdý. je nto forever tam moc nesedí, když jim fandíš od té doby, kdy si můžou koupit koho chcou...před tím a ani potom po ni ani neštěkneš...Nevím, jestli to nestačí na Evropu ( kdes to vzal? ) , možná to o neregulérní gol nestačí na Chelsea, která si může koupit každého hráče na světě, a přesto málem vypadla ,tak proč my nestačíme na Evropu?

Reagovat
smazaný uživatel

kde sou teď vlastně ty borci z barci to nám ani nepřídou poblahopřát - to jste klesli tak hluboko??????

Reagovat
HOST*Tony B

Už sice píšu docela pozdě, ale až dnes jsem se dostal na internet. Tak za prvé jsem velký fanoušek Barci, upřímě gratuluju Chelsea za výtězství( i když ten poslední gol nevím, nevím) Prvních 20 min. Barcu k ničemu nepustila(de fakto Chelsea postoupila díky těm 2O min.). Výborný výkon předvadl zvláště Gujohonson, o Čechovi ani nemluvě, zde byl ten hlavní rozdíl v obou dvou týmech, myslím na pozici golmana. Min.2 goly chytil. Morinho si může říkat co chce, ale nemít tak excelentního golmana, tak na 100% nepostoupijou. Jinak všem účastníkům zápasu děkuji za skvělou podívanou. Barcelonské defenzívě, ale patří vyplísnit(možná i Rajkardovi), měli se líp připravit na takový herní styl soupeře . A jestli to hráči Barci neunesli tak hamba jim, ikdyž člověk neví co se tam doopravdy strhlo.

Congratulation Chelsea you are very good. Berca no. 1

Reagovat
HOST*yarda

Hm, pěkně... Ač z opačného španělského tábora, mám pocity stejné...

Reagovat
HOST*Objektivně

Fc Barcelona má skvělý tým a je škoda že včera vypadla. Podle mě o tom rozhodly tři věci:

a) katastrofální výkon celé obrany, kde zvláště "vynikali" Gio a Oleguar (ten zvláště v prvních 20 minutách, potom už získavál na jistotě, zřejmě se tady projevila absence v posledních zápasech)

b) katastrofální výkon Gerarda (prý byl nasazen kvůli svým schopnostem ve vzduchu, ale stejně nedokázal pokrýt Terryho rozhodující situaci. Hlavně byla tragická jeho hra ve středu pole, kde si hráči Chelsea dělali co chtěli. Nedokážu pochopit, jak takový hráč, mohl někdy někde podávat dobrý výkon. Bylo by mnohem lepší, kdyby nastoupil zkušený Albertini, který za měsíc co je v Barceloně odehrál za ní více zápasu než Gerard za 3 nebo kolik

c) katastrofální výkon rozhodčích a to v obou zápasech, protože svými verdikty hrubě ovlivnily jejich výsledky. Všichni musí uznat, že ruka Ferreiry byla a proto celkem logicky následovala penalta. No a faul na Valdése zřejmě také byl, škoda že anglická režie nenabídla více opakovaček a z více kamer, asi věděla proč . Argumentace že i kdyby byl, tak Frisk stejně hrubě ovlivnil minulý zápas vyloučením Drogby, je opravdu pro zasmátí. Gól Terryho byl dán 10 minut před koncem celého utkání, kdežto Drogbovo vyloučení přišlo za stavu 0:1 pro Chelsea a navíc tady ještě utkání na Chelsea. V minulém zápase bylo stejně víc než vyloučení Drogby rozhodující nasazení Maxi Lopéze.

Reagovat
HOST*deco

dr.kyslík: má mi být trapné že neměl platit gól? copak jsem nějaký uctívač uefa nebo co? prostě neměl,neměl,neměl nebo si z toho měl snad radost?

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň, ale já jsem reagoval na toho, co si dal přezdívku dr. oxigen, to nebylo na tebe

Reagovat
HOST*

už sem se lek

Reagovat
antimadrista

Je to výsměch celeho světového fotbalu. Jak řekl Eto'o: "Chelsea není dobrý tým"

Reagovat
smazaný uživatel

Etoo toho nakecá a teď tomu nasadil korunu

Reagovat
antimadrista

Korunu tomu nasazuješ jen ty

Reagovat
HOST*Pikolíno del komín

Aproč výsměch ty idiote,já nefandím ani barce ani chelsea ale včera sem viděl fakt dobrej fus,hodně gólů a drama až do konce, fotbal se hraje na góly tak to je tak se nauč prohrávat ty vole,byl to pěknej zápas bez většich chyb rozhodčího,a že neviděl přidržení na konci??? žádnej rozhodčí není dokonalej.Naučte se snášet prohry kyslíku a antimadristo co potom v životě až vás opustí baba nebo vás vyhoděj??? pudete plakat na nějakej server nebo k mamnice tak to je to je život a někdy bude hůř

a proboha je to sport fotbal...zapomínáte?????

Reagovat
antimadrista

Někdo kdo má přezdívku jako ty, mě nemůže vytočit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si vystihol uplne presne

Reagovat
PJ

Hmm to je opravdu reakce hodná jen tvýho jména...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hned z úvodu bych jen řekl, že já jsem už nějaké ty situace narozdíl od tebe, který říká "co když" zažil, takže se uklidni. Nevím, co sjem tady psal, že neumím prohrávat??? řekl jsem, že gol neměl platit, to si řekl i ty. řekl jsem, že jsme hráli líp, to se shodují takřka všichni kromě některých jedinců...

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, to jsi ale neřekl ten citát celý. Celé to znělo: "Není to dobrý tým, dala tři rychlé góly, protože jsme ji nechali a rozhodčí k ní byl shovívavý" Síla je zvlášť ta prostřední část..."

Reagovat
antimadrista

Mourinho: "porazili jsme nejlepší tým na světě"

Reagovat
HOST*Vittorio Fumatta

kyby byli nejlepší tak postoupí ty kreténe,na smůli se vymlouvaj jen chudáci

Reagovat
antimadrista

To řekl sám Mourinho, ty kryple

Reagovat
HOST*Vito f.

Ale ty se tím furt oháníš

Reagovat
smazaný uživatel

Antimadrista opravdu tu pořážku bude asi dlouho rozdejchávat ale přejme mu to za ty keci co tady měl před odvetou

Chelsea!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

bože fugasi, ty si trotl

Reagovat
smazaný uživatel

NNNEEEEBBBBBRRREEEEEČČČČČ!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

hmm já brečim z tebe jakej seš kokot

Reagovat
antimadrista

A že jste tu nebyly vy, to mě udivuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci vás nějak buzerovat ale kde je sakra kyslík?

Už sem ho tu nějak dlouho neviděl.

Čím to asi bude?

Reagovat
antimadrista

Tak on není jako vy, on neuteče po prohře, ikdyž bolí sebevíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tím, že neumíš číst, což není jediné, co neumíš.

Reagovat
antimadrista

Kde jste byly před tím zápasem? Vy ubožáci!

Reagovat
smazaný uživatel

pro fandy zasraný chelsea to už přeháníš ne?

tohle by nesplodilo ani retardní batole ty kokote to tě to fakt tak sere že ste naprosto zaslouženě prohráli.

Už po prvnim zápase sem tu několikrát psal že na Stamford Bridge to bude úplně jinej zápas ale ty si pořád kecal jak ste nepřemožitelný viď?

Nemám pravdu?

Včera sem přijel z lyžáku takže sem sem nestich nijak přispět jen tak tak sem stíhal tan zápas.

Jestli mi nevěříš tak se koukni na ty příspěvky po prvnim zápase a tam uvidíš že sem řikal že vás doma přejedem.

A teď už utíkej spinkat a ještě si nazapomeň vyměnit pleny - vypadá to že seš nějak připosranej že ste dostali na prdel.

NNNNÁÁÁÁÁZZZZZDDDÁÁÁÁÁRRRRRR

Reagovat
antimadrista

ha ha ha, prej "zaslouženě prohráli". Ty jsi fakt kokot.

Reagovat
HOST*Carlos

Šak ste fandové zasraný Chelsea, tak co? Pro mne Chelsea přestala existovat příchodem Abramoviče, a komu si fandil ty, dokud nepřišel, hm? Realu, ManUtd? Tenkrát po Chelsea neštěkl ani pes, protože k cestě na vrchol měla daleko a navíc měla dluhy. A teď? Teď takovej trapák jako ty se tady bude vytahovat úspěchy Chelsea? Rači zalez, na svůj klub musíš bejt hrdej a jestli je někdo hrdej na Chelsea s Abramovičem a zvlášť ty a mnoho jiných, co Chelsea fandí od příchodu Abramoviče, tak je pěknej ubožáček

Reagovat
antimadrista

Dnes ráno sem si na sebe vzal triko FC Barcelona. Byl jsem hrdý na Barcu i přesto, že nepostoupila.

Reagovat
smazaný uživatel

Nech toho ještě mě rozbrečíš

Reagovat
HOST*secho

Tak si vem dres Chelsea a bez slavit, at se fakt nerozbrecis . Jinak nevim co na CT furt maj. Tedka ve zpravach rikali, ze ta penalta byla prisna, a o nejakym faulu na Valdese pri 4. golu nebyla ani rec. Pekne me nasrali.

Reagovat
antimadrista

Ve studiu fotbal to rozebiraly a všichni odsouhlasili, že to byl faul a pískat se mělo. Takže nás odřízly rozhodčí, jak jinak!

Reagovat
HOST*secho

Studio sem tedka nevidel, ale ve sportovnim zpravodajstvi s tim maj furt nejaky problemy. Nic, jdu se koukat na Barose, snad toho nespali tolik jako minule a da nejaky gol.

Reagovat
smazaný uživatel

na to ti ale ted ale sere pes tak NAZDÁÁÁÁRRRRR

CHELSEA FOREVER

Reagovat
smazaný uživatel

No to spíš tobě nazdaaar, který se tu po první porážce už neobjeví.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, všimli jste si jak narostli fugasovi přes noc ramena?

To je alo frajer, co?

Hold v jeho životě se mu moc nedaří, tak se musí pyšnit úspěch jiných (Chelsea). Sorry, Fugasi, ale je to tak. Svými příspěvky, ve kterých se vytahuješ a chlubíš cizím peřím, to jenom dokazuješ.

Opravdu ti nechci kazit tvůj velký den. Ale uvidíš, že až se ráno probudíš, budeš zase ten malý neúspěšný bezvýznamný mužíček jako dřív. Ikdyby Chelsea vyhrála LM sebevíckrát, tobě to do tvýho šedivýho života nepřinese nic . Je mi tě líto chlape

Reagovat
HOST*secho

Tak ho nechme byt, at si uzije "svuj" slavny den

Reagovat
HOST*Carlos

no tak ať si to teda užije, kriplík

Reagovat
antimadrista

Mě takovýhle lidi dokážou fakt našvat. Oni vědí a dokonce i vidí, že je lepší (byla lepší) Barca a i přesto dokáží napsat, že "zaslouženě prohrála".

Reagovat
HOST*Carlos

Taky to nejsou praví fanoušci, ale pičinky co si léčí svoje osobní životní neúspěchy na úspěších Chelsea , viz. fugas

Reagovat
antimadrista

No já vim no.

Reagovat
HOST*

Kdo napisal ze chelsea sou betonari tak je idiot tým který dá tri góly a pak pozorne brání to je chytrous predevsim de o výsledek a prachy na to zapomínáte???

Reagovat
antimadrista

A že by ses podepsal?

Reagovat
HOST*

To stejne platí o vás a barce,objektivni prispevek od antim a kyslika sem necet nikdy

Reagovat
antimadrista

Reagovat
smazaný uživatel

Tak od člověka, který není schopen se podepsat mě to vážně netrápí.

Reagovat
smazaný uživatel

teď sem přišel - dřív sem neměl čas a když teď čtu ty příspěvky od antimadristy kyslíka a jiřího jak mě pomlouvaj

tak nemám jinou možnost jim odpovědět že závist hýbe světem

Chelsea postoupila a oni to prostě nemůžou překousnout.

Myslím si že teď už sem objektivní - i když uznávám že po postupu Chelsea sem byl trochu v rauši.

Neim proč tady nějaký FCB říká že fugas má svoji noc a dlouho se tu už neukáže když moc dobře ví že sem se s mím už po prvním utkání bavil o tom že to bude na chelsea úplně jiný fotbal.

uznávám kvality barcy a taky uznávám že hrála krásný ale málo efektivní fotbal.

Přeji ji aby vyhrála primera division - protože letos je asi opravdu nejlepší.

Ale proč to sakra nedokážete uznat vy?

Když sami vidíte že Chelsea hrála přesně to co potřebovala a zaslouženě vyhrála?

Ještě jednou píšu že uznávám kvality barcy a že její fobal si mi i líbyl ale na Chelsea prostě nestačila tak proč to prostě nepřiznáne?

Reagovat
HOST*jiri - fcb

Hm, hezkej výlev. Zajímalo by mě kolik s toho myslíš vážně a kolik jsi toho napsal jenom, abys omluvil ty svoje výlevy zpředvčerejška

A hru Chelsea uznávat nebudu, protože CHELSEA NIČÍ FOTBAL !!!

Reagovat
exmafie

Tak teď si ale plácl pořádnou blbost,koukni se na většinu diskuzí Barcelony,kde převážně antimadrista a kyslík docela často melou věci typu "jsme nejlepší na světě","Barca je nejlepší","Katalánská nadřazenost" atd...Znamená to tedy,že jsou to bezvyznámní mužícci,jimž narostla rameno a je ti jich taky líto????

Reagovat
smazaný uživatel

Rozdíl asi je ten, že my jsem tu pravidelně, ať se daří či nedaří, což se o Fugasovi, který tu přijde jen se vytahovat říct nedá.

Reagovat
exmafie

Tak nevím no,ale fugasovi příspěvky týkající se Chelsea tu vídám vcelku pravidelně...Nikoho se tu nezastávám,ale je to tak...

Reagovat
HOST*Jano

Zapas som videl.Barca bola o nieco aktivnejsia,Chelsea stastnejsia.Skoda.V dalsiom priebehu som si prial vidiet radsej Barcu.Hraju asi naj.fotbal.

Reagovat
HOST*jiri - fcb

Přesně, jak jsem čekal. Fugas jednou přišel, vyblil se, dokázal si, jakej je frajer a už ho tu zase dlouho neuvidíme

Reagovat
HOST*Fugas

Nazdra kokote jedinej kdo tady blije seš ty já tady už dlouho před timto duelem tvrdil že chelsea postoupí tak tu nekecej kraviny a koukni se na příspěvky po prvnim zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

Fugasi, dlouho jsem neviděl většího trapáka a trotla než jsi ty

Reagovat
smazaný uživatel

nebreč úbožáku

seš akorát nasranej že barca nepostoupila

tak si to prostě přiznej že chelsea hrála přesně to co potřebovala a zaslouženě postoupila

Reagovat
smazaný uživatel

Je vas nejak nechapu, nadavate si tady navzajem a k nicemu to stejne nikdy nepovede. Postoupit mohl jenom jeden a tentokrat to byla podle meho nazoru stastnejsi Chelsea, priste to muze byt naopak. Ale stesti k fotbalu patri. Ze Colina neodpiskal faul pri rozhodujicim golu taky k tomu patri, delate jako by se neco takoveho stalo poprve. Je to nespravedlive, ale tak to bude vzdycky. Priste to muze byt nefer a tezit z toho Barcelona a zase si budete nadavt opacne. Chtelo by to trochu ucty k souperi a jeho fanouskum a to z obou stran.

Reagovat
barcelonista

taktak 100%suhlasim-az na to ze postupil stastnejsi klub podla mojho nazoru klub horsi ale to je teraz uz jedno barcelonu milujem uz roky dokonca aj v casoch ked barca jednoznacne prehrala 0:4 s milanom vo finale LM no nic to nezmenilo na mojom nazore nadavky nemaju zmysel fandime najlepsiemu klubu s najkrajsim stadionom na svete budme na to patricne hrdi a nechajme si ich uzit "chvilkove opojenie" my sme aj tak najlepsi obratme nasu pozornost na la ligu ktora pre nas je a hlavne musi byt prioritou:0)

Reagovat
HOST*Albe

Nechci ze sebe dělat nějakýho fotbalovýho všeumělce,ale když jsem říkal,že když Chelsea bude hrát víc dopředu,tak že na tom bude o moc líp,tak jsem měl pravdu.Ukázalo se,že ačkoliv má Barcelona méně obdržených branek v lize než Real,její obrana je v defenzivní činnosti snad ještě horší než ta Realu.

Každopádně jsem víc tipoval na postup Barcu.Ale v lize to mají téměř naprosto suveréní.

Reagovat
Mr.Jindros

Snad nečekáš, že ti fanoušek Barcelony řekne "Jo, máš pravdu, zmršil jsem to". Zkus to na fantasyplanet.cz .

(sorry za link)

Reagovat
HOST*stam

cakal som ze chelsea postupi....aj som jej trosku drzal lebo fanusci Barcy su moc namysleny a myslia si ze Barca ked hra utocne je NAJ ale teraz sa persne ukazal ze zaklad je obrana a good brankar....ale od barcy sa to dalo cakat aj z toho pohladu ze ma uz skoro isty titul v span lige...a a maloktory tym vyhra aj LM aj ligu-priklad AC ked vyhralo LM skoncilo v lige aj tretie a ked vyhralo calcio tak zas vypadla s deporom 4:0 ...proste asi neostanu sily a treba sa rozhodnut na co sa zamerat ....

Reagovat
smazaný uživatel

Barca je nej.

Obrana je špatná, mnohem horší než u Chelsea, nicméně my jsme ty tři goly dostat mohli, nesměli jsme dostat ten poslední, který neměl platit.

Brankáře máme vynikajícího, vychytal nám několik bodů letos, ale ani jednomu golu nemohl zabránit a ani čech, který je "rozmazlený" z úžasné obrany, ale vidíš, poprvé co měl víc práce, tak kolik dostal golů? První gol byla jeho chyba, to je jeho chyba, že nic enviděl, však přece se furt píše, jak si organizuej obranu...Victor je vynikající a za čechem vůbec nezaostává.

čech nám chytil možná jeden gol po hlavičce, ale co víc? Efektní zákroky p střelách Deca, které měl normálně chytit, ale udělal na vás divadlo skvělým zákrokem, míš při tom jen vyrazil na roh...Rozhodně to nebyla šance, kde se vytáhl, to byla povinnost chytit. Pak taky chyba při tyčce, na bližší tyč, ale měl štěstí, takže se to bere.

Brankář je to vynokající, ale žádný superman a rozhodně nerozhodl výkon brankářů, jak se vám naivkům snaží vecpat čeká media a vy na to jak stádo skáčete. Fotbal asi nesledujeet, když řekente, že rozdí lbyl v brankářovi. Už to říkám podruhé, už nám vychtal letos hodně bodů, bez něj by ten náskok rozhodně takový nebyl. A v LM? Co z toho mohl chytit?

Reagovat
Mr.Jindros

Čech to ješte jednou skvěle vytáhl prstama na tyč. Victora nelze vinit ani z jednoho gólu, ale jeden z těch prvních třech chytit mohl. Chytit něco navíc, vo tom to je. Odvedl standart a to je na TOP gólmana málo. A proto si myslim že z dvojutkání vyšel z gólmanů lépe Čech.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, a to že nám už vychytal, vyloženě vychytal tolik zápasů, to je standart, že, Prostě tentokrát to nešlo, já si zase myslím, že Vicky by ten druhý gol Ronaldinha chytil. Ale když na tebe jedou sami, tak prostě nic dělat nemůžeš ( i když právě v několika zápasech nám chytil i tři náezdy za zápas ), a to že jseš občan české republiky na tom nic nemění.

Reagovat
Mr.Jindros

Já jsem věděl že tam mám vyloženě napsat, že co jsem napsal platí JEN pro ten dvojzápas, nakonec jsem se rozhodl to neudělat .... chyba. Myslel jsem že je to z mého příspěvku docela jasný. Příště to napíšu více polopaticky.

Reagovat
smazaný uživatel

jenže já jsem už od začátku reagoval na slova, že rozdílem týmuů je brankář apod.

PS: Čech by proti těm nájezdům neměl šanci.

Reagovat
HOST*yarda

To ale říkáš jenom ty

Reagovat
smazaný uživatel

Fugas, 10.03.2005 20:43:56

teď sem přišel - dřív sem neměl čas a když teď čtu ty příspěvky od antimadristy kyslíka a jiřího jak mě pomlouvaj

tak nemám jinou možnost jim odpovědět že závist hýbe světem

Chelsea postoupila a oni to prostě nemůžou překousnout.

Myslím si že teď už sem objektivní - i když uznávám že po postupu Chelsea sem byl trochu v rauši.

Neim proč tady nějaký FCB říká že fugas má svoji noc a dlouho se tu už neukáže když moc dobře ví že sem se s mím už po prvním utkání bavil o tom že to bude na chelsea úplně jiný fotbal.

uznávám kvality barcy a taky uznávám že hrála krásný ale málo efektivní fotbal.

Přeji ji aby vyhrála primera division - protože letos je asi opravdu nejlepší.

Ale proč to sakra nedokážete uznat vy?

Když sami vidíte že Chelsea hrála přesně to co potřebovala a zaslouženě vyhrála?

Ještě jednou píšu že uznávám kvality barcy a že její fobal si mi i líbyl ale na Chelsea prostě nestačila tak proč to prostě nepřiznáne?

ZÁVIST PROSTĚ HÝBE SVĚTEM!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*Carlos

Spíš čuráčci jako ty hýbou světem . Komu si fandil předtím, než do Chelsea nalil Abramovič svoje špinavý milióny, hm? ManUtd, Arsenalu?

Reagovat
smazaný uživatel

nnnnééééébbbbrrrrréééééčččč kokote

Reagovat
smazaný uživatel

"nikomu jsem nenadával..."

Reagovat
smazaný uživatel

Fugasi, já vím že jsi z té "kritiky" na tvojí osobu zdrceny, ale všem se prostě nelíbí tvoje velkohubé kecy. Když se ti pokouší oponovat, tak jim začneš hned nadávat. Tuto odezvu musíš po těch svých příspěvcích očekávat.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu když sem tu jediný kdo tu zastupuje Chelsea a proti mě je hafo fandů barcelony tak nemůžu nic jinýho očekávat

Reagovat
smazaný uživatel

Nikomu sem nenadával - akorát antimadristovi jehož keci sem opravdu nemohl po prvnim zápase snýst když tu machroval jak nás rozsekaj i na domácí půdě

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea ty kokote vždycky sem obdivoval Zolu Hasselbainka Le Sauxe .........

já nefandim Chelsea od tý doby co do ní přišel Abramovič.....

To akorát ty fandíš barceloně od tý doby co začala vyhrávat .

Reagovat
HOST*Carlos

vtipálku, všichni víme, že si jen rádoby fanda Chelsea, tak nedělej ramena a nesnaž se říkat opak, jen se ztrapňuješ, headhunteři by takovým věrným fandům jako ty usekli hlavu . Škoda jen, že už jich hodně pozavírali

Reagovat
smazaný uživatel

o tom jak dlouho fandim Chelsea víš úplný h.......

tak tu ze sebe laskvě nedělej bource.

Jak dlouho ty fandíš barceloně?

Co všechno víš o její historii? .........

Děláš tu ze sebe frajera, že umíš ho....... tak to ví každej - na tomhle serveru uznávám pár lidí který o fotbalu něco vědi ale ty výš úplbý ho.......

tak tu nemachruj a nezabýrej místo těm který chtěj posílat opravdový příspěvky do týhle diskuse.

FOR ANTIMADRISTA:

takovejch lidí jako ty je opravdu po skrovnu tvý nejdelší příspěvky sou dlouhý asi 3 řádky a k tomu ještě úplně dementní ( neřikam že ty mojo sou nějak obzvlášť inteligentní).

Vypadá to že tvoje inteligence nedosahuje ani intelitence průměrnýo šimpanze.

Tvý příspěvky sou buď naprostý kokotiny který vůbec nemají návaznost na předchozí otázku nebo nějaký španělský keci kterejm stejně nikdo nerozumí

Reagovat
HOST*Carlos

Tenhle příspěvek ti dal asi zabrat co? Jak dlouho si jej tvořil? Takovej čuráček jako ty se tady bude honosit svou loajálností a fandovstvím Chelsea od dávných dob

Kontrolní otázka, kolik odehrál za Chelsea zápasů Pierluigi Casiraghi?

P.S. Nemusíš to nikde hledat, jen sem se ptal

Reagovat
HOST*

jo dal mi celkem zabrat.

tvořil sem ho celkem dlouho protože sem e mezitim sthnul i vykoupat.

nehonosim se svým fandostvím a loajálnovstvím od dávných dob.

Chelsea byl vždycky můj oblíbenej klub a když sem byl před 2 lety v anglii v Londýně tak sem se v tom jenom utvrdil.

Kolik odehrál zápasů ti teďkon nepovim protože to ani nevym.

tak si zase strč toho svýho čůráčka mezi svý půlku a di buzerovat zas o kousek dál ok?

teď už du spinkat tak mi zase napište něco pěknýho zejtra okolo 2.

sem rád když si tu můžu s někym pokcat o fotbalu.

ale ne s takovejma rádoby experttama jako ty

NNNNNÁÁÁÁÁZZZZDDDÁÁÁÁÁRRRR

Reagovat
HOST*Carlos

Nene, já totiž nejraději buzeruju takový čuráčky, jako seš ty, ostatní sou mi volní a to svý nazdaaaar si stč do peléé, pro mne za mne, třeba zdechni

Reagovat
smazaný uživatel

"nnnnééééébbbbrrrrréééééčččč kokote" to je vše co si ve svém příspěvku napsal. A ty si ještě dovolíš kritizovat příspěvky jiných?

Reagovat
HOST*

TO VÍŠ MOJE RADOST Z POSTUPU BYLA VÍC NEŽ VELKÁ

Reagovat
smazaný uživatel

Se mi zdá, že tvoje slovní zásoba se skláda z 10. slov a z toho je polovina sprostých..

Reagovat
antimadrista

Opravdu, jak tak na to koukám, tak španělská liga je nejen nejlepší ligou světa,ale má i nejlepší fanoušky. To co tady předváděj "fanoušci" italskejch a anglickejch týmů je děs a běs

Reagovat
Mr.Jindros

Óóóóó ....

Reagovat
antimadrista

Potrefená husa se ozve vždycky první.. Vždyť je to pravda, to co na eurofotbal.com předvádíte je zoufalej boj.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea s Řeckem=Zkurvenej fotbal

Reagovat
Mr.Jindros

No, to je taky pravda ... kdo mi vysvětlí to Ronaldinhovo chování na konci, jak se tam strkal .. ? Co to bylo ..? Čekám smysluplné barcelonské odpovědi (jak si jen protiřečím). Jestli jste se už o tom bavili tak sorry.

Reagovat
HOST*jiri - fcb

Taky by mě to celkem zajímalo. Nevím, co se tam stalo a profíkům typu Ronnieho a Franka by se takový vypěnění stávat nemělo. Ale tuším, že se sápali po rozhodčím kvůli tomu neregulérnímu gólu. Stávat by se to nemělo, ale pochopit se to dá.

Reagovat
HOST*yarda

Hm, já mám pocit, že si tam něco řekli, emoce taky vyhecované, takže se na jednu stranu není čemu divit, nicméně Ronaldinho to nemá zapotřebí

Reagovat
antimadrista

Bylo to proto, že je nechtěli pustit do kabiny a taky to, že Franka provokoval jedno individum z Chelsea. Pak se neni ale čemu divit, když postoupěj neprávem a ještě provokuj, to bych jim rozbil hubu taky.

Reagovat
smazaný uživatel

jak říkáí antiamdrista, jede nagent chelsea přišel k našé střídačce a začal nadávat Frankovi a ostatním. To si měli nechat líbit? To by sis ty nechal líbit?

Reagovat
antimadrista

Před příchodem Abramoviče do Chelsea, to byl jen průměrnej klub, což podle mě je i teď. Ale to je jedno, do tý doby než tam ten rusák přišel ,tak se tu, v ČR, o Chelsea vůbec nemluvilo a najít jejich fanouška tady, bylo hledání v kubce sena, která tam ani nebyla

Reagovat
antimadrista

hledání jehly..

Reagovat
exmafie

jo a v kupce ne v kuBce...

Reagovat
antimadrista

no jo ty

Reagovat
HOST*

No Chelsea rozhodně pruměrnej tým není.S Barcelonou a AC Milánem jsou to podle mě 3 nejsilnější fotbalové kluby na světě v těchto chvílích.

Reagovat
smazaný uživatel

málem bych zapomněl: Ščasný je pěkný kokot, ty jeho pindy se nedaly poslouchat, nikdy nebyl dobrý a nikdy nebude. Jeho heslo: nemusíme dát gól, hlavně nedostat, na diváky serem. Už ho nechci v ČT nikdy vidět, to už bych zajímavěji mluvil já než ten chudák

Reagovat
HOST*a

Je do jednoduche: Spanieli=Real Madrid a barca a cele sapneilsko namysleme nemoze zniest ze aktualnemu utbalu totalne dominuje Taliansky a Anglicky futbal-AC Milan-Juve-Mozno aj Inter-Chelsea a Liverpool...a kde su tie slavne ofenzicne span. kluby??!?! ...tusim dostali nahuby od ostatnych tal. a ang. "betonarov"....HA HA HA....nemozne to stravit...ZAVIDDITE ajk spy...hladate vyhovorky a chujoviny...zevraj stvrty gol Chelsea nemal platit....hovno nemal platit......takisto aj dva goly Barcy boli podla mna stastne...mylsim v druhom zapase...jedna takmer chytena penalta a druhy ubohy špicák od Ronaldinha....podla mna to tak ani nechcel spravit....chcel podla mna niekomu do behu prihrat....ale to su samozrejme len moje spekulacie... ......nadavate Fugasovi ci fandil Chelsea pred Abrahmovicom....bol by som zvedavy ci ste fandili vy ked Barca ZREMIZOVALA na stadiione Matadoru Púchov 1:1....a nic na tom nemeni ze potom nakupila na Nou Campe osmicku....taky skvely klub sa takeho niecoho nemohol dopsutit....

Reagovat
antimadrista

Je vidět, že tomu opravdu moc rozumíš. Jseš asi velkej drsňák co?

Reagovat
smazaný uživatel

to že se momentálně španělské kluby neprosazují by mělo vadit každému kdo trochu rozumí fotbalu ty idiote. Proč se hraje fotbal? Aby se lidi bavili, ne, a o to jde španělským klubům, hlavně Barce, hraje bez debat nejhezčí fotbal a to snad jde. Takže nejenom že prohrála, tady prohrál krásný technický moderní fotbal se zasraným hnusným betonem takže pokud budou stále vyhrávat atletické spolky jako Chelsea nebo Řecko na Euru tak hezkou podívanou, ale já se na to dívat nebudu

Reagovat
HOST*stam

Ze nepostupili span. celky som rad lebo maju namyslenych fanusikov jako vy...bohuzila...Barca hra pekny futbal ale pocuvat tie namachrovane recicky ked te vyhrali 2:1 tak sa mi cela Barca zhnusila a drzal som radsej Chelsea...a ked sa ti nelubi tak sa "nedivej" nikoho netrapi... ....antimardtista:Drsnak nejsom ale futbalu sa rotumiem naroziel od VAs

Reagovat
smazaný uživatel

haha, dobrý vtip pane odborníku, nevím kde si vzal že španělské kluby jsou namachrované, asi v Anglii. Jako že nejsou tak by klidně mohly být,protože na to mají právo, ale kdo je momentálně nejvíc namachrovaný je ta posraná Chelsea, i když nemá být na co otevři oči a uvidíš že nejvíc si o sobě myslí angličani a proto je nemám rád, fotbalově španělům nesahají ani po kotníky

Reagovat
HOST*

Co tu resite, vzdyt prece vsichni vime, ze nejlepsi fotbal hraji Cesi

Reagovat
HOST*stam

inac oznam pre Teba je ze ja vobec nefandim Chelsea ale Ac Milan a za druhe este som tu nevidel niekoho ineho okrem Vas -Hlavne Barceloncanov ze by nadavali na trenera,hracov,styl hry,,,a na udajne podplacanie zo strany majitela klubu...jedina od Vas mily Barceloncania

Reagovat
HOST*stam

inac oznam pre Teba je ze ja vobec nefandim Chelsea ale Ac Milan a za druhe este som tu nevidel niekoho ineho okrem Vas -Hlavne Barceloncanov ze by nadavali na trenera,hracov,styl hry,,,a na udajne podplacanie zo strany majitela klubu...jedina od Vas mily Barceloncania

Reagovat
smazaný uživatel

každý fandí svému, od toho jsou tyhle fóra abysme si vyměňovali názory ale že fanoušci Barcy nadávají na ostatní? Pořádně si to všechno zase přečti a zjistíš že to jsou vždycky jen reakce na ostatní názory, spousta lidí píše kraviny schválně aby nás vyprovokovali. Nám jde jenom o jedno, aby všichni uznali, že Barca hraje momentálně nejlepší fotbal

Reagovat
HOST*stam

nemozes povedat ze najlepsi!!!Suhlasim ze hraju jeden z najkrajsich ak nie naj. na svete (ako myslim hra)ale aj derava obranca.. a pod...urcite hrate pekne...aj zapasy kde hrate su pekne ale nemozte si o sebe myslet ze hrate NAJ. futbal sveta..to by ste museli mat skvelu defenzivu,ofenzivu,,vyhrat Primera division(co uz ste splnili)+LM co nie...a vsetko+Internacionalni pohar avsetky tie chujoviny aby ste mohli vyhlasit ze ste NAJ klub sveta....ja fandim AC a mohol by som jeho klady vyhlasit+Vyvazene vykony+a vyvazene vsetky posty...ziadna slabina...minusy-niekdedy nie prilis atraktivna hra za ucelom good. vysledkov..tak by som to zhrnul

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdůležitější kritérium pro mě je co na to říká mé OKO, a to říká že nejlíp se dívá na Barcu a Ronaldinha. Krása fotbalu se ovšem nerovná úspěchu ( viz Euro a taky Barca-Chelsea ) a to je škoda. Vyhrát dlouhodobou soutěž ovšem o něčem napovídá a ligu má Barca v kapse. Krátkodobé vyřazovací soutěže už jsou více otázkou štěstí, kouzlem jednoho zápasu apod., takže tyhle výhry zas nejsou pro mě až tak rozhodující když říkám že Barca je momentálně nejlepší, pro mě je rozhodující herní projev a ten má Barca nejlepší

Reagovat
antimadrista

Přesně tak, troufám si říct, že kdyby Chelsea hrála La ligu, tak by se pohybovala tak okolo 10.místa.

Reagovat
HOST*Lukas

Reagovat
HOST*lukas

Reagovat
HOST*lukas

ze na Ronaldinha se da divat!? jak rika muj bracha-Ja bejt jeho matkou, tak ho dam do zoo. ten predkus je priserne!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele