Tecl spasil Slavii a věří, že v pravý čas využil svou šanci

11.03.2018, 20:25
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (17)

Přidat komentář
PlackaSKS

když si udrží tohle gpm, tak až nastupuje dál

Reagovat
smazaný uživatel

Přišel jako náhrada za Murise a dal gól jako žolík...

Reagovat
smazaný uživatel

Přišel, protože jsme neměli rychlého útočníka, více technického než bijce škodu, a hlavně se slibovala hra na 2 útočníky..

Reagovat
Pablos

Připojil jsem se o asi měsíc později, měl jsem kondiční manko.

Jak se tohle jako přihodí ? Buď si ho stáhne ten klub z hostování a trénuje s nima... nebo nestáhne a trénuje s klubem ve kterém hostuje ne. Nebo byl nějak zraněnej ?

Btw: nemyslím to špatně, ptám se jenom

Reagovat
Gedofrey

Taky mě to trklo

Reagovat
smazaný uživatel

jo to je pravda ale klidne mohl mit v zime treba chripku. nebo narazel na trpisovskyho naroky.

Reagovat
Pablos

Mně právě napadá teorie... Jablonec: tak prej Slavie si ho asi stáhne z hostování, tak to s náma na soustředění nejede a ať si trénuje sám nebo s nima. Slavia : ty vole stáhnem si toho Tecla teda asi... no nic letenky už jsou ale koupený s náma už to nestihne.

Jako dělám si prdel, ale ani bych se diletanstvi možná nedivil. Takže radši fakt věřit v tu chřipku

Reagovat
smazaný uživatel

vis ze sem na tohle vubec nepomyslel? slovy klasika - ve svete sou konspirace obycejnejma konspiracema. zato v cesku se i zdanliva konspirace dost casto blizi skutecny realite...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pod Trpišovským se hodně běhalo a kladl se velkej důraz zkraje přípravy na kondiční vybavenost hráčů. Jestli zimní příprava začala začátkem ledna a on se připojil k týmu až o pár týdnů pozdějš, tak co je na tom k nepochopení?

Reagovat
Pablos

Dokud si toho hráče klub nestáhne zpátky, tak přece trénuje s týmem ve kterém hostuje a ne individuál. A měsíční rozdíly mezi týmy opravdu nejsou, aby kondičku zahájil Jablonec až v únoru někdy

Reagovat
smazaný uživatel

A kde čteš, že byl na nějakým individálu?

Reagovat
Pablos

Neříkám že to čtu. Jen když mám měsíční manko tak to pro mě znamená, že nemám měsíc na trénováno v klubu... jinak bych se asi vyjádřil, že jsem musel dohnat kluky v kondici třeba jen... ale určitě nedám nějakej časovej rozdíl mezi nima. Jedině že měl fakt nějakou chřipku treba

Reagovat
Pablos

Jo tady už jsem to popletl, už z toho dělám mesíční manko... no nic blbost... srát na to radši

Reagovat
smazaný uživatel

to řekni Spartě a Biabianymu

Reagovat
Pablos

Tak Vy jste asi nebyli v pozici, že by byl Tecl nepotřebným

Reagovat
tnt03

U nás to byl útočník číslo 1 :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tys mluvil obecně. Jasně, že běžně ten hráč trénuje s týmem a u nás by Tecla asi ani neodstavili za to, co pro nás udělal. Ale tak umím si představit i případ, kdy víš, že ti toho hráče stáhnou (Ještě konkurence), tak už ho odstavíš.Ale Tecl hrál i přátelák za nás ještě, tak nevím, co tím myslel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele