Terim bude pokračovat v Galatasarayi, s vedením prodloužil smlouvu

16.10.2018, 21:15
Aktuality
Fatih Terim bude rovněž v nadcházejících letech pracovat pro istanbulský Galatasaray. Zkušenému kormidelníkovi v předním tureckém klubu běžela smlouva jen do konce sezony, vedení je s jeho službami ale spokojeno a uzavřelo s ním nový dvouletý kontrakt...

Terim je tak v Galatasarayi nově vázán do června 2021 a zůstat může ještě o něco déle, součástí nové dohody totiž je opce ohledně prodloužení o dalších dvanáct měsíců.

Terim před měsícem a půl oslavil 65. narozeniny a v průběhu trenérské kariéry opakovaně vedl tureckou reprezentaci. Navíc má zkušenosti z Itálie, a to díky působením v AC Milán a Fiorentině.

Stávající Terimovo angažmá na lavičce Galatasaraye je už čtvrté a započalo loni v prosinci, kdy byl odvolán Igor Tudor. Tým pod jeho vedením následně dokráčel k zisku mistrovského titulu a rovněž letos je na první místě tabulky nejvyšší soutěže, v rámci Ligy mistrů doma jasně porazil Lokomotiv Moskva (3:0) a následně těsně padl 0:1 na půdě FC Porto.

Autor: Tomáš Pavlík / lequipe.fr

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele