TAKÉ VILLARREAL SE ZAJÍMÁ O VÍCTORA

08.04.2006, 14:21
Aktuality
Křídelnímu hráči Deportiva La Coruňa v létě vyprší smlouva a stane se volným hráčem. Zájem o Víctora má stále Liverpool, nyní by španělského záložníka do týmu rádi získali i ve Villarrealu.

30letý Víctor byl v zimě blízko přestupu do Liverpoolu, kde by rozšířil početnou španělskou kolonii, jenže přestup ztroskotal kvůli rozdílným představám o financích mezi hráčem a klubem. Dá se očekávat, že Liverpool se hráče pokusí znovu získat, nyní mu však přibyl vážný konkurent.

Čerstvý semifinalista Ligy mistrů Villarreal je podle všeho dalším vážným zájemcem o Víctora a samotnému hráči se myšlenka stěhování na El Madrigal zamlouvá. "Je to zajímavá možnost. Villarreal je typ klubu, za který bych rád hrál," prohlásil pro deník Marca.

Málo pravděpodobně se jeví setrvání v La Coruni. "Od ledna nejsme v kontaktu s Lendoirem (prezident Deportiva). Nevím jestli ještě mají o Víctora zájem nebo ne," tvrdí hráčův agent Jose Sánchez.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*yarda

Doporučoval bych jako exekutora pokutových kopů

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele