Takhle rozehraný zápas nesmíme ztratit, zlobil se van Gaal

24.11.2010, 10:51
Aktuality
Bayern Mnichov včera prohrál na půdě AS Řím 2:3, přestože si vypracoval dvoubrankový náskok. Trenér hostí Louis van Gaal porážky litoval. Nic na tom neměnil ani fakt, že si Bayern postup do další fáze Ligy mistrů zajistil už o zápas dřív.

"Jsme teď velmi smutní, ztratit takhle neuvěřitelně rozehrané utkání je obrovská škoda," říkal nizozemský kouč.

Bayern včera na Stadio Olimpico předvedl v prvním dějství skvělé fotbalové představení. Hlavní roli si v něm uzmul Mario Gomez. Němec se španělskými kořeny se prosadil hned dvakrát a Bayern díky němu vedl ve 39. minutě 2:0. Jenže po změně stran přišlo nečekané selhání, které neuměl trenér van Gaal před novináři vysvětlit.

"Kdyby bylo snadné vysvětlit, proč se zápas tak špatně vyvinul, řekl bych vám to. Sám to ale nevím, musím nejdříve promluvit s hráči. Zjistit, nad čím přemýšlejí a nad čím uvažují, abych si udělal představu, co se to na trávníku dělo," hledal slova zkušený kouč.

Naopak trenér domácích Claudio Ranieri dával najevo radost z vítězství: "To co hráči předvedli ve druhém poločase, bylo úžasné. Pracovali naprosto úžasně a nakonec dosáhli velkého výsledku. Je to pro ně obrovské zadostiučinění," prohlásil.

Ranierimu se vyplatily změny v sestavě, které začal provádět hned o přestávce. "Pro hráče jako Francesco Totti není lehké sedět na lavičce. On ale předvedl skvělý výkon poté, co nastoupil. Ve druhé půli jsme změnili rozestavení a stihli ukázat divákům náš fotbal ve vysokém tempu," pokračoval trenér AS.

Na druhou stranu si Ranieri dobře uvědomoval, jak silný Mnichov v první půli byl: "Není snadné s Bayerem hrát. Nutí vás hodně běhat bez balónu. V prvním poločase si s námi hrál jako kočka s myší."

Autor: Filip Horký / uefa.com

Komentáře (19)

Přidat komentář
13

Van Gaal se asi inspiroval u wengera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty mi to tady nepalcuj měl jsem vsazeno na to, že skoruješ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

ked som videl,ze AS znizilo na 1:2 tak som mal tusaka,ze otocia.Skoda,ze nesom zaregistrovany na ziadnej stranke kde sa stavkuje

Reagovat
smazaný uživatel

videl som len zostrih ale v druhom polcase to od AS vypadalo na obrovsky tlak...klobuk dole

Reagovat
smazaný uživatel

1.poločas byl drtivej a jsem v šoku, jak to dopadlo 2.poločas není hodnej jménu BAYERNU FCB!!!

Reagovat
JozkokozleJ

Byt fanusikom Bayernu, tak som z dvojice v.Buyten - Demichelis neskutocne frustrovany.

Reagovat
DelPiero137

Uz minuly rok si Gillardinho (ale aj ostatny utocnici) robili co chceli so stopermi FCB. Hlavne VanBuyten horel tusim.

Reagovat
Puskas

AS

Reagovat
mike.84
Reagovat
smazaný uživatel

co to Lahm zkoušel? :-DD

Reagovat
smazaný uživatel

AS velice pekne

Reagovat
smazaný uživatel

Van Gaal ven

Reagovat
smazaný uživatel

AS

Reagovat
smazaný uživatel

ja vím de je chyba...v stoperoch uz nech sa vrati Badstuber a ten Van Buyten nech ide do riti...neskutočne lajbavý chlapec...nema tam co robit neviem ci je van Gaal slepý alebo čo

Reagovat
smazaný uživatel

to nevíš ře van gaal vybíea hráče podle hodnocení v FM

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

AS ROMA Zasloužené vítězství FORZA ASR!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele