Talentovaný útočník Schürrle přestoupí z Mohuče do Leverkusenu

16.09.2010, 13:17
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK, Tomáš Pavlík

Komentáře (92)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Zakládám tuhle diskusi

Reagovat
Filipow

To si jen myslíš

Reagovat
Arne

Momentálně asi největší německý talent... Dobré pro všechny tři strany, Schürrle potřebuje růst a v Leverkusenu to s mladýma umějí, Mainz zase dostane tutově největší sumu v historii klubu, spekuluje se o 8-12 milionech.

Reagovat
smazaný uživatel

Největší talent? Co třeba ten Holtby?

Reagovat
Arne

Tak v těch třech zápasech za Mainz hrál jako desítka a nějak mu to svědčí, ale Schürrle ho podle mě převyšuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já tohohle snad ještě ani neviděl, ale jestli je lepší jak Holtby, tak z něj bude nový Messi, ne?

Reagovat
Arne

Nový Messi bude snad Marin...

Reagovat
smazaný uživatel

Marin je neskutečnej.. Jak bude vlastně v budoucnu vypadat německej nároďák, aby si všichni tihle talenti zahráli.. Najednou jich je nějak moc.. Marin, Kroos, Muller, Ozil, Holtby, tenhle borec..

Reagovat
Arne

Burchert - Schwaab, Boateng, Höwedes, Aogo - Bigalke, Hartmann, Perdedaj, Schürrle - Holtby - Lasogga Jogi a případně jeho nástupci budou mít aspoň z čeho vybírat, ono taky se všema hráčema to nedopadne, však to znáš.

Reagovat
Godwinson

Co Hummels?

Reagovat
Arne

Nj, nemůžou tam být všichni... Hummels určitě, já jsem tam šoupnul tu dvojku ze zlaté "21".

Reagovat
smazaný uživatel

Tam máš polovinu Herthy Co třeba supertalent Götze?

Reagovat
kubys

Reagovat
Arne

Nj, ale mohlo jich tam být ještě víc... Tu sestavu neberte vážně, třeba Müllera, Özila, Marina, Badstubera jsem schválně vynechával... Od nás věřím hlavně Perdedajovi, možná Bigalkemu.

Reagovat
herbage

Tal když si vezmeš, kde jsou dneska bratři Boatengovi, Samba, Marx, Salihović, tak proč ne

Reagovat
jv

Reagovat
jv

Tak oni mají výborný mládežnický centrum a v roce 08 vyhráli dorosteneckou ligu...

Reagovat
kubys

Proč se mi ta sestava, zvlášť záloha, nějak nezdá?

Reagovat
Arne

Reagovat
jv

Jak to vypadá s Burchertem a Bigalkem, mají šanci si v brzké době zahrát v A týmu?Jinak je dobře, že pravidelně nastupuje Perdedaj a šanci dostává i mladík Djuricin, ten bude jednou výbornej, to se Babbelovi povedlo... každopádně je dobře, že Babbel u Vás zapojuju ty mladíky, co v roce 08 vyhráli dorosteneckou ligu, když se Vám je povede udržet, tak budete mít výborej tým.

Reagovat
Arne

Nejlíp je na tom ten Perdedaj, ve dvojici s Niemeyerem hraje fakt výborně... Burchert čeká na šanci, Aerts zatím nic extra, ale je to osobnost, dobře tomu vzadu šéfuje a když vyleze na centr, tak lítají těla, ale má ho.

Bigalkeho, ač ofenzivního záložníka, tak ho v přípravě zkoušeli vedle Lustenbergera na DM a nevedl si špatně, teď se ale moc do hry nedostává.

Reagovat
smazaný uživatel

Niemeyer mi je nesympatickej, ale proti Fortuně to byl nejlepší hráč na hřišti

Reagovat
Arne

Mě taky, ale výkony si mě získává... Na Fortuně určitě, proti Oberhausenu taky. S Bielefeldem to bylo horší, hrálo se 4-1-4-1, tak tam párkrát tak divně lítal sem tam, ale zase nebyl až tak moc potřeba, Arminia se moc do hry nedostávala.

Reagovat
jv

Když jsem sledoval sestřih Vašeho zápasu proti Bielefeldu, tak jsem se nestačil divit, jakou jste měli ultraofenzivní sestavu, hráli jste vlastně na čtyři útočníky a Raffael je taky hodně ofenzivní hráč, s jeho návraten do sestavy nebudete mít v 2. BL konkurenta..., zatím se mě líbí i Friend, kterej je prostě gólovej.

Reagovat
Arne

On hlavně ten začátek byl ultraofenzivní... A já ho i s těma dvěma góly neviděl, bus měl zpoždění a já přijel na nádraží čtvrt hoďky před zápasem a ještě jsem neměl ani lístek. Viděl jsem to teda tak od 20. minuty a místy to byla i docela nuda, až po změně stran to tam kolikrát roztočili.

Friend je spolehlivej kanonýr pro druhou ligu, ale nejsem si jistej, zda to zvládne i v té první, v případě postupu.

Reagovat
jv

Tak Friend Vám tu Bl spolehlivě vystřílí a do BL si k němu přivedete někoho ozkoušenýho v BL, jinak už teď se těším na Váš případnej postup, máte tam plno talentů, což mi celkem připomíná nás, Babbel je v tomhle s Kloppem podobnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nemci maju veru z coho vyberat,amt takych hracov ako oni,to by bola parad

Reagovat
j_mrazik

Marin je jenom o 2 roky mladší a už má být nový Messi? No tááák.

Reagovat
Arne

Ale podobnej mu prostě je... Furt lepší přirovnání než s Özilem.

Reagovat
Tomanatura

Özil je podle Bildu Zidane, Marin Messi a Bayern nejlepsi tym na svete. Jak ja ten platek miluju...

Reagovat
Arne

Nj... A každej druhej hráč je Star.

Reagovat
herbage

Když může na bundesliga.de být stár i takovej Silvestre. To je zas novej Beckenbauer

Reagovat
Arne

Nj, holt Lell byl Bayern-Star, Tošić ManU-Star, atd...

Reagovat
jv

Reagovat
herbage

Já si pamatuji, kdžy řádil ještě za Gladbach v druhé Bundeslize, tak to byl německý Cristiano Ronaldo. Holt tehdy Messi ještě tolik nefrčel

Reagovat
herbage

8-12 mega? Je fakt, že jsem ho viděl prakticky jen ze sestřihů, ale že by nějak výrazně vyčníval, to jsem si nevšimnul. Navíc v Bayeru bude mít obrovskou konkurenci, aby si vůbec zahrál, když i hráči jako Helmes jen leští lávku a až se uzdraví i Rolfes, tak budou na lávce i Sam a Vidal

Reagovat
Arne

Jednal i Hoffenheim, podle médií kolem kroužily i Bayern a Man United... To se pak není co divit, že stál tolik, ale hlavně ty peníze jsou podle mě přiměřené.

Že by v Leverkusenu nehrál, se zas až tak nebojím. Může hrát jak v útoku, tak na křídle a Barnetta s Augustem v posledních měsících žádná sláva.

Reagovat
herbage

Jo, to máš recht. No jsem na něj zvědavej, protože za takovou sumu už se dají pořídit hráči kalibru van der Vaart nebo Afellay

Reagovat
Arne

Bild píše o 11 milionech, to je už slušná částka... A tenhle chlapík má na to být jednou lepší než takovej Vaart.

Reagovat
herbage

No, to si počkám. Takových už bylo

Reagovat
jv

Tak počítej s tím, že třeba někdo odejde...

Reagovat
Rssa

Oni jich mají tolik, že to přece nemůžeš s takovou určitostí říct...ale i Leverkusen dokáže zabrzdit rozvoj talentu, nejsou bezchybní

Reagovat
Arne

Příklad?

Reagovat
smazaný uživatel

budu střílet od boku, možná se pletu, ale třeba Bender trochu zapad

Reagovat
Arne

Tak přišel nedávno, ale je první náhradou a docela i hrál... Zatím bych ho nebral jako zadrbaného talenta, i když v té konkurenci to bude mít těžký.

Reagovat
jv

Reagovat
Rssa

Příklad německého talenta nebo zapadlého talenta v Leverkusenu?

Reagovat
Arne

Zapadlého talenta v Leverkusenu... Určitě se něco najde, to jo, ale ne nijak moc. Oni ho tam třeba rok nechají, pak ho pošlou na hostování, třeba Norimberk či druhá liga, nenechávaji si je tam pro béčko.

Reagovat
Rssa

No já jsem myslel právě toho Bendera, protože za 1860 hrál parádně a zrovna od něho jsem čekal, že se hned prosadí. Není to zapadlý talent, ale zabržděný, navíc ve středu té zálohy to bude mít hodně těžké, má pořád před sebou relativně mladé borce, kteří ho moc nepustí na hřiště

Reagovat
Arne

Tak jasný je momentálně Vidal a při zranění Ballacka a Rolfese je Bender dvojka k němu... Rolfes se už pomalu vrací, takže Bender během pár týdnů bude znovu prvním náhradníkem, ale i tak si zahraje dost, když mají EL. Reinartz už je asi výhradně volbou pro střed obrany a Balitsch poslední možná volba.

Reagovat
Rssa

Takhle to dává smysl

Reagovat
jv

A Vidal třeba po sezóně může odejít, přece jen už tam nějakou tu dobu je...

Reagovat
jv

Výborně pro Leverkusen, ale chtěl jsem ho k nám...

Reagovat
Arne

K sobě by ho chtěl snad každej... Usilovali jste o něj nějak? Vy tam máte taky nabyto, raději ať víc hraje takovej Götze.

Reagovat
jv

Tak to bylo jenom moje přání, já jsem ho chtěl původně místo Lewandowskiho a nebo příští léto, když by třeba Barrios odešel, ale Klopp si vybral jinak a teď to chce hlavně, aby Götze hrál a pomalu už dostávali šanci i reprezentanti U 20 Stiepermann s Ginczekem a Damien Le Tallec, kterej bude výbornej, škoda toho jeho zranění, třeba už mohl hrát a ani jsme nemuseli kupovat Roberta...

Reagovat
Arne

Tak Lewandowski se hodí, když si vezmeš, že byste mohli v EL dojít trochu dál... Rozjezd neměl ideální ani Barrios, než se trefil v Gladbachu. Kvality Lewandowski má a jednou je prokáže, to jsem přesvědčen.

Reagovat
jv

Tak třeba se chytí zrovna v té EL, kde by mu Klopp mohl dát v některém zápase šanci i v základu.

Reagovat
Arne

Já teď koukal, že i v tom Karabachu hrál jen půlhodinu, tam za stavu 4:0 měl jít třeba i od začátku... Snad to časem přijde, no.

Reagovat
jv

Reagovat
smazaný uživatel

Vám musí stačit Lewandowski

Reagovat
smazaný uživatel

OT: včera oslavil narozrniny velký hrdina naší doby Marko Pantelič

Reagovat
Arne

V Berlíně už frčí jiný Marko, teda Marco.

Reagovat
smazaný uživatel

s tim bych byl zatim opatrnější, zatim jeden dobrej zápas, ale určitě dostane i další šance, tak ať mě přesvědčí

Reagovat
Arne

Tak už i v přípravě měl takový dva, tři zápasy hodně dobrý a byl chválen odevšud... Ale jinak souhlas, zatím to nic neznamená. Je mu 17, já docela kvituju, že se do dalších dvou zápasů vlastně ani nepodíval.

Jinak Pante je tam modla furt, v kotli stále mají transparent s jeho podobiznou.

Reagovat
herbage

A co Arneho podobizna nebo ta skončila dávno v plamenech?

Reagovat
Arne

Tu tam nikdy nikdo neměl.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně je to modla pro mě, asi nikdy jsem neměl v Hertě oblíbenějšího hráče, shodou okolností jsem měl taky včera narozeniny, maminka mě potěšila super dárkem http://www.herthashop.de/$WS/hertha-bsc/websale7_shop-hertha-bsc/produkte/medien/bilder/gross/474919-a.jpg

Reagovat
Arne

Pěkně, kolik to stálo?

Já je mám dneska a první dárek jsem si nadělil sám, když jsem o víkendu byl na dvou zápasech v Německu... Druhý dárek zítra Derby-Sieg nad Unionem.

Reagovat
smazaný uživatel

30, poštovný je ale peklo

Reagovat
Arne

Hm, jasný, no... Ono je to tam trošku postavený na hlavu, třeba z Berlína do Düsseldorfu by to poštovný bylo několikrát menší než kupříkladu z Drážďan do Teplic.

Reagovat
Arne

Jinak jezdíš někdy na zápasy?

Reagovat
smazaný uživatel

ne, ale chtěl bych a měl bych.... měl jsem to v plánu loni na kinci sezony, ale nevyšlo to kvůli tomu flastru, Herthu jsem viděl jenom jednou v životě

Reagovat
Arne

Fajn, kdyžtak se tu někdy můžem domluvit, ještě seženem další dva do auta a jede se.

Reagovat
smazaný uživatel

jestli řídíš, jel bych i ve dvou , napiš mi prosím na sebe kontakt třeba klida(at)asromaforum.eu

Reagovat
jv

Tak to je moc hezký.

Reagovat
jv

Ten bude jednou hodně dobrej, ale chce to ještě trochu času.

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

Arne na nej peje jen chvalu, to je jasnej dukaz, ze by z nej neco mohlo byt..

Reagovat
Arne

Reagovat
smazaný uživatel

Navic jsem rad, ze sel do jednoho z mych oblibenych nemeckych klubu.

Reagovat
Arne

Jj, já ho i přes tak trochu umělej charakter mám též rád... Líbí se mi taky, že prakticky mohou postavit jedenáctku vyloženě z Němců... Adler - Schwaab, Friedrich, Reinartz, Castro - Bender, Rolfes - Helmes, Ballack, Sam - Kießling.

Reagovat
smazaný uživatel

Sympataci kazdym coulem.

Reagovat
jv

A doplnují to výborní cizinci, viz. Kadlec, Hyypiä, Barnetta, Augusto, Vidal a Derdiyok, tohle nakupování hráčů mají v BL možná nejlepší, Völler to má promáklý...

Reagovat
Arne

Jj, když se tak zamyslím, tak mě nenapadá přestup za větší prachy, který by vyloženě vyhořel. Dříve to tam dělal dobře Calmund (dnes v Dynamu) a jeho nástupci pokračují v podobném duchu.

Reagovat
smazaný uživatel

Honza Šimák

Reagovat
Arne

Jo, pravda... Jinak vidíš ten můj vzkaz?

Reagovat
smazaný uživatel

jsem v životě varování nedostal, se většinou chovám slušně

Reagovat
Arne

Už je pryč.

Reagovat
jv

Reagovat
smazaný uživatel

pro Leverkusen asi ideální posila po odchodu Kroose snad se vybarví tak jak se zatím vybarvuje

Reagovat
jv

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele