Také Arsenal má problémy se zraněními

20.04.2002, 18:02
Aktuality
Robert Pires se bude muset podrobit operaci kolene a bude v týmu Gunners chybět asi půl roku, nestihne tak mistrovství světa ani začátek příští sezóny. Další ránou pro Arsenal je zranění Sylvaina Wiltorda, ten si nezahraje asi tři týdny.

Robert Pires si v březnovém zápase FA Cupu s Newcastlem poranil kolenní vazy. Nejprve se zdálo být jisté, že se podrobí operaci a že si nezahraje skoro rok. O pár dní později se ale objevila naděje, že nebude potřebovat operaci a že červnové mistrovství světa možná stihne. V minulých dnech jeho koleno vyšetřoval francouzský specialista Jean-Piere Francheski a včera Piresovi řekl, že je operace nejlepším řešením. "Doktor mi řekl, že lepší bude koleno operovat, bez operace by reálně hrozilo trvalé poškození. I když od vyhnutí se operaci jsem prý nebyl daleko. Po operaci bude asi čtyři měsíce trvat, než budu opět moci trénovat, další asi dva měsíce budu potřebovat k tomu, abych se dostal do takové formy, ve které budu moci hrát naplno." Pires sice ještě čeká na vyjádření druhého lékaře, specialisty ze Stragsbourgu Dr. Jaegra, operaci se ale asi nevyhne.

Další zraněným hráčem Arsenalu je Sylvain Wiltord. Ten si v tréninku s francouzskou reprezentací poranil stehno a bude mimo asi tři týdny, vrátit by se mohl až před zápasem s Manchesterem United, který se hraje osmého května. Vynechá tedy tři zápasy Premier League a finále FA Cupu s Chelsea.

Autor: Petr Starý

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

nic nového

Reagovat
rickroll

No shit Sherlock??!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele