Teplice zahájily přípravu i s dvojicí posil Hošek, Luts

14.06.2018, 11:14
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (12)

Přidat komentář
Fodbalysta

v Olomouci se hodně mluví o výměně Vaněček <-> Moulis

Reagovat
vitecek15

Vůbec bych se nezlobil. Moulis sice není špatný, hlavně jako žolík (zahraje na obou křídlech), ale když byl v základu, nikdy mě nepřesvědčil. A nejmladší už taky není. Je zvláštní, že když hostoval v Ústí, tak to na něm celé postavili a dobře je táhl, ale u nás nic moc nepředvedl. Na druhou stranu potřebujeme útočníka jako sůl a jestli nevyjde výměna s Plzní (náš hráč - Houska? Plšek? za Řezníčka), tak stejně musíme někoho na hrot sehnat. Tam náš teď tlačí bota snad nejvíc (a stejně tak levej kraj obrany).

Reagovat
Greny

Vanecek ma ale nabidku od Hearts

Reagovat
ondrasch77

Která mu údajně zamotala hlavu

Reagovat
KapitanCrow

jednou z variant z Pobaltí je Janis Ikaunieks. Škoda, že se Teplice prvotně budou snažit lovit v ČR

Reagovat
smazaný uživatel

Honza Hošek asi bude hodnej kluk, ale fotbalvě to žádná sláva není. Já měl neuvěřitelnou radost, když 2 roky zpátky odcházel pryč a Dovalil nám ho přivede zpátky. Ještě si dovolí prohlášovat, jak kvalitně poslední 2 roky v Karviné odehrál. Sami fanoušci Karviné psali, jak hrál tragick a že jim nebude chybět, Jádro tým se celkově pomalu rozpadá. Z Teplic odjíždí na zápas 7 kluků, zbytek se nabírá po cestě v Praze. Polovina hráčů má v píči, už to nemá to kouzlo jako pár let zpátky. Šedlbauer půjde brzo do důchodu a pokud se AGC rozhodne skončit se sponzoringem, tak se můžeme těšit na druhou ligu.

Reagovat
Figi

Hosek mi v Karvine urcite chybet nebude. Tu.druhou pulku sezony uz ani moc nehral. Ja byl na nej uplne alergicky. Neustale hral jenom dozadu. Rozehravka totalne nula. Zaloznik Janecka byl na stoperu o tridu lepsi ve vsem.

Reagovat
doshcz

snad do toho nasype prachy někdo jinej, mít v kraji maximálně tak tři druholigový týmy to je vostuda kor s tím na naší ligu super stadionem v Teplicích..

Reagovat
xhejl

A kdo? Zrovna na ustecku to bohatejma firmama, co chtej topit prachy v cerny dire jmenem profi sport, asi uplne plny neni. Jak skonci agc, tak divize ceka.

Reagovat
Mata

se podívej na jih čech

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Hoška vám teda nepřeju. Na druhou stranu jsem rád, že my se ho zbavíme. Řekl bych, že v Karviné hrál pravidelně protože prostě nebyla jiná možnost. Užitečný do vápna, ale rychlostně nic, v rozehrávce strašidelný. Pokaždé, co se dostal k míči jsem trnul hrůzou. Většinou ale nahrává alibisticky zpět brankáři, páč si prostě s míčem nerozumí. Nikdy jsem nechápal, proč dostával přednost před Liskhou .Hodně štěstí

Reagovat
David143

Dominik Šup se vrátí z hostování ve Vansdorfu? Myslím ze je to nadějný hráč

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele