Tahanice o Diega Forlana

18.01.2002, 11:54
Aktuality
Diego Forlan, útočník argeninského Independiente, přestoupí do Anglie. Zatím ale nikdo neví, jestli do Middlesbrough nebo do Manchesteru. Forlan a zástupci vedení Independiente přiletěli dnes ráno do Anglie, aby dokončili přestup útočníka do Middlesbrough. Ale nebrání se ani nabídce United, pokud s ní přijdou. Důleľité pro argentinský klub je to, ľe chtějí peníze ihned a v hotovosti. Middlesbrough ale chtějí zaplatit jen asi polovinu a zbytek ve splátkách. Mluví se o částce okolo sedmi miliónů liber... Nakonec bude zřejmě záleľet na tom, kam bude chtít jít sám hráč. Pak je tedy téměř jisté, ľe si vybere velkoklub z Manchesteru, protoľe pro United nebude problém Middlesbrough přeplatit. Forlan ke svému chystanému přestupu řekl: "Jsem si vědom toho, ľe já budu mít poslední slovo a to je velká odpovědnost. Jsem rád ľe jdu do Anglie, z evropského fotbalu nejvíce obdivuji právě ten anglický. Stát se jeho součástí, to bude jako sen."

Autor: Petr Starý

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

dyt hraje za atletico

Reagovat
smazaný uživatel

už za inter

Reagovat
smazaný uživatel

už za internacional

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele